Vér tapad a PC-khez és a mobilokhoz
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy nem értem, hogy miért kell nekem szégyellnem magam. Amiben pénz van, azért verekednek. Szégyelljem magam mert pl. a HAMASZ rendszeresen elrabolja a gázaiaknak küldött segélyszállítmányokat, és pénzért adja tovább a helyieknek?
Egy nagy büdös lófaszt tehet a világ arról, hogy afrikaiak, afrikaiakat ölnek afrikában pénzért, hatalomért.
Most legyen nekem bûntudatom az afrikaiak bûne miatt?
Jobban jártak ezek a népek a gyarmati rendszerrel, mint a szabadságukkal.
Most legyen nekem bûntudatom az afrikaiak bûne miatt?
Jobban jártak ezek a népek a gyarmati rendszerrel, mint a szabadságukkal.
Munkaállomás: C64 64K RAM 5,25\" floppy & Dataset Szerver: XT8086 640K RAM 10 MB MFM HDD 12\" Hercules Monitor DOS 1.0 Megy rajta a Crisys, mint az állat!
Igen, fõleg tantál-kondit csinálnak belõle. Ez az elektrolit kondik egy fajtája, jobbak a tulajdonságai mint az általában használt alumíniumból készültnek, de sokkal drágább.
Nem vicc, hogy egy mobiltelefon reklám van a cikk elején!
"Szégyenkezzenek a ruszkik, ha jól látom a képen a derék kongói harcosok Kalasnyikovot használnak! Én nem adtam a kezükbe még egy bugylibicskát sem."
A ver nem hazudik.Usaban,Angliaban ahol nagy szamban elnek es mar akik ott szulettek "civilizalt" oktatast is kaptak meg rendes eletkrulmenyek biztositottak + konnu munka jo fizetes ott is vannak olyan lelemenyesek,hogy fegyverhezhez (angliaban leginkabb csak kes de nem ritka a lofegyver sem)jussanak es gyilkolasszanak meg eleg hamar kiepitseg a drog uzletet es prostitulciot.
abba most nem akarok belemenn,hogy 10 feka autosbol 2 nek van jogsija es hany iszik...
Ha kiszakitod a falkabol, eltiltod a mtv-tol es az 50cent zenektol es sok feher is korul veszi es ha a szulei foglalkoznak vele relative alkalmasak a tarsadalmi eletre de a kiskapukat mindig is keresni fogjak,hogy lehet a munkat minnel jobban meguszni.A leheto legkisebb rosszindulattal irom ezeket de tenyek.
A ver nem hazudik.Usaban,Angliaban ahol nagy szamban elnek es mar akik ott szulettek "civilizalt" oktatast is kaptak meg rendes eletkrulmenyek biztositottak + konnu munka jo fizetes ott is vannak olyan lelemenyesek,hogy fegyverhezhez (angliaban leginkabb csak kes de nem ritka a lofegyver sem)jussanak es gyilkolasszanak meg eleg hamar kiepitseg a drog uzletet es prostitulciot.
abba most nem akarok belemenn,hogy 10 feka autosbol 2 nek van jogsija es hany iszik...
Ha kiszakitod a falkabol, eltiltod a mtv-tol es az 50cent zenektol es sok feher is korul veszi es ha a szulei foglalkoznak vele relative alkalmasak a tarsadalmi eletre de a kiskapukat mindig is keresni fogjak,hogy lehet a munkat minnel jobban meguszni.A leheto legkisebb rosszindulattal irom ezeket de tenyek.
http://hu.wikipedia.org/wiki/Tant%C3%A1l
"Nagy kémiai ellenállóképessége miatt kémiai eszközöket és elektródákat készítenek tantálból. Fogászati fúrók, analitikai mérlegek súlyai, röntgencsövek katódjainak, töltõtollhegyeknek a készítésére használják. Mivel a szövetek mellett jól megfér, ezért a szervezetben bennmaradó, például a csontokat megtámasztó segédeszközöket készítenek belõle."
Az teccik benne, hogy a tantál kilója elérheti a 2 millio forintos árat is..
Na, miért is mennek ölre érte???? Mer kurva értékes! Ha jol számolom fejbe - arany árban van.
"Nagy kémiai ellenállóképessége miatt kémiai eszközöket és elektródákat készítenek tantálból. Fogászati fúrók, analitikai mérlegek súlyai, röntgencsövek katódjainak, töltõtollhegyeknek a készítésére használják. Mivel a szövetek mellett jól megfér, ezért a szervezetben bennmaradó, például a csontokat megtámasztó segédeszközöket készítenek belõle."
Az teccik benne, hogy a tantál kilója elérheti a 2 millio forintos árat is..
Na, miért is mennek ölre érte???? Mer kurva értékes! Ha jol számolom fejbe - arany árban van.
Lehetne ez bizony szebb is jobb is.
Ma Magyarország lakosságának csaknem 80% a egyetért a reformokkal - akkor mégis mire várnak a politikusok?
Egyszerû - a reformok addig jók amíg nem jönnek el.
Mert vegyük ugye : az állami bürokrácia léépítése - más szóval anyukádat kirúgják a hivatalból.
Ezekkel a dolgokkal még egyetérteni sem elég - ezeket végig kell vinni - törvényi erõre emelni aztán harakiri az adott kormánynak.
Rinyálhatunk Afrikáért - a helyzet reménytelen - egyszerüen az emberiség a profitorientált rendszere miatt sarokba van szoritva. Meg lehet ezt javitani? nem.
Én ugy látom még aggódni is kár az afrikaiak miatt mert ez igy teljesen lehetetlen állapot.
Pl. megoldás lenne: minden számítógép kerülne 100Ft al többe és a befolyt összeg 100% ából finanszírozna a nyugati világ egy inváziót kongó ellen ahol is megdöntené a regnáló kiskirályt és felállítana egy demokratikus rendszert - persze EU vezetéssel mert ha US (khmm. IMF) akkor ott annyi.
Tessék - lehet törvénybe iktatni.
A világ szebb és jobb lenne ha az emberek jobban beleszólhatnának a mûködésébe.
Demokrácia? - a seggem -.-
Ma Magyarország lakosságának csaknem 80% a egyetért a reformokkal - akkor mégis mire várnak a politikusok?
Egyszerû - a reformok addig jók amíg nem jönnek el.
Mert vegyük ugye : az állami bürokrácia léépítése - más szóval anyukádat kirúgják a hivatalból.
Ezekkel a dolgokkal még egyetérteni sem elég - ezeket végig kell vinni - törvényi erõre emelni aztán harakiri az adott kormánynak.
Rinyálhatunk Afrikáért - a helyzet reménytelen - egyszerüen az emberiség a profitorientált rendszere miatt sarokba van szoritva. Meg lehet ezt javitani? nem.
Én ugy látom még aggódni is kár az afrikaiak miatt mert ez igy teljesen lehetetlen állapot.
Pl. megoldás lenne: minden számítógép kerülne 100Ft al többe és a befolyt összeg 100% ából finanszírozna a nyugati világ egy inváziót kongó ellen ahol is megdöntené a regnáló kiskirályt és felállítana egy demokratikus rendszert - persze EU vezetéssel mert ha US (khmm. IMF) akkor ott annyi.
Tessék - lehet törvénybe iktatni.
A világ szebb és jobb lenne ha az emberek jobban beleszólhatnának a mûködésébe.
Demokrácia? - a seggem -.-
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
Jól gondolom, hogy a tantált kondenzátorokhoz használják??
Az élet értelme tautologikusan következik a hidraulika olaj elvezető stücni horony haránt honolásának a pszuedó kinetikus multi fázisú projekciójából a komplex számok testjére.
"Bizony az Afrikában található nyersanyagokból már rég felvirágozhatott volna a kontinens"
Bizony, mégpedig abban az esetben ha Afrikában nem az afrikaiak élnének. Az a helyzet, hogy a legnagyobb problémájuk pont a saját értéktelen lakosságukban keresendõ.
Bizony, mégpedig abban az esetben ha Afrikában nem az afrikaiak élnének. Az a helyzet, hogy a legnagyobb problémájuk pont a saját értéktelen lakosságukban keresendõ.
Ez mind nagyon szomorú, de mégis most mit várnak? Hogy az egész fejlett világ most nagyon összeszégyelli magát, és elhajít mobiltelefont számítógépet szolidaritásból? Most én leszek a genyó, de mi közöm nekem ehhez? Az átlagembernek, aki egy tudományos oldalon olvasgat? Nekem kéne lelkiismeret-furdalást éreznem?
Másik dolog meg az, hogy a Frútofdölúm sem ment csõdbe, holott a kínaiak elárasztották a ruháikkal a világot. Nekem édesmindegy, kitõl veszem a rongyot. Csini legyen, és lehetõleg olcsó. És hadd ne sajnáljam már a másik felet, akinek ebbõl hátránya származik.
Szégyenkezzenek a ruszkik, ha jól látom a képen a derék kongói harcosok Kalasnyikovot használnak! Én nem adtam a kezükbe még egy bugylibicskát sem.
Másik dolog meg az, hogy a Frútofdölúm sem ment csõdbe, holott a kínaiak elárasztották a ruháikkal a világot. Nekem édesmindegy, kitõl veszem a rongyot. Csini legyen, és lehetõleg olcsó. És hadd ne sajnáljam már a másik felet, akinek ebbõl hátránya származik.
Szégyenkezzenek a ruszkik, ha jól látom a képen a derék kongói harcosok Kalasnyikovot használnak! Én nem adtam a kezükbe még egy bugylibicskát sem.
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
Bizony az Afrikában található nyersanyagokból már rég felvirágozhatott volna a kontinens, de sajnos a kapitalista nagyvállalatok éhbérért, fillérekkel fizetve szúrják ki az afrikaiak szemét 😞
Ezt eddig is tudtuk, sot a gyemant, a banan, a(z agyonpermetezett) kakao, a bõráru is emberek (foleg gyerekek) eletenek szazezreit koveteli arrafele.. dehat ilyen a vilag, ez a kapitalizmus, az aranytalan tokeeloszlas, a modern rabszolgasag.
USA nem poenbol veri le a Del-Ameriai demokraciakat, itt sem idegenlegios gyakorlat egy zavargas kirobbantasa, falvak kiirtasa, hanem kokemeny uzlet.
Ezek ellen nem lehet tenni semmit, mert a vilagszervezetek ENSZ, VB, stb is mind kozvetve iranyitva vannak a multik altal, akiknek a nyersanyak meg olcsobban kell, mint azelott!
USA nem poenbol veri le a Del-Ameriai demokraciakat, itt sem idegenlegios gyakorlat egy zavargas kirobbantasa, falvak kiirtasa, hanem kokemeny uzlet.
Ezek ellen nem lehet tenni semmit, mert a vilagszervezetek ENSZ, VB, stb is mind kozvetve iranyitva vannak a multik altal, akiknek a nyersanyak meg olcsobban kell, mint azelott!
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
← ElőzőOldal 3 / 3