3199
Battlefield 1943 Pacific
-
#1792 háát nemazé, de minek kell igy csesztetni a másikat? vagy ez unalomüzés akar lenni? -
#1791 amugy kösz de inkább berakhattad volna valamelyik robotzsaru első részét... -
Bala10 #1790 nem is tudod miaz, mit kapod fel a vizet? -
#1789 nah látod elárulhatnád hogy teszel be ien youtubos videókat... -
-
#1787 háátte buta vagy...miez? konzolratyi? márminthogy konzolbuzi??? -
Bala10 #1786 konzol ratyi!!44 -
Bala10 #1785 ne hisztizz
-
Bala10 #1784 konzol ratyi! konzol ratyi!konzol ratyi! konzol ratyi!konzol ratyi! konzol ratyi!konzol ratyi! konzol ratyi!konzol ratyi! konzol ratyi! -
#1783 - fav -
#1782 én túllépni?
te szoltál végig bele, úgyhogy te ne mond ezt nekem...
amugy meg nekem is mindenféle volt már...
és ez nem tullépés kérdése, hanem ne konzol-ratyizzonmá senki.
amugymeg miazhogy konzolratyi?
ezt is valamelyik gyökér találta ki. -
#1781 Nézd nekem megvan a SEGA Dreamcast-om a Nintendo GameCube-om a Playstation2-m és a retek Xbox360 szóval konzolos ratyi vagyok, de ha te ezen nem tudsz lelkileg továbblépni húzzál a picsába. -
#1780 nem veszem magamra, de ne nézz pls hülyének .....
ne akard légyszíves megmagyarázni, hogy nem a kommentemre reagálta........ahhogy irtam, már jött a konzol ratyi-ság.
lehet én néztem be, de ha igen akkor sem szép dolog másokra ien kategorikus bunko szöveget megereszteni...ebből pont hogy az jön le a tulajdonosáról, hogy félt valamit...a pc-jét, vagyis HK.
Én se reagáltam szépen...nem is állítom.
Én azt állítttam, hogy nem szeretem, és nem hagyom, hogy akár még félreérthető modon is, de személyeskedjen velem valaki!!!
Úgy hogy én nem adok rá okot.
Amúgy meg nem ilyen a stilusom, ha nem baszogatnak...
Ha meg beszolnak, akkor lehet hülyeségnek tünhet, de leszarom milyen a stilus más szemében megmondom amit gondolok...ennyi. -
#1779 "na, megjött a sok konzol ratyi."
Ha te vagy a sok konzol ratyi, akkor valóban személyesen neked szólt.
Tekintettel a személyeskedő, gusztustalan, undorító, flém jellegű, szűk látókörű stílusodra, valóban nincs itt helyed.
(a besérült tini habitusú és lelkületű, fröcsögő, konvenciókat be nem tartó, azokat nem ismerő figurákra sem)
Nem ezért van ez a topik, nem erről szól. Lelépni akartál innen, tedd is meg. -
#1778 Az igaz ember járta ösvényt mindkét oldalról szegélyezi az önző emberek igazságtalansága és a gonoszok zsarnoksága. Áldott legyen az, ki az irgalmasság és a jóakarat nevében átvezeti gyöngéket a sötétség völgyén, mert ő valóban testvérének őrizője és az elveszett gyermekek meglelője. Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal, és amazokra is, akik testvéreim ármányos elpusztítására törnek, és majd megtudjátok, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rátok! -
#1777 "Rossz a szöveg értelmezésed"????
konzol ratyi az nem is nekem irta???
jah akkor sorry ezt nem tudtam... -
#1776 Hahahaha
Anyád is volt kecske? -
#1775 Rossz a szöveg értelmezésed , most ezzel mit akarsz bizonyítani ? -
#1774 amugy te csicska miről pampogsz itt nekem fogd már be a pofádat..majd én eldöntöm mikor mit csinálok.
1 neked nem irtam.
2 neked nem vagyok az anyád...max az apád...azzal meg nem szokás igy beszélni.
3 mi az a bad cámpánia?
4 ki mondta hogy sikeres lesz?
5 mien konzol topik??? -
#1773 azért ez érdekes hogy te oktatsz ki, mikor helyeselted hogy le "konzol ratyi"-zik a kis k...
talán lehet te nem tudsz olvasni???
Nem tudom ti mit olvastok ienkor beszólogatás előtt a topikban, de lehet csak nekem vannak más szavak a monitoron...
nézdcsak:
-
#1772 Nyissál egy konzolos topikot,azt ott oszd az észt biztos sikeres lesz mint a Bad Company.Az országban kemény húszan játszanak vele . -
#1771 -
#1770 Beelőztél -
#1769 Akár hogy is olvasom te kezdted a rinyálást,szevasz -
#1768 Olvass már vissza egy kicsit, hogy ki is kezdte az anyázást?!
Segítek neked : tessék! -
#1767 télleg, akkor nem értem miért kezd el a picsa személyeskedni???
Akkor nem vágom... -
#1766 Amit most leírtál azt 4-5 ember az itt lévők közül is elmondhatja magáról. Úgyhogy viszlát köszi -
#1765 Amúgy azt hittem értelmes emberek vannak ebben a topikban, de csak hyper-kocka gyökerek vannak itt is.
Ne zavarjon titeket, hogy itt nem azért irtam azt hogy live-on van demo, hogy a pc-t lehordjam, mert még nem jött ki, csak hogy ott Arcade besorolást kapott, és ott probáltam ki, és az alapján véleményeztem...
Aztán látom ha az ember megemlit egy x360, vagy live szocskát, akkor előugrik a bokorból a sok hyperkocka takony, és már anyázódnak...
Nah grat...sok parasztnak...ne zavarjon senkit, hogy nekem is pc-m van , és arról irogatok...lol.
Csak én nem vagyok pc buzernyák mint ezekszerint it sokan.
Inkább magatokra hagylak. -
#1764 látom sokan nyaltok segget...sebaj... -
#1763 igazad van kis faszkalap üsd bele az orrodat te is...amugy o reggelt, mert most kelhettél, ha csak 1 üzenet erejéig olvastál vissza... -
#1762 Benézted a topikot lámpicsek, majd akkor gyere vissza ha midget-es poreszt tudsz letölteni XBOX LIVE-ról. -
#1761 -
#1760 Vegyél már visszább öcsi! -
#1759 milyen buzi név már , drunksector
-
#1758 -
#1757 Jóreggelt kollega, kicsit morcosan keltünk? -
JagFater #1756 Na ez nem az a hely, ahol te ugathatsz faszcsíra... -
#1755 amugymeg először énis aszittem hogy egy medalos honor....D: -
Landor #1754
-