Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)
Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)
BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html
*818* raykrepsz http://www.818clan.eu
Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]
AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html
[IRAM] leader
[IRAM] leader
A vén veterán kocka megelõzött :-)
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!
[IRAM] leader
A Base Camp kiszûrése és büntetése meg amúgy sem az adminok dolga lenne,hanem a játékosok gerincén kéne hogy múljon a dolog,nevezetesen,van bennem annyi gerinc,hogy ha egy pár ember nem sajnálja rá a saját! pénzét és biztosít nekem egy viszonylag laggmentes,néhanapján jól játszható szerveren helyet,akkor annyit megteszek én is,hogy betartom azt az egy nyamvadt szabályt,hogy nem lövöldözök a bázison az ellenségre.
[IRAM] leader
Ez a szabály nem vonatkozik a "havi egy alkalom" rendszerességgel betévedõ különlegesen nagy szájú,mondhatni szájkaratés, A betûvel kezdõdõ nevû játékosokra.
Javaslom csatlakozz a tetris mozgalomhoz,kevesebb idegleléssel jár.<#wave>#wave><#nezze>#nezze>
[IRAM] leader
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
és a második kérdésre válaszolva: ha egy fegyverrel ölsz csillagokat kapsz ami pontot ér, sebzés növelõ pontosság javító és hasonló cuccokat szintlépéssel érsz el valamint ha játszol az adott kaszttal
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
Közben megnéztem a youtube-os videót errõl a tárgyakról és ott "Vechile Motion Sensor"-nak nevezték ezt itt van a videó:
http://www.youtube.com/watch?v=Wq2m-dKZmlw
Meg még egy kérdés (több már nem lesz)😊 Szóval ahogy ölsz egy adott fegyverrel ha megöltél vele bizonyos számú embert kapsz utána egy kitüntetést ennek azon kívül, hogy plusz pontot kapsz van valamilyen sebzés növelõ, pontosságot javító szerepe is? illetve mi a max szint amit egy fegyverrel el lehet érni?
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ha a bázisról mész ki és úgy lõnek hátba az már más...
BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu