51658
  • Gyuszopapa
    Amugy ha kibontottad mit néztél hogy nem vetted észre a lemez karcosságát.
  • Gyuszopapa
    Nekem még nem volt gondom a tesco-ban vásárolt játékkal edig már vettem egy párat.Álltalában az ügyfélszolgálatnál kinyittatom és ott ellenőrzöm hogy meg van-e minden(kézikönyv,cd kulcs,stb).De még mindig benne volt minden és nem volt hibás a lemez.
  • Corten
    Dobozzal együtt raktam a zsebembe mielőtt ebbe is belekötnek :D
  • Corten
    Kabát belső zsebébe vittem haza DVD-hez hozzá se értem amíg haza nem értem, szóval nem valószínű. Azért annyi eszem van hogy nem rakom be zúzdába :D amúgy meg más nem volt nálam. Egyik volt osztálytársam még rosszabbul járt, ő meg se nézte benne van-e minden, hazament leírás hiányzott aminek a hátulján a CD kulcs volt, szintúgy tesco. Figyelj nekem tökmindegy hol veszi :) , csak elmondtam az én tapasztalatom tescoval kapcsolatban.
  • Leky
    Soha nem mértem az fps-t, de teljesen folyamatosan.
  • Bogdogege
    Ha kibontottad és megnézted nem a szatyorban karcolódott össze? Beraktad a konzervekhez ,mert a tesco-s májas nem karcolja össze .
  • Fpocok
    ment pü
  • Corten
    Tescoba vettem már játékot, ott helyben kinyitottam, jelzem bontatlan volt, megnéztem benne volt minden. Hazamentem berakom, nem olvassa be, nézem a másik oldalát bele volt karcolva egy komplett grand canyon, vissza vittem azt mondták biztos én voltam és a pénzem nem kaptam vissza, adtak még egyet az már jó volt, de mire elmagyaráztam hogy ez így mégse lesz jó és kérek egy másikat beleőszültem. Azóta Tescoba nem veszek játékot.
  • Gyuszopapa
    A tescoban is ugyanazt kapod mint bárhol minek fizetnél többet.A CD galaxisban 4490 ft.
  • Corten
    Ahol nincs 3000 forint fölött, ha Budapesten laksz akkor esetleg cd galaxis. Én is onnan rendeltem.
  • denevérember
    Nos lehet ráveszem magamat,és holnap megveszem a Gamet! Hol érdemes?Tesco?
  • Corten
    Ha valakinek van kedve játszani vegyen fel ingame: Corteno
  • Corten
    Leky, mennyire fut jól a BC2 azon a videókártyán?
  • denevérember
    Ja,most olvastam utána hogy itt már az Assault futkározik vele... :) Szóval akkor azt mondjátok adhatok a játéknak egy esélyt? Csak ez a EA szerverre való bejelentkezés ami egyedül nem nagyon tetszik...
  • denevérember
    Köszönöm az infokat!Elgondolkodok rajta! :) Még annyi lenne,hogy mi ez a probléma az EA szerverével? Nem lehet sokszor beloginolni? Miben merül ki ez a probléma?És mennyire gyakori?Ez meg egy teljesen más féle kérdés,de amint láttam Eltűnt a már Battlefield2-ből jól megszokott Support kaszt? Helyette ki hordja a lőszert?Hogy néz ki ez valójában?
  • Leky
    Én is az utóbbi időben a BC2-vel játszom van még szerver és játékos is. Kiábrándultam a 3-ból már azt sem tudom, hogy mikor multiztam vele. Szerintem nyugodtan vedd meg max. 3000ft-ért pl. a Tescoban.
    Ja és valóban több csalóval találkoztam a BF3-ban eddig, mint a BC2-ben.
  • Corten
    Lassan szivárognak vissza az emberek BC2-be, nagyobb BF3 playerek is inkább játszanak vele, ma is néztem RussianBadger streamjét BC2-zött, mondom mi a franc, aztán mondta hogy nem úgy sikerült a játék mint ahogy szerették volna és inkább megvárja a nagy patchet. Amúgy egy hete felraktam és volt jó pár fullos szerver, szóval játsszák még az emberek. Negatívum talán az elcseszett unlock rendszer lvl28 fölött nem tudsz mit unlockolni, de rálehet menni a ribbonokra meg a többi cuccra, ja meg hit detection néha megmakacsolja magát, de attól függetlenül minden fillért megért amit elköltöttem rá és jó pár kellemes órát szerzett, de ha tudsz akkor szerezz haverokat akikkel tudsz együtt játszani mert úgy az igazi.
  • denevérember
    Van még annyi szerver/játékos mint BF2 ben? Vagy mennyi az a "kevés" játékos itt? és mik a negatívumok amiért nem nagyon ajánljátok?
  • Gyuszopapa
    De szerencsére a cheaterek nagy része is távozott a BF3-ba mert az most a sláger,így most ebben a tekintetben játszhatóbb,
  • Gyuszopapa
    3000 ft a tescóban a játék,inkább dobozosan vedd meg.
  • Fpocok
    Azt kell, hogy mondjam: Ne. Ráadásul annyi pénzért duplán nem. Ha nagyon érdekel, akkor fele annyiért vegyél kulcsot, de olyan sokat semmiképpen se adj ki érte. Már nem játszanak annyit, sokan átmentek bf3ba stb stb.
  • denevérember
    Sziasztok! Érdeklődni szeretnék,hogy érdemes e megvenni még a játékot! Olvastam róla elég sokat,nehézkes bejelentkezés az EA szerverére,ezen javítottak vagy máig problémás? Eddig BF2-t játszottam,mennyire térnek el itt a dolgok? Gondolok most a célzás,taktika esetleg más kasztok vannak? Vagy megegyezik nagyábol? Egy aktív játékos válaszolhatna a kérdéseimre,és adhatna pár tippet érdemes e pénzt fektetni bele(4990-ért láttam a hétvégén a Media Markt-ba ! ) Előre is köszönöm!

D.
  • szabii98
    sziasztok...
    wow hogy mi van ebben a gémben.
    reggel 1 órája tök jó volt, voltunk 6an egy szerón, ott jó volt, felébredt a sok noob(najó, én sem vagyok profi, Sőt) és szétb*szták az egész játékot:/
    38as szintű, beülök vele helikopterbe és lezuhanunk heavy metalon. uhh
  • Leky
    Kösz a nevében is.:)
  • IMYke2.0.0.0
    Le a kalappal Anyuka előtt - nagyon profi lett a cucc!
  • Dzsabba
    Nincs valami anticheat cheat ezek ellen a kis...
  • Leky
    Saját készítésű teljesen.
  • errrtu

hind a polcon
  • Fpocok
    lol
    Házi készítésű? Ügyes.
  • Axl Rose
    Na, ez a kemény nem a vídia :-)

És a tanerő hogyan díjazza ezt ? Sok kérdést felvet :-)
  • Leky
    A fiam Sniper lesz farsangon.

A anyja örült neki. Legalább nem unatkozott:).
  • Axl Rose
    A zászlóhoz közel kell helyezkedni, nem kell semmit nyomni.
    Ha hallod a pityegést akkor foglalod. Látni is az állapotjelzőn.

Viszont ha ellenfél is van a közelben, ő is foglalja, akkor egymás ellen húzzátok, ergo nem foglal senki. Remélem érthető :-)

De ha Ti 5en vagytok ott és ő egyedül pl. akkor is foglaljátok.

Viszont akkor sem foglaljátok, ha eleve a Tietek.

Mediccel pedig úgy kell csomagot dobni, hogy az egér görgőjével "fegyvert váltasz", kiválasztod a csomagot...
  • bigdawid
    Sziasztok!Tök béna vagyok multiban.Tudna valaki segíteni.Mit kell nyomni ahhoz hogy a zászlót el tudjam foglalni illetve ha medic-el vagyok akkor hogyan tudok csomagokat dobni?
  • Leky
    Nem.
  • patchaou
    Halihó, létezik valami mod amivel botok ellen lehet játszani a multis mapokon?
  • IMYke2.0.0.0
    Egyetértek.
  • Pr0kxY
    Megint nem lehet játszani, nem lehet csatlakozni az EA-Online-hoz, kezd kissé idegesítő lenni...
  • DonSzykla
    Kösszi szépen
  • JocoHun
    Sziasztok. Kellene egy kis segítség. Mikor indítom a játékot mindig be kell lépni és nem akarja menteni az automatikus belépést, hiába pipálom be.Kilépek és újra belépek és mindig be kell jelentkeznem.Tud valaki egy megoldás mié csinálja ezt eddig nem volt vele gond.Köszönöm
  • JocoHun
    A save mentés itt található.Ide menti a játék minden beállítást.C:\Users\Admin\Documents\BFBC2. A profilod és a szinted pedig a Battlefield Bad Company 2 oldalán van az Ea fiókodba. Mikor megvetted a játékot akkor kellet csinálni egy Ea fiókot.Ott találod a profilod.De a szinglére gondolsz akkor szerintem azt is itt találod C:\Users\Admin\Documents\BFBC2