Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Renjike
szerintem leszarják 😄

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

És szerintetek ha az EA supportnak írok, õk se tudják elintézni?

BF BC2: SabYan Irány a csatatér Ha már katona vagyok, legalább azzal töltsem a drága időmet amivel foglalkozom:)

Renjike
az jó akkor nekem Ea-s játékaim 4 külön accon vannak 😄pedig van belõlük egy pár.

Smithwarden
Elvileg sehogy.
Pont ezert csinaljak igy, hogy meg kelljen ujra venni mindenkinek.
Ugyanaz a genyo modszer mint steamnel. <#levele>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Renjike
ez engem is érdekelne.

Hogyan lehet egy, az ea-n beregisztrált játékot átadni más account-nak?

BF BC2: SabYan Irány a csatatér Ha már katona vagyok, legalább azzal töltsem a drága időmet amivel foglalkozom:)

Renjike
VIdit még mindig nem akar így sem csinálni :/

Holdpro
Sziasztok 2 kérdésem lenne
SA fegyver hogy szerezhetõ ?
Minden statiszika áll és meddig ?

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

A lámaság nem is ér sört...😄
De mi ez a DC? Ez a DC++ féleség ?
Kösszz....lámán játszani alapból megtanult az apjától,még sörbe sem került...

[IRAM] leader

Valahogy úgy...bezzeg a DC,aaaz jöhet...egész délután is.De hogy mit tudnak annyit dumálni...nem értem.(lehet nem is baj)<#nemtudom>

[IRAM] leader

sith7
Dragon Mgc Clan Server - en játszottam, a végén már csak 3 - an voltunk, mi 2 - en, az ellen egyedül

Nevek:
Vietnam
Sith7
(Addut) Jaska3 /MEDIC/

USA
(Addut) The Betrayal

Szerintetek ??? <#violent>

Az egyik megölt, a másik élesztett
De nyertünk ... ill. nyertem <#mf1>

Ez a f@sz olyat is megcsinált, hogy elvitte a tankot a haverjának, de már késõ volt, mert win lett. Irtotta a dzsungelt, hogy ne legyen rejtekhelyem, direkt lövöldözött, hogy elárulja hol vagyok, meg ilyenek
Közbe nyomtam nekik, hogy buzik vagytok, a válasz mindenre aha ...<#merges3>

Rajtam akartak pontot szerezni <#boxer>

MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház

Izé...én tartok korrepetálást ilyen játékokból!! Nem kerül pénzbe, csak sörbe.
Rage47
nem akar kockulni a kölök?
Horec

www.epsilon-esports.com PSN: h0rec_D

Na ja,szállna,de nem nagyon izgatja a dolog...

[IRAM] leader

"Apáról fiúra szál e nemes családi hagyomány."
Van erre itt megfelelõ fórum...ez egy játék...

[IRAM] leader

Köcce!Már vagy két hete,de a másik katonámmal is (amit a kölyöknek csináltam,de sz@rik rá) 24-nél járok...szinte egyidõs a Nam-al....na jó,kicsit öregebb.

[IRAM] leader

Snexi
persze,magasabb az életszinvonal,de ez a történelembõl adódik,ami azt hiszem nem a mi hibánkból van úgy ahogy
egyébként inkább hozzánk járnak át vásárolni

Na játszottam a Vietnámmal!

Észrevételem az h nagyon jó nagyon hangulatos! Sebzés nagyon tetszik!

Az az 1 baj van ezzel a játékkal, hogy a játékmenet az az, hogy (low team vs high team) bementem 15 szerverre megnéztem a statokat és ledöbbentem! 1ik csapat céltáblaként használja a másik teamot! Ja és akkor még azt látja az ember h a nagyon erös team, +2 emberrel többen vannak! Persze a joinol embert nem várja mást csak a vágohid, csak akkor érezheti jol magát a játékos, ha sokáig marad a szerveren és megvárja mig fordul a kocka!

Ez persze az én véleményem!

DarkSector
jo figy én sem akartam elnagyolni, vannak gondok mindenütt, de most az árakban azért figy nem véletlen van az hogy külföldre megy mindenki dolgozni meg ha venni akar valamit szinte akkoris külföldre tekint ki. ez így nem helyénvaló szerintem.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Snexi
csak azt mondom,hogy nem kéne fröcsögni össze-vissza,nemzetközi sajtós résézhez meg inkább nem is akarok hozzáfûzni semmit 😄
azt se mondtam,hogy eljátszák a hírekbe,minden megvan küldölföldön is(korrupció,rossz beruházások stb),csak nem ér el idáig és ilyenkor az ilyen emberek mint te azt hiszik,hogy csak itt fordulnak elõ ezek a dolgok

DarkSector
én pont forditva érzem, mindenre azt hiszed hogy csak a nézõk kedvéért van színházi felvonásokban eljátszva, és csak poén minden. hát nem öregem, nézd meg miket irtak külföldön újságokba.

én nem szoktam szavazni, mert nincs "kire".

de ezek ugyanugy ha nem rosszabban csinálnak mindent, mindennek nõ az ára, a nyugdíj stb.
ez nem gond nem lenne az ha ezt nyomták volna a választások idején de akkor hazudtak, érthetõ okokból, mot szopunk talán a legjobban, de ezt nem itt kéne vitatni. csak mielõtt mást hülyének akarsz beállitani nézz körbe kicsit.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Snexi
nézzek híreket?és mit nézzek benne?semmi olyasmi nem történik itthon ami a csodálatos nyugaton ne fordulna elõ
ne legyél te is olyan hülye akit ilyen könnyû manipulálni

DarkSector
erre énis kiváncsi leszek.

Renjike
és azt hol kell? XD

nandorb
dx=10-esed van ott az x-firenel allisd be a 10-es verziot

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

DarkSector
pedig kéne müködnie várj update-ra.

lolSL
utána kódolod xvidbe és máris huszadannyit. xfire is ugyanúgy sokat foglal csak magától megcsinálja utána a konvertálást.

Renjike
WIN 7 EN JÁCCOM na hogy lehet magyarázd el :Ð

DarkSector
Tuod mint a Dead Space.

nandorb
De birsz attol fugg mien directx-ben nyomod.
Ha XP-n tolod a jatek renderjet allisd be 9-esre ha win7 attol fugg...

Renjike
igen 6 perc 30 gigát foglal vele köszi nem 😊

fraps
XenHai
Ez engem is mindig érdekelte!
Renjike
Xfirevel miért nem tudok felvenni vidit sem képet csinálni? :S és valami programot légyszi mondjatok amivel vidit tudok felvenni és nem sok helyet foglal...

Renjike
ezazzzz megvan 😄 . nem találtam. settingsbe.

Renjike
nem nagyon akar kinyilni oO" most tanulgatok helit vezetni 😄 eddig nem igazán forditottam rá hangsúlyt de élvezetes 😄 csak nemtudom hogykell ejtõzni valahogy nem akarja
😄

byzhouse
settingset nehéz elolvasni mi? vagy kipróbálni...

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Renjike
Space? xD és tartasm lenyomva? vagy mi?

lolSL
nem politikai indíttatásból, csak nem tetszik a ráncos füle

xXtamasXx
szpész

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

byzhouse
spájz gombbal

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Renjike
sziasztok egy láma kéárdés hogy kell ejtõernyõt nyitni, 😄 (gépen)

Ez nem politikai fórum! Mellesleg írogassál csak ilyeneket, a sitten nincs BF...

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

Most már tényleg vissza kellene venned ebbõl a no life 24/7 bfbc2 játszásból mert már megint itt tartasz....D
nandorb
Huh,most lattom hogy 50-es vagy...😊 Gratula hozza mikor lettel 50-es?

Horec
Állsz a pack mellett és gyógyulsz.

A többi "veteránnak" meg <#mf1><#mf1>

www.epsilon-esports.com PSN: h0rec_D

lolSL
ki kell nyitni a dobozt és kiszedni a kötszert, a késeddel elvágni és a lábadra tekerni azzal a gombbal amivel beszállsz a tankokba+