Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SpeedXHUN
Egyik legjobb köröm volt...

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Akinek a Battlefield Bad Company 2 alatt villogott a kép, annak itt a megoldás:
"C:\User\Documents\BFBC2\settings.ini and change Bloom=true to Bloom=false."

Hibajelenség: http://www.youtube.com/watch?v=rS1qQ33QwQU
Nekem segített, más változást nem vettem észre.

BFBC2/BF3 nick: Pr0kxY

írj az ea supportnak
Sziasztok!

Kaptam egy Battlefield Bad Company 2 accountot, letöltötöttem a digital deluxe editiont az origirõl, mert lehetett választani h sima bc2 vagy digital deluxe, de a vietnam kiegészítõnél is kér másik kódot, de az eredeti kódot nem fogadja el? Hogy lehet megoldani h a vietnam mûködjön?
Holnap Vadászaton leszek,ugy-hogy nem sokáig leszek Vietnámon:-)

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

Vissza lettél igazolva, ma este 21h után fent leszek... <#wave>

<#rinya>

Hmmm, ez érdekes... 😄

Metalmilitiakid
igen, ezzel a gondolattal nekem is sokáig tartott megbarátkozni, hogy lézer vezérelt RPG7 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

RPG vel is követi ha megjelölted!
Nekem is fent van a magyarítás, nincs gond vele.
Ha nemrég kaptad meg a játékot, akkor még nem tudod befogni a jármûveket...majd lesz egy pisztolyféle, aztán azzal megjelölöd, majd a rakétavetõddel (nem rpg) adsz neki /ha lesz/! 😄

Mephike
Nemrég megkaptam a játékot, és rettentõen tetszik. Bár sok idõm sajnos nincs játszani.
Kérdésem a következõ. A magyarítást letölthetem a játékhoz? Nem fog a punkbuster megfogni mint csalót multizás közben?
Hogyan lehet befogni helikoptert, vagy tankot, hogy a rakéta kövesse? Tudom noob kérdés, de nem bírtam rájönni. Köszi a választ. (Bocs ha már ezerszer fel lett téve.)

Lehet, hogy az mint nálam. VGA/driver.

YouTube: 23Drazse

Megtörtént! 😊

Hali.Ha valaki szereti a nagy csatákat,az vegyen fel kedvencnek: DIV-BECSEHELY

A fõiskola levelezõn.

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

Na megpróbáltam. Leszedtem a drivert és minden segédprogramot, majd tisztán újraraktam az CD-n lévõ drivert. Egy fokkal jobb lett, mert így már vagy 5 percig is tudtam játszani (sûrû akadások mellett persze), de aztán megint elõjöttek a hibák. Fényesség majd nagy sötétség. (Valami ilyen lehet a halál után is.) Lényegében nincs javulás. Nem tudom mi a gond, mert a többi játéknál nem csinálja.

Valakinek volna még valami ötlete?

ma kezdte ezt! újraindul a gép ha elkezdek játszani ezzel! másik játékoknál nem csinálja! mi lehet a gond?
Köszi! Megpróbálom.

A prohardveren volt errõl szó, ha jól emlékszem,,akkor driver gond volt. De nem mernék rá megesküdni.
Próbálj meg régebbit feltenni...a multi patch cseszett el vmit, nekem ha CF be van kapcsolva, akkor villog bizonyos pályákon.

Sziasztok!

Most szereztem egy új videókártyát, mert az elõzõ meghalt. Az új VGA-t elõször a BC2-n próbáltam ki és szomorúan tapasztaltam, hogy multiban a színek összefolynak, vibrálnak vagy nagy sötétséget látni csak. Egy kis idõ után meg már ki is dob az asztalra. Single-ben vagy más játékban semmi ilyesmit nem tapasztalok. Variáltam az asztal és a játék beállításokon is, de semmi változás. Mi okozhatja ezt, hogy lehetne rá megoldást találni? Az új kártya GeForce GT520, az elõzõ ATI volt.

Köszi!

Ki az az állat aki szombaton vizsgáztat?

Pénteken nem hiszem hogy játszani fogok, szombaton 2 vizsgám is van, tanulok ezerrel.
Pihenésképpen lehet ha feltévedek, akkor úgyis látlak hol vagy azt megyek oda.

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

köszönöm

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

valaki be tudja linkelni a legújabb update-t a bc2-höz?
Nem szeretem az automatikus update-t mert jobb ha megmarad a telepítõ is.

IMYke2.0.0.0
Én a 'filteres' szervereken így írom: fakk
Mindenhol rendesen - és el is küldöm õket az anyjukba, ha kedvem tartja, mert megérdemlik.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Elírta a hülyéje...Amúgy meg vannak olyan szerverek ahol ki lehet írni a trágár szavakat. 😄
De azt kimoderálja nem? akkor vmi krixkrax lesz helyette, lehet, h ezért írta. Bár az IQ-jából ítélve elírta. 😄

Szerencsétlen. Amúgy is fail mert nem fack hanem fuck...
Sosem értettem ezeket, akkor menjen aludni vagy egy másik szerverre és élje ki ott magát. <#falbav> Mindig van jobb képességû, szerencsésebb, tapasztaltabb ellen...ezt sosem fogják fel.
Bár neked tuti csak szerencséd volt, mint velem szokott lenni! <#law>

Tegnap egy srácot - vmi bruas vagy mi tök - kb 10-11x lõttem le egy rövid kör alatt, míg õ egyszer, de csak röhögtünk rajta, bár én jobban. <#taps><#taps>
Ilyen van, múltkor meg fordítva volt, de ezeket nem szabad komolyan venni.
Volt már nekem is, h majd kettétörtem a billentyûzetet - mintha az tehetne róla -,egyszerûen nem ment.
Axl! Pénteken egy SQUAD Deathmatch? Megpróbálom beszervezni F_Zolee-t és sshentes-t is, én meg leszek a golyófogó és az elterelõ hadmûvelet! <#nevetes1>
PH! klántagok õk is. A többieknek esélyük nem lesz... 😉

Krisz <#wave>

Full frusztrált volt a csávó, aki le merte lõni az kapott válogatott szitkokat, de mi magyarok külön prioritást élveztünk :-)

Élõben nem meri?
Majdnem elfelejtettem átadni egy üzenetet, a klán azon belül is Van Damme mindannyiunkat üdvözöl...

Jim Morrison
+1 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Róóózsaaaszííííínnn. <#ravasz1><#vigyor><#banplz><#vigyor1><#gonosz1>
Jó ez a szín, mindig észreveszek, h írsz! 😄

MÁS:
A fórum fölött vagy egy flash, amiben van egy "taktika" rész.
A link egy MoH oldalra irányít, viszont kellene a leírás, h minél többet megtudjak errõl a játékról.
Tudsz ebben segíteni?

Pr0kxY

b+,egy fõnöknek milyen legyen??..hupilila?<#fejvakaras><#ticking>

[IRAM] leader

Irritáló a piros csíkod. :-)
Nincs,csak új katonát kezdhetsz...

[IRAM] leader

Van arra mód, hogy a meglévõ nevet át lehetne-e változtatni másra, úgy hogy a rang is megmarad?

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

Úgy értem hogy 3x 50 lvl a 150. :-o
IMYke2.0.0.0
150-es szintet ha nem is, de valamikor az 50-est sikerül 😊

Kár, hogy egyre kevesebb mûködõ szerver van - már a kedvencem, a 'Noobs 150' is leállt. 😞

Ha eléred a 150 lvl-t szólj, mert akkor még be is elõzöl. 😄
Szóval hajrá. 😄
Ezt próbáld meg még: /ezzel tuti jól megy nekem, a sima 11.12 szar volt/
http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/Catalyst121Previewdriver.aspx

Más ötletem nincs. 😞

Fpocok
Sajna nem, csak itt.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Igen köszi!

Ez a többi SG-s fórumban nem látszódhat?

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Nekem egy van szal az ki pipálva a driver is 11.12-es még egyéb ötletek mert a kép még mindig fekete.
Crossfire az két vagy több videokártya egybekötve egy híddal a PC_dben.
Bõvebben: /régi cikk, de a lényeg benne van/
http://prohardver.hu/hir/oszd_meg_es_uralkodj_itt_az_ati_crossfire.html

Szóval nekem 2 videokártya van a gépben és ha kikapcsolom a CF-et, akkor csak 1 megy. Ez nekem segített a problémában. 😉