51658
  • Renjike
    szerintem leszarják :D
  • pesza
    És szerintetek ha az EA supportnak írok, ők se tudják elintézni?
  • Renjike
    az jó akkor nekem Ea-s játékaim 4 külön accon vannak :Dpedig van belőlük egy pár.
  • Smithwarden
    Elvileg sehogy.
    Pont ezert csinaljak igy, hogy meg kelljen ujra venni mindenkinek.
    Ugyanaz a genyo modszer mint steamnel.
  • Renjike
    ez engem is érdekelne.
  • pesza
    Hogyan lehet egy, az ea-n beregisztrált játékot átadni más account-nak?
  • Renjike
    VIdit még mindig nem akar így sem csinálni :/
  • Holdpro
    Sziasztok 2 kérdésem lenne
    SA fegyver hogy szerezhető ?
    Minden statiszika áll és meddig ?
  • KaBuTo666
    A lámaság nem is ér sört...:D
    De mi ez a DC? Ez a DC++ féleség ?
  • eugabesz
    Kösszz....lámán játszani alapból megtanult az apjától,még sörbe sem került...
  • eugabesz
    Valahogy úgy...bezzeg a DC,aaaz jöhet...egész délután is.De hogy mit tudnak annyit dumálni...nem értem.(lehet nem is baj)
  • sith7
    Dragon Mgc Clan Server - en játszottam, a végén már csak 3 - an voltunk, mi 2 - en, az ellen egyedül

Nevek:
    Vietnam
    Sith7
    (Addut) Jaska3 /MEDIC/

USA
    (Addut) The Betrayal

Szerintetek ???

Az egyik megölt, a másik élesztett
    De nyertünk ... ill. nyertem

Ez a f@sz olyat is megcsinált, hogy elvitte a tankot a haverjának, de már késő volt, mert win lett. Irtotta a dzsungelt, hogy ne legyen rejtekhelyem, direkt lövöldözött, hogy elárulja hol vagyok, meg ilyenek
    Közbe nyomtam nekik, hogy buzik vagytok, a válasz mindenre aha ...

Rajtam akartak pontot szerezni
  • KaBuTo666
    Izé...én tartok korrepetálást ilyen játékokból!! Nem kerül pénzbe, csak sörbe.
  • Rage47
    nem akar kockulni a kölök?
  • Horec
  • eugabesz
    Na ja,szállna,de nem nagyon izgatja a dolog...
  • KaBuTo666
    "Apáról fiúra szál e nemes családi hagyomány."
  • eugabesz
    Van erre itt megfelelő fórum...ez egy játék...
  • eugabesz
    Köcce!Már vagy két hete,de a másik katonámmal is (amit a kölyöknek csináltam,de sz@rik rá) 24-nél járok...szinte egyidős a Nam-al....na jó,kicsit öregebb.
  • Snexi
    persze,magasabb az életszinvonal,de ez a történelemből adódik,ami azt hiszem nem a mi hibánkból van úgy ahogy
    egyébként inkább hozzánk járnak át vásárolni
  • pacclacc
    Na játszottam a Vietnámmal!

Észrevételem az h nagyon jó nagyon hangulatos! Sebzés nagyon tetszik!

Az az 1 baj van ezzel a játékkal, hogy a játékmenet az az, hogy (low team vs high team) bementem 15 szerverre megnéztem a statokat és ledöbbentem! 1ik csapat céltáblaként használja a másik teamot! Ja és akkor még azt látja az ember h a nagyon erös team, +2 emberrel többen vannak! Persze a joinol embert nem várja mást csak a vágohid, csak akkor érezheti jol magát a játékos, ha sokáig marad a szerveren és megvárja mig fordul a kocka!

Ez persze az én véleményem!
  • DarkSector
    jo figy én sem akartam elnagyolni, vannak gondok mindenütt, de most az árakban azért figy nem véletlen van az hogy külföldre megy mindenki dolgozni meg ha venni akar valamit szinte akkoris külföldre tekint ki. ez így nem helyénvaló szerintem.
  • Snexi
    csak azt mondom,hogy nem kéne fröcsögni össze-vissza,nemzetközi sajtós résézhez meg inkább nem is akarok hozzáfűzni semmit :D
    azt se mondtam,hogy eljátszák a hírekbe,minden megvan küldölföldön is(korrupció,rossz beruházások stb),csak nem ér el idáig és ilyenkor az ilyen emberek mint te azt hiszik,hogy csak itt fordulnak elő ezek a dolgok
  • DarkSector
    én pont forditva érzem, mindenre azt hiszed hogy csak a nézők kedvéért van színházi felvonásokban eljátszva, és csak poén minden. hát nem öregem, nézd meg miket irtak külföldön újságokba.

én nem szoktam szavazni, mert nincs "kire".

de ezek ugyanugy ha nem rosszabban csinálnak mindent, mindennek nő az ára, a nyugdíj stb.
    ez nem gond nem lenne az ha ezt nyomták volna a választások idején de akkor hazudtak, érthető okokból, mot szopunk talán a legjobban, de ezt nem itt kéne vitatni. csak mielőtt mást hülyének akarsz beállitani nézz körbe kicsit.
  • Snexi
    nézzek híreket?és mit nézzek benne?semmi olyasmi nem történik itthon ami a csodálatos nyugaton ne fordulna elő
    ne legyél te is olyan hülye akit ilyen könnyű manipulálni
  • DarkSector
    erre énis kiváncsi leszek.
  • Renjike
    és azt hol kell? XD
  • nandorb
    dx=10-esed van ott az x-firenel allisd be a 10-es verziot
  • DarkSector
    pedig kéne müködnie várj update-ra.
  • lolSL
    utána kódolod xvidbe és máris huszadannyit. xfire is ugyanúgy sokat foglal csak magától megcsinálja utána a konvertálást.
  • Renjike
    WIN 7 EN JÁCCOM na hogy lehet magyarázd el :Ð
  • DarkSector
    Tuod mint a Dead Space.
  • nandorb
    De birsz attol fugg mien directx-ben nyomod.
    Ha XP-n tolod a jatek renderjet allisd be 9-esre ha win7 attol fugg...
  • Renjike
    igen 6 perc 30 gigát foglal vele köszi nem :)
  • KaBuTo666
    fraps
  • XenHai
    Ez engem is mindig érdekelte!
  • Renjike
    Xfirevel miért nem tudok felvenni vidit sem képet csinálni? :S és valami programot légyszi mondjatok amivel vidit tudok felvenni és nem sok helyet foglal...
  • Renjike
    ezazzzz megvan :D . nem találtam. settingsbe.
  • Renjike
    nem nagyon akar kinyilni oO" most tanulgatok helit vezetni :D eddig nem igazán forditottam rá hangsúlyt de élvezetes :D csak nemtudom hogykell ejtőzni valahogy nem akarja
    :D
  • byzhouse
    settingset nehéz elolvasni mi? vagy kipróbálni...