Battlefield 1943 Pacific

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

schrank
azért forgatom hogy elérje a belsõ béltraktusodat is <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

schrank
azért pörgetem hogy elérje a hátsó fogaidat is <#fogmosas>

MrYeti
ez ugyanaz a link te kis buta <#nezze> a forgatás részleteirõl pedig te tudnál nyilatkozni<#lama>

Horda_ [HUN]MRPN - Horda_ Yeti http://battlefield.clanwar.hu

igen, kicsit uncsi már hogy 4 éve jössz a szar buzis dumáddal, te látens pöcspörgetõ <#mf2>

-tRs-Landor

isten ments hogy holmi WW2es -ráadásul arcade- durrogtatós gaménak az elkötelezettjévé válljak valaha is <#nevetes1>

-tRs-Landor

schrank
kicsit uncsi már ez a 4 éves szar de most legalább nem basztad el az egyik betût mint tegnap , amúgy sokáig tartott a forgatás ?

schrank
aki nem tud ennyit várni az igazira az nem is elkötelezett ...

MrYeti
neked még mindig csak ennyi mondanivalóm van<#mf2>
egy jó tanács: az emberek úgy viszonyulnak hozzád, ahogy te az emberekhez 😉

a tapasztalat beszél belõled, mi? 😄DD

-tRs-Landor

schrank
nekem errõl a konzolos árulásotokról a börtön jut az eszembe ott is ha sokáig nem kapják meg a szexet akkor átálnak a bûnös oldalra <#mf1>

vedd meg a bc-t, és akkor összedobunk neked egy 1hónapos goldot! 😄DD
kell az ember a squadba! 😄

-tRs-Landor

TDC Geronimo
Na nemsokáig, mert már nem nagyon bírom bf nélkül 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

kikérem magamnak! nekem l33tgold, gerónak meg n00bsilver! 😄D

-tRs-Landor

Zs0lt1
már nem emléxem, de akkor mindketten ratyik vagytok 😄

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

TDC Geronimo
Az amit landornál is láttál te nub 😄

Zs0lt1
köszi!
gerónak meg milyen buzi avatarja van a box totyikban 😄

Lunatic83
"ez talán annyira nem jön elõ a falcon-on... ott inkább a memóriára panaszkodnak...."

falcon helyett jasper

Xbox Live: Lunatic HUN

Lunatic83
Az elsõ Xbox 360 2005-ben Xenon kódnevû alaplappal jött ki, ez még 90nm-es CPU-t, 90nm-es GPU-t és szintén 90nm-es eDRAM-ot tartalmazott. Zephyr kódnévvel jöttek az elsõ HDMI-s gépek, melyekben minden maradt a régiben a HDMI-n kívül. 2007-ben megjelentek a Falcon alaplapos Xbox 360-ak, melyekben az újítás a 65nm-es CPU és 80nm-es eDRAM, illetve 80nm-es GPU és az összes kiszerelésben volt HDMI, kivéve a kicsit késõbb megjelenõ Opus változatban. Ezután végre megjelent a Jasper alaplapos, amelyen az eddigi 65nm-es CPU és 80nm-es eDRAM, de már 65nm-es GPU található. Ezek már hûvösebb és olcsóbban gyártható konzolokat eredményez.

a régebbi gépekkel a piros led volt/van/lesz a gond, ez talán annyira nem jön elõ a falcon-on... ott inkább a memóriára panaszkodnak....

TDC Geronimo
jasperes a legújabb. Kisebb fogyasztás és még kisebb esély a 3 ledes hibára stb. Itt vannak a típusok :

Xenon (launch 2005)
- Launch model
- Red Ring of Death / heat issues
- 203 Watt powersupply / 12V rated 16.5A

Zephyr (early 2008) - HDMI output
- Extended GPU cooler
- 03 Watt powersupply / 12V rated 16.5A
- More Zephyr details

Falcon (late 2007)
- 65 nm CPU
- Bigger CPU cooler
- 175 Watt powersupply / 12V rated 14.2A

Opus (mid 2008)
- No HDMI output
- Replacements for Xenon repairs, 65 nm CPU
- 75 Watt powersupply / 12V rated 14.2A

Jasper (later 2008)
- 65 nm GPU (the true way to idenfify a Jasper is by looking at the chip)
- 256 MB internal flash memory
- 150 Watt powersupply / 12V rated 12.1A

Zs0lt1
mi a különbség a jasper és a falcon alaplap között?

TDC Geronimo
<#szomoru1>

pay4play issue <#mf1>

-tRs-Landor

Lunatic83
amúgy ami nekem még nehézséget okoz, az a repcsivel történõ bombázás....
az irányítással már nincs gond, de sajnos még semmit nem tudok eltalálni a bombákkal....

Lunatic83
a live, úgy megy h veszel egy kártyát(szigorúan csak 9000Ftért szabad most venni egy egy évest....), azon van egy számsor, azt begépeled a megfelelõ helyre, ez után azonnal átmentél silverrõl goldos elõfizetõbe, tehát elérhetõ számodra a játékok multi része(!), s a demókat is azonnal töltheted, nem kell egy hétig várnod....

MrYeti
király. köszi szépen! egy msn tudnál adni? mert nem akarom teleírni az sg-t <#hehe>

Lunatic83
"Probalgatom a BF43-at xboxon...", ezt örömmel hallom, végre megvan az xboxod ! 😊
természetesen minden fillért megér a 43, sõt, talán ebbõl következik a legnagyobb hibája is, tehát megveszi boldog boldogtalan, még az is aki egész életében csak AzÉnKicsiPónim stílusú játékokhoz szokott, na már most, az ilyen, nem biztos h a legjobb csapattárs...
nem tudja mit, miért hogyan hányszor..stb... kéne játszani... én ilyenkor kapok az agyvérzést...

az én kedvencem a játékban: ha elmegy feletted a repcsi, nagyon jó hangja van, a másik pedig tankkal szétlõni egy kisebb jármûvet.... XDDD

igaz erre nagyon oda kell figyelni, sokan torpedónak használják az autókat, felpakolják robbanóanyaggal, s nekivezetik a tanknak, idõ elõtt kiugranak s bummmm.... vége....

ezenkívül hiányolom néha a segítségnyújtást, meg tudná javítani a tankot, de mégse teszi, pedig sehol egy ellenség... nyugodtan ráérne...(pedig nem mellékes, h azért is jár pont...)
továbbá a sniperek alig használják a robbanóanyagot, pedig csak le kéne szórni a saját bázis közepére, onnan elmenni a pi**ba, s ha látja h egy ellenséges tank vagy emberek ólálkodnak a zászló körül , csak bummm.....

TDC Geronimo
Ittelég sok minden le van írva boxról meg liveról. MS garancia 3 ledre 3 év bár ezeknél a mai boxoknál már nemigen fordul elõ. MS garancia olyan, hogy felhívod õket és ingyen házhoz jönnek, elviszik a boxot, majd miután kész vissza is hozzák.

MrYeti
köszi, ezekkel elleszek azt hiszem 😊 bocs a sok kérdésért, de egyáltalán nem vagyok otthon a témában, és én legalább be is ismerem <#hehe>
garancia csak ott van, ahol megveszem, vagy akárhol szerelik? a LIVE elõfizetés hogy megy?
köszi a válaszokat

TDC Geronimo
l2p issue <#mf2>

az bill+egér kényelmesebb, próbáltam mindkettõt 😄

-tRs-Landor

TDC Geronimo
Ja és amit még kihagytam, hogy kényelmesebb az xboxos gamepad, fõleg FPSeknél. Próbáltam mindkettõt.

mr silver... <#wilting><#idiota>

-tRs-Landor

annyi hogy az elit fekete, meg kicsit nagyobb a felszereltségeg. fekete wireless kontroller, 120as vinyó. itt rá lehet akadni sok jó vételre, amúgy konzolvilág, platinum

-tRs-Landor

TDC Geronimo
Kellenek emberek a squadba <#hehe>

TDC Geronimo
Ezért mondtam, hogy M$ ugye...bõrük alatt is pénz van 😄

Hát Nem ilyen mediamarkt és társai 😄 Múltkor néztem auchanban BCt 18kért... Azon a helyen ahol én szoktam venni cuccokat ott 9k az új és 7 a használt. Amúgy ez az a hely. Oldal fapados meg minden, de megbízhatóak és jó olcsók. Innen vettem régen a Wiimet, a boxot és a gamekat is. Nem tudom honnan szerzik, de az új box gamek is 13k-k míg máshol 15-16 és van egy rakat használt gamejuk is és beszámítják a régi gameket 1-1 új vételnél. Ez az egyik legolcsóbb hely, amit én tudok

MrYeti
jaja, ezt a videót én is láttam 😊 akkor teljesen ugyanaz van benne, csak más a tárhely? mik azok a "jobb helyek", ahol ennyiért adják?
van még valami, ami mellette szól 😊 ezen néztem egy nagyot ^^

píár geró 😄

-tRs-Landor

TDC Geronimo
1 hónap és teljesen megszokod a kontrollert. Bár ez egyénfüggõ. Én 1-2 napja leporoltam évek után a BF2õt, de annyira szar az assi abba a frostbites bfek után meg olyan rég fpeseztem, hogy állítom 43ba kontrollerrel már jobban lövök, mint bf2be PCn 😄

TDC Geronimo
PS3 egyetlen elõnye a blu ray, ha ilyen filmeket akarsz nézni full HD tvn és nem akarsz külön lejátszót venni, akkor ilyet vegyél. Viszont, ha játszani, akkor boxot :p Xboxra több és jobb az exkluzív játékkínálat. Jobb az online része és a mögötte lévõ támogatottság is nagyobb (MS ugye...) Most még olcsóbb lesz. Én 55ért vettem pro packemet, de jobb helyeken ennyiért már elitet lehet majd kapni, bár a 60as vinyó is nekem teljesen megfelelõ. PS3ra állítólag nehezebb fejleszteni ez meg is látszik rajta. Nézz meg neten xbox/ps3 összehasonlító videót gamekról. Hiába jobb a hardvere mégis gyengébben néz ki rajta sok game és van ami szarabbul is fut. Elég csak a BFet megemlítenem. 43is szebb boxon pl. Elég ugye ezt megnézni.

mind1 melyik xbox360ad van, ugyan az a vas (csak tárhelyed legyen 😄)

-tRs-Landor

MrYeti
van olyan leírás, ami elfogultság nélkül hasonlítja össze a ps3, és az xbox360? xboxnál mennyire számít, hogy melyik van valakinek?

<#eljen> jól beszél a púpos <#nevetes1>
bár BFBChez így hasonlítani egy kicsit erõs... játszál még azzal a BCvel egy kicsit multiban... <#wink>

-tRs-Landor

Smithwarden
Probalgatom a BF43-at xboxon...
Kurva jo... <#kacsint>
Jatek, hangulat, a regi bf-ek feelingje keveredik az uj dolgakkal, fizikaval, rombolhatosaggal, hangokkal, stb.
A fust ami robbanasok utan marad az csucs, azt se tudod hol vagy, lassan tisztul ki kep csak es neha akkor jossz ra hogy 2-4en rohannak feled fegyverekkel es szamurajkardokkal a fust masik oldalarol.)
Xbox kontrollet...VERT IZZADOK faxom az eger utan...!!!
Hihetetlen, mintha a kokorszakba csoppentem volna vissza eger utan.
Mintha egy kis SZOPOSmalac lennek a vagohidon es a felporgetett delutani muszak kozepen korbeallna 4 bazinagy taho vigyorgo boller verben forgo szemekkel, frissen elezett ws teleshopos MINOSEGI NEMESACEL kesekkel.
Egy dombon kozvetlen alattam elrohant egy japcsi, ziccer elvileg, 2 tarat kilottem ra pisztolybol, az fel perc utan ramnezett hogy mit akar ez a balfasz tole par meterre (esetleg AFK-zik talan eppen?), megfordult es szetlotte az agyamat. <#nyes>
Sok eves BF multi (+egyeb FPS) utan azt hittem agyverzest kapok helyben. <#action>
1-2 dolog le van egyszerusitve ugye az egyszeru jozan paraszti eszjarasu xbox-sokhoz (remelem most sokmindenkit megsertettem ezzel), de nem veszes, nekem nem vett le a jatekelmenybol.
Masik josag, a BFBC, ugyanezeket el lehet mondani arra is kb, persze mas kinezettel, fegyverekkel, mapokkal es jatekmoddal.

Szvsz tuti azert nem adjak ki PCre, mert ok is meglepodtek mennyire rakattantak a konzolosok erre a multi FPSre (is), milyen gyorsan es sokan megvettek, es nem akarjak az aranytojast tojo tyukut kiscsibe koraban levagni.
Ugy veszik, hogy a hulye PC-sek nagy resze kibirja marcius vagy tovabb a warezolast. <#levele>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

<#hehe>

-tRs-Landor

Smithwarden
.yes.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Prince23
Most tényleg 2010-re csúszott a gamma?

MrYeti

schrank
és nekem mint látens buzinak mit kell tennem hogy rendes buzi legyek mint te ? <#help>

schrank
igen, mi az ? <#nemtudom>

MrYeti
customer servicebõl kivették a rendelést? mert nekem még ott van, hogy Order Submitted 😊