3199
Battlefield 1943 Pacific
  • Landor
    mert egy látens buzi vagy
  • liquivent
    valójában az a gondom, hogy nem teljesen ugyanúgy jelenik meg a rendelős ablak.. :(

nekem ez jön be:

e helyett:

• schrank
    alig várom hogy 10$-ért cserébe ennyi gyökeret leszopathassak
  • Landor
  • TDC Geronimo
    Előrendelni teljesen felesleges szvsz. Kijön azt megveszed valami normális 3rd party odlalról és ennyi.
  • uHs Gerzson
    Tessék help.
  • liquivent
    nem gúnyos megjegyzéseket kértem, hanem segítséget...igen sok felesleges információ van, amit nem nyálaznék végig, ha nem szükséges, ezért tettem fel a kérdéset, de elnézést, ha szúrja a szemed....ez magyarország...csupa segítőkézség...köszönöm szépen.
  • Landor
    "de sajnos nem tudok most visszaolvasni"
    wtf :D bezzeg soppingolni tudsz xD
  • TDC Geronimo
    Előrendelték egy páran, de szerintem ráérsz vele bőven, mivel fél évig még kb úgyse jön ki, ha meg már meg lehet vásárolni, akkor inkább steamről, mint fos eashopból -.-
  • liquivent
    sziasztok!

nem tudom, elhangzott e már a kérdés, de sajnos nem tudok most visszaolvasni...
    próbálta már valaki megvenni a játékot eashop -on keresztül?
    mert sajnos amikor én meg szeretném venni, (mint pre-download) akkor csak egy ablakot dob fel , amivel nem lehet mit kezdeni.
    köszi a segítséget.
  • Beers
  • Landor
    jól van maszteránusz :D
  • Beers
    !
  • Lunatic83
    de még az se akkora baj, szerintem nagyobb gond, ha egy hülye gyerek megunja h folyton veszít és a csapattársai ellen fordul... de ez ellen sajnos nincs mit tenni...

mondjuk ez a 43ban nem számít, mert ott nemtudjátok egymást megsebezni, de a BC-ben....
  • Landor
    ami csítről hallotam már, az talán annyi hogy néhányan bil+egér átalakítóval játszanak..
  • schrank
    én vagyok láma a témában tik meg még ott tartotok hogy gamepad
  • Smithwarden
    Mondjuk PCs szemmel akarmennyire sem szimpatikus a konzol (gamepados iranyitas, stb) az biztos hogy ket szempontbol tetszik:
    + nincs vagy keves a cheater (vagy vannak valamilyen (hardveres) csitek?)
    + mindenki ugyanolyan "geppel" tolja = fair jatek
  • schrank
    a sárga kazis az a nintendó az más kérdés hogy a kínaiak még így 25 év után is azt árulják
  • Lunatic83
    sárga kazettás tv-játékom nekem is volt,
    de azért azt erős, konzolnak nevezni! :DD
  • Landor
    na végre! ez az a srank! végre megin 100as iq alatt vagy! amúgy is rosszul állt neked az észérvelés próbálkozásod! :DD
  • schrank
    nekem már akkor konzolom volt amikor te még csak a pedofilok f*szával játszottál
  • 0Fritz0
    Olyan szép, hogy amikor a DICE-tkéne szapulni, a béjefes kecsegek akkor is egymás faszát szopkodják. :D
  • TDC Geronimo
    ha buta vagy hozzá akkor nem tudom minek erőlteted a témát .p
  • schrank
    mondjad b+ had röhögjelek pofán
  • TDC Geronimo
    nézz egy kicsit utána és gyere vissza, ha okosabb lettél
  • schrank
    ne kezdd már a hülyeségeidet ár/érték a ps3 a jobb, és ne gyere az arcade xbox csomaggal nem most jöttem le a falvédőről ezt a szart meg úgy is eredetibe kell megvenni meg ugye a gt prológ is ...
  • TDC Geronimo
    ha már veszel konzolt én nem ps3at vennék a helyedbe.
  • Lunatic83
    nemsokára úgyis kijön a "lapos" ps3 ...
  • schrank
    végül is lapostévém már van ps3 meg ezek szerint köll ...
  • Smithwarden
    Mostmar biztos vagyok benne hogy a BFBC2 is kesni fog, minek adnanak ki 2 jatekot kb egy idopontban, raadasul ha itt uzleti celbol nem adtak ki PCre (tuti hogy igy van, a tobbi csak hatalmas kamu duma) akkor uzleti celbol a BC2 is csuszni fog rendesen (+ BF3 is).
  • BEAST #2449
    Ketlem.
  • TDC Geronimo
    Hidd el, hogy akkor is több fogyott volna boxra, mint pcre.
  • Lunatic83
    csak h ne sírjatok, szinte egy időben jelent meg xboxon és pcn is e játéknak a demója... XD
  • Lunatic83
    lehet, h tényleg csak fele / negyed ennyit adtak volna el, mert a többi inkább letölti .... de akkor ne is csodálkozzunk h miért nem jelenik meg már a pc-re szinte semmi normális játék....
  • Gyuszopapa
    Nem vagyok hardverbuzi csak már unom hogy mindenki el van ájulva az Xbox-tól,nem tudom hogy ha azok a játékok amit csak Xbox-ra adtak ki pl.BC,Bf1943.Ha ezek megjelentek volna pc változatban egyidőben a Xbox-szossal nem-e fele vagy inkább negyed annyit vettek volna meg Xbox-ra.
  • schrank
    ébredjél már fel a hardverbuzi álmodból, szerinted mi egyszerűbb egy fix harverra egyre jobb gémet vagy egy ismeretlen harverra egy fixet gémet
  • Gyuszopapa
    Nem kapsz ilyen dogtagot csak esetleg bf2142-ben.
  • Gyuszopapa
    A Digital Reality egyik fejlesztöje mondta a GDF 2009-en "Célszerü PC-n végezni a fejlesztést.Egyrészt azért,mert ma már nagyon hasonlitanak a platformok.A PC egy olcsó platform-gyors,hardverigényben megfelelő.A fejlesztést célszerű rajta elkezdeni,észben tartva a konzolok memóriaszűkösségét."Akkor hol a gond a pc verzió fejlesztésénél?
  • Lunatic83
    Gyuszopapa leszel te még konzolos... XD

karácsonyi ajándék??!!

hmmm, Xbox live: Gyuszopapa , ilyen nick tuti nincs... :)
    kell nekem a BC-ben egy ilyen dogtag :P
  • Gyuszopapa
    Hogy a holló vájja ki a szemüket.Most azt nem értem hogy Xbox-ra mivel készítették el a játékot?Gondolom nem Xbox-szal hanem pc-vel.Akkor pc-én biztos futott a játék.Mondtam én hogy le vannak fizetve a mocskok.Ez azt jelenti hogy a BF3 is csúszik vagy 3 évet vagy meg sem jelenik eggyátalán vagy csak konzolra az is.Tudjátok ki fog ezzel játszani jövöre nagyon senki a MW2 elviszi majd a játékosokat.Ezt jól elkúrták.Majd azt mondják hogy kevesen vették meg pc-én ezért nem fejlesztünk rá.Mikrofos meg majd dörzsöli a kezét hagy fogyjon a fostalicska.