Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
[IRAM] leader
Sokkal jobban megéri ez a mikrotranzakciós cucc manapság. Lehet, hogy a játék ingyenes, de szerintem mindenki szereti, ha a karaktere amivel játszik jól néz ki, vagy jó fegyvere van stb. Pár dollár nem sok 1-1 ilyen cuccért, de mivel ingyenes így akár milliók is játszhatnak vele és milliószor pár dollár az meg ugye... Heroes résszel is kaszálnak pont emiatt, erre behoznak egy "reálisabb" shootert ami nem meseszerû, ezzel még több embert vonzva. Mondjuk ez a rész legalább bfnek néz ki. Ez csak PCre lesz ugye meg az a bf theme... :d
\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!
szóval, azért ebbõl is látszik, hogy valamennyire már felfigyeltek arra, hogy egy szerintem komoly játékosrétegnek kurvára elege van már a konzolról portolt szarokkal. még akkor is, ha a bf3 is már konzolos is lesz.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
"Battlefield Play4Free azon komoly FPS rajongóknak készül, akik a rivális konzoljátékok mellett, egy igényes - és nem utolsó sorban ingyenes- shooter élményre vágynak"
BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
-tRs-Landor
Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
Na én is hosszá(d) szóltam...
Uff.. <#vigyor>#vigyor>
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
Gépemen winxp van. A poén az, hogy ma sikerült is játszanom rendesen, meg általában mûködik is, de ha rájön, pályabetöltéskor szimplán kifagy, és akkor a játékot sem tudom elindítani egy ideig.
[IRAM] leader
1.pb frissítés..az elsõ az legyen,
2.nincs kiengedve a játék exe-je a tûzfalon
3.nincs kiengedve a PnBstrA. a tûzfalon
4.nincs hozzáadva a megfelelõ port a routerben
5.ha nincs húzva kicsit a procid,ez a játék azzal a procival felejtõs
6.ha winfos7-et használsz,csakis mindent rendszergazda módban,másra nem reagál az a f..s
Ennyi jutott eszembe,de majd tanult kollégáim kiegészítik mindenféle encsem-bencsem,csili-vili cuccokkal még neked,ha nem javulna meg a lépéseim után.
[IRAM] leader
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Sapphire hd4670 512mb DDR3
2x1Gb Kingston DDR2 ram
AMD Athlon x2 4200
Asus M4N78-AM
-"Updating your stats" akár 2 percig majd jelzi, hogy egyes a rangom. Ok leszarom.
-Majd csatlakozom a kiválasztott 66 pingû szeróra majd abban a pillanatban, hogy betölt ledob a szerverrõl.
<#boxer>#boxer>
Csak kérdeztem...xD
-tRs-Landor
Asszem 1 azaz egy alkalommal láttam a statomat,ha jól emlékszem a statverse-n,valamikor úgy 16-os szint körül...
Annyira érdekel,hogy kettõt a játék után azért megjegyeztem,mikor Valparaiso-n 17/1 volt,meg mikor White Pass-on 0,11...ennyi maradt meg az emlékeim közt.
Én azért szoktam játszani,hogy jól elökörködünk a csapattal,ha kell,"meghalok" bármelyik csapattársamért,néha szerver elindító vagyok,néha spawn-pont,tisztába vagyok a képességeimmel,jah és köszi,jól vannak az idegeim,ha még valaki a pár százezres hitelemet is kifizetné,még fütyörészni is volna talán kedvem.
[IRAM] leader
Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]
Amúgy arra lehet jó, hogy látod, az adott szerverre vonatkozó statodat <#idiota>#idiota>
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Amugy gabesz nemtom mit izgulsz? Csinald meg ha annyira konnyunek gondolod. kb. 1-2hetnek ezzelott probalkoztunk ezzel akkor nem ment. Most ujbol fel orat eloszor utana meg felet meg rajottunk mi baja van.
[IRAM] leader
[IRAM] leader
Vagy úgy gondoltad pc-n valaki úgy kapásból eléd teszi a megoldást...naiv...
[IRAM] leader
A játék állandóan fagy. Általában ha szerverre csatlakozok, de néha megesik, hogy a menüben a login közben fagy ki. Természetesen eredeti,így hát nem értem, mi lehet a gond. Normális választ kérnék, elõre is köszi!