51658
-
#41097 Első benyomások:
NAGYON HANGULATOS LETT!! -
#41096 Nekem is megjött a kód, működik, hangulata nagyon ott van -
#41095 Asszem én megvárom a 21-ét lehet ingyen lesz Vietnam-om, Sapphire Gold member vagyok,két kártyát is regisztráltam a SAPPHIRE Select Club-on
-
zuzu7 #41094 Én is igy gondoltam, csak aki ea-nál rendelte meg az kapja meg utoljára?
Érdekes! -
Gascan #41093 direct2drive-ról kapott már valaki kódot? -
#41092 Jött mail a kóddal! Hell yeah! -
#41091 Netán a megadott e-mailedre? -
#41090 nekem karikor lesz csak meg :( -
#41089 nekem hétfőn hozza a futár
addigra remélem lezajlik a sok szervercrash és szokásos kezdeti nehézségek :D -
#41088 még :) -
zuzu7 #41087 A ea store hova küldi a kódod? -
#41086 Nálam megy a vietnám, csak üresek a szerverek :I -
#41085 Én is letöltöttem, megnéztem, fut e a gépemen, mien a játék, és tetszett. Ezért karácsonyra ezt kértem. Plusz a Vietnam-t hozzá :) -
#41081 -
#41080 Húúú de izgiiii mikor kapja a kódot az aki elő rendelt EAn?? Remélem ma. -
#41079 Én karácsonyra kértem a BF BC 2-t, és hozzá a Vietnam-t.
Szerdán, a nagyimmal veszem meg a Vietnamot, a Bf BC 2-t meg remélem megveszik hozzá a szüleim. :)
Amúgy én anno sokat játszottam Bf 1942-vel, Bf:Vietnam-al, Bf 2-vel...mert mind jó játék :) -
#41078 Neked van Download button? Nekem csak pre-order van egyenlőre ott. -
#41077 xXxGoD_Of_AiMxXx
Azóta már rágyúrt. Most 45 szintet tapossa, 47 játszott órával. Ja és a K/D-t is feljavította 80.43-ra. Pont alattam volt a leaderboardson. -
#41074 Valaki megsúgná, ha megredeltem direct2drive-on, akkor mi a menet?
Please click the download button to retrieve your key.
Rákattintok, semmi. Nem sűrűn csinálok ilyet. Van, aki még itt rendelt? -
#41070 "Any stores that "sell BC2 Vietnam", sell a 16-digit code. This code can be entered into the BC2 game client - any version of the game client. Entering this code unlocks Vietnam for that EA account. No additional download is necessary."
Bannerba mehetne már...
-
#41065 Egy stat lesz mind a kettőhöz, ott folytatod vietnamot ahol BCt abbahagytad és az ott megszerzett pontok átmennek BCbe is. -
#41064 Buy Battlefield: Bad Company™ 2 and get Battlefield: Vietnam FREE*!
Also starting December 21, SSC Gold members will be able to download a promotion code to get Battlefield: Bad Company™ 2 Vietnam for free when you purchase Battlefield: Bad Company 2 on EA Store™. It’s a great deal for all our SSC members. Become a Gold member by registering your SAPPHIRE graphics card.
Hm, asszem kipróbálom,mert Gold member vagyok,reggeltem a kártyát. -
Essencia #41063 Sziasztok, lenne egy olyan problémám, hogy régen játszottam BC 2 és most újra kezdtem és amikor loggolok be kéri a Serial key-t. Amikor beírom akkor azt írja , h már használatban van. Pedig feltörve tuti nincs mert stat nem nő : )
Segítségeteket el9re is köszi! -
#41062 Mindegy, 12-kor már gammázni fogok vele :D -
RoboGoD #41061 Pacific Standard Time -
#41060 Mi GMT-be vagyunk, de télen GMT+2-be nem? -
#41059 eléggé az:
"...starting Saturday, December 18 at 09:00 GMT / 01:00 PST"
a pst gondolom délutánt jelent...? -
#41058 A reggel 9 az biztos info?(habár a szerverek úgy is le lesznek terhelve...) -
#41057 Ja és még valami.
Az alapjátékkal elért szint átvihető Vietnámba? vagy a nulláról kell induljunk. remélem utóbbi. -
#41056 Jah, értem. Akkor ez pont olyan mint anno a Company of Heroes esete :D
köszi. és sry hogy nem olvastam vissza -
#41055 Holnap kapsz egy keyt, játékon belül beírod a redeem code részhez és már játszol is. Párszor el lett mondva az is, hogy a vietnam már fent van a gépeden a legutóbbi patch óta. -
#41054 Hi all! rég jártam erre.
lenne egy kérdésem. EA storen megrendeltem a Vietnámot (PC Digital). De csak holnap válik elérhetővé az oldalon, reggel 9-től. De a továbbiakban hogy működik ez a tranzakció? ezt a EA downloader managert muszáj letöltenem? ezen keresztül kell befejezzem a vásárlást? vagy hogy a búbánatba?
meg elvileg kellett volna kapjak CD-keyt is. de semmi
-
#41053 Creedence Clearwater Revival - Fortunate son -
#41052 Nekem a szakasz jobban tetszett, de ez is jóféle.
A trailernek mi a zenéje? http://www.youtube.com/watch?v=s_v6RdAWXkw&feature=player_embedded -
#41051 az EA store-os rendelésnél mikor, hogy jön kód vagy csak az én figyelmemet kerülte el? -
Landor #41050 -
#41049 Filmnek meg ezt javaslom: http://www.port.hu/pls/fi/films.film_page?i_where=2&i_film_id=6815 -
#41048 Lehet hangolni zenékkel: http://www.cduniverse.com/search/xx/music/pid/1094523/a/Good+Morning+Vietnam.htm -
#41047 Tegnap dél óta megvan a Vietnám, már nagyon várom az élesítést :) -
Föcsök #41046 Hű de jó. Az lett volna az érdekes ha már ők tudnának. Hát mocskos egy banda. Bad Company.:D