51658
  • santibi
    A konfigom: E6750, 8800 GT, MSI P-35 neo combo, 550w chief, 2x 2GB Ram
  • santibi
    ??? Miért hazudnák te!! Itt szopok vele 1 hete, h megvettem a gammát. Nem szórakozásból irtam be, h segítsetek.
  • Borg
    Hazudsz. Nvidiával sosincs gond.
  • santibi
    Nekem 8800 GT van
  • Borg
    Valakinek meg a napszél, ja. (de csak ATI kártyával ofkorz)
  • nandorb
    A hibas driver okozza ezt. Vkinek az ATI meg a realtek hangkartya szokta ezt okozni.
  • Leky
    Már megjavult csak átmeneti hiba volt.
  • santibi
    Sziasztok! Sajnos a battlefieldem lefagy állandóan kék halállal. Nagyon megköszönném ha valaki segítene a hiba megtalálásában. Már kitakarítottam a gépet, rendszerhűtőt tettem bele az esetleges melegedés miatt de valszeg más a probléma. Privátban ha felvenné velem a kapcsolatot valaki aki tudna segíteni hálás lennék.
  • Borg
    Changelist
    . Some vehicles on Operation Hastings, Panama Canal CQ, White Pass CQ and Laguna Presa CQ did not get destroyed when left unattended. This has been corrected.
    . Servers send player stats to the master servers less often (this reduces load slightly on the stats database)
    . Fixed a major memory leak
    . More protection against bogus data being sent from game clients
  • byzhouse
    (Y) 10/10-es cikk :D
  • Leky
    Mitől van az, hogy csatlakozásnál azt írja ki, hogy Failed to login soldier? Két név van a profilon a másikra simán bejelentkezik.
  • eugabesz
    Szerver tulajok figyelem,R30-as pach!!
  • RoboKutya78
    de de együtt nyomultunk a kis kemper még mindig ott ül a hegyben a bug mellett:)
  • RoboKutya78
  • RoboKutya78
    32 es szinthez 160.000 pont

33 as szinthez 150.000 pont
    szerintem valaki nem tud számolni ekkora bugot bent hagyni LOOL
    3 xor meglestem a képeket hogy jól látom e a 33 as szint eléréséhez 150.000 pont a 32 höz meg 160.000 ponl????
  • Running
    Stockholmi történetek by Yeti
  • eugabesz
    Ha a gyors csatlakozással mégy nem teszi sehol,az nem szerver-függő...
  • SzinesGeza
    "hete óta"?! - jól megaszontam
  • SzinesGeza

Nekem már egy hete óta nem teszi ki sehol.
    (tegnap nem egy squadban nyomultunk Laguna Presa-n?)

• RoboKutya78

Volt e már olyan valakinek hogy nem tölti be a klántag jelzést bizonyos szervereken?
    Bug vagy egyéni hiba vajon?
  • Drang
    Csajoknak, barátnőknek, feleségeknek! :)
  • Drazse23
    Köszi a választ!
    Frissítettem a hangkártya driverét, de most sem történt változás. A hangbeállításokon is végigmentem a játékban és a Windowsban is, sajna semmi különbség.
    Nem volna-e valami patch a játékhoz? Az online frissítés már megvolt, lehet, hogy egy offline javítás segítene rajta, vagy az internetes frissítés már tartalmazta a legújabb verziót? (Ez kb. egy hete történt meg.)
  • Landor
    a battlefield :D
  • KaBuTo666
    Ha nem mutatja az eredeti statodat, annak két oka van;
    1. nem frissítetted statjaidat a statversen.
    2. a statversenél van valami probléma (elvileg még mindig folyik az oldal fejlesztése).
  • Cris99
    Kössz!
  • KaBuTo666
    Mert a játékhoz való értésed 12es szintű, csak a pontod miatt vagy 18as :D
  • Cris99
    Miért nem frissül itt a fórumon a rangom? Már 18as vagyok itt még mindíg csak 12!
  • Cris99
    Mi ez a halál?
  • lolSL
    http://bf3.hu/ lol
  • Landor
  • TDC Geronimo
    Lesz BF3as?
  • Landor
    Megvállnék a bc2.hu domainemtől, akit érdekel dobjon egy privit!
  • Fpocok
    Combat Facts Episode2
  • Metalmilitiakid
    ha csapsz egy gépleírást nem sértődünk meg, de gondolom vmi dx vagy driver gond lehet
  • Csgery94
    Sziasztok!
    Megvettem a játékot és olyan problémám van, hogy a játék singlje elfut maxon de ha multizom akkor a legkissebb felbontás a leg minimumabb grafikán szét laggolom a fejem... ez mostmár kezd nagyon iritálóvá válni. Szóval ha valakinek van tippje ötlete vagy tudja konkrétan mi a probléma azt kérem tudassa velem előre is köszönöm.
  • Elektrofrombc2
    A My Games fülre kattintva azt írja, hogy No games detected for this account. De haveromnál bejelentkeztem az accomal játékon belül és simán játszhattam.
  • lolSL
    mit értesz az alatt hogy nem bírod letölteni?
  • Elektrofrombc2
    Sziasztok! Lenne egy kérdésem :) Hogyan tudom letölteni a játékot? EA Download Manager-el nem birom. Az accom-ra meg lett véve a játék. Lehetséges, hogy azért nem tudom onnan letölteni, mert CDvel vettem és csak azok bírják EADM-el letölteni akik CD nélkül vették meg?
  • morvaigaben
    Wow, nem gondoltam volna hogy ennyi az egész xD
    Köszi! :)
  • mackosajt
    Tartsd lenyomva a gombot lövés után is. Ne engedd fel azonnal.