Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

talán lesz ilyen:
http://cdgalaxis.hu/PC/18130/battlefield-bad-company-2-kiegeszito-vietnam-csak-kod.html
Egy kis off,persze ha nem baj.Landor légyszi ne töröld.
Ha valaki szeretné látni hogy egy játékot nem kontrollerrel mutatnak be hanem egérrel és bill-el.Szeretne látni egy kis pc-s textúrát.
Az nézzen be az új Red Orchestra HOS topikba az új fél órás játékbemutatót megnézni.Na igy kellett volna a bc2-õt elkészíteni nem foskonzolportot fabrikálni.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

JohnConnor
Biztos hogy Nem!

\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!

MR ME
persze családban van pár, nem lesz vele gond, csak egyszerûbb lett volna lemenni a boltba és hello 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

amugy meg valameik rokonodnak,vagy barátodnak csak van dombornyomott kártyája,szal sztem szivesen megveszi neked ha ha odaadod neki kp

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

MR ME
na pont ezért nincs 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

SötétBarom
Hehe. A suttyók most hívogatnak folyton, mert tavaly nyáron lejárt egy lombardhitelem, azóta nem használtam a kártyát, most meg lógok nekik x ezer forinttal, úgy, hogy abszolút nem használtam.

Elmennek ezek a jó kurva anyjukba.. 😄

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

MR ME
bizony van elég sok, a fizetésem kézbe kapom akkor meg minek? azért h a bank vonja le a havi pénzecskéjét nincs értelme h meglegyen, volt, lett rajta minusz x ezer emiatt azt lemondtam a csába, egyszerûen számomra baromira szükségtelen, csak a pénzt viszi

SötétBarom
Több is van. :>

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

TDC Geronimo
😮 Van még ember a mai világban, akinek nincs bankkártyája? 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

MR ME
csak se paypal se bankkártya, és nem is terveztem ezek intézését...

nandorb
Weapon limiterrrel mennek a fegyver limitek.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

TDC Geronimo
Miért? Digitális disztribúció a jövõ. Most egy ilyen ~1GB-os mini kieget, minek dobjanak ki DVDn? Egyszerûbb megvenni és letölteni neten keresztül. Terjesztése is ugye jóval olcsóbb és egyszerûbb.

ha le tudjátok tiltani ezeket adminbol /és már lelehet/ akkor ez így fasza lesz fõleg az ESL,a másik kicsit túlzás,de ha nem lesz rush nem fog hiányozni

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

még akár jól is járhatsz vele,persze nem az elsõ napokban,de steamen nem ritka a 70%-os leárazás pár hónapos játékokra,kiegekre meg fõleg

MR ME
az fantasztikus lesz...

TDC Geronimo
Igen

MR ME
de csak elektronikusan lehet majd megvásárolni?

nandorb
4k ft

TDC Geronimo
~15 $/euro

Mennyibe kerülhet majd a Vietnam kiegészítõ? kb.?
😊

csak emlékezz vissza a bc2 béta idejére😄 és mégis mennyien játszanak a mai napig vele.<#ravasz1>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Alap...ha egy játékban már valamit magyarázni kell,hogy azért így meg úgy,mert ...az a játék már nem játék!
Nem tudja eladni önmagát,azért a sok magyarázkodás,a semmitmondó trailer-ek,stb.Csupán még egy bõr,semmi több.Sajnos.

[IRAM] leader

Landor!

Köszönöm!

BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu

megveszed ezt is, mint a bc2t nem?😊

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

TDC Geronimo
Eleve a kérdés is hülyeség volt. Ekkora mapokra felesleges a repülõ és ha az alap játékban nem volt ebbe miért lenne.

Drang
ezen én is jót nevettem...
ettõl függetlenül a rádiós téma tetszik... az nagyon feelinegs volt a BFV-ben is

Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]

JohnConnor
Ezek hülyék!
"Szerepet kapnak majd a játékban a repülõk, mint pl. az F4 Phantom vagy a MiG-21? Ha nem, miért?
- Mint tereptárgyak igen, de nem lesznek repülhetõek. Egyszerûen nem illenek bele egy BC2 kiegbe. De a heli is komoly, nem? 😊"

A cikk további igen vicces kijelentéseket tartalmaz a DICE részérõl, már már azt hiszi az ember, hogy önmagukat dicsérve megmondják nekünk, hogy mi jó és mi nem. Ezért meg pénzt mernek kérni <#fejvakaras>???

ILLNeo
haveromnak már lopták el Steam Accját és ugyanilyen nevetséges összegért árulták kb 50.000 forint értékû játékokkal. NEKEM SÁNTÍT EZ A BIZNIC!!!!

Nem vádolni akarlak, csak érdekelne az eredete....

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

Drang

Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]

Steam acc eladó.

Bad Campany 2
Modern Warfare 2
Team Fortress 2
Counter Strike Source & 1.6
meg még több más

10.000 FT

akit érdekel PM.

nandorb
CB-n szabad warokon is csak helik ellen hasznalom. Meg kulonben mit gondolsz ki tiltotta be Bf.hu-n a CG-t?<#hehe>

iceshark
tényleg mi lesz veled CG nélkül? 😊

nandorb
Pedro,az reggeben volt mikor a szervert alig lehetett szabalyozni olyan gondok voltak hogy a tul oldalra nembirtal atalni megha kevesseben is voltak,az Autobalance nem mukodott rendesen.Ma mar a szervert kulonbozo autobalancer/random szetdobalo opciokkal lehet tolteni.

Pedig üresen fog állni, mivel publikra teljesen alkalmatlan ez a szabályozás.
Ha a szerver eleve nem engedné vásárolni sem ezeket a fegyvereket és perkeket, akkor TALÁN volna esélye. Máshogy biztosan nem lesz.
Abból a maréknyi klán tagból meg, akik amúgy waroznak ott, nem fogsz összeszedni publikoláshoz elegendõ embert, nap mint nap.
Ez egy warszerver ami olyan napokon mikor nincs war, hogy ne álljon üresen meg van nyitva.
Szabályok meg azért olyanok-amilyenek, mert azokban a ligákban ahol a coRDHA játszik ezek a rulezek vannak érvényben, nem mi találtuk õket ki.
Nagyjából azok fognak ott publicolni, akik waroznak vagy akiknek az ismerõse teszi ezt.

Maak
Anno mikor meg ment a szerverunk, mert azt hittuk ez egy jatszhato jatek lesz, akkor hoztunk 3!!! egyszeru szabalyt, talan emlekeznek ra itt egyesek...Kaptunk mindenfele anyazast, hogy hogy a fenebe is gondoljuk mi ezt, ha jol emlekszem epp nandorka volt aki legjobban kardoskodott a cg mellett (hiszen benne van a jatekban, miazmar, hogy nem lehet hasznalni <#banplz> )
Szoval ha ez anno nem mukodott, mert szinte senki nem volt hajlando betartani par egyszeru szabalyt, ha meg admin szolt akkor az o jateka baszodott el (tapasztalat) szoval szvsz kurvara felesleges szabalyokat hozni, foleg ennyit, mert ugysem fogja betartani oket az egyszeri jatekos, annyi embert meg nem tudom, honnan szedsz ossze aki pont ezen szabalyok betartasaval akar es fog is jatszani...

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

nandorb
Hat publicon az utobbi idoben az nagyon szar,tegnap Mint VIP felmentem a bf.hu-ra rendet rakni.Es csak mentek a kickek.Kertem hogy huzzonak vissza az oroszok a B-zaszloig. 2nyelven irtam ki. Utana a KICK ment. Aki meg kepes volt szemtelen lenni hogy a basen lelo azt bannoltam. Az utobbi idoben meg egyre tobben rape,camp stilust nyomjak.

JohnConnor
természetesen jó szerverre gondoltam.. Waron mi megy az a két csapaton múlik én a public-ra gondoltam....

nandorb
De elarulok neked 1olyant hogy a szervert nem futatjuk RUSH-ban csak CQ esetleg squad rush fog menni rajta.

SötétBarom
A kezdeményezést értem, csak ez pubon esélytelen, hogy mûködjön/betartsák.

HIND-hez: Üres szerveren megnézhetjük, ráteszem a legnagyobb címletû magyar papírpénzt, hogy CG-vel tracer nélkül nem tudod lelõni atacamán a hindemet.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

KáTéCé
Ezt nem mi találtuk ki. Ezek az ESL illetve CB szabályok /A kettõ nem fedi egymást/.

nandorb
Ugyan CG-vel 1jo mozdulat es le is esik.ESL-n meg ott a trace. Most ezeken lehet vitatkozni.

De a szerver azert van hogy olyan ember aki nem warozik esetleg bele kostoljon. Vagy meg mindig jobb mint mikor publikon Agyon lovoldozik CB szabalynal nincs meg hozzateszem a 40mm GL-sem.Igy mar nehezzebb a jatek.De viszont ilyen szabalyok mellett a szerveren muszaj lesz csapatkent ossze dolgozni ha akar nyerni.

nandorb
Figyelj ez nem a Battlefield.hu azt is adminolom de ez a coRDHA szerverre amit a coRDHA fizzet.A bf.hu-t a bf.hu fizzeti.

JohnConnor
Te Nandor, minden tiszteletem a tiétek de azért ez már gáz és szerintem ti sem gondoltátok igazán komolyan. Ilyen elven azt is írhatáttok volna, hogy mivel szabad CSAK menni (talán rövidebb). Félre ne érts én sem szeretem a CG-t, és a mindenki sniper stílust, de erre megvoltak a szankciók. Az Abakan és a shotgunok kitiltása felveti azt a kérdést, hogy a medic kitt legerõsebb fegyvere az MG36 hogy, hogy benntmaradt? Egyébként pedig elõbbieknek meg is van a hátránya is! "Nincs Tracer se de meg Irányitós rakéta vagyis M136AT4 sem" ilyen elven az egész engineer kasztot fel lehetne függeszteni, a tracer leszedésre van mód a jármûvekrõl (ha emberre lövik, azt meg ki kell szórni)...
A ti szerveretek, ti tudjátok, én csak vendégetek szoktam lenni, és tetszett a szerver.

SötétBarom
Hogyne, hiszen sniper lehet mindenki minden megkötés nélkül. Have fun.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Zs0lt1
vagy lehet h épp azért mennek oda majd az emberek, mert végre lehet normálisan játszani.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

SötétBarom
Okos szabályzat amúgy. Pl atacama rush pályán a védõk mit tudnak csinálni egy jól vezetett HIND ellen? Nézik, ahogy hülyére lövi õket?

SötétBarom
Abakan? Érdekes, hogy a játék elején hisztizett mindenki egy csomó cucc miatt, hogy túl erõs így meg úgy (m60, CG, stb.), de az senkit sem zavart, hogy az AN feltûnõen erõsebb minden más fegyvernél -.-

SötétBarom
Agree.