Érkezőben a Google online tárhelye
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A nagy csindarattával bejelentett és hasonló nagy örömmel fogadott OOSAH
további sorsáról és jelenlegi használhatóságárõl mit tudtok? A letöltés után rendkívül jól mûködött, nem sok idõvel utána hiába kerestem, közölte, hogy eladták, és a beletáplált adatok nem vesztek el.Azóta hiába keresgélem, csak a róla szóló régi hiatkozásokat találom, de még a bejelentkezésem sem fogadja el.
Kérek érdembeli felvilágosítást, esetleg hasonló kapacitásu tárhely adatait (a BOX-ot ismerem, használom, de nem mérhetõ ösze a teljesítménye)..Köszönettel várom válaszotokat
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

OOsah-t kiprobáltam, mert lent említette valaki. De a feltöltés oda baromira lassu volt... nem csak net függõ sajna.
Nekem DIGI 30/20 :D:D:D
1ms ping pl origo.
Most pl 2 ms-al pingeltem az index.hu-t. De úgy általában 5-6 ms környékén van.
https://twitter.com/foodlfg
Bár azért lehetne a betûméret nagyobb is.<#idiota>#idiota>
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
2. Ilyet még nekem nem mondtak, hogy nem tudnék helyesírni ·^^. A messengeres szlengek megszokása egy dolog, de ettõl eltekintve semmi baj a helyesírásommal, ezt kikérem magamnak! <#hehe>#hehe>
Mondd, hogy nincs igazam :P http://www.hackthat.net/df/ddos/61410/index.hack
mennyi a pinged csúcsidõben magyar szerverekre? "
Rosszul hallottad. Én dunaújvárosi vagyok és a pesti szerverekre úgy 4-20 ms. Pl fps játékok esetén. De itt egy példa is:
A szenvedés az az, amitõl az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
És az örök dilemma még mindig ott van: mi van, ha nincs kapcsolat, mert mondjuk egy munkagép vasárnap délben!!! kettévágja a gerincvezetéket? Akkor nem tudom elérni a fájljaimat napokig? Láthatjuk az áramszolgáltatónál is milyen hatékonysággal dolgoznak. Kidõl néhány oszlop (az most teljesen mellékes, hogy mitõl), aztán 60-72 órán át áram nélkül vannak tízezrek? Miért gondoljuk ilyen példák alapján, hogy az internetszolgáltató gyorsabban fogja kijavítani a hibát?
A szenvedés az az, amitõl az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
??? Hát a Gmail micsoda? :D
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
mennyi a pinged csúcsidõben magyar szerverekre?
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
Es amugy en nem biznek ra a GDrivera instentelen mennyisegeu fontos infot mer:
Jon gonosz terrorista - a pentagonbol - feltori, a szuper szerverekrol frel perc alatt letorol 100 me 100 tbnyi adatot, ozt mindenki begurul, az Alkaida vagy vmiejik amcsi seggnyalo szervezet elvallalja es mindenki megy onkent a "Szent Háború"-ba...<#nezze>#nezze>
Ijeszto mi??? <#banplz>#banplz> Akkor majd jovok en, hogy: "Es ezt ki nem latta elore???" <#eplus2>#eplus2><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
Mondd, hogy nincs igazam :P http://www.hackthat.net/df/ddos/61410/index.hack
A MUNKA SZABADDÁ TESZ
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
én ~7e-t fizetek 8 megabites netért a T-nek, mert itt ez a legjobb megoldás :\ de van, aki 2x ennyit fizet fele ilyen gyors netért. nem kéne egybõl a legjobból kiindulni, inkább tett össze a két kezed, hogy neked van lehetõséged "digizni"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
De remélem nem vált - mások kárára - emiatt a google paranoia módba, és ellenõriz minden állományt ami felkerül, mert esküszöm megcsinálom hogy AES-Twofish-Serpent kódolású file containereket töltök fel ... aztán csinálhatnak vele amit akarnak! Merjék kiadatni velem a hozzáférési adatokat hogy megnézzék mi van benne, arra várhatnak! Max használok egyszerre két szolgáltatót és ha megszívom egyiknél fent említett okból, másiknál még megvannak az adatok ... csak bírják sávszéllel a feltöltésemet! <#vigyor>#vigyor>
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
pl webszerverrõl webszerverre közvetlenül másolni elég gyors, ha pl egy weboldalról kell biztonsági mentés. nade nem mindenki programozó és nem mindenki ilyen célra akarja használni.
sajna viszont ennek is meglesz a warez célú kihasználási módja.
Nagybetûvel a weboldal tetején. Amúgy ismerek ilyen szolgáltatót egy raklappal, ... az ilyen noname szolgáltatók rosszabb esetben 3-4 havonta szûnnek meg, nem bízom rájuk az adatokat, mind így kezd bukni. Elõször a feltöltést tiltják meg, aztán küldenek egy levelet hogy sorry, leállunk, eddig mi voltunk a legjobbak abban amit csináltunk most hogy meg fogunk szûnni már ez : link blablablaaa ... ezt már eljátszotta velem 2 ilyen tárhelyszolgáltató közülük az egyik weboldal szolgáltató volt /8tt.org/. A google szolgáltatására várok, arra tényleg rá merném bízni az adataimat - megfelelõ EULA mellett - mert jó húzónév.
A kérdés jogos hogy "rajtam kívül ..." de látod, van rá szükség, és ez még nem warez volt!
Arra viszont egyelõre kicsi esélyt látok, hogy gigabiten csatlakozzam otthonról a BIX-re!
btw: Ennyi tárhelyért még fizetnék is, mert így nem kellene gondoskodni az állományok állagmegóvásáról!
Aha ... azért 2 terabájtot mégse ... szerintem ... márpedig jelenleg annyi a deficitem, ki is használnám mocskosul! <#eplus2>#eplus2><#eljen>#eljen>
Ha békét akarsz, készülj a háborúra!