Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
A repülõkkel együtt akár ki is adhatnának egy új pályát ami egy repülõtér kifutója lenne. Felszállni sajnos nem tudna a repülõ mert véget érne a pálya, de biztos jól nézne ki és az engine-t sem terhelnék túl! <#eljen>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
Arra még 1 évet várhatsz a bf3ig

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

adam46
Rakhatnának bele repülõt is, és tökéletes lenne a játék. 😊
TDC Geronimo
Nagyon valószínû, hogy BC2höz is jönnek új map/mapok végre. Bár ismerõs ez a map valahonnan.

Jó ez a játék?

Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)

hm bf2 facelift 😄 széép<#eljen>
Hi.Meg akarom majd venni a játékot de kell mellé a mostani helyett egy proci.Melyiket ajánljátok inkább e8400, q8300

Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)

am Gyõr 😄 de jöhetsz ide de le van jelszavazva az enyém de városban a sulinknál nincs 😄 100/100-as sulinet van 😛

BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu

MR ME
az igaz 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

SötétBarom
Kotródhatsz is a vissza ahonnan jöttél csórikám. -.-

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Batistuta007
így van nálam is.de sztem mindenkinél csak stílustól függõen nem biztos hogy észreveszik.nálam konkrétan ugyanolyan az egész mint mikor gyárilag kijött a játék.ha gonosz lennék azt mondanám visszakaptuk a jó patchek elõtti backupot hogy mindenkinek elmenjen a kedve tõle és vegye majd a Bf3-at.De mivel nem vagyok gonosz így azt mondom szimplán csak hülyék😊nekem a patch elõtt nemsok bajom volt a játékkal.amit javítana a mostani patch abból nálam semmi se változott,ugynúgy lelõnek fedezékben,ugyanúgy van egy csomó hogy egyszerre halunk akivel egymást lõjük stb.persze lehet én rossz patchet kaptam meg.de hogy egy jót is mondjak ,az minimum egy zseni volt aki kitalálta hogy a sotikkal akár 100méterrõl is leszedhessenek úgy hogy max az életem.azt hiszem ez érdemel dicséretet mert ehhez tuti hogy csak erre a feladatra kitenyésztett hülye kellett.(az utolsó mondatom hc-re vonatkozott)

de nem a koncentrációmmal van a baj,mert 1 kör jól megy ahogy kell,a köv szarul,azt megint jól,és folyton változik,pedig én nem lövök szarabbul,meg nem is helyezkedem rosszabbul,ráaduásul szinte csak az iramon nyomom,szal legalább a squadomban használható társak vannak,ezé nem értem

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

elég idõs ahoz hogy mindig kéznél legyen ez-az

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

shaddam
Ennek örömére kiadhatnának pár új pályát is hozzá.Mondjuk egy kis európai levegõ nem ártana.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

lolSL
hány éves vagy? úgy 17 után már nehéz sokáig koncentrálni drogok nélkül

patch óta az van,hogy egyik körben bealázom a népet,2-3-as KD,azt köv körben nem ad be semmit,az egyes kd ért is küzdeni kell,pedig semmi nem változik a szerveren.....valaki ilyesmit tapasztalt?

http://www.pc365.hu/hir/Battlefield_1943_PC_dolgozunk_rajta#mainBlock
Hát azt tudod, hogy benneteket mindig szívesen látunk. Mondjuk az új tagjaink néha anyáznak, de mi tudjuk, hogy nincs nálatok csíter. A génmanipulált 6 kezû emberek még nem csíterek, ugye? <#hehe>

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

raykrepsz
Pedig nagyon jó, hogy be van állítva ez az opció nálatok! Pl. a BF.HU szerveren már több játékosunkat bannoltak BC-el. Pedig nem bunkóságból csinálták, egyszerûen csak belõttek a bázisra, vagy a bázis közelében lötték le az ellent... (a bázisra sosem mentek be!)

*818* raykrepsz http://www.818clan.eu

Drang

Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]

Péntek esténként mindig van élet a HUN4CE szerveren, aki nem fér be a felkapott szerókra, várjuk szeretettel. Pl. most is.

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

Szerintem nincs fixen beállítva, csak nálam, mert én beállítottam az admin progiban, ami akkor fut ha játszok.

Köröszanyád a vén...

[IRAM] leader

Nincs kedvem határokat húzgálni 😊

[IRAM] leader

Doomista
A vén veterán kocka megelõzött :-)

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

JohnConnor
Ezt a base camp-es dolgot nem értem HUN4ce szerveren be van állítva, hogy ha belõsz a bázisra, akkor meghalsz (csak nem számolja)..oszt jónapot... nem tudom, hogy nálatok be van-e állítva, de nem rossz.

\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!

Az,hogy lövitek egymást mint állat,te meghalsz,õt meg mutatja a killkam,hogy 0% az életereje és szalad vígan tovább.

[IRAM] leader

Mé,te mit írnál arra,ha valakinek azért nem jó az egyik népszerû Magyar szerver,mert néha lelövik oldalról,meg hátulról??
A Base Camp kiszûrése és büntetése meg amúgy sem az adminok dolga lenne,hanem a játékosok gerincén kéne hogy múljon a dolog,nevezetesen,van bennem annyi gerinc,hogy ha egy pár ember nem sajnálja rá a saját! pénzét és biztosít nekem egy viszonylag laggmentes,néhanapján jól játszható szerveren helyet,akkor annyit megteszek én is,hogy betartom azt az egy nyamvadt szabályt,hogy nem lövöldözök a bázison az ellenségre.

[IRAM] leader

tobias88
Milyen hiba is ez pontosan?
iceshark
mi a bánatos f** van? Elgurult a gyógyszered?

Mai naptól kötelezõ!! lesz az IRAM-on figyelmeztetõ lövés leadása,ha min. oldalról támadsz az ellenre,aki nem így tesz bannolva lesz!
Ez a szabály nem vonatkozik a "havi egy alkalom" rendszerességgel betévedõ különlegesen nagy szájú,mondhatni szájkaratés, A betûvel kezdõdõ nevû játékosokra.
Javaslom csatlakozz a tetris mozgalomhoz,kevesebb idegleléssel jár.<#wave><#nezze>

[IRAM] leader

Doomista
Jó, mert én azt tapasztalom, hogy nem.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

xXtamasXx
én azt tapasztaltam, hogy nem...

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

Doomista
Ez a 0% hp és élek te meg nem hiba javítva van?

Most 26-os szintû vagyok minden kaszt minden felszerelése bevanszerezve.

xXtamasXx
nagyon helyes ! 😄

és a második kérdésre válaszolva: ha egy fegyverrel ölsz csillagokat kapsz ami pontot ér, sebzés növelõ pontosság javító és hasonló cuccokat szintlépéssel érsz el valamint ha játszol az adott kaszttal

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

adam46
Ja, hogy erre gondolsz, nos ez nálam marha bugos ^^ csávó simán rám rakja a C4-et úgy hogy nem is találja meg a motion.
a második variáció,nagyon sokan csinálják hogy bebujnak az ellen bázisára és onnan lövik õket hátba,mert közük nincs hozzá,csak orvlövészkedni tudnak

Szerintem csak pontot kapsz

igen, igen! Semmilyen csalás nem érdekel, csak tisztán szeretek játszani, úgy a legjobb!

Mikor megvettem a Collector Edition-t akkor azzal együtt adtak egy kódot. Amivel lehetett ilyen extrákat szerezni amit a normál kiadásban nem lehetett megkapni.
Közben megnéztem a youtube-os videót errõl a tárgyakról és ott "Vechile Motion Sensor"-nak nevezték ezt itt van a videó:
http://www.youtube.com/watch?v=Wq2m-dKZmlw

Meg még egy kérdés (több már nem lesz)😊 Szóval ahogy ölsz egy adott fegyverrel ha megöltél vele bizonyos számú embert kapsz utána egy kitüntetést ennek azon kívül, hogy plusz pontot kapsz van valamilyen sebzés növelõ, pontosságot javító szerepe is? illetve mi a max szint amit egy fegyverrel el lehet érni?

nandorb
nem hinnem arra gondol ami a tank specializalodasnal van. A motion specko.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

xXtamasXx
te most azt kérdezed, hogy honnan szerezz wall-hacket?

SötétBarom
Szar. Destruction 2.0 nélkül engem már nem érdekel semmi.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Lenne egy olyan kérdésem/problémám, hogy tegnap néztem a youtube-on egy videót a BC2-rõl egy srác xbox-on vagy ps3-on tolta és mialatt a tankban ült és vadászta az ellenséget, egy ilyen sárga folt vagy kör segítségével látta õket mialatt azok a házak mögött voltak. Na ezt mivel lehet elõhozni? Collector Edition-öm van szóval abba tudom, hogy benne volt a kódot is beírtam, de nem tudom, hogy hogy lehetne ezt aktiválni vagy melyik jármû specialitás venné ezt elõ

xXtamasXx
én ezt nem értem...szóljon neked, hogy hahó ittvagyok mögötted vagy adjon le figyelmeztetõ lövést?
ha a bázisról mész ki és úgy lõnek hátba az már más...

lehet jönni HUN4CE szerverre <#vigyor3><#vigyor3><#nezze>

BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu

én erre már rég felfigyeltem hogy nagy % nyomorék,szemtõlszemben tehetetlen balfaszok,csak a hátba skill megy nekik mint a buziknak.....

TDC Geronimo
Tényleg bf2 meg bc2 mix lesz. Fegyverek jobban néznek ki, mint bf2be. HUD egyes részeit is BCbõl emelték át.

MR ME
azzal nincs gond ha nem szemtõl szembe õl meg, ez bennevan, de a baserape/spawnkill annyira már nincs, meg a cheat se...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.