51658
-
#41883 Itt az alapjátékon van a hangsúly. -
#41882 Kód beírásnál tessék vigyázni volt akinél alt+tab bekavart és csak akkor fogadta el neki ha folyamatosan írta be a kódot... (nem értem miért, de úgy működött). -
#41881 Érdekes módon nem ment a vietnam azoknak akik dobozoshoz vettek steam-en vietnamot. Persze tőlem vehettek én csak segíteni akarok, mert pénzt vissza nem adnak! -
#41880 Én egy Steameshez vettem EA storeból Vietnámot és elfogadta. Nem hiszem, hogy bármi jelentősége lenne, hogy melyik játékot hol veszed.
Főleg mivel a kulcsot nem a steam-en írod be hanem a játékban és valószínűleg az EA accodon tárolja azt, hogy megvetted a vietnámot. -
#41879 Jól tudod a dobozoshoz nem jó.... -
#41878 itt ezt hallottam valakitől hogy a dobozoshoz nem jó a steam-es vietnam.
állítólag, de nekemis van egy dobozos bc2 ha nem tudok tuladni rajta lehet elhasználom, ha ez igaz 2x is meggondolom ezért szar ha kavarnak ezt ide azt oda irhatod csak be... -
#41877 Az eredeti játék is Steam-es? -
#41876 mond hogyan, + adj pénzt. -
#41875 #41834!!!!!!!
az hogy magyar vagyok nem jelent elkötelezettséget egy szar ország iránt. -
HUN BECSEHELY #41874 Hát ez remek.Megvettem Steam-en a Vietnámot,és nem fogadja el a kulcsot.Ilyenkor mivan? -
#41873 a magyar szervernek csak a bérlője magyar, azis kint van valahol Német- vagy Lengyelországban szal normális, sőt én örülnék ha 100as pingem lenne 190 helyett -
#41872 nem Mo-n vannak a szerverek -
#41871 magyar szerveren a 100-150es pingek normálisak? -
#41870 Oké köszi. Engem is igazából a multi érdekel, csak miután a multi nem indult el kipróbáltam volna a singlet is. -
#41869 Irok, majd. Igazábóla single nem nagyon érdekel már mert az végigtoltm, de a multi maitt megveszem -
mophisto #41868 megveszed letöltöd telepíted cd kulcsot beirod csinálsz ea accountot és mész csapatni :D -
#41867 EA account kell még hozzá, de azt játék közben is lehet csinálni és nem kell visszaigazolás meg ilyenek. Ha megveszed, gyorsan írsz róla egy pár dolgot,mivel én is most vettem meg steamen és nem megy,olvasd el a 4el előtti hozzászólásomat pls!. Szóval írnál róla olyat pl hogy működött e neked e single meg a multi? Köszi! -
#41866 Hello! Most hogy van ez az akció, meg akarom venni a játékot. Ha én Steamen megveszem, akkor nem kell semmi hozzá már, hogy tudjak neten játszani, ugye? -
#41865 Azt már korábban megtettem, és a steam nem az EA-s mappába telepít ha jól láttam -
eugabesz #41864 Mindent takaríts le ami még esetleg a warez-ból megmaradt,az talán segít.
(Na igen,a driver frissítés nem árt.) -
#41863 Gamefrissítés? Úgytudtam h, steamre nem kell fríssíteni mert magától csinálja. Majd megnézem. Driverfrissítést eddig semmilyen játékom nem kért, pedig van egy pár. Vagy nem is fognak,de jót tesz ha frissítem? -
#41862 Hidd el, innen csak az tud elmenni, akinek nem célja elmenni. Mert aki el akarna menni, mert nem jó neki, az soha az életben nem fog annyi pénzt keresni, hogy kint új életet tudjon kezdeni rendesen. -
#41861 gamefrissités megvolt? driverfrissités megvolt? -
#41860 Mármint warez töltöttem le! -
#41859 Egyszer már letöltöttem és végigvittem, és azóta nem cseréltem gépet.:S -
eugabesz #41858 Nem bírja a géped? -
eugabesz #41857 Mer mikor én olvastam még vietnam volt,nem tehetek róla...
(Vagy félrenéztem,előfordul..vagy szerkesztve lett.) -
#41856 Sziasztok!
Nem tudom hogy valakinek volt e már hasonló hibája a játékkal kapcsolatban és nem tudok visszaolvasni 20 oldalt most. Most vettem a játékot a karácsonyi akció keretében és nagyon örültem neki. Be is kapcsoltam a játékot letöltődés után, el is indítottam volna rögön egy kampányt, de csak egyre forog az a töltést jelző kis hülyeség de nem csinál semmit se.A másik hiba megy az hogy bejelentkezek a játékba az EA accommal, keresek szervereket, de nem tudok rá csatlakozni, mert az írja ki h elveszett a kapcs a szerverrel, nézzem a beállításaimat, csakhogy a játék engedélyezve van a windowstűzfalon és a másik víruskeresőm meg ki van kapcsolva? Mi lehet a probléma? Megvettenm a játékot és semmien formában nem is tudom kipróbálni. Légyszi, segítsetek, sűrgős lenne!
Előre is köszi! -
#41855 -
#41854 Off:
Az Activision épp tegnap jelentette be, hogy a Call of Duty: Black Ops bevételei elérték az 1 milliárd dollárt, ami elképesztően hatalmas összeg. Ráadásul a kimutatások szerint több mint 600 millió órát töltöttek a játékosok magával a programmal. A kiadó repes az örömtől, hiszen "mindössze a Black Ops és az Avatar volt képes ekkora bevételre szert tenni ennyire rövid idő alatt."
On:
NAGYON DURVA :) -
#41853 -
#41852 -
#41851 De amire irtad azt nem ertem...
A csavo ezt irta:
inkább arra válaszoljatok,hogy BF:H beleszámít a veterán fokozatba?
-valasz: bele
erre jon a te szoveged...:) Mar hogyne menne bele a BF heroes azt mond meg eugabesz? -
#41850 -
eugabesz #41849 mióta vagy az sg-n? -
#41848 nekem is szokta ezt csinálni... -
#41847 * 1942
* 1943
* Battlefield 2
* 2142
* Bad Co.
* Heroes
* Modern Combat
* Vietnam
* Bad Co. 2
ezek a hivatalos veteranba tartozó cumók. -
#41846 Ezt most mire irtad? -
eugabesz #41845 Nem.Mint ahogy a POE,vagy az AIX,stb sem.. -
#41844 Garter: Hi, my name is Garter. How may I help you?
***@gmail.com: Hey, I would like to get Veteran Status for my Battlefield Account
Garter: Sure
Garter: Just provide me the EA Account e-mail address, Date of birth and please tell me the names of the game that you have played in BF edition ?
***@gmail.com: ***@gmail.com, 1111.11.11. , Battlefield: Bad Company 2 and Battlefield Heroes
Garter: Ok , I have updated your veterans status now.
***@gmail.com: thanks
Garter: You will be able to see the updated veterans status within 4-5 hours
***@gmail.com: thanks, bye
Garter: Bye and take care !!
Garter: I would greatly appreciate you taking the time to complete the survey which you will receive in your email within next 24 hours, and mention if I was of any help to you. *smiles*
***@gmail.com: :O
You have disconnected.