Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
így nem is nagyon kommunikálnak velünk, viszont elõszeretettel kickelnek, bannolnak minket, bármelyik BF játékról is legyen szó... 😊
egyébként azért érdekelne a dolog, mert baromi jó pingeim szoktak azokon a szervereken lenni.....és kiváncsi vagyok, hogy hol lehet a szerver.
[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]
AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
<#nemtudom>#nemtudom>
[IRAM] leader
konkrétan a cseh CSFT szerverre lennék kiváncsi.
[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
It's been an awesome day. Showing Vietnam here in London. Awesome stuff is sure to hit the community on Friday."
Pénteken jönnek majd az infók.
@shaddam: elmondod Landornak a játékbeli nicked õ meg kirakja
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
[IRAM] leader
Azért kell sorbaálni, mert alig van magyar szerver <#rolleyes>#rolleyes>
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu
[IRAM] leader
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
A laggok eltüntek,már tényleg nagyon idegesítõ volt.
Jöhettek nyugodtan,megszûnt az idõnkénti laggolás,ma este végig érdeklõdtem,de a szokásos enyhe laggoktól eltekintve (ami szerintem azért van,mert egy-egy magasabb pingû játékost idõ kell az admin-proginak míg kidobja),nem volt senkinek se baja vele,simán fut a szeró.
[IRAM] leader
AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html
\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!
Valószínû egy újabb ingyenes heroes féle BF <#sniffles>#sniffles>
[IRAM] leader
Azt figyeltétek már, hogy a tankok légvédelmi géppuskájában már nincs nyomjelzõ lövedék?! Vagy csak nálam? 😊
Eurogamer: Battlefield 1943 PC-verziója nem történt. Mi ott levõ esemény?
Patrick Soderlund: Nyilvánvalóan a PC-platformon dolgozunk és készen fogunk állni arra, hogy hamarosan arról beszéljünk. Neked a nem túl távoli jövõben információt kellene látnod a PC-platform körül.
Eurogamer: Úgyhogy az üzenet a játék nem halott?
Patrick Soderlund: Megjegyzést fogunk tenni ezzel kapcsolatban, amikor nekünk információnk van.
Eurogamer: Howfejlesztés Battlefield 3 megy?
Patrick Soderlund: Ez jól megy. Én nagyon boldog vagyok azzal, hogy nekünk mi van, és bemutatóról vagyok igazán izgatott ez a világba mert nekünk vagyis van valamink miközben elmegyünk nagyon-nagyon hûvösek lenni.
Eurogamer: Mikor fogod mutatni azt?
Patrick Soderlund: Látni fogsz. Valószínûleg hamarosan tudni fogod mint én. Képes leszel, hogy a nem túl távoli jövõben lásd azt. A marketingfickók megölnének engem, ha elmondanám neked mikor.
Eurogamer: A Battlefield kiváltság most hatalmas. Mi következõ a Bad Companyért?
Patrick Soderlund: Csatatér 3-at igaz folytatásként látni fognak Battlefield 2. De a Bad Company sikerére tekintettel nem temettük el azt egyáltalán. Ez valami, aminek tûnünk annál, hogy mit kell.
De most minket koncentrálnak arra, hogy fogyasztóknak készítjük a legjobb lehetséges játékot, élvezni, és az nyilvánvalóan Battlefield 3.
-tRs-Landor
Patrick Soderlund: Mi természetesen dolgozunk a PC platform, és mi készen áll beszélni, hogy röviddel. Látnia kell tájékoztatást körül a PC platformon a nem túl távoli jövõben.
Eurogamer: Tehát az üzenet a játék nem halt meg?
Patrick Soderlund: Majd megjegyzést, amikor már információk.
Eurogamer: Hogy fejlesztés Battlefield 3 megy?
Patrick Soderlund: Ez jól megy. Én nagyon boldog vagyok azzal, amit mi, és én nagyon izgatott mutatja, hogy a világ, mert van valami, ami lesz nagyon, nagyon cool.
Eurogamer: Mikor mutassa meg?
Patrick Soderlund: Majd meglátod. Tudni fogja, talán hamarabb, mint én. Fogsz látni, hogy a nem túl távoli jövõben. A marketing srácok megöl, ha azt mondanám, hogy mikor.
Eurogamer: A Battlefield franchise most hatalmas. Mi a következõ lépés: Bad Company?
Patrick Soderlund: Battlefield 3 lesz tekinteni, mint egy igazi folytatást Battlefield 2. De figyelembe véve a sikere Bad Company, még nem temették el, hogy egyáltalán. Ez olyasmi, amit keresünk, mi köze.
De most mi összpontosított lehetõ legjobb játékot a fogyasztók számára, hogy élvezze, és ez nyilvánvalóan a Battlefield 3. "
-tRs-Landor
"Eurogamer: The PC version of Battlefield 1943 didn't happen. What's happening there?
Patrick Soderlund: We are obviously working on the PC platform and we'll be ready to talk about that shortly. You should see information around the PC platform in the not too distant future.
Eurogamer: So the message is the game is not dead?
Patrick Soderlund: We'll comment on it when we have information.
Eurogamer: How's development on Battlefield 3 going?
Patrick Soderlund: It's going well. I'm very happy with what we have and I'm really excited about showing it to the world because we have something that is going to be very, very cool.
Eurogamer: When will you show it?
Patrick Soderlund: You'll see. You'll know probably sooner than I will. You are going to be able to see it in the not too distant future. The marketing guys would kill me if I told you when.
Eurogamer: The Battlefield franchise now is massive. What's next for Bad Company?
Patrick Soderlund: Battlefield 3 will be seen as a true sequel to Battlefield 2. But considering the success of Bad Company, we haven't buried that at all. It's something we're looking at what to do with.
But right now we're focused on making the best possible game for consumers to enjoy, and that's obviously Battlefield 3."
Úgy tûnik hamarosan látjuk majd BF3at...
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
De ez...
Assault fegyóval lövöm az ellenséget egy fél tár belemegy, vérzik, a piros pötty (red dot) végig rajta - se találat jelzés, se semmi, majd vígan lelõ, vagy simán elfut. És ez rendszeres, észrevehetõen szarabb lett.
És mindez úgy, hogy a nem játszok olyan szerveren ahol a ping 100 felett van.
Szerintem valamit nagyon elk...