Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
lehet ott nyerni Vietnamot? mert kéne 😄 legjobb lenne most 😄 hol lehet nagyon olcsón megszerezni? nincs 4000 forintom sajna :S:S
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
most tanulok kicsi taktikát mire megszerzem a játékot.<#eljen>#eljen>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Forza.
én a bfbc2 szinglijét is gamepaddal toltam végig...
Forza.
de nem értettem soha, azt hittem itt az irányitásról van szó.
nem "fps+joy=fail" akart lenni?
Forza.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
és szürkét szeretnék köszönöm 😊
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Sztem erdekes kerdes hogy miert ilyen durva a PC-konzol kulonbseg.
Ugye mindket konzolra sokszorosat adtak el mint PC-re BC2/Vietnambol.
A konzolosok foleg single moddal nyomulnak vagy masik jatek most epp a meno? De akkor miert vettek meg ilyen sokan a Vietnamot?
PC-n porgosebb a jatekmenet, adott ido alatt tobb dolgot meg tud csinalni az ember eger/billel mint kontrollerrel - na de ennyivel? Nem hiszem.
Kivancsi vagyok a velemenyekre, ki mire "tippel"...
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Velem mindig ez történik : ahányszor szintet lépnék, elõtte kell elmennem mindig ! Most speciel 19 pont hiányzik a kövi ranghoz... Na mindegy, megyek és gyorsan bezsebelem.
Aki még nem vett volna fel friendsbe: JimMorrison723
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
én sem tudok jelen lenni 24/7, de aki megírja ha baj annak igyekszem segíteni és akár utólag is intézkedni
Dragon MGC Clan http://dragonmgc.clanbazis.com/
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Érdekesség: ha össze adjuk az xbox 360 és a ps 3 team eksönjeit, akkor az 46 milla, kevesebb mint a pc-seknek egyedül. A PC-sek a LEGNAGYOBB KOCKÁK! 😛
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
[IRAM] leader