51658
  • Fpocok
    Legközelebb valami helyhez kötött szervert béreljetek... ne pedig egy vándor szervert :D
    Ha megvan ip, akkor írj PÜt azt kijavítom.
  • MR ME
    sztem vmi config fájlban átírt baromság miatt banol ilyenkor, lehet fov vagy akármi
    de azért az biztos nem normálish ennyi embert kivág mint ahogy lentebb a képen látszik
  • False
    érdekes mindenféle cheat nélkül játszottam este, meg a klántársaim is, és nem bannolt.....lehet rajtuk kéne hagyni
  • The Protector
    Mennyire elterjedt a csalás multiban?
    Mekkora az esélye hogy aimbot-ossal vagy WH-ssal fussak össze?
    Van egyáltalán olyan szeró vagy vmi ami nem engedi be a csalókat?
  • RoboGoD
    Csak tudnám, hol a tökömben van a szerverünk. Mert él csak megint elköltözött...
  • mackosajt
    Közel 470 ban született, melyet a pbbans feloldott, és várják ők is az Evenbalance válaszát. Mostantól elvileg lehet játszani nyugodtan.
  • Cris99
    Akkor inkább elmegyek black opsozni!
  • SZEG007
    Nem bug , csak most volt pb frissités
  • De8Vent
    nem tudni miért bannol vagy mit lát rosszul de hát próba szerencse ;)
  • MR ME
    majd lesz :D
    én inkább nem kockáztatok, bár úgyis vissza lesznek vonva...
  • Cris99
    Szval ne játszak mert bannolhat??
    Nekem semmi baj nincs vele!
  • mackosajt
    Pbbans-on rányomva az ucsó 100 ban listájára, tele van BC2-vel...
    22 perc alatt, és még nincs vége
  • MR ME
    az derék :DDDD
    asszem ma este se játszom inkább
  • mackosajt
    pb bug...
  • FlyHigh
    Amúgy nagyon jó az iram vietnam szerver, egyenlőre c vágányra teszem az alap bc-t.
  • FlyHigh
    Azt vettem észre a vietnámban, hogy akárhány helire rálőttem tankkal az lepottyant.Nagyon kemény, hogy rántásból lehet lőni a tankkal. Csipával meg nagy szar vagyok, megfőzök egy pörköltet még a szeméhez emeli a távcsövet, nagyon visszafog, hogy lassú.
  • KaBuTo666
    Bannolva lettem. A vicc az, hogy tényleg csíteltem...kac-kac-kac.
  • De8Vent
    jee megint elkúrtak valamit a pb-nél :"D xD
  • De8Vent
    Mi van a PB-vel? már megint valami hiba van ? :O sorban bannolja az embereket...mint múltkor ...
  • Metalmilitiakid
    várj, lépj be újra, csodálkozz
  • FickDeineStory
    Sziasztok! Egy kérdésem lenne, kb 2-3 hónapja nem játszottam a Bad Company 2-vel tegnap újra feltudtam telepíteni és játszani, ma amikor a statisztikáimat néztem meglepődve tapasztaltam, hogy minden le volt 0-zva. Ez mitől van?

A Szinten maradt a régi, a pontjaim szinten meg maradtak és az összes kaszt meg maradt teljes kijátszva minden felszerelést meg szerezve, de minden kitüntetés statisztika 0-zódott mit tudok csinálni hogy ismét előtudjam hívni az eredeti statjaimat?
  • Landor
  • Cris99
    Nekem kellene!, névtábla, köszi!!
  • Fpocok
    (MUHAHA!!! Lassan, de biztosan világuralomra török. Akinek kell névtábla, vagy szervert akar kirakni stb, az nekem írjon)
  • SzinesGeza
    "nagyon ritkán van az, hogy olyan emberekkel kerülök sqaud-ba akik nem szarnak az egészre"

Na pont erről beszéltem. Nem is rád értettem!
  • BAk3R
    Hiába jössz ezzel, én pont nem az vagyok aki miatt meghiúsul a csapatosdi, nagyon ritkán van az, hogy olyan emberekkel kerülök sqaud-ba akik nem szarnak az egészre.
  • ReTeK
    jó lenne ha még annál is nagyobb pályák lennének, pl. a Cold War az egy szényen nem battlefield hanem battleROOM lehetne a játék neve vagy cod :-D
  • eugabesz
    Egyenlőre Vietnamban fut,de azért gyere...
  • FlyHigh
    Nekem is bejön, iramra feljárkálok majd, ha lesz élet rajta.
  • Borg
    Van olyan szerver, hogy 1000% spawn + 1000% ticket heavy metal HC.

Na ott bőven van jármű, jót is játszottam :) A dolog szépséghibája csak az volt, hgoy a snipert nem tiltották le, azzal együtt lett volna tökéletes.

Folyamatosan 4 tank volt oldalanként a frontvonalon, 2-2 buggy, 2-2 helikopter...
  • MR ME
    én +1 pontot raknék bele, azokhoz + járművet és máris nem lenne annyira "unalmas" és üres
  • Running
    Nincs baj a pályával, csak annyi szerintem, hogy rakhattak volna bele több személygépjárművet pontonként. Alap pontokra +2 kocsi, többire +1. Máris nem lenne gond, de a DICE sose teszteli le a saját pályáit, illetve olyan emberekkel teszteltetik le, akik fingot nem értenek hozzá. Public játékban sajnos sokan elviszik egyedül és squadban sincs h rá lehessen születni. Sajnos a pályákat is hüjebarátra kell megtervezni, ez a legnehezebb része.
  • Metalmilitiakid
    Ha a kacsa nem tud úszni attól még nem a víz a hülye. De azért elfogadjuk :D
  • SzinesGeza

Ja, nincs csapatmunka? Nincsenek aktív emberek? Nincs járműhasználat?
    Erre csak a régi mondást tudom írni:

"Ha valaki nem tud úszni, nem a víz a hülye"

• BAk3R
    többi sem olyan kicsi, meg azok legalább értelmesen vannak felépítve. itt futok kb 10 percen át, és mikor már hallok lövészajokat, ekkor lelő egy sniper a semmiből. mert csapattársak persze mindig pont halottak, meg a járgányokat is elviszik. ha meg mondjuk elviszek egy helit, akkor ha nem lőnék le fél percen belül belemegyek egy szélerőműbe :) nem tudom szerintem rohadt unalmas egy pálya, abszolút nincs pörgés rajta.
  • Landor
    1.5 :D
  • blindmousexx
    szerintem több mint valószinű hogy nem BF2-zött
    sőtt szerintem a sok Bc2es emberke kb fele nem BF2-zött:)
  • SzinesGeza
    Szerinted. Végre egy normális méretű pálya.
    Te nem BF2-ztél? :)
  • BAk3R
    ha már pályák, a heavy metal az tetszik valakinek? szerintem nincs nála szarabb.
  • Ulvar
    Ez hülyeség, azért megyek vele mert jobban bejönnek a fegyverek, a pályák. Ha szar lenne hiába új nem mennék vele csak hogy kipróbáljam ugyebár.