3199
Battlefield 1943 Pacific
-
Landor #2559 lusta geci -
#2558 ? -
Landor #2557 ? -
#2556 . -
#2555 igen, igen, nem árt ha van egy "szerelő" a csapatban...
bár itt kicsit nehezebb tankot javítani, mivel elég kicsi a tank, egy gránát, vagy tank lövedék és csókolom...
ez a BF:BC-ban tökéletes, beguggolsz a tank mögé, így védve vagy mindentől... s csak javítod, javítod.... már már "isten mód: on" :)
ha csak nem kérnek rád egy légi támogatást, vagy a csapattársad pánikszerűen nem megy át a fejeden.... XD -
#2554 Mi a tank+wrench kombóval pwnoltunk -
#2553 amúgy nagyon ajánlom a csapatban történő játékot, annál jobban nem lehet statisztikát javítani... már nem tudom mikor kezdtük el, de vagy hajnali 2ig nyomtuk, s elég sok meccset lenyomtunk...
az elején csak ketten voltunk magyarok, nem figyeltem mennyi játékot nyertünk, de h mindig mi voltunk a legjobb squad... XD
aztán kibővült a csapat még egy személlyel, de akkor se volt mit szégyellnünk a játékunkon.... 3 tank rulezz! XD -
#2552 sok sok hsz.-el ezelőtt beszéltünk erről a videóról, h hogy láthatja az ellenség neveit, s miért nem csak egy piros pontot lát...
múltkor játszottam két magyarral egy csapatban, s akkor kiderült
sajnos nem mindig kezeli tökéletesen a csapatot a játék, ha nincs elég hely, akkor az ellenséghez rakja be a csapat megmaradt tagjait
ez történt velünk is, ketten egy csapatban, engem átnyomott az ellenséghez... elkezdtem lőni az ellent, s kiírta h kit ölök az ellenség közül...
de volt már olyan , h 10en voltunk 6 ellen, aztán már csak 4en voltak ellenünk, aztán 1, s végül senki nem volt vagy egy percig az ellenség soraiban... nem is csodálom, senki se szereti ha másodpercenként ölik meg, s azt se tudja honnan kapja a golyót... ;) -
#2551 és Lancsi meg Óriásláb ?! -
#2550 Kenyelmesebb am... csak arra volt jo ez a boksz orulet hogy total lama lettel pc fpsben :DDD -
#2549 azért forgatom hogy elérje a belső béltraktusodat is -
#2548 azért pörgetem hogy elérje a hátsó fogaidat is -
#2547 ez ugyanaz a link te kis buta a forgatás részleteiről pedig te tudnál nyilatkozni -
Landor #2546 igen, kicsit uncsi már hogy 4 éve jössz a szar buzis dumáddal, te látens pöcspörgető -
Landor #2545 isten ments hogy holmi WW2es -ráadásul arcade- durrogtatós gaménak az elkötelezettjévé válljak valaha is -
#2544 kicsit uncsi már ez a 4 éves szar de most legalább nem basztad el az egyik betűt mint tegnap , amúgy sokáig tartott a forgatás ? -
#2543 aki nem tud ennyit várni az igazira az nem is elkötelezett ... -
#2542 neked még mindig csak ennyi mondanivalóm van
egy jó tanács: az emberek úgy viszonyulnak hozzád, ahogy te az emberekhez ;) -
Landor #2541 a tapasztalat beszél belőled, mi? :DDD -
#2540 nekem erről a konzolos árulásotokról a börtön jut az eszembe ott is ha sokáig nem kapják meg a szexet akkor átálnak a bűnös oldalra -
Landor #2539 vedd meg a bc-t, és akkor összedobunk neked egy 1hónapos goldot! :DDD
kell az ember a squadba! :D -
#2538 Na nemsokáig, mert már nem nagyon bírom bf nélkül :D -
Landor #2537 kikérem magamnak! nekem l33tgold, gerónak meg n00bsilver! :DD -
#2536 már nem emléxem, de akkor mindketten ratyik vagytok :D -
#2535 Az amit landornál is láttál te nub :D -
#2534 köszi!
gerónak meg milyen buzi avatarja van a box totyikban :D -
#2533 "ez talán annyira nem jön elő a falcon-on... ott inkább a memóriára panaszkodnak...."
falcon helyett jasper -
#2532 Az első Xbox 360 2005-ben Xenon kódnevű alaplappal jött ki, ez még 90nm-es CPU-t, 90nm-es GPU-t és szintén 90nm-es eDRAM-ot tartalmazott. Zephyr kódnévvel jöttek az első HDMI-s gépek, melyekben minden maradt a régiben a HDMI-n kívül. 2007-ben megjelentek a Falcon alaplapos Xbox 360-ak, melyekben az újítás a 65nm-es CPU és 80nm-es eDRAM, illetve 80nm-es GPU és az összes kiszerelésben volt HDMI, kivéve a kicsit később megjelenő Opus változatban. Ezután végre megjelent a Jasper alaplapos, amelyen az eddigi 65nm-es CPU és 80nm-es eDRAM, de már 65nm-es GPU található. Ezek már hűvösebb és olcsóbban gyártható konzolokat eredményez.
a régebbi gépekkel a piros led volt/van/lesz a gond, ez talán annyira nem jön elő a falcon-on... ott inkább a memóriára panaszkodnak.... -
#2531 jasperes a legújabb. Kisebb fogyasztás és még kisebb esély a 3 ledes hibára stb. Itt vannak a típusok :
Xenon (launch 2005)
- Launch model
- Red Ring of Death / heat issues
- 203 Watt powersupply / 12V rated 16.5A
Zephyr (early 2008) - HDMI output
- Extended GPU cooler
- 03 Watt powersupply / 12V rated 16.5A
- More Zephyr details
Falcon (late 2007)
- 65 nm CPU
- Bigger CPU cooler
- 175 Watt powersupply / 12V rated 14.2A
Opus (mid 2008)
- No HDMI output
- Replacements for Xenon repairs, 65 nm CPU
- 75 Watt powersupply / 12V rated 14.2A
Jasper (later 2008)
- 65 nm GPU (the true way to idenfify a Jasper is by looking at the chip)
- 256 MB internal flash memory
- 150 Watt powersupply / 12V rated 12.1A -
#2530 mi a különbség a jasper és a falcon alaplap között? -
#2529 -
Landor #2528 pay4play issue -
#2527 amúgy ami nekem még nehézséget okoz, az a repcsivel történő bombázás....
az irányítással már nincs gond, de sajnos még semmit nem tudok eltalálni a bombákkal.... -
#2526 a live, úgy megy h veszel egy kártyát(szigorúan csak 9000Ftért szabad most venni egy egy évest....), azon van egy számsor, azt begépeled a megfelelő helyre, ez után azonnal átmentél silverről goldos előfizetőbe, tehát elérhető számodra a játékok multi része(!), s a demókat is azonnal töltheted, nem kell egy hétig várnod.... -
#2525 király. köszi szépen! egy msn tudnál adni? mert nem akarom teleírni az sg-t -
#2524 "Probalgatom a BF43-at xboxon...", ezt örömmel hallom, végre megvan az xboxod ! :)
természetesen minden fillért megér a 43, sőt, talán ebből következik a legnagyobb hibája is, tehát megveszi boldog boldogtalan, még az is aki egész életében csak AzÉnKicsiPónim stílusú játékokhoz szokott, na már most, az ilyen, nem biztos h a legjobb csapattárs...
nem tudja mit, miért hogyan hányszor..stb... kéne játszani... én ilyenkor kapok az agyvérzést...
az én kedvencem a játékban: ha elmegy feletted a repcsi, nagyon jó hangja van, a másik pedig tankkal szétlőni egy kisebb járművet.... XDDD
igaz erre nagyon oda kell figyelni, sokan torpedónak használják az autókat, felpakolják robbanóanyaggal, s nekivezetik a tanknak, idő előtt kiugranak s bummmm.... vége....
ezenkívül hiányolom néha a segítségnyújtást, meg tudná javítani a tankot, de mégse teszi, pedig sehol egy ellenség... nyugodtan ráérne...(pedig nem mellékes, h azért is jár pont...)
továbbá a sniperek alig használják a robbanóanyagot, pedig csak le kéne szórni a saját bázis közepére, onnan elmenni a pi**ba, s ha látja h egy ellenséges tank vagy emberek ólálkodnak a zászló körül , csak bummm..... -
#2523 Ittelég sok minden le van írva boxról meg liveról. MS garancia 3 ledre 3 év bár ezeknél a mai boxoknál már nemigen fordul elő. MS garancia olyan, hogy felhívod őket és ingyen házhoz jönnek, elviszik a boxot, majd miután kész vissza is hozzák. -
#2522 köszi, ezekkel elleszek azt hiszem :) bocs a sok kérdésért, de egyáltalán nem vagyok otthon a témában, és én legalább be is ismerem
garancia csak ott van, ahol megveszem, vagy akárhol szerelik? a LIVE előfizetés hogy megy?
köszi a válaszokat -
#2521 l2p issue -
Landor #2520 az bill+egér kényelmesebb, próbáltam mindkettőt :D