51658
-
#41004 Mi van ma a szerverekkel?Egész nap vacakolnak -
#41001 Nem is kell, veri őt a sors.
Gabesz, a további hülyeségek elkerülése végett írd le, hogy mindenben jobb nálad ez a srác, ez a fajta addig nem nyugszik, míg a gép előtt ki nem húzhatja magát, hogy valakit "kioktatott"... Kössz... -
#41000 ma már sajnos kivégzőosztagért nem lehet kiabálni :) -
eugabesz #40985 Lehet így jártál jobban,minden kirohadt sajnos...
(jut eszembe,nem segítenél ki,mi az a trollkodás?) -
#40982 Elég széles palettán dolgozol látom, de én mindig is szerettem volna TS3 segédletet írni, félig kész auto forum oldalt fenntartani illetve vmi kommunity alsó klánban játszani. De olyan hévvel trollkodsz jobbra/balra, azt hittem van is vmi alapod hozzá. Hát az most kiderült, nincs. -
eugabesz #40981 Ha már bele akarsz kötni valakibe,legalább a keresőbe írd be a nevét,nézz utánna,hogy kicsoda...de segítek kicsit így ismeretlenül is....
Ezt a szervert kell kezelgetni néha,igaz,vannak társaim is akik segítenek..
Ezt az oldalt, meg néha ezt is,
sőt meglehet,hogy még ezt talán,
nekem kéne rendben tartani,a futtatással járó gondok természetesen az enyémek..is.
Néhanapján ide is írogatok keveset,bár nem annyit mint szeretnék,s képzeld,csak egy egyszerű mezőgazda vagyok.
Remélem elég kielégítő volt a válaszom.
Jah,hogy az sg?Ide csak néha írok,mert a legtöbb hsz-emet Landor úgy is törli. -
Föcsök #40974 Tényleg igazad van, hiszen már a patch-nél jöttek ezek is, már a mappákat én is észrevettem, szóval akkor gondolom az ingame menüben beírom a redeem code-hoz és go. -
#40971 Mióta lett a publikolás a lámulással egyenlő? Én is láma vagyok, ha örülök heti 3 órának a gép előtt? -
#40962 Nem egészen... az tudod a 30+ vs 30- háború volt
-
SzinesGeza #40955
Néha megyek én is normálra (ha nagyon elegem van a sniperekből) de ott meg unom, hogy egy doboznyi lőszer kell egy ellenfélbe. :)
-
#40953 a jelek szerint nem :) -
SzinesGeza #40950
"hiszen a publicon ott a 3D spot, nincsenek láthatatlan ellenfelek"
HC-n nem szoktatok játszani? :)
-
eugabesz #40947 Az már nem IRAM-os... -
eugabesz #40946 A másik meg...
1.Nem értem,mit jelent,mert én csak egy publik láma Magyar vagyok,felvilágosítanál mit jelent?
2.Azt IS vállaltad,mikor a war-ra jelentkeztél,miért sírnál érte.
Itt amirő szó volt és van,az a publik láma szerveren a publik láma játékost irritálja,hogy aljas módon játszik valaki,s ha méltóztatik leereszkedni a publik láma szintre,még a pofájába is röhög...megjegyzem,még csak nem is azt mondom,hogy szabály szegően játszik,(bár erre is volt példa,de azt rövid úton lehet kezelni)csak az előbb is említett módon.
Csakis erről szólt az egész,a te hozzászólásod egy bizonyítvány magyarázása,amit senki sem kért.
[i]Ki kell hogy ábrándítsalak, nem irritál, ha komolyan akarsz foglalkozni egy ilyen játékkal (kompetitív módon) akkor nem engedheted meg magadnak hogy irritáljon... Másrészt hozzá vagyunk szokva hogy svédek-norvégok-meg oroszok lőnek szarrá és esünk-kelünk. Ami kicsit irritál az a publicon az FF hiánya, mikor épp leböknél valakit de a "haverja" 3 méterről alátok lövi a CG-t amitől csak te dőlsz el, vagy az M60-as medic-sniperek akik main-ről lövik folyamatosan a kis-narancs-háromszöget. De mindezzel semmi gond, hiszen a publicon ott a 3D spot, nincsenek láthatatlan ellenfelek, mindig megtudod honnan lőttek le... Aki olcsó fraggekre vágyik az menjen este 10 és reggel 10 között amerikai szerverekre, van belőlük rengeteg tele vannak könnyen lőhető ellenfelekkel akik a nemezis pin után is max egy "grats, nice hack" hozzászólással díjaznak, ahelyett hogy kb. minden elérhető fórumon köpködjenek és mocskoljanak, érezd a kontrasztot a fröcsögés és az ironikus gratuláció között?[/] -
eugabesz #40945 Aha...
Kiemeltem ami szemet szúrt...
1.nem írt erről senki...
2.és ez mire jogosít?Ilyen hsz-re?Nem hinném...
Nem olvastam végig ezt a gyatra flémet ami itt ment, a szájkaratésokat sem akarom minősíteni. Egyáltalán nem sajnálom ha pár tagunk public játéka idegesít valakit vagy valakiket, mert ez valszeg azt jelenti hogy jól játszanak, azért írom hogy valszeg, mert átlag magyar public szerveren jó kört csinálni, nem nagy dolog... Mégpedig azért, mert a legtöbb hazai public játékos ahelyett hogy figyelne és tanulna, csak sírni tud, aztán anyázni... Ha nem tetszik a tagjaink játéka akkor lehet prefix alapján bannolni :), ha valamelyik tagunk etikátlan módon viselkedik, vagy verbálisan offenzív, azt kérem felém jelezni ([email protected]), és a delikvens minimum egy lebaszásra számíthat, mint ahogyan arra már volt is példa. Ám ilyen hülyeségekkel hogy honnan lőtt le meg hova teszi az aknákat, csak nevetségessé teszitek magatokat. Taglistánk nyilvános, (http://rdha.hu/vwar/member.php)ott szépen látszik hogy ki a tag (fullmember) és ki a próbaidős (trainee)...
Végszóként mindössze annyit szeretnék még mondani, hogy a csapatunk ligákban és kupákon (CB, ESL, BECUP) játszik, ami ezen kívül van (public) az csak kb. hobbi, lazítás, bohóckodás, és ne gondolja azt senki, hogy az segítette a csapatot odaáig ahol most tartunk, hogy éjjel nappal publicoltunk, aztán ha belőtt valaki akkor egymás vállán sírtunk... :D -
#40944 Tényleg bosszantó, ha már sokadjára is cg vagy gl áldozata leszel, viszont te is választhatod ezt az ellenfél ellen, én ha valaki rámszál, akkor én is rá.. :)
Én személy szerint szeretem az IRAM szervert, főleg azért mert nem laggol. Normálisak az emberek. Múltkor viszont valaki a Klánból nagyon csúnyán leosztott (Beéledtem egy olyan tankba, amit éppen javított a gazdája és én nem vettem észre, hozzáteszem nem is nagyon lehet) volt anyázás...stb pedig nem jellemző rájuk! Én meg csak annyit tudtam kérdezni mivan???? mire végre rájöttem a lényegre.. (tehetek én róla, hogy ilyen a game?) na mindegy, de legalább nem gyakori! -
#40943 Nem kell semmit se tölteni már. -
Föcsök #40942 Majd holnapután ha megkapja valaki a kódot és már tudja tölteni írja már meg ide. Előre is köszönöm. -
#40941 flame? :o Átsiklottam a sok ratyiság felett. Úgy látszik jól tettem :p -
#40940 Mindenkinek.
Ezért jó ha nincs szabály.Persze még nálunk is (=cBc=) előfordul,hogy reklamálnak ahelyett,hogy elolvasnák a logon azt a kis szöveget(NO RULES) amíg kapcsolódnak a szerverhez.Ez van nick név mögé bújva anyázni reklamálni kritizálni.Nekik írom ha nem tetszik,béreljetek szervert keressetek hasonló gondolkodású embereket és mehet a game. Ja hogy arra pénzt és időt kell áldozni na itt jönnek a gondok.Így azt javaslom menjetek külföldi szerverekre ott nem értik mit írtok,és akkor nem is járatjátok le magatokat.(Akinek nem inge nem veszi magára.) -
zebrock #40939 Hamed, köszi, fasza :) csak furcsállottam hogy külső progi, de nem érdekelt, elolvastam a leírást, pont az, ami a játékból hiányzik. Tudjuk hogy a játék évről évre rosszabb lesz, pl bf3-ba settings menü sem lesz :) működik,mégegyszer köszi, bár azt a renderszarságot most sem tudom mi az :))) az egeres viszont kurva jó -
GamerKing #40938 Természetesen amikor azt írtam megtudod honnan lőttek le a killcam-re gondoltam. -
GamerKing #40936 Ki kell hogy ábrándítsalak, nem irritál, ha komolyan akarsz foglalkozni egy ilyen játékkal (kompetitív módon) akkor nem engedheted meg magadnak hogy irritáljon... Másrészt hozzá vagyunk szokva hogy svédek-norvégok-meg oroszok lőnek szarrá és esünk-kelünk. Ami kicsit irritál az a publicon az FF hiánya, mikor épp leböknél valakit de a "haverja" 3 méterről alátok lövi a CG-t amitől csak te dőlsz el, vagy az M60-as medic-sniperek akik main-ről lövik folyamatosan a kis-narancs-háromszöget. De mindezzel semmi gond, hiszen a publicon ott a 3D spot, nincsenek láthatatlan ellenfelek, mindig megtudod honnan lőttek le... Aki olcsó fraggekre vágyik az menjen este 10 és reggel 10 között amerikai szerverekre, van belőlük rengeteg tele vannak könnyen lőhető ellenfelekkel akik a nemezis pin után is max egy "grats, nice hack" hozzászólással díjaznak, ahelyett hogy kb. minden elérhető fórumon köpködjenek és mocskoljanak, érezd a kontrasztot a fröcsögés és az ironikus gratuláció között? -
#40935 maragggyyááá mááá, flém van nem látod, te meg jössz itt a vietnámmal...pff -
#40934 Ezzel teljesen egyetértek. :) -
#40933 IGN vietnam review - 9.5 -
#40932 Ne mond, hogy téged nem irritál, mikor sarokban gubbasztó rpghuszárok, vagy a pálya elejéről lövöldöző gl-betyárok nemeziszelnek. Bár vissza sem olvastam, nem tudom kiről/miről van szó. De szerintem lehet irritatív módon játszani. -
GamerKing #40931 Kedves Uraim!
Nem olvastam végig ezt a gyatra flémet ami itt ment, a szájkaratésokat sem akarom minősíteni. Egyáltalán nem sajnálom ha pár tagunk public játéka idegesít valakit vagy valakiket, mert ez valszeg azt jelenti hogy jól játszanak, azért írom hogy valszeg, mert átlag magyar public szerveren jó kört csinálni, nem nagy dolog... Mégpedig azért, mert a legtöbb hazai public játékos ahelyett hogy figyelne és tanulna, csak sírni tud, aztán anyázni... Ha nem tetszik a tagjaink játéka akkor lehet prefix alapján bannolni :), ha valamelyik tagunk etikátlan módon viselkedik, vagy verbálisan offenzív, azt kérem felém jelezni ([email protected]), és a delikvens minimum egy lebaszásra számíthat, mint ahogyan arra már volt is példa. Ám ilyen hülyeségekkel hogy honnan lőtt le meg hova teszi az aknákat, csak nevetségessé teszitek magatokat. Taglistánk nyilvános, (http://rdha.hu/vwar/member.php)ott szépen látszik hogy ki a tag (fullmember) és ki a próbaidős (trainee)...
Végszóként mindössze annyit szeretnék még mondani, hogy a csapatunk ligákban és kupákon (CB, ESL, BECUP) játszik, ami ezen kívül van (public) az csak kb. hobbi, lazítás, bohóckodás, és ne gondolja azt senki, hogy az segítette a csapatot odaáig ahol most tartunk, hogy éjjel nappal publicoltunk, aztán ha belőtt valaki akkor egymás vállán sírtunk... :D
Üdv.:
cordha|sotetpapa -
#40930 Surfin Bird lesz a mostani Vietnámba is ? -
ciry2 #40929 Hozzátok azért csak ritkán járok fel, mert 32-es, és nem nagyon fekszik.
-
eugabesz #40928 Te hol láttál nálunk sok sírást?
Amikor valaki a személyt fikázza még elmegy egynek (néhányon még el-elröhög az ember), de hogy ne bírja valaki felfogni, hogy "xy" ember "123" clantaggal nem egy csapat nevében nyilatkozik/játszik az egy vicc.
Ha én teszem,mindig hozzá van biggyesztve,hogy ez magánvélemény.S itt természetesen azt értem,ha bizonyos klánnal kapcsolatos kérdésről van szó. -
ciry2 #40927 "Ha rendesen viselkedik,jól játszik,nem káromkodik stb. akkor klán-tag,ha az ellenkezőjét csinálja és néhányan esetleg panaszkodnak rá,akkor nem klán-tag?"
Ezt a hülyeséget hol olvastad, én ilyent nem írtam le.
A ti szerveretek, a ti felelősségetek, hogy kinek-mit engedtek meg, független attól, hogy melyik játékos milyen clantaggal nyomja.
Ha gond van vele, esetleg nem tetszik ahogy tolja, bannold ki.
Én a sok sírást nem értem a magyar szervereken/fórumokon, szerintem ez mérgezi meg leginkább a játékot, veszi el sok ember kedvét a honiak által bérelt szerverek látogatásától.
-
#40926 Nem is azzal van a baj meglátásom szerint, hogy felvettétek, hanem inkább azzal, hogy ha már vannak szabályok egy klán pub szerverén, ahova publikolni jár a nép, akkor ne pont egy bennfentes kezdjen gyökérmódon játszani...ilyenkor kell rászólni az ifjú titánra, nevelő célzattal, hátha ráragad némi tisztelet a többi játékos iránt...aknázza a védendő pontok környékét vagy az odavezető útvonalakat, ahogy azt a normálisabbja teszi...pont -
#40925 Van benne valami!
Drang nem a coRDHA-ról volt szó!
-
eugabesz #40924 Ezt azért a gyengébbek kedvéért-mint és is- elmagyaráznád még1szer?
Ha rendesen viselkedik,jól játszik,nem káromkodik stb. akkor klán-tag,ha az ellenkezőjét csinálja és néhányan esetleg panaszkodnak rá,akkor nem klán-tag?Jól értettem? Akkor csak egy egyénileg játszó emberke és semmi köze a klánhoz...?? -
eugabesz #40923 Ez ritkán fordul elő,de
Mi kényesen ügyelünk arra,hogy a klán tagjai MÁS SZERVEREKEN IS úgy viselkedjenek,mint a sajátjukon.
Fel is hívnám minden admin figyelmét,ha ilyet tapasztal,van screenshot,kérem jelezze,nem tűrűnk trágár beszédet,vagy a szerver szabályainak megsértését sehol sem.
-
ciry2 #40922 Üdv!
Nézd én totál ritkán írok ide be, de 1-2 páblikhíró szurkapiszkája a csapatunk felé már sok volt.
Amikor valaki a személyt fikázza még elmegy egynek (néhányon még el-elröhög az ember), de hogy ne bírja valaki felfogni, hogy "xy" ember "123" clantaggal nem egy csapat nevében nyilatkozik/játszik az egy vicc.
Minket se érdekel, hogy melyik csapatba kit vesznek fel, ezt illene itt is tiszteletben tartani.
Egyébként meg egyéni kérdésem az, hogy ha valaki tudja, hogy cars1DA hova teszi az aknákat, minek megy bele?
Beszívom én is néha az aknáit, de ilyenkor a halálom oka gyakorlatilag önhiba.
-
#40921 -
#40920 Nem a klánotok lett bántva, hanem azt kifogásolják páran, hogy klántársatok játékstílusa olyan amiért más már repült volna a szerverről...de persze semmin nem szabad meglepődni, mostanában mindenki a saját emberét védi ész nélkül a többinek meg a k anyját ahelyett, hogy jómodorra nevelnék az ifjabbakat akik esetlegesen ezzel a gyökérkedéssel a klánt húzzák le... -
Bala10 #40919