51658
  • Renjike
    Space? xD és tartasm lenyomva? vagy mi?
  • lolSL
    nem politikai indíttatásból, csak nem tetszik a ráncos füle
  • xXtamasXx
    szpész
  • byzhouse
    spájz gombbal
  • Renjike
    sziasztok egy láma kéárdés hogy kell ejtőernyőt nyitni, :D (gépen)
  • RoboGoD
    Ez nem politikai fórum! Mellesleg írogassál csak ilyeneket, a sitten nincs BF...
  • KaBuTo666
    Most már tényleg vissza kellene venned ebből a no life 24/7 bfbc2 játszásból mert már megint itt tartasz....D
  • nandorb
    Huh,most lattom hogy 50-es vagy...:) Gratula hozza mikor lettel 50-es?
  • Horec
    Állsz a pack mellett és gyógyulsz.

A többi "veteránnak" meg
  • lolSL
    ki kell nyitni a dobozt és kiszedni a kötszert, a késeddel elvágni és a lábadra tekerni azzal a gombbal amivel beszállsz a tankokba+
  • BaLeeX
    Csodálkoztam volna ha elsőre értelmes választ kapok...
  • Smithwarden
    29es szintet el kell erni es akkor egy "Doktor Bubo" Achivement kuldetest megcsinalni.
    Ezutan mar gond nelkul fel tudod bontani az eldobalt medic packokat es be tudod magadnak loni a morfium adagokat.
  • Smithwarden
  • HUN BECSEHELY
    Már megy :D
  • eugabesz
    Tényleg az.Focizni kell vele,de csakis két kapura...
  • BaLeeX
    Pár napja játszom még csak a játékkal, szóval bocs a hülye kérdésért, de hogy lehet gyógyulni a katonával?

Addig ok hogy a medic eldobál Medic packokat de utána?
  • lolSL
    MEGÖLJÜK ORBANT
  • DarkSector
    nem csak szerintem, nézzé hireket!
  • Snexi
    szar ország?szép
    5 milliárd embernek maga lenne a mennyország,te meg itt szarozod
  • SzinesGeza

Most miért kell megsértődni?
    Azt írtam "HA" eltalálom, akkor annyi neki. Tehát szoktam mellélőni, ergo nem vagyok pro.

Ami viszont a lényeg, hogy ne a játék hibájának könyveld el ha nálad bármilyen más hibából adódóan - mondjuk belaggol - nincs találatod.

• eugabesz
    Az utolsó 20 hsz eredménye a fejemben...kedves doktor úr!Ha nekem nokia N90-esem van a kiszemelt páromnak meg GD330-as,lehet még a kapcsolatunkból valami?
    Az összes lehetséges variáció fel lett sorolva...de nekem steameshez,dobozos a havernak meg EA downloades.meg....meg...aaaaa
  • mijki
    Van TS-e a battlefield közösségnek? Ha igen, hogy lehet rá felmenni?
  • pacclacc
    Nem szoltam csináltam uj katonát, azt jó lett xD
    Nem tudtam h kell!
  • DarkSector
    csak rá kell kattintani simán, és jobb szélén egy menüpont lesz Cd-Kulcs.
  • BaLeeX
    Gondolom ha a Steamen a BC2 játékon jobb gombot nyomsz és megnézed a "View game CD key" résznél akkor ott lesz.

Persze ez csak tipp.
  • pacclacc
    Most vettem meg vietnamot steamról vesszö köszönik szépen a vásárlást ezt meg is kaptam emailbe de a kodot azt nem xD

Nagyon zsir hogy is van ez?
  • lolSL
    lehet hogy kevés a tápod hozzá
  • DarkSector
    a világon semmi.
  • DarkSector
    no ezt nemértem. :P
  • 4850 hd
    hello all miért nem lehet a ea.store oldalra felmenni játékot venni nem tudom megvenni a vitnámot felrobbanok steam meg a többi gagyi oldal nem érdekel pls help
  • mijki
    Hogy lehet bad company-s fejlécet csinálni?
  • pesza
    Tehát akkor nem lehet gond, hogy a régi dobozos játékkal fog játszani én meg a steamessel?
  • HUN BECSEHELY
    Van alap Steames alap BC2-m.Együtt vettem mind a 2-t
  • pesza
    Magamnak már megy a játék. Minden rendben. A kérdésem az, hogy ha tőlem megvette egy haverom a játékot, és ő akar a továbbiakban játszani az én dobozos játékommal, okozhat-e valami gondot? Mert én most már a steam-es játékkal játszok tovább.
  • rvn
    És a sima BC2 höz kapok steamn cd kulcsot? És ha igen milyen formában?
  • pesza
    Én hozzá adtam a a játékot külsőleg, de aztán nem tudtam előhívni a key-t:S így most megvettem az alap játékot és meglett a kód.

De a másik kérdésem aggaszt jobban. Arra tudsz mondani valamit?
  • Rage47
    Ha nincs Steames alap BC2-d, akkor nem vehetsz vietnámot. Ha mégis engedte a rendszer, akkor írj a supportnak.
  • pesza
    Halihó!

Megvettem magamnak a gamét steamen, mert a steames vietnám kódját nem tudtam sehogy se előcsalogatni, de már előtte megvolt nekem a dobozos is. A dobozost megvette tőlem egy haverom, de ő már Sopronban van. A kérdésem az lenne, hogy ha ő letölti a játékot mondjuk a reloaded-es verziót és a dobozos keyt használja fel, lehet-e belőle bármi problémája. Valamint lehetséges, hogy mivel én már használtam a játékot az EA eltárolta a kódot? Nem szeretném, ha törölnék a dobozos játék kódját, mert én használtam előtte. Köszi a segítséget
  • HUN BECSEHELY
    Ma délelött vettem a steam-en a BBC2-t+a Vietnámot is.
  • nandorb
    Dehogynem ott is birod venni mert csak CD kulcsot kapsz,amit emailben kapsz...