51658
-
#43146 adják már ki a BF3-at! -
foxxi #43145 -
#43143 Köszönöm, megcsináltam, vasárnap délután jó volt!!
Nem fagytam ki sőt +20 FPS-em is lett, nem rossz!
Holnap hazaérek tovább tolom és meglátom jó-e!
Köszönöm még1x! -
#43141 browserből kikeresve -
#43140 Fel lehet menni az itteni szerverekre?
Vagy csak ha kikeresem server browserből? -
#43139 dettó -
False #43138 én a béta alapján döntöttem el,hogy kell e ez nekem vagy sem,majd a bf3ban is igy teszek, mert ugye a puding próbája az evés -
#43137 http://data.hu/get/3415575/lisedaconfigurator.exe -
#43136 hol lehet beállitani a dx-et? (én a dokumentumokra emlékeztem, de most nemtalálom) -
eugabesz #43134 Szerintem olvasd el még egyszer,mert nincs benne semmi ellentmondás amit írtam.Csak értelmezni kell,nem "élből" válaszolni. -
determinator #43133 Ha van jó géped, jó neted és megválogatod hogy melyik szerverre mész fel, akkor nem fogsz lagolni, vagy csak nagyon ritkán.
Pl az IRAM nálam az esetek 2%-ban lagol. Normális nettel és géppel 65-80 ping az átlag.
Tudom hogy nem mindenki lakhat Pesten és használhat digi netet, de ez nem a játék hibája. -
#43132 most hetente egyszer bedob valaki "infot" BF3 twitteröl, vagy facbookrol az nem zavar, talán 1x lesz valami értelmes is ott.
Amugy ez kicsit ellentmondásos amit irsz, kiprobálod a demot ami a legtöbbet elárul egy játékrol, de amugy meg leszarod hogy mi kerül a kosárba, ezekszerint mégse szarod le, vagy te most ugy is megvetted volna BC2-t hogy az egészröl annyi infod van hogy egy FPS, és látsz egy katonát a dobozképen?
Amugy manapság nem jelemzö a játékokbol demot, vagy bétát kiadni PC-re igy kénytelen vagy Videokra, screenshotokra, és a Geronimo által is idemásolt marketing dumára hagyatkozni. -
eugabesz #43131 De most komolyan fáj neked,ha állandóan azt az oldalt lesegi?
Személy szerint a BC2-őt is úgy vettem meg,hogy kipróbáltam a demo-t,tetszett,megvettem.Én se egy videót,se egy árva s előzetes képet meg nem néztem róla.Teljesen fölöslegesnek tartom.De én pl. a tacskóban sem válogatok a kenyerek között,elveszek egy ránézésre megfelelőt,be a zacskóba,oszt hajrá.Van aki képes időt tölteni ezzel.Nem zavar,de én nem tudnék ilyen lenni speciel. -
#43130 Ne törődj senkivel, másold csak. :) -
#43129 Én csak copyzom ide, amit olvasok, de ha zavaró akkor nem másolok be több bf3al kapcsolatos infót. -
eugabesz #43128 Nem meg mondtam,hogy még csak gyakorlok..._- -
#43127 ne dölj már be ennek a sok marketing dumának ugy hogy még egy screenshotot se láttunk a játékbol. -
#43126 "Futuremark: #BF3 could kick start growth in the high-end PC market and break the cycle of DX9 console ports the PC" -
#43125 egyel felette lévő kommentre írtam bocs -
#43124 filtereknél állítsad be... -
#43123 melyik Játék? :D mert ez nálam is úgy lagol mint a szar de vietnam az nem -
#43122 ölni tudnék 150es pingért -
#43121 amugy mondjatok már értelmes CQ szervereket, mert nem tetszik, hogy mindig keresgélni kell -
#43120 biztos meg lehet szokni ha napokat játszol vele, de ez nem normális -
#43119 Nekem mindig 150 körül van a pingem, teljesen normálisan játszható. -
#43118 a karácsonyi akcióban vettem meg ezt a szart, azt hittem a vietnam megjelenés miatt van ez a lag
de wtf most komolyan örökké 150 pingbe lagolva kell szenvedni?? olyan a sniper mint 56k nettel a quake 2 railgunja anno ... -
#43117 Na asszem a teljes PB újrarakás segített valamit mert most 2 órán keresztül minden gond nélkül játszottam most léptem ki, ha mindig kibír ennyit akkor hozzá nem nyúlok :D -
#43116 Szerinted mit játszok vele... -
PunkZoli #43115 512 gigát kellett volna írnom igaz -
#43114 mit csinálsz vele? -
#43113 Nah ma aszem meg lesz a Vietnam ;) -
#43112 há nem vagy te normális, kk st szivatod a nem kk snak meg segítel ?? milyen ember vagy te ? :D -
eugabesz #43111 Igazán nincs mit.. -
#43110 Jó lett ám!! Hajnalban még újraraktam az egész gamét !
Egy file hiányzott szerintem az volt a bibi!
De azért köszi a segítséget! -
#43109 na most megint megpróbáltam lefuttatni ezt a powershell es sfc scant és most talált hibát de nem tudja kijavítani és ott meg is áll, ilyenkor mivan ? -
#43108 de most vettem bele új mindent is kb, nem lehet szar, mediumon majd 100 fps el viszi a gémet -
Borg #43107 #43087 -
#43106 Mindegy már kinyitogattam őket.
Viszont érdekesség, visszatért a képcsíkozódós lefagyás, csak annyival tűrhetőbb hogy kicsit több mint 1 óra után jön, szal 3-4 kör jobb esetben belefér ami még tűrhető, csak még mindig nemtom akkor mi a kurva anyjáért csinálja .. -
Kovvalsky #43105 Pont ilyen routerem van, nem nyitottam rajta semmilyen portot és mégis dolgozik rendesen, pedig még a tűzfal is be van kapcsolva rajta. Előtte volt egy dlink dir-100- on azon sem nyitogattam a portokat, mégis ment az összes BF. Egyedül a torrentnek nyitok portot... -
#43104 játék közben is lesz ilyen hangulatod... főleg mikor apacheval lövöd a földönfutó ellenséget és nem hal mikor ilyen rakétákkal lövik szét a tankokat is