Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://cdgalaxis.hu/PC/18130/battlefield-bad-company-2-kiegeszito-vietnam-csak-kod.html
Ha valaki szeretné látni hogy egy játékot nem kontrollerrel mutatnak be hanem egérrel és bill-el.Szeretne látni egy kis pc-s textúrát.
Az nézzen be az új Red Orchestra HOS topikba az új fél órás játékbemutatót megnézni.Na igy kellett volna a bc2-õt elkészíteni nem foskonzolportot fabrikálni.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Elmennek ezek a jó kurva anyjukba.. 😄
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
csak emlékezz vissza a bc2 béta idejére😄 és mégis mennyien játszanak a mai napig vele.<#ravasz1>#ravasz1>
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Nem tudja eladni önmagát,azért a sok magyarázkodás,a semmitmondó trailer-ek,stb.Csupán még egy bõr,semmi több.Sajnos.
[IRAM] leader
Köszönöm!
BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
ettõl függetlenül a rádiós téma tetszik... az nagyon feelinegs volt a BFV-ben is
Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]
"Szerepet kapnak majd a játékban a repülõk, mint pl. az F4 Phantom vagy a MiG-21? Ha nem, miért?
- Mint tereptárgyak igen, de nem lesznek repülhetõek. Egyszerûen nem illenek bele egy BC2 kiegbe. De a heli is komoly, nem? 😊"
A cikk további igen vicces kijelentéseket tartalmaz a DICE részérõl, már már azt hiszi az ember, hogy önmagukat dicsérve megmondják nekünk, hogy mi jó és mi nem. Ezért meg pénzt mernek kérni <#fejvakaras>#fejvakaras>???
\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!
Nem vádolni akarlak, csak érdekelne az eredete....
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]
Bad Campany 2
Modern Warfare 2
Team Fortress 2
Counter Strike Source & 1.6
meg még több más
10.000 FT
akit érdekel PM.
Ha a szerver eleve nem engedné vásárolni sem ezeket a fegyvereket és perkeket, akkor TALÁN volna esélye. Máshogy biztosan nem lesz.
Abból a maréknyi klán tagból meg, akik amúgy waroznak ott, nem fogsz összeszedni publikoláshoz elegendõ embert, nap mint nap.
Szabályok meg azért olyanok-amilyenek, mert azokban a ligákban ahol a coRDHA játszik ezek a rulezek vannak érvényben, nem mi találtuk õket ki.
Nagyjából azok fognak ott publicolni, akik waroznak vagy akiknek az ismerõse teszi ezt.
Szoval ha ez anno nem mukodott, mert szinte senki nem volt hajlando betartani par egyszeru szabalyt, ha meg admin szolt akkor az o jateka baszodott el (tapasztalat) szoval szvsz kurvara felesleges szabalyokat hozni, foleg ennyit, mert ugysem fogja betartani oket az egyszeri jatekos, annyi embert meg nem tudom, honnan szedsz ossze aki pont ezen szabalyok betartasaval akar es fog is jatszani...
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
HIND-hez: Üres szerveren megnézhetjük, ráteszem a legnagyobb címletû magyar papírpénzt, hogy CG-vel tracer nélkül nem tudod lelõni atacamán a hindemet.
De a szerver azert van hogy olyan ember aki nem warozik esetleg bele kostoljon. Vagy meg mindig jobb mint mikor publikon Agyon lovoldozik CB szabalynal nincs meg hozzateszem a 40mm GL-sem.Igy mar nehezzebb a jatek.De viszont ilyen szabalyok mellett a szerveren muszaj lesz csapatkent ossze dolgozni ha akar nyerni.
A ti szerveretek, ti tudjátok, én csak vendégetek szoktam lenni, és tetszett a szerver.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_