Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BF BC2: SabYan Irány a csatatér Ha már katona vagyok, legalább azzal töltsem a drága időmet amivel foglalkozom:)
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Pont ezert csinaljak igy, hogy meg kelljen ujra venni mindenkinek.
Ugyanaz a genyo modszer mint steamnel. <#levele>#levele>
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
BF BC2: SabYan Irány a csatatér Ha már katona vagyok, legalább azzal töltsem a drága időmet amivel foglalkozom:)
SA fegyver hogy szerezhetõ ?
Minden statiszika áll és meddig ?
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
De mi ez a DC? Ez a DC++ féleség ?
[IRAM] leader
[IRAM] leader
Nevek:
Vietnam
Sith7
(Addut) Jaska3 /MEDIC/
USA
(Addut) The Betrayal
Szerintetek ??? <#violent>#violent>
Az egyik megölt, a másik élesztett
De nyertünk ... ill. nyertem <#mf1>#mf1>
Ez a f@sz olyat is megcsinált, hogy elvitte a tankot a haverjának, de már késõ volt, mert win lett. Irtotta a dzsungelt, hogy ne legyen rejtekhelyem, direkt lövöldözött, hogy elárulja hol vagyok, meg ilyenek
Közbe nyomtam nekik, hogy buzik vagytok, a válasz mindenre aha ...<#merges3>#merges3>
Rajtam akartak pontot szerezni <#boxer>#boxer>
MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház
[IRAM] leader
[IRAM] leader
[IRAM] leader
egyébként inkább hozzánk járnak át vásárolni
Észrevételem az h nagyon jó nagyon hangulatos! Sebzés nagyon tetszik!
Az az 1 baj van ezzel a játékkal, hogy a játékmenet az az, hogy (low team vs high team) bementem 15 szerverre megnéztem a statokat és ledöbbentem! 1ik csapat céltáblaként használja a másik teamot! Ja és akkor még azt látja az ember h a nagyon erös team, +2 emberrel többen vannak! Persze a joinol embert nem várja mást csak a vágohid, csak akkor érezheti jol magát a játékos, ha sokáig marad a szerveren és megvárja mig fordul a kocka!
Ez persze az én véleményem!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
azt se mondtam,hogy eljátszák a hírekbe,minden megvan küldölföldön is(korrupció,rossz beruházások stb),csak nem ér el idáig és ilyenkor az ilyen emberek mint te azt hiszik,hogy csak itt fordulnak elõ ezek a dolgok
én nem szoktam szavazni, mert nincs "kire".
de ezek ugyanugy ha nem rosszabban csinálnak mindent, mindennek nõ az ára, a nyugdíj stb.
ez nem gond nem lenne az ha ezt nyomták volna a választások idején de akkor hazudtak, érthetõ okokból, mot szopunk talán a legjobban, de ezt nem itt kéne vitatni. csak mielõtt mást hülyének akarsz beállitani nézz körbe kicsit.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ne legyél te is olyan hülye akit ilyen könnyû manipulálni
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Ha XP-n tolod a jatek renderjet allisd be 9-esre ha win7 attol fugg...
😄
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html
A többi "veteránnak" meg <#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
www.epsilon-esports.com PSN: h0rec_D