51658
  • TDC Geronimo
  • TDC Geronimo
    Nem lehet redeemelni a kódot még...Így 18ig ők se tudnak játszani.
  • eugabesz
  • Föcsök
    Ez azért mekkora szarság már. Most akkor akinek már megvan a dobozos verzió holnap azok is tolhatják? Már meg lehet kapni a Cd galaxisban meg az 576-ban meg minden hugyos helyen. Erről szó nem volt pont az volt a lényeg hogy az EA store-tól lehet csak megkapni 21.-e előtt. Ekkora igazságtalanságot. Tehát mi most semmivel sem vagyunk előrébb. Jó én igen mert 10 ft volt de akkor is bosszantó.
  • eLiXir
    A szintezés hogyan lesz? A Vietnámban szerzett szintek megmaradnak az alap verzióban, vica versa?
  • TDC Geronimo
    HANGULAT
  • TDC Geronimo
  • TDC Geronimo
    Mondjuk megcsinálhatták volna ezt is úgy, mint az 1943at, hogy különálló kis részként. Az a mai napig rekorder xbox liveon meg PSNen a eladások tekintetében.
  • eugabesz
    Vajon melyik szótag nem érthető?KI-E-GÉ-SZÍ-TŐ !!
  • Beers
    Gondolom kell!
  • kisgoce
    Ha megrendelem a BC 2 Vietnámot ps3-ra akkor is kell az eredeti Bc2?,
  • eLiXir
    Amúgy a szintezés hogyan lesz? A Vietnámban szerzett szintek megmaradnak az alap verzióban, vica versa?
  • lolSL
    mobilnet z**** korlátja rosszabb mint az 56k :(
  • TDC Geronimo
    500kb egy kép és nem hiszem, hogy abba a korba élünk már :D
  • TDC Geronimo
    PCs review, de német úgyhogy hangot letekerni vagy fületek befogni :D

• Beers
    jaj az 56k-s modemeseknek :D
  • TDC Geronimo

• adam46
    Sziasztok olyan problémám lenne, hogy most egy acer emachines e525 re szeretném felrakni a játékot. Nos, ez meg is történt, de a pálya töltés közben kilép, vagyis a vége fele. Mi lehet a baja? Vagy szimplán a laptop nem bírja a játékot?
  • eugabesz
    rendeld a számodra legkedvezőbb helyről,egy -kétszáz forintokról beszélünk csak,már vagy két hete...annyi a különbség,nem is értem mire ez a hajcihő...nekem pl. a cd-galaxis-ból lesz.De kinek hogy.
  • attiGT
    Honnan rendeltétek, akiknek meghozta a futár? Hol a legolcsóbb?
  • Murder3
    hát jah EA, ez egyértelmű.
  • eugabesz
    Játékot azt nem igazán tudnak csinálni,de a reklámhoz értenek,meg kell hagyni..
  • TDC Geronimo
    Ma még jön a launch trailer is.
  • TDC Geronimo
  • eugabesz
    Hát ma este még nem játszunk vele,az tuti...sajnos.
  • TDC Geronimo
    "L_Twin KM Troedsson
    A ton of energy in the studio atm. - look out people, DICE is on a roll! Can't wait to announce and show the stuff we got cooking.
    "

Szokásos tease -.-
  • eugabesz
    Nézd,rövid úton ki lett téve,de visszakönyörögte magát...aztán csinálta ugyanazt a kisded játékát,de mivel akik ismernek tudják,hogy nem vagyok haragtartó és mégis egy public szerverről van szó,még mindig szabadon játszhat nálunk.Az,hogy meglepett a klán-tagje az legyen az én problémám..
    Meg talán az is,hogy egy nyilvános fórumon,mikoor és milyen hozzászólást írok.
    Ha le akarom magam járatni,ahhoz sincs senkinek semmi köze,vagy?..
    Te keltél azonnal védelmére a klánodnak,holott semmilyen sértőt nem írtam rá,ha jól emlékszem.(bár lehet tévedek,mert már öregszem...)
    Játszottunk párszor a klán war-szerverén,semmi okom rá,hogy lejárató hadjáratot indítsak ellenetek,eszemben sincs...ez a történet teljesen másról szól,de ha nem akarod érteni,akkor nem...nem érdekes annyira.
  • drater
    Sztem majd holnap reggel mert kb akkor lesz az USAban éjfél. De legalább van még 1 tok a polcra. :D
  • kigyi
    Remélem holnap már játszhatunk is vele :)
  • GamerKing
    Kedves gabesz!

ha az én hsz-em a bizonyítvány magyarázása, akkor mi a nyavalyának nevezed azt, hogy adva van egy szerver, ahol valaki "aljas módon" (ez önmagában megmosolyogtat...) játszik, és ez sokaknak nem tetszik, legfőképp e szerver főadminjának, de ez a mesteradmin ahelyett hogy egy szó nélkül permanensen bannolná ezt az "aljas" valakit ahelyett elindít egy gyatra flémet egy általános fórumon, ráadásul ebbe a flémbe próbál minél több embert berántani? Hát szállj már kicsit magadba, mert ez kezd már tényleg blama lenni! Másrészt légyszíves ha nekem válaszolsz akkor ne ironizálj azzal hogy public-láma vagy mert én ilyet soha nem mondtam senkire, uh. ezt a szösszenetedet visszautasítom, márcsak azért is mert ezzel "aljas" módon azt sugallod a hsz-edben hogy public-lámának degradáltalak!

Mindössze annyit akartam mondani és ezt korábban is írtam, hogy ha üzemeltetsz egy szervert és valakinek nem tetszik a nickje, a szövege, a játékstílusa vagy csak ahogy rád néz, szabadulj meg tőle, ergo bannold ki a fenébe egy évre, ne nyilvános fórumokon indíts ellene "lángszórós-kereszteshadjáratot", bannold ki és vállald fel, nem kell magyarázni...

• sith7
    Mikortól lehet aktiválni ?
    Ma 00:01 - től ?
  • drater
    InkábbLinkben mert foós. :D
  • drater
    Mit hozott a Futár!! :D
  • eugabesz
    És ha a társai őrá születnek?De nem tudnak tőled?
    Mondjuk a hangnem akkor sem megengedhető...lehet azt normálisan is kérni.
  • zebrock
    ilyen esetekbe szoktam lezsidózni/cigányozni :) normális játékosokat soha nem küldtem el, az a szabály általába mindenhol, de az ilyenek...
  • Gyuszopapa
    Mellesleg én is jártam úgy hogy egy bizonyos klán egyik játékosa által vezetett tankba beszálltam lövésznek,úgy gondoltam hogy ezzel segítek neki de csak annyit kaptam írásba hogy takarodjak a tankból és ő elhajtott egymaga.Aztán ugyanazon a pályán kicsit később megláttam egy tankot füstölögni odaszaladtam megjavítani erre ugyanaz az játékos elküldött a francba hogy ne javítsam.Gondoltam is hogy akkor pusztulj bele a tankodba.
  • eugabesz
    Elkeserítő,hogy minden este meg kell azt játszani,hogy ledob mindenkit a szerverről...aztán minden folytatódik mintha mi sem történt volna.Hát nem ezért fizetünk átvitt értelemben még az EA-nak is....
  • item
    Megtöröm a flame-et...

• mcwolf
    Engem is most dobott ki.
    Eltűnik a statom néha, a fegyverek.Remélem holnapra gatyába rázzák.
    Jóccakát
  • Orias
    Most kb 1 órát játszottam, most nemlehet az EA szerverekhez csatlakozni.
    Engem játék közben rakott ki.