51658
  • byzhouse
    adják már ki a BF3-at!
  • foxxi
  • Cris99
    Köszönöm, megcsináltam, vasárnap délután jó volt!!
    Nem fagytam ki sőt +20 FPS-em is lett, nem rossz!
    Holnap hazaérek tovább tolom és meglátom jó-e!
    Köszönöm még1x!
  • Jaffa 2843
    browserből kikeresve
  • Cris99
    Fel lehet menni az itteni szerverekre?
    Vagy csak ha kikeresem server browserből?
  • MR ME
    dettó
  • False
    én a béta alapján döntöttem el,hogy kell e ez nekem vagy sem,majd a bf3ban is igy teszek, mert ugye a puding próbája az evés
  • Carloska
    http://data.hu/get/3415575/lisedaconfigurator.exe
  • darki81
    hol lehet beállitani a dx-et? (én a dokumentumokra emlékeztem, de most nemtalálom)
  • eugabesz
    Szerintem olvasd el még egyszer,mert nincs benne semmi ellentmondás amit írtam.Csak értelmezni kell,nem "élből" válaszolni.
  • determinator
    Ha van jó géped, jó neted és megválogatod hogy melyik szerverre mész fel, akkor nem fogsz lagolni, vagy csak nagyon ritkán.
    Pl az IRAM nálam az esetek 2%-ban lagol. Normális nettel és géppel 65-80 ping az átlag.
    Tudom hogy nem mindenki lakhat Pesten és használhat digi netet, de ez nem a játék hibája.
  • SZEG007
    most hetente egyszer bedob valaki "infot" BF3 twitteröl, vagy facbookrol az nem zavar, talán 1x lesz valami értelmes is ott.
    Amugy ez kicsit ellentmondásos amit irsz, kiprobálod a demot ami a legtöbbet elárul egy játékrol, de amugy meg leszarod hogy mi kerül a kosárba, ezekszerint mégse szarod le, vagy te most ugy is megvetted volna BC2-t hogy az egészröl annyi infod van hogy egy FPS, és látsz egy katonát a dobozképen?

Amugy manapság nem jelemzö a játékokbol demot, vagy bétát kiadni PC-re igy kénytelen vagy Videokra, screenshotokra, és a Geronimo által is idemásolt marketing dumára hagyatkozni.
  • eugabesz
    De most komolyan fáj neked,ha állandóan azt az oldalt lesegi?
    Személy szerint a BC2-őt is úgy vettem meg,hogy kipróbáltam a demo-t,tetszett,megvettem.Én se egy videót,se egy árva s előzetes képet meg nem néztem róla.Teljesen fölöslegesnek tartom.De én pl. a tacskóban sem válogatok a kenyerek között,elveszek egy ránézésre megfelelőt,be a zacskóba,oszt hajrá.Van aki képes időt tölteni ezzel.Nem zavar,de én nem tudnék ilyen lenni speciel.
  • Black Ghost
    Ne törődj senkivel, másold csak. :)
  • TDC Geronimo
    Én csak copyzom ide, amit olvasok, de ha zavaró akkor nem másolok be több bf3al kapcsolatos infót.
  • eugabesz
    Nem meg mondtam,hogy még csak gyakorlok..._-
  • SZEG007
    ne dölj már be ennek a sok marketing dumának ugy hogy még egy screenshotot se láttunk a játékbol.
  • TDC Geronimo
    "Futuremark: #BF3 could kick start growth in the high-end PC market and break the cycle of DX9 console ports the PC"
  • Carloska
    egyel felette lévő kommentre írtam bocs
  • byzhouse
    filtereknél állítsad be...
  • Carloska
    melyik Játék? :D mert ez nálam is úgy lagol mint a szar de vietnam az nem
  • xXtamasXx
    ölni tudnék 150es pingért
  • Metalmilitiakid
    amugy mondjatok már értelmes CQ szervereket, mert nem tetszik, hogy mindig keresgélni kell
  • FSpofon
    biztos meg lehet szokni ha napokat játszol vele, de ez nem normális
  • adam46
    Nekem mindig 150 körül van a pingem, teljesen normálisan játszható.
  • FSpofon
    a karácsonyi akcióban vettem meg ezt a szart, azt hittem a vietnam megjelenés miatt van ez a lag
    de wtf most komolyan örökké 150 pingbe lagolva kell szenvedni?? olyan a sniper mint 56k nettel a quake 2 railgunja anno ...
  • Metalmilitiakid
    Na asszem a teljes PB újrarakás segített valamit mert most 2 órán keresztül minden gond nélkül játszottam most léptem ki, ha mindig kibír ennyit akkor hozzá nem nyúlok :D
  • davis98
    Szerinted mit játszok vele...
  • PunkZoli
    512 gigát kellett volna írnom igaz
  • byzhouse
    mit csinálsz vele?
  • davis98
    Nah ma aszem meg lesz a Vietnam ;)
  • Metalmilitiakid
    há nem vagy te normális, kk st szivatod a nem kk snak meg segítel ?? milyen ember vagy te ? :D
  • eugabesz
    Igazán nincs mit..
  • zotya10002
    Jó lett ám!! Hajnalban még újraraktam az egész gamét !

Egy file hiányzott szerintem az volt a bibi!

De azért köszi a segítséget!
  • Metalmilitiakid
    na most megint megpróbáltam lefuttatni ezt a powershell es sfc scant és most talált hibát de nem tudja kijavítani és ott meg is áll, ilyenkor mivan ?
  • Metalmilitiakid
    de most vettem bele új mindent is kb, nem lehet szar, mediumon majd 100 fps el viszi a gémet
  • Borg
  • Metalmilitiakid
    Mindegy már kinyitogattam őket.
    Viszont érdekesség, visszatért a képcsíkozódós lefagyás, csak annyival tűrhetőbb hogy kicsit több mint 1 óra után jön, szal 3-4 kör jobb esetben belefér ami még tűrhető, csak még mindig nemtom akkor mi a kurva anyjáért csinálja ..
  • Kovvalsky
    Pont ilyen routerem van, nem nyitottam rajta semmilyen portot és mégis dolgozik rendesen, pedig még a tűzfal is be van kapcsolva rajta. Előtte volt egy dlink dir-100- on azon sem nyitogattam a portokat, mégis ment az összes BF. Egyedül a torrentnek nyitok portot...
  • byzhouse
    játék közben is lesz ilyen hangulatod... főleg mikor apacheval lövöd a földönfutó ellenséget és nem hal mikor ilyen rakétákkal lövik szét a tankokat is