Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Más játékokban sosem haladta meg a 100at, de itt valamiért haldoklik állandóan!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu
Köszönöm a válaszokat.
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
[IRAM] leader
"Tudjátok mit? Kinyalhatjátok."
Erre mit írtam??
"Az enyém mellett sem áll rendõr..."
Tehát?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De útálok magyarázkodni...
<#gonosz3>#gonosz3>
[IRAM] leader
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
[IRAM] leader
[IRAM] leader
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
[IRAM] leader
[IRAM] leader
-tRs-Landor
BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Egy hülye kérdés: De már utána néztem neten, hátha nektek van ez írányú tapasztalatotok.
Ha megvettem a játékot ebayen és csak standard ahhoz is jár DLC pack vagy külön meg kell vennem és ha igen akkor hol?
Elõre is köszönöm!
Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]
[IRAM] leader
[IRAM] leader
[IRAM] leader
[IRAM] leader
Tudjátok mit? Kinyalhatjátok.
Én segíteni akartam azoknak akik keresték az ügyf.szolgálatot.
Mondjátok csak, hogy nem létezik. Nem velem b.asztok ki.
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
-tRs-Landor
Jó, van országszámhordozás.
De ez a lényeg? Nem.
Onnan indultunk, hogy azt akarják elhitetni mindenkivel, hogy megszûnt az EA HUN ügyfélszolgálat.
Nem szûnt meg. Ennyi. (egy órája beszéltem az ügyfélszolgálatossal)