Battlefield 1943 Pacific

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aha én is láttam hogy újból elõ lehet rendelni az ea store-ba.Remélem tényleg lesznek plusz dolgok a pc verzióba,ahogy írják.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

TDC Geronimo
"BF1943 coming to PC featuring 32 players, joystick support, server browser, & more PC goodness! Reserve your copy now at EAStore.com" Na talán mégis lesz majd egyszer 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Evogordon
Nekem xbox-om van de gondolom ugyan úgy kell ps-nél is hogy veszel boltba feltöltõ kártyát pl 50 dolcsisat vagy nem tudom milyenek vannak beregeled az accountodhoz és letöltöd.

de hogyan? ez a kérdés, mert nekem nem ment...
MrYeti
azt hiszem valahogy PSN-rõl lehet letölteni, de nem vagyok otthon a témában 😊

Horda_ [HUN]MRPN - Horda_ Yeti http://battlefield.clanwar.hu

Ki tudja, hogy PS3-ra hogyan lehet megvenni BF1943-t?
<#eljen>

-tRs-Landor

há a mútkor is ak-val gyomláltam... 😊

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

neeeemsohanemsosemnem 😄

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

mechwarriror2 ??? 😮

hát gyere kertészkedni😄

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

ki beszél itt arma2-rõl?? 😮

haggyámá 😄 maffiawars-ban is kiszopat minden csicska mert nemjön segíteni nekem semejikõtök 😄DD :|

hát akkor már inkább xbox+bill/egér <#nevetes1>

-tRs-Landor

schrank
arma ll. 65%-ot kapott mindenhol <#mf1>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Zs0lt1
hát akkor inkább mw2 😄

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

akkor már inkább farmville fészbúkon. 😊

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

hmm mink kaptuk be 😞( jól letesztelik mit szól a bf kommuniti ahoz hogy nincs pc verzió aztán meglássátok hogy nem lesz több bf pc-re .. ennyi

mehetünk monnyuk ofp2-zni

gordonka bekaphassa<#taps>

TDC Geronimo

schrank

ez kábé olyan, mint a "Maaargit, savanyucukorr!" 😄

vegyünk konzolt? ... ááááá dehogy

nem lesz pécére, mirõl beszéljünk?<#nemtudom>

TDC Geronimo
És még meddig az lesz...<#hehe>

MrYeti
itt mekkora csönd van...

Horda_ [HUN]MRPN - Horda_ Yeti http://battlefield.clanwar.hu

FiveOmensXXXXX
<#nevetes1>

Battlefield 1942: 2004-2008 nick: .:5-0:. XXXXX {HUN} klán: FiveOmens clan Age of Wulin: nick: Fivex guild: Relevation

TDC Geronimo
funny video montage

Hát ez nem jo hir 😞... Azért köszönöm...

Msi p43 neo-f,q8400,8gbram,gtx460 1gb

Smithwarden
Eloszor halasztottak a konzolos megjeleneshez kepest par honapot, most szeptemberben kellett volna kijonnie.
Viszont nemregen bejelentettek hogy megsem adjak ki PC-re, csak jovore valamikor (talan).
("Most nincs kedvem keresgelni" - azert per percet raszanhatnal siman, valoszinu gyorsan megtalaltad volna az infot.)

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

schrank
türûték <#nezze>

Sziasztok! Most nincs kedvem keresgélni,nem tudja valaki mikor jön ki ez a játék pc-re?? Mintha régeben õszt emlegettek volna.... Elöre is köszi.

Msi p43 neo-f,q8400,8gbram,gtx460 1gb

minden hozzászólásoddal erõsíted, hogy egy buta bunkó paraszt vagy és mindig is az maradsz 😄
gondolom TSre azért nem jársz, mert nem értenék meg a többiek, hogy mit mormogsz 😄D
"kée repaálni a otómat, valaki gyüjjönmá"
rájöttem, te egy buta ork vagy 😄D
na EZZEL nem kéne menõznöd minden hozzászólásodban ;D

-tRs-Landor

schrank

úgy látszik tegnap nem kaptál elég torjást az arcodba a melegfelvonuláson.. <#rolleyes>
LENGESSE A FASZODAT A HÓHÉR!!!43
😄D

-tRs-Landor

schrank
most hogy már meguntad a gitár pengetést már csak a ...szomat lengetés marad mi ?

na errõl beszélek. gyere el érte. egyébként a gitárt meg a gh3-4et kölcsönadtam.. :S

-tRs-Landor

TDC Geronimo
bad companyt küldjed ide <#rolleyes>

1080p

-tRs-Landor

TDC Geronimo
? 😄

lusta geci

-tRs-Landor

TDC Geronimo
?

?

-tRs-Landor

TDC Geronimo
.

Lunatic83
igen, igen, nem árt ha van egy "szerelõ" a csapatban...

bár itt kicsit nehezebb tankot javítani, mivel elég kicsi a tank, egy gránát, vagy tank lövedék és csókolom...
ez a BF:BC-ban tökéletes, beguggolsz a tank mögé, így védve vagy mindentõl... s csak javítod, javítod.... már már "isten mód: on" 😊
ha csak nem kérnek rád egy légi támogatást, vagy a csapattársad pánikszerûen nem megy át a fejeden.... XD

Xbox Live: Lunatic HUN

TDC Geronimo
Mi a tank+wrench kombóval pwnoltunk <#hehe>

Lunatic83
amúgy nagyon ajánlom a csapatban történõ játékot, annál jobban nem lehet statisztikát javítani... már nem tudom mikor kezdtük el, de vagy hajnali 2ig nyomtuk, s elég sok meccset lenyomtunk...
az elején csak ketten voltunk magyarok, nem figyeltem mennyi játékot nyertünk, de h mindig mi voltunk a legjobb squad... XD
aztán kibõvült a csapat még egy személlyel, de akkor se volt mit szégyellnünk a játékunkon.... 3 tank rulezz! XD

Lunatic83
sok sok hsz.-el ezelõtt beszéltünk errõl a videóról, h hogy láthatja az ellenség neveit, s miért nem csak egy piros pontot lát...

múltkor játszottam két magyarral egy csapatban, s akkor kiderült
sajnos nem mindig kezeli tökéletesen a csapatot a játék, ha nincs elég hely, akkor az ellenséghez rakja be a csapat megmaradt tagjait
ez történt velünk is, ketten egy csapatban, engem átnyomott az ellenséghez... elkezdtem lõni az ellent, s kiírta h kit ölök az ellenség közül...

de volt már olyan , h 10en voltunk 6 ellen, aztán már csak 4en voltak ellenünk, aztán 1, s végül senki nem volt vagy egy percig az ellenség soraiban... nem is csodálom, senki se szereti ha másodpercenként ölik meg, s azt se tudja honnan kapja a golyót... 😉

schrank
és Lancsi meg Óriásláb ?! <#vigyor5>

BEAST
Kenyelmesebb am... csak arra volt jo ez a boksz orulet hogy total lama lettel pc fpsben 😄DD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."