51658
  • MR ME
    ja mert újdonság :D
  • Ulvar
    RPGvel még nem sikerült de Tankkal rendszeresen szétkapom a helit. Kicsit elé lövök mikor repül és bumm! Double és Triple killek sorozata. Amúgy a Vietnám sokkal jobban bejön mióta kijött mint a sima. Mióta kijött 97%-ban azzal játszottam BC2n belül.
  • BAk3R
    tank :) rengetegszer lőttem már le vele helit, legjobb :)
  • BAk3R
    na bassza meg, megint elkezdte a fagyogatósdit... pedig egy jó ideig rendben ment.
  • shaddam
    Szerintem meg a helikopter papírból van.
  • Czdano
    8600 gts elég gyenge? :D
  • FlyHigh
    Na megvan a vietnam, az első ami feltűnt, hogy nagyon jól fut. Viszont én úgy érzem, hogy a helikopterek erejét, gyorsaságát nagyon eltúlozták, alig tudom kiszedni a pilótát, ráadásul alig van hatásos fegyver ellene.
  • mj111 hun
    Nem vagyok én olyan szigorú.Csak a szabály az szabály,és nincs is nálunk sok belőle.
  • pisztácia
    Üdv!

Mennyi a játékban a maximálisan beállítható fov? Valamint mit kell tennem hogy engedélyezzem a vsnync-et, játékon kívül? köszi
  • KaBuTo666
    Ja.
  • FlyHigh
    Nem kell semmit újra beállítsak igaz a vietnamhoz? Aktiválom és kész?
  • FlyHigh
    Toljátok a vietnámot is? Mer akkó megveszem ám.
  • Borg
    Oda bármit elfogad. Lényegében a közlemény mező lesz a bankszámla kivonatodon.
  • Ulvar
    Jogos.
  • eugabesz
    Ez könnyedén megeshet,mj111-HUN még olyan elnéző sincs mint én,pedig én is utálom az ok nélküli csúnya beszédet.van néha,mikor elgurul a gyógyszer,de még csapattag sem káromkodhat nálunk...a szerveren.Az más tészta ts-en mi hangzik el ugye...
  • eugabesz
    Jöhetsz!Amúgy is arról vagyunk híresek,hogy amolyan csíterbanda az IRAM..
  • Ulvar
    Akkor azért lettem kickelve nálatok vagy 1,5 hónapja a csávó pedig nem :). Nem szoktam lecsíterezni senkit, de ezen a gyereken tutira láttam olyan sebessége volt...csak lestem hogy ez mi!? De mindegy.
  • MR ME
    wh-t meg aimbotot viszek csak
  • eugabesz
    oksa,hozzál magaddal még egy embert...
  • eugabesz
    már nem sokáig...kíváncsi lennék azért mi vitt erre az óriási döntésre..
  • MR ME
    ez egy jó hír, kellett már vietnámra is vmi értelmes magyar szeró, majd felnézek
  • Landor
  • Running
    Jó persze, Battlefield rajongó volt a csaj, és ajándék a srácnak. Érted!
  • Landor
    Mert még amíg én vagyok a HG, addig nincs itt offolás. Mint ahogy eddig is eltakarításra kerültek a belinkelt offtopic képek.
    Én nem értem Running hogy mit értetlenkedsz, mintha új lennél itt :D
  • Running
    A kiscsajos linket miért kellett törölni, nem értem.
  • rchee
    Hm, van speed hack is BC2-höz? Akkor múlt héten nem a szemem káprázott, mikor az egyik magyar szerón két enemy úgy futott át egy épületen, mint a TGV .
  • eugabesz
    Akkor se,mert repülsz.Az adminjaink erre nagyon harapnak.
    Az,hogy valaki csal,vagy sem,nem a te dolgod eldönteni,sőt nem is az adminé,arra ott vannak a straem profi cheater kereső modulok,nálunk a szerveren 4 üzemel belőle.
  • Ulvar
    Még akkor se ha rohadt buzi speed hackert látok és szólok érte ilyen formában? :).
  • eugabesz
    Most mondjam,hogy hál' Istennek...nem mondom.

Jelentem az IRAM szerver egy hétre (előre láthatóan) átállt Vietnam módra,az összes pálya fut,kevert módban oda vissza,a szabályaink változatlanok 3 csipa,No base camp,ne beszélj alpári módon.Ennyi.
  • Ulvar
    Shalom!
  • Landor
    Kedves Topiklakók!

Úgy alakult, hogy a Házigazda jogot átruházom Aullah (fpocok) számára.
    A topik szabályai továbbra is maradnak! A fejlécében lévő szerverekkel, illetve a userlogókkal kapcsolatban őt keressétek a továbbiakban.
    Az általam pár napja megígért videókártyának a kisorsolását a topik olvasói között továbbra is fenntartom, a mai napon én is jelentkeztem a sorsolásra bf.hu-n!

További jó fórumozást mindenkinek!
    Üdv;
    Landor
  • shaddam
    Más oldalon én a nevem adtam meg és elfogadta.
  • Rage47
    ha valami nem jó, úgysem enged fizetni
  • Landor
    Általában netes bankkártyás fizetés esetén a bankártyán lévő nevet szokták kérdezni, szerintem az csak rossz fordítás.
  • RoboKutya78
    ha igen mi az a fizetési becenév strigula? az nem tiszta nékem
  • RoboKutya78
    a másik kérdés
    még nem csináltam ilyesmit és nem akarom eltolni a dolgot az Ea storeban hogyan kell vásárolni?
    belépek a battelfield almenübe ==> kiválasztom a terméket ==> hozzáadja a kosárhoz ==> chekkelem ==> bejelentkezem az ea fiokomba kitöltöm a Payment Information fület és ennyi?

• Running
    Nem.
  • RoboKutya78
    Srácok segítség kellene
    Egy kérdés elötte
    Érdemes kiadni pénzt az Battlefield Bad Company 2 Specact csomagra?
  • Running
    Landor! A pokol tüzében nyársra tűzve égetem el a gitárhírós cuccaid! Meglátod!
  • MR ME
    ez tényleg nem volt érdekes :/