51658
-
determinator #43835 Valaki be tudná linkelni az utolsó offline patch letöltési lehetőségeit?
-
santibi #43834 Ok. Köszi. Este megnézem ha otthon leszek. -
determinator #43833 Általában driver hiba okoz kékhalált.
Minden drivert kézzel raktál fel? (még azokat is amiket a w7 utomatikusan felismert)
A Bluescreen közben mit ír ki, mivel van baj? (alul általában valamikyen dll-t ír ki)
Meg kellene nézni a minidump fájlokat, abban benne a hiba forrása. -
santibi #43832 Sziasztok! Tegnap megvettem a gammát. De sajnos a multiba ahogy beléptem többször is lefagyott a gépem. BlueScreen hibaüzenettel. A win7 még 1 hetes a gépemen. Nem tudom mi okozhatja ezt. Lehet hardveres probléma lesz...? -
Drazse23 #43831 Azta, mi ez a ninja beütésű videó. Mintha a gyerekkorombéli Dragon Ball-t nézném Battlefield köntösben. Az fix, hogy nem volt egyszerű összerakni. Biztos egy időmilliomos, Battlefield, Jet Li fan munkája. -
#43830 3. lehetőség az élet nemléte... -
#43829 Nagy a valószínűsége, hogy a srác valamelyik tevékenységet folytatja. -
#43828 nem feltétlenül melózik meg tanul mindenki -
#43827 Én csak azt mondom hogy vannak egyesek, akik élete rohadt unalmas lehet, ha erre van idejük :D. Vagy nagyon túlbuzgó hogy a meló, tanulás bármi mellett, más emberek szórakoztatására, egy frankó videót csináljon, ami nem 5 perc barkácsolásból állt. -
SzinesGeza #43826 Pl. -
SzinesGeza #43825 Miért, a BF2-höz mennyi funny videót csináltak már?! :) -
#43824 Ennyire unatkozik valaki???? -
#43823 Ya-poo nézegettem többi videóját, hát odabasznak azok is -
#43822 -
:DDD -
eugabesz #43820 Ohh...ne légy már olyan kis ellenséges... -
#43819 pbban mikori rajta? -
TheBossbuster #43818 Sziasztok!
Eladnám az eredeti Battlefield Bad Company 2 játékom!
Dobozos verzió kézikönyvvel!
Ennyit http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Zoolee76/ játszottam vele.
Ki mennyit adna érte?
Pro Evolution Soccer 2011re elcserélném!
Veszprémi vagyok!-
Üdv -
eugabesz #43817 Aha...alt+Shift a váltás...tegyük hozzá kolléga,hogy teljes legyen a történet. -
#43816 válts angol bill kiosztásra és shift+2 -
MaRee #43815 Oké, köszi. Elég fail mondjuk mert regisztrálnom kéne de a verify email adressnél nem enged @-t írni és bemásolni se tudom :D:D -
#43814 dobozoshoz EAstore-ban vedd meg. -
MaRee #43813 Dobozos van, és igen a Vietnamot. -
#43812 BC2-őd nincs vagy van csak dobozos? ezek szerint a Vietnámot akarod megvenni ugye? -
MaRee #43811 Steamen hogy vegyem meg a játékot? Aszonnya hogy
Your transaction failed because you are trying to buy a game that requires ownership of another game you do not currently own. Please correct the error and try again.
Gondolom ez azt jelenti, hogy kell hozzá a BC2 is, ami pedig megvan.Vagy hozzá kell adni staemen valahogy BC2-t, vagy mivaaan? -
KaBuTo666 #43810 Mától fogyni fognak az emberek. -
eugabesz #43809 Sanálom...mióta nem iszom alkoholt,hidegen hagy mások söréhsége... -
KaBuTo666 #43808 Nem fognak, hozom hozzátok napi szinten az embereket. (a sört nem vetem meg) -
eugabesz #43807 Arra én is...de nagyon azért nem érdekel.Ha fogynak,váltunk... -
#43806 név: SOD-Hardcore
Dragon server
49-0 kör végére nem semmi -
#43805 Kb. egy éves a gém, ebből mi szerintem 6 hónapot próbáltuk a hc-t ráerőszakolni a magyarokra. Egyszerűen nem megy/ment.
Most megy, de kíváncsi leszek, mi lesz 1 hónap múlva. ;) -
eugabesz #43804 Mér' meddig ment a PH.I szerver,4 hónapig?Az sok idő? -
#43803 nem sokáig????? ez most komoly? -
#43802 Ha jól látom 9420Ft-ért lehet előrendelni. -
eugabesz #43801 Igen,ideje volt már kitölteni az űrt,mert nem sokáig próbálták a HC-t tartani a Magyar érdekeltségű szerverek.
Az IRAM-ra mindig lehet számítani... -
#43800 Na mi történt?
Még a végén magyar szerveren is fogok játszani. :) -
Borg #43799 wat -
BAk3R #43798 értem. nos ez engem nem túlzottan érdekel, de biztos hasznos. -
eugabesz #43797 Nem jó embert teccik noszogatni..BalikaHUN a te embered,ugyanis együttműködésben vagyunk a Dragon klánnal és az ő szerverükre járunk vietnamozni.
Amúgy mit mondjak...nem szoktam hozzá a HC-hoz,de nem is ájultam el tőle,annyival nem jobb a simától. -
#43796 HC Vietnam jobb volna.