51658
  • tobias88
    Ha fejbe lövöd... Az életben sincs másképp...
  • byzhouse
    HC-n shotival (L) 200méterről kilövöd az ellent 1lövéssel :D
  • FlyHigh
    A special m95 mikor lesz elérhető?
  • shaddam
    Dobozos pc verzióhoz van cd kulcs?Talán az ea supportnál kéne próbálkozni leírva mi a baj.Milyen szolgáltatónál volt az emailed?
  • iceshark
    a video vagy amit csinálsz benne? ;)
  • ToMM23
    Nem enged be. Játékban meg "code already in use"-t ír.
  • Kopiati
    Ha be tudsz lépni az ea oldalán a profilodba, elméletileg lehet módosítani a címet. LIVE accountnál működik:)
  • ToMM23
    Sziasztok ! Abban kérnék segitséget, hogy az EA accountomnak amin a BFBC2 is van beregelve megszűnt az e-mail címe. Most mit lehet tenni ilyenkor ??
    Kidobtam az ablakon majdnem 10.000 forintot ?:S:S:S Kinek kell irni ez ügyben ? Nemakarom elhinni,hogy nincsen semiféle megoldás erre (a "vedd meg újra"-n kivül) Köszönöm a segítséget előre is !
  • Kopiati
    Köszönöm szépen.
  • shaddam
    A célkeresztet rajtatartod a megjelölt járművön aztán amikor kiírja a távolságot(1-2 mp) akkor tűz.
  • Kopiati
    Kéne egy kis help, nem tudja valaki, hogy ha a tracer dart megjelölte a célpontot, hogyan küldöm célkövetőre a rakétát? Azt tudom, hogy a Karl gustav, meg a rpg képes rá, csak nem tudom, hogyan...nem jöttem rá.

Hardcore szerverek tényleg jobbak, mondjuk több anyázás is van részemről:P, de borzalmas utána vissza menni egy sima szerverre, ólompumpálás utólag már nem olyan király...:D Hardcore-on legalább az orvlövészkedés gyümölcsöző karrier:D
  • dany234
    köszkösz :D
  • zotya10002
    Ku...va jó videó!!

Grat hozzá!!
  • Szabi1991
    mi alapján kickel a játék ha egy admin akar a szeróra felmenni ?

kicsit kibaszás hogy az elsőt dobja ki... whááá
    (Noname 8as szeró)
  • byzhouse
    várj ház előtt volt 1 ellenfél akit kinyírtam kp-val :D szóval tudok! :DD
  • darki81
    te sem tudsz lőni ha inkább késelsz XD
  • darki81
    az mindegy hogy sniper, de legaláb nem a pálya végén kempel ;)
  • byzhouse
    úristen :D de ott is,de így élvezetesebb

ám most bannolt ki az admin,mert lekéseltem 4szer -.- sok nyomorék nem képes elviselni,ha megölik. mind1 aludjon jól az este ezzel a bannal. sok szerencsétlen nem tud lőni azt ban ban ban ASD: törne le a kezük
  • KaBuTo666
    perbannolnállak a játékból :-))
  • Metalmilitiakid
    buzicsipa
  • SzinesGeza

Na várj, jól értelek?:
    Te normál szerveren nem tudsz annyi pontot összeszedni mint egy knife&pistols-on?

• dany234
    Hello! Új videóm :)

Milyen lett? :D
  • byzhouse
    cod? oO mind1 te bajod... lényeg,hogy knife&pistols szerverek rohadt jó pontfarmer helyek :D
  • eugabesz
    Aha ,kell egy megfelelő hozzáállás,egy fajta> nem is tudom mi...
  • SzinesGeza

Mert? Ha knife&pistols szerver akkor az csak codos?

• lolSL
    rohadt codos
  • byzhouse
    knife&pistols szerverek <3
  • Smithwarden
    Kb duplat szamolj, sztem 35-60 lenne az FPS-ed.
    Eleg gyenge a VGA-d is.
  • MR ME
    nincs squad, nincs semmi, nem lehet csapatba nyomni, nagyon engem meg sem fogott az egész, majd talán ha vége a bétának megint ránézek, de jelenlegi állapotában nem sok értelmét látom a dolognak...
  • lolSL
    nem lehet együtt játszani
    és csak egy szar butított bf2
  • liquivent
    Megjött a BF Play4Free Beta kulcsom....szombaton jól meg is nézem magamnak...esetleg van olyan, akinek sikerült szereznie?
    Jó lenne nem csak kommandózni, hanem csapatban kipróbálni....
  • darki81
    Játszik valaki bc2-őt Q9650-el?
  • Leky
    Tegnap cseréltem le a Dual Core 925 (3GHZ) procimat egy Dual Core 6500-ra (majdnem dupla olyan gyors). A grafikai beállításaimat hagytam amin voltak és láss csodát a ping értékem 100 körüli értéken (vagy alatta) van. Eddig örültem, ha 250 fölé nem ment (volt amikor 300 fölött volt). Akinek magas a ping értéke az próbálja kicsit butítani a grafot (vagy fejlesszen gépet :)), hátha neki is jó hatással lesz a pingre.
  • Metalmilitiakid
    E6600 GTS250 full low 20-30 fps -> AMD x4 965 (3.4 4 magos) GTS250 Medium átlag 60
  • Czdano
    Hali! A következő a konfigom : intel core 2 duo E6400 2,14 GHZ, 2GB DDR2, NVIDIA GEFORCE 8600 GTS. Szerintetek ha a procit (ami ugye a bf játékok laggmentes kulcsa) lecserélném egy négymagosra mennyit javulna a teljesítmény?? Nem kell hogy maxon fusson minden, elég lenne az is ha full lowon menne fix 60-80 fpssel a mostani 20-40 helyett.
  • eugabesz
    Csak vigyázz,mert kétszer is benne lesz a listában,hogy a J gombodra majd kijavítja,az elsőnél tovább kell lépni ,mert mégegyszer fel fogja ajánlani és akkor kell majd a J gomb.Tudom,mert engem már megkavart egyszer.
    Csak tanács.
  • Kovvalsky
    Rakd be a op rendszer telepítő lemezét, indítsd újra a gépet és válaszd a javítást.
  • Metalmilitiakid
    na igen én is próbáltam, de már írtam is be, hogyha az sfc /scannow hibát talál és meg is áll mert nemtudja kijavítani olyankor mivan ?
  • foxxi
    OK! kb jövőhét vége már minden szempontból jó lesz
  • False
    majd valamikor beszéljünk már,meg amúgy is rég bandáztunk