Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[IRAM] leader
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
[IRAM] leader
A ton of energy in the studio atm. - look out people, DICE is on a roll! Can't wait to announce and show the stuff we got cooking.
"
Szokásos tease -.-
Meg talán az is,hogy egy nyilvános fórumon,mikoor és milyen hozzászólást írok.
Ha le akarom magam járatni,ahhoz sincs senkinek semmi köze,vagy?..<#nemtudom>#nemtudom>
Te keltél azonnal védelmére a klánodnak,holott semmilyen sértõt nem írtam rá,ha jól emlékszem.(bár lehet tévedek,mert már öregszem...)
Játszottunk párszor a klán war-szerverén,semmi okom rá,hogy lejárató hadjáratot indítsak ellenetek,eszemben sincs...ez a történet teljesen másról szól,de ha nem akarod érteni,akkor nem...nem érdekes annyira.
[IRAM] leader
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
ha az én hsz-em a bizonyítvány magyarázása, akkor mi a nyavalyának nevezed azt, hogy adva van egy szerver, ahol valaki "aljas módon" (ez önmagában megmosolyogtat...) játszik, és ez sokaknak nem tetszik, legfõképp e szerver fõadminjának, de ez a mesteradmin ahelyett hogy egy szó nélkül permanensen bannolná ezt az "aljas" valakit ahelyett elindít egy gyatra flémet egy általános fórumon, ráadásul ebbe a flémbe próbál minél több embert berántani? Hát szállj már kicsit magadba, mert ez kezd már tényleg blama lenni! Másrészt légyszíves ha nekem válaszolsz akkor ne ironizálj azzal hogy public-láma vagy mert én ilyet soha nem mondtam senkire, uh. ezt a szösszenetedet visszautasítom, márcsak azért is mert ezzel "aljas" módon azt sugallod a hsz-edben hogy public-lámának degradáltalak!
Mindössze annyit akartam mondani és ezt korábban is írtam, hogy ha üzemeltetsz egy szervert és valakinek nem tetszik a nickje, a szövege, a játékstílusa vagy csak ahogy rád néz, szabadulj meg tõle, ergo bannold ki a fenébe egy évre, ne nyilvános fórumokon indíts ellene "lángszórós-kereszteshadjáratot", bannold ki és vállald fel, nem kell magyarázni...
Ma 00:01 - tõl ?
MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház
Mondjuk a hangnem akkor sem megengedhetõ...lehet azt normálisan is kérni. <#nemtudom>#nemtudom><#gonosz2>#gonosz2>
[IRAM] leader
http://zebra.nhely.hu/ Zebra Privát Szeméttelepe http://www.hulyesuttyok.nhely.hu/ Hülye Suttyók Szeméttelepe
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
[IRAM] leader
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
Eltûnik a statom néha, a fegyverek.Remélem holnapra gatyába rázzák.
Jóccakát<#wave>#wave>
i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN
Engem játék közben rakott ki.
i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN
Gabesz, a további hülyeségek elkerülése végett írd le, hogy mindenben jobb nálad ez a srác, ez a fajta addig nem nyugszik, míg a gép elõtt ki nem húzhatja magát, hogy valakit "kioktatott"... Kössz...
Frostyc - East
(jut eszembe,nem segítenél ki,mi az a trollkodás?)<#zavart1>#zavart1>
[IRAM] leader
Ezt a szervert kell kezelgetni néha,igaz,vannak társaim is akik segítenek..
Ezt az oldalt, meg néha ezt is,
sõt meglehet,hogy még ezt talán,
nekem kéne rendben tartani,a futtatással járó gondok természetesen az enyémek..is.
Néhanapján ide is írogatok keveset,bár nem annyit mint szeretnék,s képzeld,csak egy egyszerû mezõgazda vagyok.
Remélem elég kielégítõ volt a válaszom.
Jah,hogy az sg?Ide csak néha írok,mert a legtöbb hsz-emet Landor úgy is törli.
[IRAM] leader
Frostyc - East
Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]
Néha megyek én is normálra (ha nagyon elegem van a sniperekbõl) de ott meg unom, hogy egy doboznyi lõszer kell egy ellenfélbe. 😊
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
"hiszen a publicon ott a 3D spot, nincsenek láthatatlan ellenfelek"
HC-n nem szoktatok játszani? 😊
[IRAM] leader
1.Nem értem,mit jelent,mert én csak egy publik láma Magyar vagyok,felvilágosítanál mit jelent?
2.Azt IS vállaltad,mikor a war-ra jelentkeztél,miért sírnál érte.
Itt amirõ szó volt és van,az a publik láma szerveren a publik láma játékost irritálja,hogy aljas módon játszik valaki,s ha méltóztatik leereszkedni a publik láma szintre,még a pofájába is röhög...megjegyzem,még csak nem is azt mondom,hogy szabály szegõen játszik,(bár erre is volt példa,de azt rövid úton lehet kezelni)csak az elõbb is említett módon.
Csakis errõl szólt az egész,a te hozzászólásod egy bizonyítvány magyarázása,amit senki sem kért.
Ki kell hogy ábrándítsalak, nem irritál, ha komolyan akarsz foglalkozni egy ilyen játékkal (kompetitív módon) akkor nem engedheted meg magadnak hogy irritáljon... Másrészt hozzá vagyunk szokva hogy svédek-norvégok-meg oroszok lõnek szarrá és esünk-kelünk. Ami kicsit irritál az a publicon az FF hiánya, mikor épp leböknél valakit de a "haverja" 3 méterrõl alátok lövi a CG-t amitõl csak te dõlsz el, vagy az M60-as medic-sniperek akik main-rõl lövik folyamatosan a kis-narancs-háromszöget. De mindezzel semmi gond, hiszen a publicon ott a 3D spot, nincsenek láthatatlan ellenfelek, mindig megtudod honnan lõttek le... Aki olcsó fraggekre vágyik az menjen este 10 és reggel 10 között amerikai szerverekre, van belõlük rengeteg tele vannak könnyen lõhetõ ellenfelekkel akik a nemezis pin után is max egy "grats, nice hack" hozzászólással díjaznak, ahelyett hogy kb. minden elérhetõ fórumon köpködjenek és mocskoljanak, érezd a kontrasztot a fröcsögés és az ironikus gratuláció között?
[IRAM] leader
Kiemeltem ami szemet szúrt...
1.nem írt errõl senki...
2.és ez mire jogosít?Ilyen hsz-re?Nem hinném...
Nem olvastam végig ezt a gyatra flémet ami itt ment, a szájkaratésokat sem akarom minõsíteni. Egyáltalán nem sajnálom ha pár tagunk public játéka idegesít valakit vagy valakiket, mert ez valszeg azt jelenti hogy jól játszanak, azért írom hogy valszeg, mert átlag magyar public szerveren jó kört csinálni, nem nagy dolog... Mégpedig azért, mert a legtöbb hazai public játékos ahelyett hogy figyelne és tanulna, csak sírni tud, aztán anyázni... Ha nem tetszik a tagjaink játéka akkor lehet prefix alapján bannolni 😊, ha valamelyik tagunk etikátlan módon viselkedik, vagy verbálisan offenzív, azt kérem felém jelezni ([email protected]), és a delikvens minimum egy lebaszásra számíthat, mint ahogyan arra már volt is példa. Ám ilyen hülyeségekkel hogy honnan lõtt le meg hova teszi az aknákat, csak nevetségessé teszitek magatokat. Taglistánk nyilvános, (http://rdha.hu/vwar/member.php)ott szépen látszik hogy ki a tag (fullmember) és ki a próbaidõs (trainee)...
Végszóként mindössze annyit szeretnék még mondani, hogy a csapatunk ligákban és kupákon (CB, ESL, BECUP) játszik, ami ezen kívül van (public) az csak kb. hobbi, lazítás, bohóckodás, és ne gondolja azt senki, hogy az segítette a csapatot odaáig ahol most tartunk, hogy éjjel nappal publicoltunk, aztán ha belõtt valaki akkor egymás vállán sírtunk... 😄
[IRAM] leader
Én személy szerint szeretem az IRAM szervert, fõleg azért mert nem laggol. Normálisak az emberek. Múltkor viszont valaki a Klánból nagyon csúnyán leosztott (Beéledtem egy olyan tankba, amit éppen javított a gazdája és én nem vettem észre, hozzáteszem nem is nagyon lehet) volt anyázás...stb pedig nem jellemzõ rájuk! Én meg csak annyit tudtam kérdezni mivan???? mire végre rájöttem a lényegre.. (tehetek én róla, hogy ilyen a game?) na mindegy, de legalább nem gyakori!
\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!
Ezért jó ha nincs szabály.Persze még nálunk is (=cBc=) elõfordul,hogy reklamálnak ahelyett,hogy elolvasnák a logon azt a kis szöveget(NO RULES) amíg kapcsolódnak a szerverhez.Ez van nick név mögé bújva anyázni reklamálni kritizálni.Nekik írom ha nem tetszik,béreljetek szervert keressetek hasonló gondolkodású embereket és mehet a game. Ja hogy arra pénzt és idõt kell áldozni na itt jönnek a gondok.Így azt javaslom menjetek külföldi szerverekre ott nem értik mit írtok,és akkor nem is járatjátok le magatokat.(Akinek nem inge nem veszi magára.)
Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye!
http://zebra.nhely.hu/ Zebra Privát Szeméttelepe http://www.hulyesuttyok.nhely.hu/ Hülye Suttyók Szeméttelepe
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
xfire:palamx518 [email protected]+460SLI inkább támadj, mint védekezz ;>
Frostyc - East
Nem olvastam végig ezt a gyatra flémet ami itt ment, a szájkaratésokat sem akarom minõsíteni. Egyáltalán nem sajnálom ha pár tagunk public játéka idegesít valakit vagy valakiket, mert ez valszeg azt jelenti hogy jól játszanak, azért írom hogy valszeg, mert átlag magyar public szerveren jó kört csinálni, nem nagy dolog... Mégpedig azért, mert a legtöbb hazai public játékos ahelyett hogy figyelne és tanulna, csak sírni tud, aztán anyázni... Ha nem tetszik a tagjaink játéka akkor lehet prefix alapján bannolni 😊, ha valamelyik tagunk etikátlan módon viselkedik, vagy verbálisan offenzív, azt kérem felém jelezni ([email protected]), és a delikvens minimum egy lebaszásra számíthat, mint ahogyan arra már volt is példa. Ám ilyen hülyeségekkel hogy honnan lõtt le meg hova teszi az aknákat, csak nevetségessé teszitek magatokat. Taglistánk nyilvános, (http://rdha.hu/vwar/member.php)ott szépen látszik hogy ki a tag (fullmember) és ki a próbaidõs (trainee)...
Végszóként mindössze annyit szeretnék még mondani, hogy a csapatunk ligákban és kupákon (CB, ESL, BECUP) játszik, ami ezen kívül van (public) az csak kb. hobbi, lazítás, bohóckodás, és ne gondolja azt senki, hogy az segítette a csapatot odaáig ahol most tartunk, hogy éjjel nappal publicoltunk, aztán ha belõtt valaki akkor egymás vállán sírtunk... 😄
Üdv.:
cordha|sotetpapa