3199
Battlefield 1943 Pacific
-
Landor #1752 az 1.0ás reapirmenemnek -
#1751 Ezt is kinek köszönheted... :D -
Landor #1750
-
#1749 mivan te kockageci???
nem tudsz játszani a supermarioddal az uj virus miatt, és mérges vagy??? -
#1748 -
Landor #1747
-
#1746 Repülni iszonyat jó benne, előbb végigrepültem iwo jimat. Mondjuk itt is vannak ilyen ratyik akik kiugranak a repülőből -.- -
Landor #1745 &-Ð -
#1744 esti bevetésre legyél készen inkább -.- -
Landor #1743 gyere wormsozni...
-
#1742 le kéne tudni lőni őket azt akkor nem lenne ilyen gond -
Landor #1741 ja nem, csak minden idióta menekül egyfolytában :DD -
#1740 Regenerálódó élet egyáltalán nem zavaró szerintem. -
Landor #1739 nagyon jól besorolták.. végtelen regenerálódó élet.. meg ez az irányítás.. hagyukkmá, naná h árkád :D -
#1738 jah .... -
Bala10 #1737 na, megjött a sok konzol ratyi.
-
#1736 Xbox-ra van már...de lolmá árkád kategóriába!!!
Live kell neki. -
#1735 Én teljesen jól megvagyok mind a kettővel Red orcsi - BF .
TF2-n viszont nem értem mit lehet szeretni. -
#1734 Ezek után azt hiszem a BF2-t is megvásárolom, teszkóban most úgyis 1990.- jó magyar forint!=)
-
#1733 a báttlefíld az a játékhangulatról-játszhatóságról szólt mindíg is ebben pedig verhetetlen , gyakorlatilag egy végtelenített adok-kapok ...
-
#1732 Hát, néha ez is kell, meg az is. A feketét szeretem, de nem utasítom el a szőkéket sem.:D Ebből a megfontolásból szeretek team Fortress 2-zni is, sajnos mostanában nemigen vettem elő a RO-t, pedig az ötven fős mészárlások hangulata utolérhetetlen a RO-ban.:D
re Geronimo: a kedvező ár, nagyon csábító (ráadásul a valóban rombolható terepre, jó fizikára szerintem sokan vártunk már). Biztos megszokom majd, elsőre sok nekem a vagon felirat, jel, ellenfél kijelzés.:)
Jó kis cikket is rittyentettél.:)
Ha pedig nem jön be, majd keresünk más, jó fizikával ellátott, realisztikus, interaktív játékot:
-
#1731 Nem konfigurálható semmi. Ez nem szimulátor és BF sose volt az. Azért szeretjük amilyen :) -
#1730 nagyon arcade, RO utan agyfaszt fogsz kapni... :) -
#1729 Én megmondom őszintén szerintem egy nagyon jó rendszer, átszabható, felhasználóbarát, a friends rendszer is nagyon jó és hasznos (csak nem szabad boldog-boldogtalant felvenni). Lényegében egy apró segédprogramban minden benne van.:)
Én viszont a bf1943-mal barátkozom. Nem bf-eztem, de ez a "rész" tetszik nagyon... Ami kérdéses, hogy mennyire "arcade" (hp újratöltés, célzás, mennyire konfigurálható a képernyőn megjelenő üzenet, kijelzés, találatjelzés, ellenfél jelzése). -
#1728 hajjaj durva osztás van már :D -
Landor #1727 te meg a 43-ra a kódommal toljad hogy bevédd a seggem :D -
#1726 fú,lehet ideje lenne megbarátkozni a steam-el
még sosem használtam... -
#1725 PCn még szebb lesz a játék, mint konzolon ezt borítékolhatod előre... -
#1724 ezzel a repcsis videoval nem tudok betelni, ha tenleg ilyen szep lesz a tenger pcn is az extazis lesz
http://www.youtube.com/watch?v=Dt63p-SMjOw&feature=related -
#1723 feelinges, foleg a hangok tetszenek... -
#1722 Kis tankos gameplay -
#1721 köv heti 1 vs 100ra gyakoroljá! :D -
Landor #1720 na igen, itt új értelmet nyer a felrobbanószerezett autó :D -
#1719 Mekkora poen video.
Ilyen movie linkek meg johetnek.
Foleg amikor bekanyarodik az ellenseges jeepet uldozve a zaszlo melle es szetrobbantja ot fel hazzal egyutt... -
#1718 Aki akar játszani xboxon az vegyen fel. GT: AntiHero HUN -
#1717 miért baj, nem szereted a "bélszínt" ? -
#1716 bammeg most akartam ebédelni -
#1715 -
#1714 Ő is veled...
(Muhaha) -
#1713 játszani akarok veleee