3199
Battlefield 1943 Pacific
-
Landor #2639 :))) -
JagFater #2638 Én olyan jól elvagyok FH-val, az ménemjó? -
Bala10 #2637 -
n003 #2636 ezekittenmég reménykednek :| :(( -
Bala10 #2635 jéé! van még ilyen topik? -
#2634 neszójjábe -
#2633 tudjuk már pár hónapja :D
jöhetnének má pc-s képek meg videók -
#2632 akkor így :)
-
#2631 -
#2630 Ott a Pont :D -
#2629 Mond meg nekik, hogy amig kint nem lesz addig stfu! :D -
#2628 "We know we've be quiet lately on BF1943 PC and news will come, just not quite yet. :-D" -
#2627 sanszos :D -
#2626 Összekeversz szerintem zsoltival :p -
#2625 úr isten hogy sajnálom őket , majdnem egy évet kellett várniuk nekünk meg csak 5 évet ... -
-
Gyuszopapa #2623 Láttam titeket is jól felhuztak a MW2 topikban.Tiszta idegek azok is,késik a várva várt játékuk.Persze csak a pc verzió,érdekes. -
Gyuszopapa #2622 Már pedig el lehet őket adni.Évről évre újabb jön ki.A sok skilltelennek jók nagyon.Egyedül talán még csak az only rifle szerverek jók 2-5-be.Nahát oda aztán kicsit több skill szükséges,nincsenek is tele vérpistikkel,ha meg felmegy egy-kettő azok is nagyon gyorsan disconnect-elnek.Mert hát nincs rizskásaszóró rajtuk. -
Landor #2621 lool :D
tényleg! valamelyik skizo barom :DD -
#2620 Pont erre gondoltam én is :D -
Bala10 #2619 amúgymeg -
Bala10 #2618 csak elfelejtett reget váltani valaki -
#2617 visszaszereztem a loginomat te kis mobilb*zi -
Landor #2616 hmm.. valaki lenyúlta srank sg accját.. :DD ennyi értelmes mondatot még nem láttam tőle az elmult 4 évben :DDD -
#2615 én azon csodálkozom hogy ennyi év után még el lehet adni ilyen cod - féle szarokat ... -
#2614 A bf 1942 mérföldkő volt anno!
Kár, hogy nehezen überelhető! -
#2613 hát a 30-40 óráról annyit hogy én anno csak úgy odakeveredtem 2003-ban egy hálópartira (pedig addig pc-t csak az ecdl vizsgán láttam) de szerelem első látásra volt a 1942 a lehetőségek tárháza , a betanulási idő annyival több mint az ilyen kommersz ugri-bugri szaroknál hogy sokkal széleskörűbb a sebzésrendszer és mire az ember kitapasztalja mi mit mikor mennyire sebez ahhoz kell kell pár nap meg ugye a pályák helyismeretére is szert kell tenni a cod és társai meg lineáris hányinger cső-FPS-ek szingliben multiban meg szánalom delfin-bunny-camper-noob-láma-banda az összes buzi ... -
Gyuszopapa #2612 Hát igen sokan azért nem játszanak a bf-ekkel mert nem a hentelésről szól mint a cod.Felmennek játszani,azzal a tudattal hogy milyen jót hentelnek aztán meg leabálja őket egy tank vagy heli mérgesen kilépnek mert szar ez a játék.Holott inkább nincs bennük küzdeni akarás meg kitartás.A bf nem olyan játék minta cod minimum 30-40 órát el kell vele tölteni hogy az ember ráérezzen a lényegére,nem egyből leszarozni.Nem mintha nem játszottam volna a cod 2-4-5-el de azért itt kicsit ésszel is kell játszani. -
#2611 ne offoljál -
#2610 Megint értelmetlenül fogalmazol mint általában. Dehát meg se lepődik az ember, ha tudja, hogy rólad van szó ;> -
#2609 az amit leírtam ... -
#2608 mi nem tetszik -
#2607 mit vársz egy hardverbuzitól ? itt nyávognak évekig , hogy köll , meg mikor gyün ki ? aztán amikor megkapják és szarok benne akkor elkezdenek fikázni és visszamenekülnek vovozni -
#2606 -
Gyuszopapa #2605 ne vedd már el a kedvemet. -
#2604 kb :S -
#2603 ja. Egér meg bill irányítás stb :D
Ja meg majd kiszúrják a szemed a pálmafák levelein átsütő kamudx10es napsütés effektekkel. Ezért megérte fél évvel többet várni rá! -
Gyuszopapa #2602 "more PC goodness" ez ugyebár azt jelenti hogy"egyéb PC jóság".Ez gondolom plusz dolgokat jelent.Vagy nem? -
#2601 Idén kiadnák megérni, jövőre felejtős. -
#2600 plusz dolog? lol, ezek alap dolgok :D