51658
  • Gyuszopapa
    Ja hányszor láttam ilyen anyázást a Cod4-be mikor szidták egymást.
  • Corten
    Az a legjobb amikor 2 aimbotos van és egymást anyázzák mert csalnak, na az priceless. CoD-os pályafutásom alatt nem egyszer előfordult :D
  • Gyuszopapa
    Lassan nem lesz értelme multi játékkal játszani mert egyre több lesz a cheater,és mi lesz még ezután.
  • Corten
    Ilyenkor ki kell lépni átmenni másik szerverre. Én már nem idegesítem fel magam ilyeneken, tudom hogy szánalmas életük van aztán pá :D .. Meg általában ezek ilyen 12 éves mitugrászok akik anyuci/apuci pénztárcájából élnek. Szóval nem kell felhúzni magadat. Röhögök egyet rajtuk aztán lelépek.
  • IMYke2.0.0.0
    Rengetegen kiléptünk aztán, és jöttek újak, de ő csak folytatta...
  • IMYke2.0.0.0
    Én kiléptem a közepe táján valamikor, amikor a "szerver nem válaszol" üzenetet kaptam és abban a reményben, hogy eltakarodott, visszaléptem - kiderült, csak nekem szakadt meg a játék, ő pedig csak folytatta a "lazulást".

Hozzá kell tenni:
    Az oroszok (mi) felszorítottuk őket a bázisukig, és a meccs feléig ki se tudtak jönni.
    Az állás kb 7xx vs 3xx volt - tehát, néhány perc és nyerünk.
    Gondolom, ekkor kapcsolta be a hacket... és az eredmény látható.
  • IMYke2.0.0.0
    Azt írta, hogy az ÖSSZES multi játékhoz megvette a hacket - tudjuk, melyik oldalon - és lazításképp így játszik.
    Meg azt is írta, hogy az 50-es karakterében benne van az első 1000-ben, 2.05-ös aránnyal.

A bosszantó az, hogy csak hajtogatta és hajtogatta, hogy ő ezt megteheti, és mi hülyék vagyunk, meg vesztesek, és leszar minket stb.
  • KaBuTo666
    LOL baszki, ezt a gyereket még én is ismerem. :DD
    Akkor még nem volt aimbotos, simán öltem.
  • IMYke2.0.0.0
    A meccs közepe felé lépett be a srác, az elején - gondolom - még nem használta [ezért van /14], de utána bekapcsolta...
  • IMYke2.0.0.0
    Mi a hiba a képen?

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ÉS be is vallotta - a meccs utolsó negyedében az egész "orosz sereg" csak osztotta a srácot, ő pedig jött azzal, hogy így játszani mennyire nyugtató (relax), és kényelmes, meg van pénze új accountra, játékra és mi vesztesek vagyunk stb.
    Hihetetlenül idegesítő volt!
  • Corten
    Jó állapotba van BC2, csapatmunka zéró, meg csaló oroszok minden 3. szerveren. Nem, nem azért csalnak mert 3x lelőnek, hanem mert 50/0-ás stattal hirdeti honnan töltsd le.
  • Alzamora
    Szeva PrOkxY!!!

Felveszlek minél előbb ha ez neked sem probléma!Amúgy sajna és csak nap közben tudok játszani mert Melózok esténként illetve hétvégén vok fent többet!!

Majd írsz ha lesz időd!!
  • Pr0kxY

Ha minden jól megy, ma is leszek 8-9-10 felé.
  • Axl Rose
    Frissísd a PB-t, de olyat is hallottam már, akinek csak a reinstall oldotta + a problémát.
  • kozako
    helló.feltem máma 2 szerverre és mindedjik kikickelt ezér hogy: No Pocket Flow.mi lehet ez??pls help mer megint belelendültem a játékba :)
  • Axl Rose
    Azért tegnap este büntetés volt :-DDD
  • Corten
    Én is tegnap felnéztem zsinórba 2 szerveren csaltak. Megláttam el is mentem, nem értem miért nem lépnek le az emberek ha csalót találnak.
  • Jim Morrison
    Az igen!
  • Pr0kxY
    Nemtom, h mi volt a mostani hétvégén, de ennyi csalóval már rég találkoztam. Ezeket az embereket csak az adott szerver adminjánál lehet bannoltatni? Mit élveznek ezek a játékon???

Múltkor vki kérdezte, h játszanak-e még ezzel?
    A válasz az, hogy nagyon is sokan, rendesen vadászni kellett a szabad helyeket a hétvégén. Ahol meg volt, ott általában baserape-eltek.

• gerey
    cdkey oldalakon még olcsóbban is lehet találni, és annyit meg már bőven megér.
  • Gyuszopapa
    A játék 3000 pénz a tescóban,annyit megér mégha ilyen hitvány is lett.
  • mezarius
    Kár :S azér köszi
  • Fpocok
    Nem.
    BFBC1 nincs pcn.
  • mezarius
    Sziasztok.
    Ennek meg lehet csinálni a multiját ha nincs meg eredetibe? Szóval törtön?
    és ha ennek nem akkor BFBC1-nek? választ előre is köszi.
  • Axl Rose
    Ott a pont. K/d-t én is leszarom.

Ha zászlófoglalás közben úgy kívánja a társadalom, akkor engiként szórok az ellenfél tankja alá aknát, mint a kisangyal és már lövöm is.

Elszállok a tankkal együtt, mint fing a szélben, de utána a spanok elfoglalják a zászlót tankmentesen :-)
  • szabii98
    sok kis nyomi veri magát a k/d-ra, de valahogy a csapatmunka, és a szórakozás mindig jobb volt :D
    elsőként az engineer tetszett meg de nagyon, aztán Assault, de az kevésbé bejövős. A Sniper is jó, de csak néhány mappon . Imádok C4-gyel robbantgatni :D
    a Medic viszont nem jön be, de ezen kívül szerintem hasznos tagja vagyok a csapatoknak. Mondjuk ha Heavy Metalra megy a szeró, akkor repcsivel hülyülök, értelmetlen az a map :D
    na de, köszi a tanácsot :)
  • SzinesGeza

"Ne csak K/D-ra figyelj"?

Szerintem konkrétan szard le. Most komolyan, kit érdekel a K/D?
    Vagy ha elér egy szintet, akkor valakinek azért több szex jár este, vagy mi?

• Black Ghost
    Ez sok mindentől függ, ha csipulok jó ha eléri a 2000-et, viszont egy komolyabb engineer-assault-medic roham után, simán megvan a 10-15000. A legtöbb egy 73/38-as meccs után volt, ekkor 56000 szereztem, igaz itt egyszerre 3 fegyvert platináztam ki. :)

Ne csak K/D-ra figyelj, hanem élessz, osztogass lőszert, eü csomagot, javítsd a társaid járműveit, élesítsd az m-comokat majd védd is meg.
    A lényeg hogy legyél hasznos tagja a csapatnak, a játék díjazza ezt.
  • szabii98
    sziasztok
    kis szinten /10 alatt/ mennyi szokott a meccs átlagotok lenni? acsikkal vagy kítűzőkkel vagy mik azok nekem 5k volt eddig a legtöbb, de átlag 3200 megvan. Az kevés, vagy még épp hogy jó?
  • Pr0kxY
    Szia!

Vegyél fel barátként, aztán segítek játék közben, ha felmerülne kérdés! ;)

Krisz
  • Leky
    Nincs mit, ha kérdésed van írj.
  • Alzamora
    Köszi szépen hogy válaszoltál nekem erre a kérdésemre

Lehet jelentkezek még ha valahol elakadok!!

Minden jót nektek!
  • Leky
    Röviden: Van a térkép amelyen vannak zászlók szétszórva, ezeket kell a csapatoddal uralnod. Melyet úgy tudsz megvalósítani, hogy oda kell menni a zászlóhoz és meg kell várni, hogy a csapatodé legyen fenn.
  • Alzamora
    Sziasztok!!
    Nem régen kezdtem játszani a BF-vel multiba!Nem vagyok nagy harcos és ez az első amivel neten is játszok!Szeretném kérdezni tőletek aki már rég óta nyomja hogy pl hóditáskor mit kell csinálni mert sajnos nem tudom!!Remélem nem hülye a kérdés de köszönöm ha válaszoltok nekem!!
  • szabii98
    én a csapatmunkát jobbnak találom az öldöklésnél, ezért sincs a k/d ratiom 1 felett
    mégis, élvezem a játékot, és meccs átlag 1500 pontom van 3as szinten
  • denevérember
    Értem... :( nos szerintem ez döntő indok ahhoz,hogy a BF2-nél maradjak... Nekem sokkal jobban tetszik az hogy függsz a társaidtól,és hogy nem a frag a lényeg. Sajnálom mert videó alapján tetszik,meg baromi élethűek benne a fegyver hangok(élethűbb mint a BF2 :) ) de mind1...
  • Bogdogege
    Jól látod ezek a battlefild-ek már a codot majmolják , ezért 3hónap után már kiégnek belőle az emberek , csak a stat és a freg-elés , semmi csapatjáték .
  • denevérember
    De ez a BF már jobban hasonlít a COD multijához mintsemhogy a battlefield 2 squad,teamworkos dologhoz. De javítsatok ki ha tévedek! Csak szeretnék biztos lenni mielőtt megvásárolom a játékot :)
  • Corten
    Kézikönyv, cd/dvd bennevan-e, eszembe nem jutott volna hogy a lemez karcos lenne. Franc se hitte volna hogy az lesz a baja.
  • Bogdogege
    Szerintem nem olvasta el mit vesz le a polcról .