Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nandorb
Most mar tul sok hulye gyerek van aki nemtud lonni szemtol szembe csak hatba vagy oldalba tud tamadni. Azt is ugy hogy baserapelnek... Meghat olcso a jatek meg a csit se draga😊

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

MR ME
na te inkább takarítanál az iramon, mert ami ott ment ma hát több volt mint szánalmas....régen jó szeró volt, de mostanában....

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

TDC Geronimo
GTTV új adásába van pár exkluzív vietnam gameplay. Elég faszán néz ki.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Ugyan már...már a kutya sem veszi,most nagy mellénnyel összekutyulják a jó öreg bf2-õt valami zagyvasággal,oszt kidobják,hogy nesze neked ingyen játék,ha nem vetted meg <#vigyor5>

[IRAM] leader

TDC Geronimo
Az a baj hogy a bf2 motor miatt eleve igényes shooter élményrõl nem beszélhetünk... 😄

Sokkal jobban megéri ez a mikrotranzakciós cucc manapság. Lehet, hogy a játék ingyenes, de szerintem mindenki szereti, ha a karaktere amivel játszik jól néz ki, vagy jó fegyvere van stb. Pár dollár nem sok 1-1 ilyen cuccért, de mivel ingyenes így akár milliók is játszhatnak vele és milliószor pár dollár az meg ugye... Heroes résszel is kaszálnak pont emiatt, erre behoznak egy "reálisabb" shootert ami nem meseszerû, ezzel még több embert vonzva. Mondjuk ez a rész legalább bfnek néz ki. Ez csak PCre lesz ugye meg az a bf theme... :d

JohnConnor
Ahogy elnézem BF2 koppintás, még lehet, hogy a motor is a régi. Nagy szégyen lesz, ha stabilabb lesz mint a bc2 <#zavart1>

\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!

koschwarz
csába, nem tudok egy hsz-ben mindent leírni 😄

szóval, azért ebbõl is látszik, hogy valamennyire már felfigyeltek arra, hogy egy szerintem komoly játékosrétegnek kurvára elege van már a konzolról portolt szarokkal. még akkor is, ha a bf3 is már konzolos is lesz.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
fõleg ha ez meg is valósul:
"Battlefield Play4Free azon komoly FPS rajongóknak készül, akik a rivális konzoljátékok mellett, egy igényes - és nem utolsó sorban ingyenes- shooter élményre vágynak"

koschwarz
azért szerintem elég szép dolog manapság ilyen ingyenes játékot kiadni. én tuti játszok majd vele.

na b+ fasza lesz minden kis keretén ezzel megy majd, éljen a DICE...<#wilting><#taps>

BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu

MR ME
am ma éreztem igazán h tényleg sikerûlt áthozni moh-ból a hitreget, ugyanúgy nem adja be a találatot mint ott, nekem legalábbis patch elött sokkal jobban beadta, meg nemtudom hány golyó kell egy emberbe, de van h vagy 10 találatot jelez azt nem döglik meg, énmeg 3 golyótól fekszem...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

MR ME
na csak kellett bele tenni vmit amivel elbasszák az egészet, itt meg mindenki lángszóróval fog rohangálni, csodás...

TDC Geronimo

TDC Geronimo
oO BF2 engine miatt gondolom marad az assi ott olyan hulladék ,mint az eredetibe. Amúgy meg az egész tiszta bf2. Nem értem ezeket 😄

BEAST
Csak a bf theme miatt volt érdemes végignézni. Ha BF2zni szeretnék most is megtehetném.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Doomista
hangulatos! ingyenesen hangulatos! ha fizetõs lenne, akkor meg se venném! de így ingyenes játékként hangulatos. <#mf2><#mf1><#vigyor1><#gonosz1>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

hanugaltos? inkább már unalmas..

-tRs-Landor

XenHai
Hangulatos bár 1 bf 3 nak jobban örültem volna!
Drang

Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]

Doomista
Megvan a kedvenc fegyverem.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

0Fritz0
Vicces lesz, amikor mindenki lángszóróval fog rohangálni. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Prince23

Tudom reklámnak tûnik, de nem az. Nálunk nincsenek olyan laggok mint máshol. Ma játszottam egy halál laggos magyar szerón, csak ezért szólok.

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

Piszkos  Fred
Csak ennél a játéknál, és csak stat frissítéskor/loginkor.

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

item
Csak ennél a játéknál jön elõ ?? Mert ha nem akkor bizony terhelés alatt fagy ki a géped,azaz a húzott procid nem bírja ekkor a terhelést,túlmelegszik,kifagy. Vagy a ramjaid akadnak be mikor komolyabb rendszerteljesítményt kell produkálni. És lehet még a tápod is,mivel terheléskor több áramot kell biztosítani az alkatrészeknek,lehet már dagad a kondi teteje,ergó megkéne nézned nincsenek-e pupos kondik a tápodban.

Na én is hosszá(d) szóltam...

Uff.. <#vigyor>

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

MR ME
bf.hu szerver miért dob ki h 250nél magasabb a pingem mikor 128-at ír a játék?

Piszkos  Fred
Persze ennek következménye az is, hogy két hónap alatt nem bírtam hármasnál magasabb szintûre tornáznom magam, mert ha játék közben szintet lépek, és menet végén kifagy a stat frissítése közben, akkor kegyetlenül megszívom.

Piszkos  Fred
Proci természetesen húzva van, amúgy (még így is) elég kalap :S
Gépemen winxp van. A poén az, hogy ma sikerült is játszanom rendesen, meg általában mûködik is, de ha rájön, pályabetöltéskor szimplán kifagy, és akkor a játékot sem tudom elindítani egy ideig.

"csak" válaszoltam...<#nyes>

[IRAM] leader

Nos...sajnos mivel ez pc,mindenkinek más-más miatt sz@r..
1.pb frissítés..az elsõ az legyen,
2.nincs kiengedve a játék exe-je a tûzfalon
3.nincs kiengedve a PnBstrA. a tûzfalon
4.nincs hozzáadva a megfelelõ port a routerben
5.ha nincs húzva kicsit a procid,ez a játék azzal a procival felejtõs
6.ha winfos7-et használsz,csakis mindent rendszergazda módban,másra nem reagál az a f..s
Ennyi jutott eszembe,de majd tanult kollégáim kiegészítik mindenféle encsem-bencsem,csili-vili cuccokkal még neked,ha nem javulna meg a lépéseim után.

[IRAM] leader

shaddam
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
próba

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Piszkos  Fred
Valóban kissé elbagatellizáltam a dolgot. Na so was:
Sapphire hd4670 512mb DDR3
2x1Gb Kingston DDR2 ram
AMD Athlon x2 4200
Asus M4N78-AM

Az új patch bz...meg semmit! Gyakorlatilag az új patch óta nem tudok játszani.

-"Updating your stats" akár 2 percig majd jelzi, hogy egyes a rangom. Ok leszarom.
-Majd csatlakozom a kiválasztott 66 pingû szeróra majd abban a pillanatban, hogy betölt ledob a szerverrõl.

<#boxer>
Doomista
<#vigyor1><#gonosz2><#vigyor1><#gonosz1>
Csak kérdeztem...xD

<#hehe><#eljen>

-tRs-Landor

Annyi??Na bazz...ha már 0,8 vagy ne adj Isten 1 feletti lesz,olcsóbb lesz a fogpiszkáló a karakózhörcsögi tacskóban,vagy mi lesz akkor??
Asszem 1 azaz egy alkalommal láttam a statomat,ha jól emlékszem a statverse-n,valamikor úgy 16-os szint körül...
Annyira érdekel,hogy kettõt a játék után azért megjegyeztem,mikor Valparaiso-n 17/1 volt,meg mikor White Pass-on 0,11...ennyi maradt meg az emlékeim közt.
Én azért szoktam játszani,hogy jól elökörködünk a csapattal,ha kell,"meghalok" bármelyik csapattársamért,néha szerver elindító vagyok,néha spawn-pont,tisztába vagyok a képességeimmel,jah és köszi,jól vannak az idegeim,ha még valaki a pár százezres hitelemet is kifizetné,még fütyörészni is volna talán kedvem.

[IRAM] leader

Drang

Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]

nandorb
Ne tanitsd jol? Talan tudom...

mackosajt
Multigaming.hu-nak is be van lõve a stat.
Amúgy arra lehet jó, hogy látod, az adott szerverre vonatkozó statodat <#idiota>

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

Doomista
Szép a 0.60 K/D arányod. Hogy bírod idegekkel? :-)

nandorb
Jah kb.😄

Amugy gabesz nemtom mit izgulsz? Csinald meg ha annyira konnyunek gondolod. kb. 1-2hetnek ezzelott probalkoztunk ezzel akkor nem ment. Most ujbol fel orat eloszor utana meg felet meg rajottunk mi baja van.

Pár kattintással megoldható,am nem sok értelmét látom,de mind1,õk tudják.<#nemtudom><#miaz>..vagy mégsem?<#ticking>

[IRAM] leader

Doomista
Ugye tudod, hogy ezért most jó pár õsi bfhu-n játszó kocka még jobban rá fog kockulni a szerveretekre?

nandorb
Battlefield.hu Szerveren tarolodnak a chat es a jatek szerveren jatszott K/D aranyok meg ilyenek mostantol szamitva 2oratol.

tobias88
nem
Doomista
Én még máig el sem olvastam a patch leírást...valami új pálya meg új heli került bele nem?

Olvass vissza ,emígy...<#nemtudom><#gonosz2>

[IRAM] leader

Prince23
Ez az új patch mit javít amúgy?

Config leírása nélkül szinte semmilyen választ nem kapsz...
Vagy úgy gondoltad pc-n valaki úgy kapásból eléd teszi a megoldást...naiv...

[IRAM] leader

Piszkos  Fred
Heló mindenkinek, a következõ gondom lenne:
A játék állandóan fagy. Általában ha szerverre csatlakozok, de néha megesik, hogy a menüben a login közben fagy ki. Természetesen eredeti,így hát nem értem, mi lehet a gond. Normális választ kérnék, elõre is köszi!