3199
Battlefield 1943 Pacific
  • Landor
    :)))
  • JagFater
    Én olyan jól elvagyok FH-val, az ménemjó?
  • Bala10
  • n003
    ezekittenmég reménykednek :| :((
  • Bala10
    jéé! van még ilyen topik?
  • MrYeti
    neszójjábe
  • Snexi
    tudjuk már pár hónapja :D

jöhetnének má pc-s képek meg videók
  • MrYeti
    akkor így :)
  • MrYeti
  • uHs Gerzson
    Ott a Pont :D
  • Zs0lt1
    Mond meg nekik, hogy amig kint nem lesz addig stfu! :D
  • uHs Gerzson
    "We know we've be quiet lately on BF1943 PC and news will come, just not quite yet. :-D"
  • Zs0lt1
    sanszos :D
  • TDC Geronimo
    Összekeversz szerintem zsoltival :p
  • schrank
    úr isten hogy sajnálom őket , majdnem egy évet kellett várniuk nekünk meg csak 5 évet ...
  • uHs Gerzson

• Gyuszopapa
    Láttam titeket is jól felhuztak a MW2 topikban.Tiszta idegek azok is,késik a várva várt játékuk.Persze csak a pc verzió,érdekes.
  • Gyuszopapa
    Már pedig el lehet őket adni.Évről évre újabb jön ki.A sok skilltelennek jók nagyon.Egyedül talán még csak az only rifle szerverek jók 2-5-be.Nahát oda aztán kicsit több skill szükséges,nincsenek is tele vérpistikkel,ha meg felmegy egy-kettő azok is nagyon gyorsan disconnect-elnek.Mert hát nincs rizskásaszóró rajtuk.
  • Landor
    lool :D
    tényleg! valamelyik skizo barom :DD
  • TDC Geronimo
    Pont erre gondoltam én is :D
  • Bala10
    amúgymeg
  • Bala10
    csak elfelejtett reget váltani valaki
  • schrank
    visszaszereztem a loginomat te kis mobilb*zi
  • Landor
    hmm.. valaki lenyúlta srank sg accját.. :DD ennyi értelmes mondatot még nem láttam tőle az elmult 4 évben :DDD
  • schrank
    én azon csodálkozom hogy ennyi év után még el lehet adni ilyen cod - féle szarokat ...
  • Beers
    A bf 1942 mérföldkő volt anno!
    Kár, hogy nehezen überelhető!
  • schrank
    hát a 30-40 óráról annyit hogy én anno csak úgy odakeveredtem 2003-ban egy hálópartira (pedig addig pc-t csak az ecdl vizsgán láttam) de szerelem első látásra volt a 1942 a lehetőségek tárháza , a betanulási idő annyival több mint az ilyen kommersz ugri-bugri szaroknál hogy sokkal széleskörűbb a sebzésrendszer és mire az ember kitapasztalja mi mit mikor mennyire sebez ahhoz kell kell pár nap meg ugye a pályák helyismeretére is szert kell tenni a cod és társai meg lineáris hányinger cső-FPS-ek szingliben multiban meg szánalom delfin-bunny-camper-noob-láma-banda az összes buzi ...
  • Gyuszopapa
    Hát igen sokan azért nem játszanak a bf-ekkel mert nem a hentelésről szól mint a cod.Felmennek játszani,azzal a tudattal hogy milyen jót hentelnek aztán meg leabálja őket egy tank vagy heli mérgesen kilépnek mert szar ez a játék.Holott inkább nincs bennük küzdeni akarás meg kitartás.A bf nem olyan játék minta cod minimum 30-40 órát el kell vele tölteni hogy az ember ráérezzen a lényegére,nem egyből leszarozni.Nem mintha nem játszottam volna a cod 2-4-5-el de azért itt kicsit ésszel is kell játszani.
  • schrank
    ne offoljál
  • TDC Geronimo
    Megint értelmetlenül fogalmazol mint általában. Dehát meg se lepődik az ember, ha tudja, hogy rólad van szó ;>
  • schrank
    az amit leírtam ...
  • TDC Geronimo
    mi nem tetszik
  • schrank
    mit vársz egy hardverbuzitól ? itt nyávognak évekig , hogy köll , meg mikor gyün ki ? aztán amikor megkapják és szarok benne akkor elkezdenek fikázni és visszamenekülnek vovozni
  • Smithwarden
  • Gyuszopapa
    ne vedd már el a kedvemet.
  • Beers
    kb :S
  • TDC Geronimo
    ja. Egér meg bill irányítás stb :D
    Ja meg majd kiszúrják a szemed a pálmafák levelein átsütő kamudx10es napsütés effektekkel. Ezért megérte fél évvel többet várni rá!
  • Gyuszopapa
    "more PC goodness" ez ugyebár azt jelenti hogy"egyéb PC jóság".Ez gondolom plusz dolgokat jelent.Vagy nem?
  • uHs Gerzson
    Idén kiadnák megérni, jövőre felejtős.
  • Zs0lt1
    plusz dolog? lol, ezek alap dolgok :D