Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Elképesztõ dolgok vannak, NEM Vietnámról beszélek!
Elöször 1 kérdés? Le lehet valahogy a Rankot 0-ázni?????????????????????
Most valahogy 38 rankomból lett 1es, és nem tudok mit csinálni, töbször kiléptem, loginoltam, és nem változik! Mi a szar folyik itt??? Olyan mideges vagyok, h felrobbanok!

MR ME
normális csapat fél perc alatt kitakarítja a bázist és mennek a következõ pontra

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Tessék küzdeni?!
Azért azt megnézném, hogyan küzdesz mikor 5-ször egymás után lespawnolsz és egybõl kapod a fejlövéseket, hátulról. 😊

Legközelebb vedd légy szíves a fáradtságot és ennyit írj a közös chat-be:Admin,base camp sobrijoska...
Nagy általánosságban van admin és az illetõ repül.Ha lehet,ne tessék visszaélni vele,mert ellenõrizni ugyebár elég nehéz.<#nemtudom><#vigyor1>

[IRAM] leader

Átmeneti procon hiányunk volt,de már megoldva...biztos nem lövik le ott többet,mert nem engedi a program.<#bohoc>

[IRAM] leader

rushban én is kitámadok,gyilkolom õket ahol érem,ott ez normál,de cqban legyen annyi geric az emberekben hogy a fõ kezdõre nem megyünk be...ugy is van még legalább 3 pont ahova születnek és lehet fragvadászkodni,már azoknak akik erre rászorulnak mert csak az épp spawnolo emberek bírják lelõni,annyira bénák

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

SötétBarom
Rushban a legjobb védekezés ahogy eddig tapasztaltam, az az, ha nem hagyjuk megmozdulni a támadó csapatot. Ebben sajnos benne van az is, hogy a spawnon lelövünk mindenkit, akit lehet. Ha ilyen szitu van amúgy, úgyis hamar lepörögnek a ticketek.. Ez van, tessék küzdeni.

CQ-s base az más kérdés.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

hagyd mert úgyis mindjárt leolt valaki ...

BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu

Ha visszavonul, akkor õt lövik hátba. Jó lenne ha mindenkinek leesne végre, hogy ez nem ping-pong szimulátor, nem a fair-play-rõl szól. Ez háborús játék és a genyók gyõznek. <#wink> Ma is volt egy emberke a szerverünkön aki folyamatosan a sniperek miatt rinyált. 3db volt... Amúgy az egyik klántársam is csipa volt (ellenként), értementem és adtam neki a disznóperzselõvel. Akkor meg õ kérdezte meg nem unom-e még. Szóval nem. De mindennel van valakinek kínja, szóval egyik sem számít. Amit beleírtak a játékba azt lehet. Aki adott érte pénzt, attól nem lehet megtagadni olyan lehetõséget, ami benne van a játékban. Esetleg szerver szabály miatt, mert ott a másik oldalon is ott van a berakott lóvé. Ami azonnal irtandó és megvetendõ a bug és a cheat. Ennyi. Flame ON <#hehe>

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

Tökmindegy, az is gusztustalan mikor rush-on nem vonul vissza valamelyik patkány, hanem a lespawnoló támadókat lövöldözi hátba.

kigyi
cq-ban természetesen. Nem volt fent admin így némi mérgelõdés után mielõtt szétverem a billentyûzetet kiléptem.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

cars1dA
Bázis csak cq-ban van tudtommal.

xfire:palamx518 [email protected]+460SLI inkább támadj, mint védekezz ;>

Helló! Nektek megy a játék? Mert nekem loginnál azt írja ki, hogy nem tud csatlakozni az EA szerverhez.

mijki
Én még csak Bf 2-zök, mert karácsonykor kapom csak meg a BFBC 2-t és a Vietnámot hozzá. Ez van. Sajna. Úgy gémelnék már veletek. 😞 😞

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Mely mód? Rush vagy cq?
kigyi
Marha jó az Iramon játszani base-en folyamatosan lövöldöznek hátba...

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

én ugyan nem multizok konzolon, mert összetöröm 😄

-tRs-Landor

TDC Geronimo
Vedd meg boxra azt toljuk ott sunyiba :d

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

xXtamasXx
én meg elértem az 50-t úgy hogy még fel se tûnt....<#zavart2>

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

FlyHigh
én elértem a 24-es szintet úgy, hogy fel sem tûnt idáig. Mondom mi van vége ott a pixelnek, kilépek aztán semmi, vissza megint ott a pont.<#vigyor>

Thrash \'Till Death

Én is csak azért, mert jobb játékot találtam! xD

-tRs-Landor

De nehogy azt mondd már, hogy nem találod meg a sniper-t?!
Másrészt ha én szikráját sem látom a csapatmunkának, azonnal squadot váltok. Vagy szervert is.

MR ME
single-nél igen 😄 multinál is van? ott nem igazán figyeltem még meg

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

FlyHigh
Jobb alsó sarokban nálatok is van egy pont játék közben?

Thrash \'Till Death

Beers
😄

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

TDC Geronimo
Csak nem bírta ki 22ig 😄

TDC Geronimo
Nem sokat toltam vele tegnap, mert nem volt sok idõm, de amit láttam az tetszett.

DummyBoy
ÕsBF-es Urak, mi a helyzet ezzel a vietnámos cuccal?

BFBV2-t csak a Beta alatt toltam, de most gondolkodom, hogy ki kellene próbálni ...

Érdemes?

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

meló + magénélet <#buck>
majd hívd Zs0lt1t, õ vette meg a viet kódom 😄

-tRs-Landor

TDC Geronimo
Ma este leszel?

Nem próbáltam, a kulcsot el sem tudnám adni használtan 😛
Tetszenek a visszajelzések, így hát úgy döntöttem hogy méltó helye lesz a dobozos verziónak a gyûjteményemben! 😊

-tRs-Landor

Hassel606
Srácok, valaki tolja WIN7 alatt? Lehet ezzel a hihetettlen magas pingel kezdeni valamit?

Prince23
Nem tudom, de most újra elkapott a BC2 feeling ezzel a vietnámos kieggel. pedig hónapokig nem toltam, most vissza jött a hangulat, meg a csapaton ill. squadon belüli kooperáció ismételten is nagyon üt itt is (assult, medic 😄)😊
na feelingteremtõ 😊

Smithwarden
Pont ez az amit irtam:
Nem csak 1-2 sniper van egy nagy mapon hanem tobbszorose. <#rolleyes>
De meg 2 sniper is siman szetszed egy squadot ha nem foleg medicekbol allnak.
Csapatmunka meg ha nem ismerosokkel jatszik az ember, akkor mint tudjuk altalaban ritka mint a feher hollo publikon.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

ha beáll õ is sniperbe,sok kelésfekvés után,sztem az csak az illetõ szegénységi bizonyítványa, még a heavy-n is,ott is ellehet sunnyogni a szélén a mapnak úgy hogy a kutya nem vesz észre, és bármeik kaszttal el lehet lõni olyan pontosan és messzire mint a csipával, ugye minden kasztnál van m14 most már scope-al, engivel van raketavetõ ami mindenre jó, és még sorolhatnám....a heavyvel meg a legnagyobb baj, ahogy ezt már kifejtették, hogy minimum 2xer ennyi jármû kéne rá

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

Na megvettem steamen és megjelent a vietnam key!!!!<#nevetes1>
Prince23
Meg kell hogy jelenjen.

OK!
Köszi!
Meg fog jelenni a vietnem a steamnél?
lolSL
hát talán úgy éri meg hogy a steamesben beléphetsz a régi EA accoddal, és eladhatod a steames kulcsot a dobozossal hogy még nincs regisztrálva.

Ugy döntöttem megveszem steamen az alapot,de akkor megjelenik majd a vietnam?
A dobozost meg eladom.,A dobozos az acc függõ,vagy más is hozzárendelheti a keyt az accjához?
Prince23
a sikerült yt-re, végre 😄 Fél napig processingolta xd

Ezért épül a játék a csapatmunkára. Ha a squad együtt mozog (és nem bénák), 1-2 sniper nem tudja megszopatni õket.

A múltkor csak lestem, hogy kb függõlegesen csapódnak be a lövedékek, illetve a tracer-ek. Csak néztem, ez hogy a túróba lehet?!
Aztán leesett, hogy két huligán a szélkerekek legtetején tanyázik. Amilyen hülyék voltak, a lövések után nem húzódnak vissza, így a tank géppuskájával le tudtam szedni õket.

iceshark
nem nagyon jött be akkor a dolog 😊

elkelt <#vigyor>

-tRs-Landor

Eladó Bad Company 2 Vietnam letöltési kód!
3000HUF, átvehetõ csak személyesen, Budapesten.
Érdeklõdni pirvátban nálam.

-tRs-Landor

sziasztok!

használtan venném meg a játékot, mire kell figyelnem nehogy átbasszanak? ( Steam acc kell e hozzá, mint az MW2 höz, vagy írja a srác h sehol nincs regelve a kulcsa, de esetleg mégis..? )

Köszi!

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Smithwarden
Igazad is van ebben, meg nem is.
Egy resze a jatekosoknak atomkemper/bokorhos persze.
De sokan egy olyan palyan mint pl a Heavy Metal, elkezdenek jatszani, csak azt tapasztaljak, hogy elindul a bazisbol foglalni a celt, lep kettot es puff lelovi a sniper.
Ujraeled es puff lelovi megint a sniper, utana a kov 5 masodpercben egy heli, stbstb.
Ezutan ertheto hogy nem lesz sok kedve egyfolytaban kelni/halni es inkabb valaszt olyan kasztot amivel fel/1 percet eletben tud maradni es tud loni o is parat az ellensegre - a snipert.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Most olvasgattam visszafele,írok a steamnek!
Megvettem a vietnamot steamen,de a bc2-m lemezes verzió.Ma nézem eltünt a letöltések közül,eddig ki volt írva hogy preorder,de most hült helye!
Gondolom nem kompatibilis a kettõ,de mi van a 13eurommal,benyelte a steam?
Volt valakinek ilyen gondja?
Ulvar
Ne menj 32 fõs szerverre. Én se járok max 24-re járok, vagy vannak olyan szerverek ahol a nevükbe írják hogy mekkora a jármûvek újra osztása. És vannak már 1000 meg 2000 ticketes CQ szerverek.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC