3199
Battlefield 1943 Pacific
-
b34 ez magyarázatra szorul, mert elveszett a fonál vége...
mivel járatom le magam? -
Már tegnap óta próbálsz mondani valamit , de szerintem te sem tudod mit akarsz, remélem egyenesbe jön az életed .De lehet hogy elég lesz ha megfogod a jobb kezeddel a kukidat ,keresel egy jó poresz oldalt és jól kivered a farkadat. -
fú nem semmi egy életed lehet -
Bala10 #1829 -
b34 -
Mondtam bazze hogy Bsoundon voltam ma jöttem haza :P -
háát nem vagyok cod buzi ...
szerintem.
ami azt illeti x-en nem látom hol van hogy az elmult 7 napban mennyit nyomtam, de kb 10-15 ora szokott leni 1 héten... hát ha ez nektek buzulás, akkor az...haverok közt ez iszonyatkevés...
ujjabban már annyira unom, hogy szinte csak akkor megyek ha haver hiv hogy dumáljunk és közbe nézzünk be valahová pubra, vagy ugorjak war-ra.
én inkább a buzulásomat a Resident és Devil és Final Fantasy - ekben élem ki...de azokban durván.
addig minimum ráállok az uj részekre, mig minden fokon meg nem csinálom, és meg nem szerzek minden elérhető cuccot.
Meg amióta a Dead Space megjelent, az is bekerült a fan listámra. -
Elcsúszott na +
-
Mekkora nubok vagytok istenem. Amíg ti elflameltetek mi zsoltival ritkítottuk az ellent bf43ba(najó inkább ők minket :d)
Gerzsi te meg kabbe, hogy nem jöttél! :D -
-
Ezt kikérem magam Beers mester :D -
Konzol&cod ratyi vagy és kész!
Ha nem tetszik, lehet távozni innen a ps3 foreveres topicba! -
Megmondták hogy nem teljes értékű játék, akkor sokat ne is várjon tölle az ember, időtöltésre megfelel, meg elszorakázni. De az hogy a BF-t szarnak nevezed azt én sem nézhetem el. -
Bala10 #1819 b34 és még én vagyok a kocka?:D ne beszélj többet, mert csak lejáratod magad. :) -
háát csak vártam a gémet mien lett. láttam véletlen hogy fent van.
megtekintettem, láttam hogy arkad besorolást kapott és utána megláttam ingeme...nah és erre reagáltam hogy ez mi?
aszittem valami nagy szám lesz...de... -
én ha multi-orientált fps-ről van szó, akkor szoba sem állok a singlivel.
Méghogy battlefieldben singli? tudtommal az egy arénaharc, csak nem neten nyomod, hanem a gép lelen, mint az unreal single.
Max a cod-ban is 1x lezavarom a single részt. cod4 sinle volt eddig a legfaszább ahhoz képest, hogy multis gém...
Ha meg story kell, akkor bevágom a meghajtóba a riddick krónikációját...
de ha télleg single kell, akkor eleve nem fps-t hozok elő a szekrényemből hanem x-en monnyuk bekapcsolom a Devil 4-et, Resident 5-t meg a sok mászkáslos gémet (amiben van értelme akár 4-5 vagy 9-10x végigtólni). -
Bala10 #1816
codbuzi:D ez sem jobb ám... -
Akkor mond miért is vagy itt? -
hát te télleg problémás vagy.
igen zsir szar szerintem a battlegenya...
cod a jobb és pc-n multizok te hyper-kocka...csak hogy tudd miért nem vágom hogy mit akarsz ezzel a konzolratyival.
hajtogatod egyfolytában nekem, aki pc-n játszik...
nah ez a szánalom. -
Bala10 #1813
burkoltan leszarozott minket -
Az az egyetlen bf amihez csináltak valamilyen szintű single-t, meg megjelent konzolon? ezért lett olyan jó? óh... Amíg az összes többivel éveket el játszottak az emberek. Tényleg szar az összes bf:P -
Minden PC BF szar??? szánalomland.... -
hát egyedül szar is az összes böfö ,játssz csapatban és lese szakadsz róla -
Az xbox 31 millió kill felett a ps 17 millió kill felett jár már. 1-2 nap és meglesz nekik coral sea. -
Bala10 #1808 mondom én, hogy konzolratyi vagy. méghogy az összes bf szar, csak a bc nem... száni -
na királyság akkor várjuk a szeptembőrt
fh2-be sincs célkeresztes mód és könnyen szokható ,nem lesz az gond
-
szerintem az összes battle szar...kivéva a bad-ban lehet rombolászni...
de halál faszára esküszöm aszittem hogy valami battlestation+medálhonor egyvelege lesz...erről seni nem mondaná meg hogy ha nem ez lenne a címe, hogy a battlefield ivadéka...(szerintem) -
Bala10 #1805
csak javítsák ki az élettöltős fasságot, meg az örök lószart... lőszert. :) -
Na játszottam ezzel a szarral :D
Lelőttem két embert, aztán idegesített a kontroller :D
Jó lesz egyébként sztem. A hangok félelmetesen jók, ami kicsit zavaró lehet, hogy a repülőben nincs az a nézet, hogy csak a célkeresztet látod.
Tipikus bf feeling egyébként. Várom már a szeptembert, hogy végre normális irányítással (értsd: egér+bill) lehessen játszani vele. -
csak sok idő volt mire megtanultam...:P -
má megvolt...
-
zsir...
nagy THX.
odáig kitaláltam hogy azt kell beilleszteni, csak azt nem tudtam, hogy ki is kell belőle törölni...:D -
na tessék menni szaladgálni egy kicsit a téren -
Nesze -
nem vagyok szegény ... úszkálok a tízezres...-sekkeltelizsákokkaltelimedencében.... -
sirlyá csak szolok az ovonénidnek is maj...:D -
Veled mi van? Miért kell beszolni mindenkinek? -
Bala10 #1795 -
Bala10 #1794 ez az igazság -
Ne csúfold már szegényt! megfog mondani az anyukájának!