51658
-
#43103 he te megy hagyjál már, el se tudod képzelni milyen kurva ideges voltam, hogy 12 óra szopás után még a BC2 sem akart menni -
#43102 Na és most ha valaki tolja a játékot TPLINK r460 router mögül segítsen ki, hogy melyik portot és hogy nyissam, mert benéztem a gyíkba de ott vagy 8 millió port van, és csak úgy tudok BC 2 őzni, ha router kiveszem a sorból -
#43101 Megvan a 29. es szint, megvan minden fegyo meg attach, de minden statom eltűnt a játék szerint, semmi csillagom nincs semmiből, sőt a belső stat szerint fegyverek meg sincsenek, csak tudom őket használni :D -
#43100 hu nekem ebből sok volt régen BF:h-nál keress rá a problémára googlen kifogja adni azt a fórum témát,ahol leírja 1ik modi,hogy mit merre meddig..
Metalmili..: anyja nem annya :DD -
eugabesz #43099 Igen, nagyjából ebben a sorrendben...amikor minden ok,akkor jön egy "sorry VIP slot" és kezdheted elölröl. -
#43098 Majd erre 2 nap múlva válaszolok akkor -
Landor #43097 este 9ig :D -
#43096 Az hogy fent van, még nem jelent semmit. Mázli kell, h be tudjon logolni, mázli kell, hogy map töltés közben ne veszítse el a kapcsolatot, és mázli kell, hogy ne 1. szinten induljon a kimaxolt katonája. Ha mindez megvan, mázli kell h ne rúgjanak le a szerverről. -
eugabesz #43095 Ez azért így ebben a formában,nem igaz.
Csak egy mottó hozzá:
"A Mercedes és a Trabant közöt nincs akkora különbség,mint a van autód,vagy nincs autód között!" -
eugabesz #43094 Na látod. Alig egy napodba került.95'-ben még talán megértettem volna,de most azért már lehetne optimalizálni annyira,hogy ne kelljen vele ennyit szívni.
-
#43093 Ezaz az update megvolt és elviekben már a játékkal sincs baj. -
#43092 -
#43091 jah
vettem egy új gépet tegnap
és mellé még ugyanannyiért egy ssd-t, amire már ráfér az eddigi family guy epizódok fele
most fél évig azért dolgozok a mekibe hogy a másik feléhez is összeszedjem a casht, aztán év végéig remélem már az american dad részeknek is lesz tárolója.. -
PunkZoli #43090 azért egy ssd 2011ben már elég alap! 128 giga minimum -
imigreen #43089 am szerintem nem csak az egyes szerverekkel van gond, h teli van v nincs!
multkor játszottam délelőtt és semmi gond nem volt.(gondolom az egész EA rendszer nem volt ugy leterhelve mint késő délután szokott)
...vki mondja mar meg h mi a tököm az a hitbox, meg hitreg, mikor már kezdem azt hinni h tudom mi lehet az, vmi más témában kerül elő
-
#43088 sztem egy tápcsere elég lenne SSD még nem kell
vagy már a legújabb patchez kötelező? -
Borg #43087 Szar a géped. -
#43086 valaki mondja már meg miért írja az updater azt amit írtam a #43073 ban ?? -
#43085 na elkezdtem megint letölteni, nemtom mit fogok csinálni ha még mindig szar lesz -
#43084 oksa!
Köszi!!
újrarakom azért hátha jó lesz! -
eugabesz #43083 Az egész mappa nem jó,csak az említett fájl hiányzik,valószínűleg.
De felteszem,de már nem most... -
#43082 nem tennéd fel a pb mappádat valahova?
lehet az ea letöltőt hogy letöröltem az kavart be mert idáig jó volt? -
#43081 de kurvára meg .... -
eugabesz #43080 Hejde..."Megdöglött a bíró lova..." -
eugabesz #43079 Vagy nincs PnkBstrB.exe-d,(akkor sürgősen szerezz valakitől,bárkié jó) vagy nincs kiengedve a tűzfalon.Ez sima kommunikációs hiba. -
#43078 Valaki esetleg?:-( -
PunkZoli #43077 szerintem gyenge a géped hozzá -
#43076 na jólvan megbaszhatjuk mindenki kurva annyát, elmentem aludni.... -
Sziasztok!!
Ezt írogatja ki állandóan!Pedig jó volt mindig!Frissítettem de semmi!:-(
Help! -
#43074 Most akkor megdöglött a ló,...ne add fel? :) -
#43073 An error occoured:
Data error, please verify that downloaded files are complete and correct. -
#43072 Az a telibervert, rohadt mocskos kurva annyát ennek a szájbavert játéknak. Ezt nem hiszem el, az Updater abbahagyaj a felénél random errorral, de mind a 3x. A letöltött 2.6 GB s update ben meg szarul vannak a file ok és kitömörítésnél CRC hibásak . Miért kell engem ma egész nap szopatnia az égnek ??? -
#43071 Mit nézzek rajta, azt hogy rush-ban 15 perc alatt bedaráltok öt pontot, vagy ugyanennyi idő alatt elvérzik a támadó fél, conquest-ről már nem is beszélve, a tiket úgy lépdel visszafelé mint a másodpercmutató, ehhez jön a szar hitbox meg a lag, marha fasza lehet.
Ha jól emlékszem ti is másodszor váltotok szervert a sok lag miatt, ahelyett hogy csinálnátok 1 vagy 2 húsz főset, aszt kész.
Ezt a csipa témát meg hagyjuk már, csak akkor jelentenek problémát ha rushban támadó oldalon veled vannak és ülnek a bokorba, minden más esetben megvan az ellenszerük, csak használni kell a kobakot. -
#43070 Lehet a számlát utána mutatták meg neki:D -
#43069 Na ha megdöglik a lovam akkor sem fekszem le aludni amíg nem bizonyosodtam meg róla hogy megy a BC2 :D -
eugabesz #43068 Nézz már meg egy 32-es Isla Inocentes-t,vagy egy 24-est.
Pláne ha nincs csipa korlát...hjaj.. -
RoboGoD #43067 A HUN4CE megint költözködött a laggok miatt és természetesen a GameTracker ezt sem látja alapból. A keresőben HUN4CE megnevezéssel megtalálható, IP: 88.198.22.46. A portot majd Green kolléga megmodja... -
#43066 De már az is sokat segít ha nem 32-s szerón játszol. Bár eugabesz szerint ott percenként csak egyet lőnek(ami persze nem igaz). :) -
SzinesGeza #43065
Játssz HC-szerveren. (és legyen jó neted)
-
imigreen #43064 sziasztok!
látom update-ról volt szó, esetleg olyanról nem hallott vki h mikor szándékoznak kijavítani a most évégén keletkezett negatív változásokat???
...mert ez a játékmenet ami most van nem tesz jót az idegeimnek. a lőszer minimum 1/4-a vaktöltény. nemtom ti hogy vagytok vele de marha bosszantó mikor 2m-ről mellbe lövök valakit és ezután ő belém rakja a bökőt:@ (élete természetesen 100%-on)