51658
  • morvaigaben
    Sziasztok!
    Azt szeretném megtudni, hogy sniper fegyvereknél az "autotöltést" ki lehet valahogy kapcsolni? Hogy ne töltsön újra csak ha én akarom. Vagyis néhány videóban láttam, hogy a lövés után nem veszi el a távcsövet a képernyőről és lehet látni hogy a lövedék hova érkezik. Mert most ugye az M24-nél mikor látnám hova érkezik, felhúzza újra a fegyvert.
    Remélem érthető voltam és köszi a válaszokat! :)
  • stultus78
    Nézd meg a hang beállításait.

Vagy frissítsd a drivereket.
  • Drazse23
    Sziasztok!
    Azzal a problémával fordulok hozzátok, hogy a BFBC2-ben a dialógus hangokat nagyon sok esetben nem lehet hallani, vagy rendkívül halkak (singleplayerben). Ez nem csak egyszer-kétszer jelentkezik, hanem folyamatosan végigkíséri az egész kampány módot és leginkább az átvezető videókat jellemzi. A game eredeti (de egy írott változatnál is ugyanezt csinálta), XP SP3-mon fut és online már frissítve lett. Mi okozhatja ezt? Lehet, hogy a rendszerrel vagy driverrel lesz a gond? (Megjegyezném ez más játéknál nem fordult elő.) Segítene ezen valami patch vagy a rendszer beállításokkal kell babrálni?
    Köszi!
  • Cris99
    Nyugiiii..........
  • KaBuTo666
    elgurult :DD
  • MR ME
    azért lesz piros mert kikapcsoltad, ha befejezted a játékot akkor visszakapcsolod és megy minden tovább :)
  • stultus78
    :) NNA hol a gyógyszer te idegbajos :)
  • De8Vent
    Nyugi, attól még, h. tudatlan ne kapd fel a vizet :):D
  • KaBuTo666
    nyomd ki azt a kúrva tűzfalat! torrentet kapcsold ki a kúrva életbe már!
  • stultus78
    vagy tanulómódba kell kapcsolni?
  • stultus78
    ha kinyomom akkor piros lessz
  • MR ME
    lődd ki a tűzfalat, az zavar be, utána jó lesz
    (nod)
  • stultus78
    Helló BFBC2-ben a ping nektek is 999 ?
  • xXtamasXx
    Akkor ok, csak magamból indultam ki...:D
  • KaBuTo666
    Jah, elég noobok voltak, az egyik chat szóláson beszartam:

/pb kabutoka

persze, majd a punkbuster paranccsal megoldja :D

• KaBuTo666
    Nem volt, egy 50es szintestől várd már el hogy elolvassa a szerver nevét és a szerver szabályait, ha van. :-)
  • shaddam
    Ja persze mert ott autoaim minden...Jobboldalt a fegyverválasztó menü elárulja hogy pc.
  • xXtamasXx
    Lehet, hogy levolt korlátozva a szint pl max 30ig....van ilyen
  • nandorb
    Noobok ellen konnyu, mint mar mondtuk gyere Battlefield.hu [HUN][RANKED] Szerora jatszani es ott mutass ilyent statot. Csak vigyaz nehogy a harmas legyen elol:DDDD
  • KaBuTo666
    *FzK* Ranked (GER)

Németek ismét alkottak. Szokás szerint a kick ha jól játszik az ember. (24/3 KD)
  • Czdano
    Na ezért utáltam az álnevezést csbe is...Embertelen ahogy lő, lehet a játékban pár órája ha ilyen szinten megtanulta a fegyver szórását..
  • SZEG007
    makroval
  • BAk3R
    Beteszem ebbe a topikba is az irományomat ha nem gond, hátha jól jön még valakinek:

BFBC2 + VIETNAM FAGYÁS PROBLÉMA MEGOLDÁSA

Nem a géppel van a baj és nem is az esetleges tuning a baj, hanem ez egy PB bug. Többnyire a 64 bites Win7 + Realtek onboard hangkártya kombóval ellátott gépeknél jelentkezik a játék közbeni random fagyás (hardlock), ami után csak a reset gombra reagál a gép. A DICE-nak meg természetesen ezer más dolga van, mint patch-elni a hibát.

Először is a Realtek oldaláról töltsd le a legfrissebb HD sound card drivert, majd frissíts vele. A VGA drivert sem árt frissíteni emellett.

Ezután:

1. Töltsd le a pbsetup.zip-et valahonnan, majd csomagold ki.

2. Menj a C:\Users\<username>\AppData\Local\PunkBuster\BC2\pb mappába és törölj mindent ami benne van, de magát a "pb" mappát ne!
    Ezután menj a ~:\Games\Battlefield Bad Company 2\pb mappába és szintén törölj mindent kivéve magát a mappát! (Ezután a játék lehet, hogy elfelejti a bejelentkezési adataidat, szóvalj győzödj meg róla, hogy tudod a jelszavadat.)

3. Menj a C:\Windows\SysWOW64\ könyvtárba és keresd meg a PnkBstrA.exe és a PnkBstrB.exe-t. Majd ezután jobb klikk rajtuk, tulajdonságok, és a kompatibilitás fülön pipáld be a "Futtatás a következő kompatibilitási üzemmódban:" részt, és itt Windows XP SP3 álljon. Majd alul a "program futtatása rendszergazdaként" sort is pipáld ki. Ha elvégezted ezt mindkét exe fájlon akkor menj a 4. lépésre. (Nem árt ha megcsinálod ezt a játék indítófájljával is, a BFBC2Game.exe-vel is.)

4. Futtasd a pbsetup.exe-t rendszergazdaként, add hozzá a játékot, majd frissítsd! Győződj meg róla, hogy a jó helyre mutat-e a hozzáadott játék, de elvileg automatikusan megtalálja helyesen.

5. Start menü/futtatásba írd be, hogy PowerShell és indítsd el a 64 bites verziót (amelyik mellett nincs semmi, nincs ott, hogy x86) rendszergazdaként! Ezután a konzolba írd be, hogy cd c:\windows\system32, majd üss egy entert. Most pedig írd be azt, hogy sfc /scannow. Ez el fog tartani egy darabig, ha végzett indítsd újra a gépet!

6. Az említett módon nyiss ismét egy 64 bites PowerShell-t rendszergazdaként, majd a konzolba írd be, hogy cd c:\windows\syswow64, majd enter. Ezután ismét írd be, hogy sfc /scannow és üss egy entert. Exit paranccsal lépj ki a konzolból.

7. Start menü/futtatásba írd be, hogy dxdiag, majd ott a hang fülön a hardveres gyorsítást állítsd alapra, majd mentsd el és lépj ki. (Előfordul, hogy ez a fuknció nem mindenkinél elérhető.) Ezután a vezérlőpult/hang beállításainál kattints a hangszóróra, majd a tulajdonságokra, ott pedig a speciális fülön a formátumot állítsd 16bit, 44100 HZ-re. Ok, és lépj ki.

8. Start menü/futtatásba írd be, hogy regedit, majd menj a HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager\Memory Management mappába és a PagedPoolSize-on kattints jobbal és módosítás, ott az alap legyen hexadecimális, az értéket pedig írd át 18000000-ra. Ok, majd lépj ki.

9. Indítsd újra a gépet!

u.i.: Ha ezután is fagyna a játék uninstalláld a pb-t a pbsetup.exe-t használva, majd ismételd meg az 1-2-3-4 lépéseket.
  • BAk3R
    hát ez nagyon kemény, szerintem sosem fogok tudni így játszani. bár valószínűleg ezeknek a nagy része full malac.
  • xXtamasXx
    Ha csinál egy 360-at rpg lövés előtt akkor odavonzza a helihez a rakétát vagy mi?? Mert én úgy láttam, hogy szinte mindegyik mellément....
  • Metalmilitiakid
    Pc hogy a picsába fordul ilyen tiszta 360 at ? :O
  • lolSL
    PC.
  • Fpocok
    ÚJ KIÍRÁS!
  • Metalmilitiakid
    De ha jól látom ez konzol videó volt, főleg a 360 as forgások miatt gondolva meg a 5 méterrel a heli mögött robbanó RPG miatt, ott meg nem nagy szám ilyeneket összehozni, mert ott kb mindent bead.
  • Borg
    Quados C4-ezéssel csak az a gond, hogy ki kell oldani, szal mielőtt becsapódnál a Quaddal, le kell ugrani, és aktiválni jobbgombbal. Ez nem mindig jön össze, főleg ha túl hamar meglátnak, és kilőnek :)
    Ha csak simán belerohansz, nem biztos hogy robban, vagy ha robban is, nem biztos, hogy a te számládra írja a killeket...
  • Ulvar
    xDDDD..

ritkán van olyan hogy ÉN tudjak double, meg triple killeket csinálni. Ritkán kapom el a helit RPGvel (sőt azzal egyszer ha sikerült) tankkal többször sikerült. Az alapban nem tudtam C4ni..nem tudtam hogyan tudnám hatékonyan használni. Vietnámba ez a kérdés is megoldódott, és rendszeresen robbantok csipásként tankokat. (végre nem csak mortarral). És ez egy fajta önbizalom növelő is, hogy jéé nem csak engem tudnak a balfaszságom miatt lazán ki C4/TNTni, hanem már nekem is sikerül.

Nem vagyok egy profi játékos, sőt, én úgy fogalmaznék hogy potya játékos. Ha kedvem van tolom egy kicsit, úgyhogy az ilyen videók arra ösztönöznek hogy én is kipróbáljam ezeket a dolgokat, így nem unok rá teljesen.
  • Borg
    Nekem egyszer atacamán megvolt, hogy A-t két ellenséges tank foglalta, egymás mellett álltak a zászló mellett, én meg berongyoltam 3 C4-el felszerelt quadommal közéjük :D
    2x Destroy vehicle
    4x Enemy kill
    + double killek, flag defensek
    -10 suicide :D

Valami 6xx pont körül lett a vége.
  • Ulvar
    De ezt a heliből kiugrok TNTvel robbantok tankot ezt én is elkezdtem :D. Kurvára bejött :D.
  • Ulvar
    Na ez nem piskóta. Ezek legtöbbje inkább mázli, meg balfaszok gyülekezete...hát a 2 tankot egyszerre robbantani úgyhogy az engi nem lőtte...elég érdekes helyzet volt :D.
  • lolSL
  • Rage47
    hát ez naon sz*r:D
  • Drazse23
    Sziasztok!
    Azzal a problémával fordulok hozzátok, hogy a BFBC2-ben a dialógus hangokat nagyon sok esetben nem lehet hallani, vagy rendkívül halkak (singleplayerben). Ez nem csak egyszer-kétszer jelentkezik, hanem folyamatosan végigkíséri az egész kampány módot. A game eredeti (de egy írott változatnál is ugyanezt csinálta), XP-n fut és online már frissítve lett. Mi okozhatja ezt? Valószínű, hogy a rendszerrel vagy driverrel lehet a hiba. (Megjegyezném ez más játéknál nem fordult elő.) Segítene ezen valami patch?
    Kösz!
  • SzinesGeza

"vannak egyesek, akik élete rohadt unalmas lehet, ha erre van idejük"

Ugyan. Csak mert ilyeneket csinál(nak) a saját/mások szórakoztatására, még egyáltalán nem kell, hogy unalmas legyen az élete/-tük.
    Mindenkinek más a hobbija.

• MR ME
  • determinator
    Közben megtaláltam:link