51658
-
#43434 ja mert újdonság :D -
#43433 RPGvel még nem sikerült de Tankkal rendszeresen szétkapom a helit. Kicsit elé lövök mikor repül és bumm! Double és Triple killek sorozata. Amúgy a Vietnám sokkal jobban bejön mióta kijött mint a sima. Mióta kijött 97%-ban azzal játszottam BC2n belül. -
BAk3R #43432 tank :) rengetegszer lőttem már le vele helit, legjobb :) -
BAk3R #43431 na bassza meg, megint elkezdte a fagyogatósdit... pedig egy jó ideig rendben ment. -
#43430 Szerintem meg a helikopter papírból van. -
#43429 8600 gts elég gyenge? :D -
#43428 Na megvan a vietnam, az első ami feltűnt, hogy nagyon jól fut. Viszont én úgy érzem, hogy a helikopterek erejét, gyorsaságát nagyon eltúlozták, alig tudom kiszedni a pilótát, ráadásul alig van hatásos fegyver ellene. -
mj111 hun #43427 Nem vagyok én olyan szigorú.Csak a szabály az szabály,és nincs is nálunk sok belőle. -
#43426 Üdv!
Mennyi a játékban a maximálisan beállítható fov? Valamint mit kell tennem hogy engedélyezzem a vsnync-et, játékon kívül? köszi -
KaBuTo666 #43425 Ja. -
#43424 Nem kell semmit újra beállítsak igaz a vietnamhoz? Aktiválom és kész? -
#43423 Toljátok a vietnámot is? Mer akkó megveszem ám. -
Borg #43421 Oda bármit elfogad. Lényegében a közlemény mező lesz a bankszámla kivonatodon. -
#43420 Jogos. -
eugabesz #43419 Ez könnyedén megeshet,mj111-HUN még olyan elnéző sincs mint én,pedig én is utálom az ok nélküli csúnya beszédet.van néha,mikor elgurul a gyógyszer,de még csapattag sem káromkodhat nálunk...a szerveren.Az más tészta ts-en mi hangzik el ugye... -
eugabesz #43418 Jöhetsz!Amúgy is arról vagyunk híresek,hogy amolyan csíterbanda az IRAM.. -
#43417 Akkor azért lettem kickelve nálatok vagy 1,5 hónapja a csávó pedig nem :). Nem szoktam lecsíterezni senkit, de ezen a gyereken tutira láttam olyan sebessége volt...csak lestem hogy ez mi!? De mindegy. -
#43416 wh-t meg aimbotot viszek csak -
eugabesz #43415 oksa,hozzál magaddal még egy embert... -
eugabesz #43414 már nem sokáig...kíváncsi lennék azért mi vitt erre az óriási döntésre.. -
#43413 ez egy jó hír, kellett már vietnámra is vmi értelmes magyar szeró, majd felnézek -
Landor #43412 -
#43411 Jó persze, Battlefield rajongó volt a csaj, és ajándék a srácnak. Érted! -
Landor #43410 Mert még amíg én vagyok a HG, addig nincs itt offolás. Mint ahogy eddig is eltakarításra kerültek a belinkelt offtopic képek.
Én nem értem Running hogy mit értetlenkedsz, mintha új lennél itt :D -
#43409 A kiscsajos linket miért kellett törölni, nem értem. -
rchee #43408 Hm, van speed hack is BC2-höz? Akkor múlt héten nem a szemem káprázott, mikor az egyik magyar szerón két enemy úgy futott át egy épületen, mint a TGV . -
eugabesz #43407 Akkor se,mert repülsz.Az adminjaink erre nagyon harapnak.
Az,hogy valaki csal,vagy sem,nem a te dolgod eldönteni,sőt nem is az adminé,arra ott vannak a straem profi cheater kereső modulok,nálunk a szerveren 4 üzemel belőle. -
#43406 Még akkor se ha rohadt buzi speed hackert látok és szólok érte ilyen formában? :). -
eugabesz #43405 Most mondjam,hogy hál' Istennek...nem mondom.
Jelentem az IRAM szerver egy hétre (előre láthatóan) átállt Vietnam módra,az összes pálya fut,kevert módban oda vissza,a szabályaink változatlanok 3 csipa,No base camp,ne beszélj alpári módon.Ennyi. -
#43404 Shalom! -
Landor #43403 Kedves Topiklakók!
Úgy alakult, hogy a Házigazda jogot átruházom Aullah (fpocok) számára.
A topik szabályai továbbra is maradnak! A fejlécében lévő szerverekkel, illetve a userlogókkal kapcsolatban őt keressétek a továbbiakban.
Az általam pár napja megígért videókártyának a kisorsolását a topik olvasói között továbbra is fenntartom, a mai napon én is jelentkeztem a sorsolásra bf.hu-n!
További jó fórumozást mindenkinek!
Üdv;
Landor -
#43402 Más oldalon én a nevem adtam meg és elfogadta. -
#43401 ha valami nem jó, úgysem enged fizetni -
Landor #43400 Általában netes bankkártyás fizetés esetén a bankártyán lévő nevet szokták kérdezni, szerintem az csak rossz fordítás. -
#43399 ha igen mi az a fizetési becenév strigula? az nem tiszta nékem
-
#43398 a másik kérdés
még nem csináltam ilyesmit és nem akarom eltolni a dolgot az Ea storeban hogyan kell vásárolni?
belépek a battelfield almenübe ==> kiválasztom a terméket ==> hozzáadja a kosárhoz ==> chekkelem ==> bejelentkezem az ea fiokomba kitöltöm a Payment Information fület és ennyi?
-
#43397 Nem. -
#43396 Srácok segítség kellene
Egy kérdés elötte
Érdemes kiadni pénzt az Battlefield Bad Company 2 Specact csomagra?
-
#43395 Landor! A pokol tüzében nyársra tűzve égetem el a gitárhírós cuccaid! Meglátod! -
#43394 ez tényleg nem volt érdekes :/