A csajok háborúja - A betiltott film
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Leírtam hogy tetszett, ezért a barátnõmnek tetszett, ezért pedig papucs vagyok? :D
Saját véleményt írtam, nem másét.
Miért kell állandóan hazudoznod a cikkek fõcímében? Mi az, hogy a "betiltott" film? Ez a film baromira nincs betiltva SEHOL! Ha valakik be akarják tiltatni (ami szerintem szintén hazugság és te találtad ki!) akkor írd azt fõcímnek, hogy "be akarják tiltani". És mi az, hogy a "hírek szerint"? Milyen hírek szerint? Hol hallottad ezt a hülyeséget? Szerintem te találtad ki.
Láttad a Hazugsággyáros címû filmet? Amiben egy újságíró maga generálja a sztorikat? Szerintem az pont rólad szól és ez elég szánalmas, hogy mással nem tudod magadra felhívni a figyelmet, sem pedig az írásaidra.
Azt jelenti, hogy a szóban forgó színésznõk nevével fémjelzett filmek általában visszahozzák a befeccölt pénzt, azaz beviszik a nézõt a moziba, ergo RENTÁBILISAK a stúdiók szemszögébõl.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Továbbá szerintem felesleges 60 sort irni egy olyan filmrõl, amirõl nem lehet. A kevesebb néha több!
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
A film kész, a bevétel csorog, de meglesz, és jön a "szakma"(Szekeres Viktorral), aki keresi benne a kult filmet, de nem találja és ír egy gáz cikket. Nekem valami ilyen jön le.
A lényeg, ha egy film pénzt hoz, az jó.
Ami a filmet illeti, még nem láttam, de Párom anno mondta, hogy olvasott róla és hogy megnézné, mert szereti a két színésznõt. A kritikák év a vélemények viszont elriasztottak bennünket a jegyvásárlástól, így megvárjuk a DVD premiert.
Gaming is believing.
http://www.weddings.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=3217
Ha belekukkantasz akkor mindent megértesz. Mo-n szûk ez a réteg, de van és aki ismeri, azok baromi jókat röhöghetnek a poénokon. Én is ezt tettem. A vége gáz, de ez már a készítõ hibálya. Megérte a mozijegyet!
Jelentése ugyebár hasznothozó, jövedelmezõ, kifizetõdõ.
Ezen szavak bármelyikére kicserélve a mondatban:
"generációjukban meglehetõsen jövedelmezõ színésznõt is sikerült megszerezni"
Hol a gond???
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
ACER TimelineX 3820TG (core I3 E370M, 2+4GB DDR3 1333, HD5470M 512MB, OCZ Agility3 120GB) MSI GT683R (core I7 2630M, 2x4GB DDR3 1333, GTX560M 1,5GB, HyperX 120GB + Segate Momentus 7200RPM 500GB)
A nõvédõ akárkik meg találjanak maguknak jobb elfoglaltságot.
https://twitter.com/foodlfg
"A hírek szerint nõvédõ szervezetek kérvényezték, hogy fent nevezett filmet hatóságilag tiltsák be, zárják el, négyeljék fel nõellenessége miatt."
Ezzel már nagyon elkéstek, mert már milliók torrentelik már, s még a warez oldalakat nem is említettem.....<#eplus2>#eplus2><#banplz>#banplz><#oooo>#oooo>
Dedó II.
Amúgy a film jó nagy szar lehet.