51658
-
#41923 Space? xD és tartasm lenyomva? vagy mi? -
#41922 nem politikai indíttatásból, csak nem tetszik a ráncos füle -
#41921 szpész -
#41920 spájz gombbal -
#41919 sziasztok egy láma kéárdés hogy kell ejtőernyőt nyitni, :D (gépen) -
RoboGoD #41918 Ez nem politikai fórum! Mellesleg írogassál csak ilyeneket, a sitten nincs BF... -
KaBuTo666 #41917 Most már tényleg vissza kellene venned ebből a no life 24/7 bfbc2 játszásból mert már megint itt tartasz....D -
#41916 Huh,most lattom hogy 50-es vagy...:) Gratula hozza mikor lettel 50-es? -
#41915 Állsz a pack mellett és gyógyulsz.
A többi "veteránnak" meg -
#41914 ki kell nyitni a dobozt és kiszedni a kötszert, a késeddel elvágni és a lábadra tekerni azzal a gombbal amivel beszállsz a tankokba+ -
#41913 Csodálkoztam volna ha elsőre értelmes választ kapok... -
#41912 29es szintet el kell erni es akkor egy "Doktor Bubo" Achivement kuldetest megcsinalni.
Ezutan mar gond nelkul fel tudod bontani az eldobalt medic packokat es be tudod magadnak loni a morfium adagokat. -
#41911 -
HUN BECSEHELY #41910 Már megy :D -
eugabesz #41909 Tényleg az.Focizni kell vele,de csakis két kapura... -
#41908 Pár napja játszom még csak a játékkal, szóval bocs a hülye kérdésért, de hogy lehet gyógyulni a katonával?
Addig ok hogy a medic eldobál Medic packokat de utána? -
#41907 MEGÖLJÜK ORBANT -
#41906 nem csak szerintem, nézzé hireket! -
#41905 szar ország?szép
5 milliárd embernek maga lenne a mennyország,te meg itt szarozod -
SzinesGeza #41904
Most miért kell megsértődni?
Azt írtam "HA" eltalálom, akkor annyi neki. Tehát szoktam mellélőni, ergo nem vagyok pro.
Ami viszont a lényeg, hogy ne a játék hibájának könyveld el ha nálad bármilyen más hibából adódóan - mondjuk belaggol - nincs találatod.
-
eugabesz #41903 Az utolsó 20 hsz eredménye a fejemben...kedves doktor úr!Ha nekem nokia N90-esem van a kiszemelt páromnak meg GD330-as,lehet még a kapcsolatunkból valami?
Az összes lehetséges variáció fel lett sorolva...de nekem steameshez,dobozos a havernak meg EA downloades.meg....meg...aaaaa -
#41902 Van TS-e a battlefield közösségnek? Ha igen, hogy lehet rá felmenni? -
pacclacc #41901 Nem szoltam csináltam uj katonát, azt jó lett xD
Nem tudtam h kell! -
#41900 csak rá kell kattintani simán, és jobb szélén egy menüpont lesz Cd-Kulcs. -
#41899 Gondolom ha a Steamen a BC2 játékon jobb gombot nyomsz és megnézed a "View game CD key" résznél akkor ott lesz.
Persze ez csak tipp. -
pacclacc #41898 Most vettem meg vietnamot steamról vesszö köszönik szépen a vásárlást ezt meg is kaptam emailbe de a kodot azt nem xD
Nagyon zsir hogy is van ez? -
#41897 lehet hogy kevés a tápod hozzá -
#41896 a világon semmi. -
#41895 no ezt nemértem. :P -
4850 hd #41894 hello all miért nem lehet a ea.store oldalra felmenni játékot venni nem tudom megvenni a vitnámot felrobbanok steam meg a többi gagyi oldal nem érdekel pls help
-
#41893 Hogy lehet bad company-s fejlécet csinálni? -
pesza #41892 Tehát akkor nem lehet gond, hogy a régi dobozos játékkal fog játszani én meg a steamessel? -
HUN BECSEHELY #41891 Van alap Steames alap BC2-m.Együtt vettem mind a 2-t -
pesza #41890 Magamnak már megy a játék. Minden rendben. A kérdésem az, hogy ha tőlem megvette egy haverom a játékot, és ő akar a továbbiakban játszani az én dobozos játékommal, okozhat-e valami gondot? Mert én most már a steam-es játékkal játszok tovább. -
#41889 És a sima BC2 höz kapok steamn cd kulcsot? És ha igen milyen formában? -
pesza #41888 Én hozzá adtam a a játékot külsőleg, de aztán nem tudtam előhívni a key-t:S így most megvettem az alap játékot és meglett a kód.
De a másik kérdésem aggaszt jobban. Arra tudsz mondani valamit? -
#41887 Ha nincs Steames alap BC2-d, akkor nem vehetsz vietnámot. Ha mégis engedte a rendszer, akkor írj a supportnak. -
pesza #41886 Halihó!
Megvettem magamnak a gamét steamen, mert a steames vietnám kódját nem tudtam sehogy se előcsalogatni, de már előtte megvolt nekem a dobozos is. A dobozost megvette tőlem egy haverom, de ő már Sopronban van. A kérdésem az lenne, hogy ha ő letölti a játékot mondjuk a reloaded-es verziót és a dobozos keyt használja fel, lehet-e belőle bármi problémája. Valamint lehetséges, hogy mivel én már használtam a játékot az EA eltárolta a kódot? Nem szeretném, ha törölnék a dobozos játék kódját, mert én használtam előtte. Köszi a segítséget -
HUN BECSEHELY #41885 Ma délelött vettem a steam-en a BBC2-t+a Vietnámot is. -
#41884 Dehogynem ott is birod venni mert csak CD kulcsot kapsz,amit emailben kapsz...