51658
  • Metalmilitiakid
    he te megy hagyjál már, el se tudod képzelni milyen kurva ideges voltam, hogy 12 óra szopás után még a BC2 sem akart menni
  • Metalmilitiakid
    Na és most ha valaki tolja a játékot TPLINK r460 router mögül segítsen ki, hogy melyik portot és hogy nyissam, mert benéztem a gyíkba de ott vagy 8 millió port van, és csak úgy tudok BC 2 őzni, ha router kiveszem a sorból
  • Metalmilitiakid
    Megvan a 29. es szint, megvan minden fegyo meg attach, de minden statom eltűnt a játék szerint, semmi csillagom nincs semmiből, sőt a belső stat szerint fegyverek meg sincsenek, csak tudom őket használni :D
  • byzhouse
    hu nekem ebből sok volt régen BF:h-nál keress rá a problémára googlen kifogja adni azt a fórum témát,ahol leírja 1ik modi,hogy mit merre meddig..

Metalmili..: anyja nem annya :DD
  • eugabesz
    Igen, nagyjából ebben a sorrendben...amikor minden ok,akkor jön egy "sorry VIP slot" és kezdheted elölröl.
  • TDC Geronimo
    Majd erre 2 nap múlva válaszolok akkor
  • Landor
    este 9ig :D
  • Running
    Az hogy fent van, még nem jelent semmit. Mázli kell, h be tudjon logolni, mázli kell, hogy map töltés közben ne veszítse el a kapcsolatot, és mázli kell, hogy ne 1. szinten induljon a kimaxolt katonája. Ha mindez megvan, mázli kell h ne rúgjanak le a szerverről.
  • eugabesz
    Ez azért így ebben a formában,nem igaz.
    Csak egy mottó hozzá:
    "A Mercedes és a Trabant közöt nincs akkora különbség,mint a van autód,vagy nincs autód között!"
  • eugabesz
    Na látod. Alig egy napodba került.95'-ben még talán megértettem volna,de most azért már lehetne optimalizálni annyira,hogy ne kelljen vele ennyit szívni.

• Metalmilitiakid
    Ezaz az update megvolt és elviekben már a játékkal sincs baj.
  • Smithwarden
  • lolSL
    jah
    vettem egy új gépet tegnap
    és mellé még ugyanannyiért egy ssd-t, amire már ráfér az eddigi family guy epizódok fele
    most fél évig azért dolgozok a mekibe hogy a másik feléhez is összeszedjem a casht, aztán év végéig remélem már az american dad részeknek is lesz tárolója..
  • PunkZoli
    azért egy ssd 2011ben már elég alap! 128 giga minimum
  • imigreen
    am szerintem nem csak az egyes szerverekkel van gond, h teli van v nincs!
    multkor játszottam délelőtt és semmi gond nem volt.(gondolom az egész EA rendszer nem volt ugy leterhelve mint késő délután szokott)
    ...vki mondja mar meg h mi a tököm az a hitbox, meg hitreg, mikor már kezdem azt hinni h tudom mi lehet az, vmi más témában kerül elő
  • lolSL
    sztem egy tápcsere elég lenne SSD még nem kell
    vagy már a legújabb patchez kötelező?
  • Borg
    Szar a géped.
  • Metalmilitiakid
    valaki mondja már meg miért írja az updater azt amit írtam a #43073 ban ??
  • Metalmilitiakid
    na elkezdtem megint letölteni, nemtom mit fogok csinálni ha még mindig szar lesz
  • zotya10002
    oksa!

Köszi!!

újrarakom azért hátha jó lesz!
  • eugabesz
    Az egész mappa nem jó,csak az említett fájl hiányzik,valószínűleg.
    De felteszem,de már nem most...
  • zotya10002
    nem tennéd fel a pb mappádat valahova?

lehet az ea letöltőt hogy letöröltem az kavart be mert idáig jó volt?
  • Metalmilitiakid
    de kurvára meg ....
  • eugabesz
    Hejde..."Megdöglött a bíró lova..."
  • eugabesz
    Vagy nincs PnkBstrB.exe-d,(akkor sürgősen szerezz valakitől,bárkié jó) vagy nincs kiengedve a tűzfalon.Ez sima kommunikációs hiba.
  • zotya10002
    Valaki esetleg?:-(
  • PunkZoli
    szerintem gyenge a géped hozzá
  • Metalmilitiakid
    na jólvan megbaszhatjuk mindenki kurva annyát, elmentem aludni....
  • zotya10002

Sziasztok!!

Ezt írogatja ki állandóan!Pedig jó volt mindig!Frissítettem de semmi!:-(

Help!
  • Black Ghost
    Most akkor megdöglött a ló,...ne add fel? :)
  • Metalmilitiakid
    An error occoured:
    Data error, please verify that downloaded files are complete and correct.
  • Metalmilitiakid
    Az a telibervert, rohadt mocskos kurva annyát ennek a szájbavert játéknak. Ezt nem hiszem el, az Updater abbahagyaj a felénél random errorral, de mind a 3x. A letöltött 2.6 GB s update ben meg szarul vannak a file ok és kitömörítésnél CRC hibásak . Miért kell engem ma egész nap szopatnia az égnek ???
  • Black Ghost
    Mit nézzek rajta, azt hogy rush-ban 15 perc alatt bedaráltok öt pontot, vagy ugyanennyi idő alatt elvérzik a támadó fél, conquest-ről már nem is beszélve, a tiket úgy lépdel visszafelé mint a másodpercmutató, ehhez jön a szar hitbox meg a lag, marha fasza lehet.

Ha jól emlékszem ti is másodszor váltotok szervert a sok lag miatt, ahelyett hogy csinálnátok 1 vagy 2 húsz főset, aszt kész.

Ezt a csipa témát meg hagyjuk már, csak akkor jelentenek problémát ha rushban támadó oldalon veled vannak és ülnek a bokorba, minden más esetben megvan az ellenszerük, csak használni kell a kobakot.
  • Kopiati
    Lehet a számlát utána mutatták meg neki:D
  • Metalmilitiakid
    Na ha megdöglik a lovam akkor sem fekszem le aludni amíg nem bizonyosodtam meg róla hogy megy a BC2 :D
  • eugabesz
    Nézz már meg egy 32-es Isla Inocentes-t,vagy egy 24-est.
    Pláne ha nincs csipa korlát...hjaj..
  • RoboGoD
    A HUN4CE megint költözködött a laggok miatt és természetesen a GameTracker ezt sem látja alapból. A keresőben HUN4CE megnevezéssel megtalálható, IP: 88.198.22.46. A portot majd Green kolléga megmodja...
  • Black Ghost
    De már az is sokat segít ha nem 32-s szerón játszol. Bár eugabesz szerint ott percenként csak egyet lőnek(ami persze nem igaz). :)
  • SzinesGeza

Játssz HC-szerveren. (és legyen jó neted)

• imigreen
    sziasztok!
    látom update-ról volt szó, esetleg olyanról nem hallott vki h mikor szándékoznak kijavítani a most évégén keletkezett negatív változásokat???
    ...mert ez a játékmenet ami most van nem tesz jót az idegeimnek. a lőszer minimum 1/4-a vaktöltény. nemtom ti hogy vagytok vele de marha bosszantó mikor 2m-ről mellbe lövök valakit és ezután ő belém rakja a bökőt:@ (élete természetesen 100%-on)