Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Te hol láttál nálunk sok sírást?

Amikor valaki a személyt fikázza még elmegy egynek (néhányon még el-elröhög az ember), de hogy ne bírja valaki felfogni, hogy "xy" ember "123" clantaggal nem egy csapat nevében nyilatkozik/játszik az egy vicc.

Ha én teszem,mindig hozzá van biggyesztve,hogy ez magánvélemény.S itt természetesen azt értem,ha bizonyos klánnal kapcsolatos kérdésrõl van szó.

[IRAM] leader

"Ha rendesen viselkedik,jól játszik,nem káromkodik stb. akkor klán-tag,ha az ellenkezõjét csinálja és néhányan esetleg panaszkodnak rá,akkor nem klán-tag?"
Ezt a hülyeséget hol olvastad, én ilyent nem írtam le.
A ti szerveretek, a ti felelõsségetek, hogy kinek-mit engedtek meg, független attól, hogy melyik játékos milyen clantaggal nyomja.
Ha gond van vele, esetleg nem tetszik ahogy tolja, bannold ki.

Én a sok sírást nem értem a magyar szervereken/fórumokon, szerintem ez mérgezi meg leginkább a játékot, veszi el sok ember kedvét a honiak által bérelt szerverek látogatásától.

Maak
Nem is azzal van a baj meglátásom szerint, hogy felvettétek, hanem inkább azzal, hogy ha már vannak szabályok egy klán pub szerverén, ahova publikolni jár a nép, akkor ne pont egy bennfentes kezdjen gyökérmódon játszani...ilyenkor kell rászólni az ifjú titánra, nevelõ célzattal, hátha ráragad némi tisztelet a többi játékos iránt...aknázza a védendõ pontok környékét vagy az odavezetõ útvonalakat, ahogy azt a normálisabbja teszi...pont

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Beers
Van benne valami!

Drang nem a coRDHA-ról volt szó!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Ezt azért a gyengébbek kedvéért-mint és is- elmagyaráznád még1szer?<#nezze>
Ha rendesen viselkedik,jól játszik,nem káromkodik stb. akkor klán-tag,ha az ellenkezõjét csinálja és néhányan esetleg panaszkodnak rá,akkor nem klán-tag?Jól értettem?<#nemtudom> Akkor csak egy egyénileg játszó emberke és semmi köze a klánhoz...??

[IRAM] leader

Ez ritkán fordul elõ,de <#eljen>
Mi kényesen ügyelünk arra,hogy a klán tagjai MÁS SZERVEREKEN IS úgy viselkedjenek,mint a sajátjukon.
Fel is hívnám minden admin figyelmét,ha ilyet tapasztal,van screenshot,kérem jelezze,nem tûrûnk trágár beszédet,vagy a szerver szabályainak megsértését sehol sem.

[IRAM] leader

Üdv!
Nézd én totál ritkán írok ide be, de 1-2 páblikhíró szurkapiszkája a csapatunk felé már sok volt.
Amikor valaki a személyt fikázza még elmegy egynek (néhányon még el-elröhög az ember), de hogy ne bírja valaki felfogni, hogy "xy" ember "123" clantaggal nem egy csapat nevében nyilatkozik/játszik az egy vicc.
Minket se érdekel, hogy melyik csapatba kit vesznek fel, ezt illene itt is tiszteletben tartani.
Egyébként meg egyéni kérdésem az, hogy ha valaki tudja, hogy cars1DA hova teszi az aknákat, minek megy bele?
Beszívom én is néha az aknáit, de ilyenkor a halálom oka gyakorlatilag önhiba.

iceshark
<#taps><#eljen>

Maak
Nem a klánotok lett bántva, hanem azt kifogásolják páran, hogy klántársatok játékstílusa olyan amiért más már repült volna a szerverrõl...de persze semmin nem szabad meglepõdni, mostanában mindenki a saját emberét védi ész nélkül a többinek meg a k anyját ahelyett, hogy jómodorra nevelnék az ifjabbakat akik esetlegesen ezzel a gyökérkedéssel a klánt húzzák le...

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

<#eljen>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Drang
Üdv!

Nem tudok elmenni amellett, hogy itt páran irogatnak mindefélét a coRDHA-ról. Úgy hogy finoman szólva fogalmuk nincs a csapatról. Egy dolgot tisztáznék: a magyar közösségben korábban nem volt divat bármelyik klánt/egységet/csapatot sértegetni. Fõleg nem úgy, hogy az a klán aktív és igyekszik mindenben a közösségért is kiállni. Nem tudom mióta lett divat bárkit is megbélyegezni vagy az alakulatot magát elítélni.
Másik dolog:
Nándor és még sokan mások, megpróbálnak ezért a közösségért munkálkodni, úgy hogy õk ezt saját szabadidejükben teszik, mindenféle ellenszolgáltatás nélkül. Nem kell szeretnie senkinek se õket/minket, de a jóérzésû embereknek illik ezt respektálni. Ne értse félre senki: a kritikát szívesen vesszük, de azt kulturáltan meg lehet fogalmazni, úgy hogy ne sértsen meg másokat. (ez megjegyzem a Nándorra is ugyanúgy érvényes) Amúgy a közösségi munkából bárki ki veheti a részét, szívesen várunk mindenkit aki közösséget szeretne építeni (mind klán szinten (coRDHA), mind a battlefield.hu oldalon) és nem szétverni...
Köszönöm, hogy elolvastátok!

Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]

Tono34
CD-Galaxistól jött értesítés a Vietnámról, hogy rendelhetõ.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Hamed
Ez csak a settings-ben ir at par dolgot amit manualisan is megcsinalhat barki, ha mar a dice lusta megcsinalni release ota, hogy kulon lehessen allitani az erzekenyseget a menuben. Valoszinu hagynak official forumon hirdetni ha vmi hax lenne...
PB meg nem nezegeti a user settingset, akkor mar repult volna mindenki aki kikapcsolta a bloom-ot vagy belotte rendes ertekre a fov-ot. Ha megfelel az iranyitas igy ahogy van akkor ne rakd fel, mert ezen kivul szinte minden allithato menubol is.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

És téged hová vettek fel?
Gondolom valami szupersztár klán lehet, ha ilyen kis lekezelõ vagy.
Itttudjátok a csapatunkat kihívni, ha gond van.
Természetesen más fikázók jelentkezését is szívesen fogadjuk, akiknek problémája van a coRDHA-val.

És ami még érdekesebb,a miénk is ott van...mármint a Hosters.at-nál.

Más...a tököm ki van már az EA master szerverrel,már kezdtem örülni,hogy egy pár napja rendesen fut,meg minden,erre most az elõbb ledobott mindenkit ...köszi ea..

[IRAM] leader

nandorb
PunkserverTask: 26 55b9d216d5e945ab9f617c27b89cc446(-) 85.186.138.241:17508 OK 1 2.8 0 (W) "Cokaine1"
Erdekes a csavo elkezdett aimozni,a mostani 0.84-es statjaval SIMA fejeseket tolt barmivel.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Nem tudom hogy hogy lehet ez. Összességében a szum(kill)=szum(death)-nek kellene lennie. Mondjuk ebben nincs benne a saját magunk legyilkolása esetek.

<#vigyor>

-tRs-Landor

<#buck><#nevetes2>

BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu

lol

1:07

Have you heard about the bird??
Wednesday December 15, 2010 1:07 ARJ
1:07
DICE_zh1nt0:
Yea, Peter Griffin told me about it
nandorb
Hosters.at a szolgaltato ez van... Nem sokaig,hamarossan 4Netplayers.net lesz. Ott nemlesz ilyen gond.

Gyerekek a BF.hu szerón katasztrofálisan adja a killeket. Mindkét oldalon az emberek 50%-a 0,5-ös K/D-vel van, a többi meg jó esetben eléri az 1-et. Az 1-et a vérprók, akik máskor 2 felett vannak. Bocs 2 ember volt 3-as K/D-vel, de lehet, hogy azok a szerón ültek, mert név alapján nem is tûntek magyarnak. Mijaszarvan? Kínában van a szerver?

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

nalátod 😊 én nem tudom,mert 6 éve nekem van meg, de kb 10 éves széria, és nincs ilyen dpi faszság. A Bf-ekben mindig lehetett külön állítani, ez a bc2 a legfosabb összeokádott foshalmaz az összes közül. Ezzel legalább tudom külön állítani elvileg, bár ez sem teljesen oké.

http://zebra.nhely.hu/ Zebra Privát Szeméttelepe http://www.hulyesuttyok.nhely.hu/ Hülye Suttyók Szeméttelepe

Ettõl lejjebb...nem hiszem.<#idiota><#mf2>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
bocsi,de ezt nem lehetett kihagyni 😊

[IRAM] leader

cars1dA
Nem tudom miért reagáltok a hsz-eire, teljesen felesleges nem tudom mi baja velem.
Kitalálta hogy én vagyok a mumus de sok ember is rajta kívül még, figyelj rossz hírnév is hírnév. 😄
Az hogy miket találnak ki már meg se lepõdõk nem is válaszolok, lesüllyednék...

xfire:palamx518 [email protected]+460SLI inkább támadj, mint védekezz ;>

Vietnam Live chat van, de elég nehéz bejutni kérdéssel 😊

Annyi már kiderült mint újdonság, hogy fegyver unlockok nem lesznek, minden egybõl elérhetõ lesz mindenkinek... szal csak achievmentek lesznek, amiért fejlõdni kell.

A flamethrower pedig minden kasztnak elérhetõ lesz.
<#mf2>

-tRs-Landor

A VADS javítva lett az uccsó patch-csel, nekem legalábbis most már gyorsan mozog.

MR ME
<#eljen>
bár nem mindenkinek képes ilyenre az egere...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Melyik szerón vagy? <#beka2>

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

Tök felesleges... aztán egyszercsak ezért is bannolni fog a pb hack címen, és mindenki les mint csecsemõ a toplessbárban.

Ha tankba vagy VADS-be szállok be, akkor egyszerûen feltolom a DPI-t az egéren, és ennyi volt.
Na ez jó hír. "Akinek halálhírét költik, az sokáig fog élni." Akkor látogassatok minket gyakrabban. Elõtte nézzetek be a TSünkre, hogy vagyunk-e, meg, hogy menjünk a saját szeróra.

MR ME
ja és coRDHA-snak még nándit is felvették, szal....

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

nandorb
Aze prefixet tanulj le olvasni:coRDHA meg a Horda nem 1klan... semmi kozuk nincs hozza.

Kössz. Ez nem valami hackes átverés? Igazából az elõdjeit lehetett konfigurálni hogy az egér milyen érzékeny legyen tankba, helibe stb, de ebbe az új fos bc2-ben nem lehet, és szar is a gyökkettõs tank torony. Igazából lassan 7 éve Bf-elek tisztán, nekem gyanús ez a külsõ progi, de jó lenne ha alapból beletennék ezt a játékba, mert még annak a primitív bf2-nek is lehetett állítani külön. Köszi mégegyszer azért 😊

http://zebra.nhely.hu/ Zebra Privát Szeméttelepe http://www.hulyesuttyok.nhely.hu/ Hülye Suttyók Szeméttelepe

Running
Hordásnak nem vették fel.

SötétBarom
Ezért osztanám is a bannt.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Hamed
Van egy fasza konfigurator, tokjol be lehet loni vele mindent. Video, audio, controls. Igy nem gyok kettovel forog a tank tornya, a helik is jobban iranyithatok, stb.

itt van info rola

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

cars1da mindig is gerinctelen volt, köze nincs a játékhoz, a statját pedig folyamatos baserapel,basecampel tudja csak javítani,én csodálom hogy felvették hordásnak

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

Hülye kérdés bocs, de fingom nincs mi az a render. Vki tudja és megosztaná? FoV állogatása baromság, dx kinek így kinek úgy de a render az mijarák?

nandorb
Csak a dx,fov es render-t birod allitani az utana iro sort nem fogadja el.

Nah úgy döntöttem vietnam jövetelével újra felrakom ezt a remekmûvet ~ fél év után. Volna egy olyan kérdésem, hogy a jelenlegi verzióval szükségem van bármilyen tweakre, vagy ezeket mind megoldották? (példuál hit reg tweak, ami anno abból állt, hogy két sort beírtál a settings.ini-be, és egyéb hasonló)

nandorb

aha... azt hittem a 18-a a release date.. és mivel a pre-order 3 nappal elõbbre szól ezért ma...

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

nandorb
18.-an... EA Store+ Steam 20.-21.korul a tobbi helyen is.

tudja valaki mikor válik elérhetõvé a Vietnam mod?

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Running
Mind1 az, csak este legyen pizza, különben összeomlok...

SZEG007
lehet hogy skizofrén vagy ;-)

Ne kacagtass jó??Ebben keménykedni??Mivel?Ez a játék mindenre való csak war-ra nem.Lehet majd mostantól mindenféle csili-vili cuccokat kapni hozzá,(megvallom õszintén én a "nuke" kieget várom),de másra nem nagyon való.
Még elhúz a vietnam és a pach-ek pár hónapot,oszt jól van.
A nyáron már a kutya sem játszik vele.
Most van kb.5200 szerver,nézd vissza a nyár eléején ezt a hsz-t,lesz talán vagy 500...ha nem mondtam sokat..

[IRAM] leader

Drang

Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]