3199
Battlefield 1943 Pacific
  • TDC Geronimo
    Ja és amit még kihagytam, hogy kényelmesebb az xboxos gamepad, főleg FPSeknél. Próbáltam mindkettőt.
  • Landor
    mr silver...
  • Landor
    annyi hogy az elit fekete, meg kicsit nagyobb a felszereltségeg. fekete wireless kontroller, 120as vinyó. itt rá lehet akadni sok jó vételre, amúgy konzolvilág, platinum
  • TDC Geronimo
    Kellenek emberek a squadba
  • TDC Geronimo
    Ezért mondtam, hogy M$ ugye...bőrük alatt is pénz van :D

Hát Nem ilyen mediamarkt és társai :D Múltkor néztem auchanban BCt 18kért... Azon a helyen ahol én szoktam venni cuccokat ott 9k az új és 7 a használt. Amúgy ez az a hely. Oldal fapados meg minden, de megbízhatóak és jó olcsók. Innen vettem régen a Wiimet, a boxot és a gamekat is. Nem tudom honnan szerzik, de az új box gamek is 13k-k míg máshol 15-16 és van egy rakat használt gamejuk is és beszámítják a régi gameket 1-1 új vételnél. Ez az egyik legolcsóbb hely, amit én tudok
  • MrYeti
    jaja, ezt a videót én is láttam :) akkor teljesen ugyanaz van benne, csak más a tárhely? mik azok a "jobb helyek", ahol ennyiért adják?
    van még valami, ami mellette szól :) ezen néztem egy nagyot ^^
  • Landor
    píár geró :D
  • TDC Geronimo
    1 hónap és teljesen megszokod a kontrollert. Bár ez egyénfüggő. Én 1-2 napja leporoltam évek után a BF2őt, de annyira szar az assi abba a frostbites bfek után meg olyan rég fpeseztem, hogy állítom 43ba kontrollerrel már jobban lövök, mint bf2be PCn :D
  • TDC Geronimo
    PS3 egyetlen előnye a blu ray, ha ilyen filmeket akarsz nézni full HD tvn és nem akarsz külön lejátszót venni, akkor ilyet vegyél. Viszont, ha játszani, akkor boxot :p Xboxra több és jobb az exkluzív játékkínálat. Jobb az online része és a mögötte lévő támogatottság is nagyobb (MS ugye...) Most még olcsóbb lesz. Én 55ért vettem pro packemet, de jobb helyeken ennyiért már elitet lehet majd kapni, bár a 60as vinyó is nekem teljesen megfelelő. PS3ra állítólag nehezebb fejleszteni ez meg is látszik rajta. Nézz meg neten xbox/ps3 összehasonlító videót gamekról. Hiába jobb a hardvere mégis gyengébben néz ki rajta sok game és van ami szarabbul is fut. Elég csak a BFet megemlítenem. 43is szebb boxon pl. Elég ugye ezt megnézni.
  • Landor
    mind1 melyik xbox360ad van, ugyan az a vas (csak tárhelyed legyen :D)
  • MrYeti
    van olyan leírás, ami elfogultság nélkül hasonlítja össze a ps3, és az xbox360? xboxnál mennyire számít, hogy melyik van valakinek?
  • Landor
    jól beszél a púpos
    bár BFBChez így hasonlítani egy kicsit erős... játszál még azzal a BCvel egy kicsit multiban...
  • Smithwarden
    Probalgatom a BF43-at xboxon...
    Kurva jo...
    Jatek, hangulat, a regi bf-ek feelingje keveredik az uj dolgakkal, fizikaval, rombolhatosaggal, hangokkal, stb.
    A fust ami robbanasok utan marad az csucs, azt se tudod hol vagy, lassan tisztul ki kep csak es neha akkor jossz ra hogy 2-4en rohannak feled fegyverekkel es szamurajkardokkal a fust masik oldalarol.)
    Xbox kontrollet...VERT IZZADOK faxom az eger utan...!!!
    Hihetetlen, mintha a kokorszakba csoppentem volna vissza eger utan.
    Mintha egy kis SZOPOSmalac lennek a vagohidon es a felporgetett delutani muszak kozepen korbeallna 4 bazinagy taho vigyorgo boller verben forgo szemekkel, frissen elezett ws teleshopos MINOSEGI NEMESACEL kesekkel.
    Egy dombon kozvetlen alattam elrohant egy japcsi, ziccer elvileg, 2 tarat kilottem ra pisztolybol, az fel perc utan ramnezett hogy mit akar ez a balfasz tole par meterre (esetleg AFK-zik talan eppen?), megfordult es szetlotte az agyamat.
    Sok eves BF multi (+egyeb FPS) utan azt hittem agyverzest kapok helyben.
    1-2 dolog le van egyszerusitve ugye az egyszeru jozan paraszti eszjarasu xbox-sokhoz (remelem most sokmindenkit megsertettem ezzel), de nem veszes, nekem nem vett le a jatekelmenybol.
    Masik josag, a BFBC, ugyanezeket el lehet mondani arra is kb, persze mas kinezettel, fegyverekkel, mapokkal es jatekmoddal.

Szvsz tuti azert nem adjak ki PCre, mert ok is meglepodtek mennyire rakattantak a konzolosok erre a multi FPSre (is), milyen gyorsan es sokan megvettek, es nem akarjak az aranytojast tojo tyukut kiscsibe koraban levagni.
    Ugy veszik, hogy a hulye PC-sek nagy resze kibirja marcius vagy tovabb a warezolast.
  • Landor
  • Smithwarden
    .yes.
  • Prince23
    Most tényleg 2010-re csúszott a gamma?
  • MrYeti
    itt a leírás, csak neked
  • schrank
    és nekem mint látens buzinak mit kell tennem hogy rendes buzi legyek mint te ?
  • schrank
    igen, mi az ?
  • MrYeti
    customer serviceből kivették a rendelést? mert nekem még ott van, hogy Order Submitted :)
  • Bala10
    az meg mi?
  • Zs0lt1
    hát akkor marad a bf42 :D
    nem frostbite ugyan, de 2. vh-s :DD
  • Bala10
    nekem mindegy melyik frostbite, csak legyen 2.vh-s
  • Zs0lt1
    Lehetséges. Ugyanis ugye márciusban a bc2-ben a 2.0-ás frostbite engine-t csinálják meg pc-re, ez meg 1.5-ös. Szóval lehet hogy ha már meglesz a 2.0-ás akkor nem fognak szarakodni a régebbi verzióval.
  • uHs Gerzson
    Vissza adták hogy meggondold magad még1* :D
  • Bala10
  • Beers
    Érdekes, mert nekem is!
    Lehet, hogy ki sem fogják adni ?
  • JagFater
    Esküdj! :-DD
  • Smithwarden
    Pedig szegeny csoro PC-s wareozosoknak kuldhetnenek vissza kis kamattal penzt hogy tudjanak venni bokszot, hogy ok is tudjanak az uj BF-ekkel jatszani...
  • TDC Geronimo
    :DD
  • Zs0lt1
    Nem, fillérre annyit utaltak vissza :D
  • Bala10
    nem kamatozott?
  • Landor
    :D:D:D:DDD
  • Zs0lt1
    Én előrendeltem, baszott egyszerű volt. Egyébként azóta már visszautalták a pénzt :D
  • TDC Geronimo
    Liveon vannak olyan szerverek amiken lagol, mivel nincs country filter. PCn jobb lesz a helyzet. Boxon meg, ha lagol a szerver lépj ki és joinolj újra hátha másikra rak.
  • Evogordon
    Sziasztok tegnap megvettem a játékot 2 haverommal de irtózatos laggolások vannak néha.. Ezt fogják javitani vagy tanuljunk meg ezzel élni? xd
  • liquivent
    hm...köszi a helpet!
  • JagFater
    Igen.
    Nálam tökéletesen megy. Az otthoni gépen is megy...
  • liquivent
    hát....eddig 3 gépen próbáltam, különböző helyeken (értsd: otthon és melóhely) sajnos egyiken sem működik...3 gép is xar lenne? :)
  • JagFater
    A hiba az ön készülékében van. Firefox és IE alatt is jó jelenik meg.
    Valami biztonsági beállításod túl szigoróra van állítva...