Mirror's Edge
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.youtube.com/watch?v=3h59AxlNx6M&feature=channel
Sikerult elakadnom azon a reszen amikor kimegyek egy lepcson az epulet tetejere es egy oltonyos pasas ledob a tetorol. Utana mikor magamhoz terek, o is leugrik es egy vascsovel jon felem. Namost latom a YouTube-n hogy valahogy vedekezni kene, de egyszeruen nem jovok ra hogy hogyan kene. Mindig az a vegeredmeny hogy ledob a tetorol es game over. Valami kombinacio kene ott nyilvan, de fingom nincs mi. Ja en az XBOX360-as verzioval jatszom.
Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
E6850 3,00 GHz, P5B, 2600XT, 500W, 2 GB DDR2
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
E6850 3,00 GHz, P5B, 2600XT, 500W, 2 GB DDR2
nem tudok felugrani már próbáltam mindegyik falról de nem megy, fent van a szellõzõ amit el kellene érni.<#help>#help><#help>#help>
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
Konfig: AMD Athlon(tm)64 X2 Dual Core Processor 4200+, 3,00 GB RAM DDR2, ASUS EN9600gso 512MB
van valaki akinek megy a játék a liften túli részen is és lenne 1 kis ideje?? nem tanácsot kérek a megoldásban kellene 1 kis segítség!
Ha rendesen megy neked a játék és tudnál segíteni kb 10 percet akkor vegyél fel msn-re
(nem kell hozzá semmi tudás mondom hogy mit csinálj)
Thx Bence
Címem: [email protected]
meg nagyjából ugyanaz mint a laracroftos, csak annyi, hogy itt csak belsõ nézet van
van valakinek valami ötlete mi baja?
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ajánlott: Intel Pentium Core 2 Duo 2.0 GHz, 2GB RAM, GeForce 8800 vagy jobb, 512 MB VRAM-mal"
Én inkább ezen lepõdöm meg. Most tényleg ennyire jól skálázható a játék, vagy a minimum konfig ilyen hasraütés-szerû?
6-os GeForce???
Még egy 8600-os és 8800-as között is iszonyat a különbség.
Nothing is True, Everything is Permitted
De hát hagyni kell feature-öket a második részre is 😊
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
Az is a top gamék között van nekem 😊)
Makonyával vitatkozni nem szabad, tényleg nem!
Ez meg hogy egybõl máshonnan indul ?
Mond már meg annak a szellemnek a nevét, majd én is letöltöm, mert elég hihetetlenül hangzik amit mondasz.
A playground 1 rekordja 45.47, azóta már lehet megdöntötték, nem a játékban néztem.
Nincs itt semmilyen csalás csak órákig vagy napokig tartó próbálkozás. Egy kezdõnek aki elõször megy végig a plyaground 1-en 4-5 perc alatt annak bizonyára lehetetlennek tûnik a 45.47.
A harccal sem volt gondom ha sokan voltak elszaladtam és ha eltévedtem volna volt egy gomb ami mindig a haladási irány felé fordította a hõsnõt. Ha viszont szétszórva voltak a zsernyákok akkor az egyiket levertem a többit meg agyonlõttem. Ha nem kapcsolod ki a futár szemet vagy mit akkor látod, hogy a fegyver pirosan felvillan egy kis idõre az ellen kezében és akkor kell lenyomni a megfelelõ gombot.
Szerintem is jó játék mert egyedi, és ritka az ilyen, most hirtelen ezen kívül a Portal jut eszembe.
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
Én sem értem, hogy a cikkíró miért húzza le a játékot a saját bénasága miatt. Számomra csak kizárólag 1 idegesítõ volt az irányításban: néha a falon futás helyett simán átugrott nekem a palánkon, amin végig szerettem volna futni. Ráadásul az, hogy a pályán nem egyértelmû a végighaladás, az szerintem külön öröm, hisz van végre valami kihívás a játékban, és nem csak egy csövön kell elõre futni gondolkodás nélkül.
Ráadásul ez a játék azon kevesek közé tartozik, amiket az elsõ végigjátszás után rögtön végigjátszottam másodszorra is. És cseppet sem untam! Bár én meg az elborult fps fan hozzáállással játszottam, azaz megpróbáltam mindenkit lehentelni. És nem nagyon tapasztaltam problémát a harcrendszerben. Lineárisan növekedett a nehézség egy piti biztonsági õrtõl az elit kommandósig. És ez szerintem reális is, hiszen nehogy már ugyanolyan egyszerûen kapjam ki az elit kommanós kezébõl a fegyvert, mint egy biztonsági õr kezébõl.
Tehát szerintem ez igenis egy nagyon jó játék! Engem spec kirángatott a gta4 utáni csalódottságomból.
Szvsz odaver a Crysisnak, nyílvánvalóan ez a minimal környezet jóval kevesebb problémát jelent mint egy trópusi esõerdõ.
Akinek bonyolult a vezérlés annak azt tudnám javasolni hogy maradjon a tetrisnél.
A második pályára gond nélkül belejössz, a végefelé pedig már szinte érzed merre kell menni.
Igazság szerint az egész játék egy tutorial.
Ajánlom mindenkinek a versenyeket, mind a sprintet mind az idõfutamot. Ezeken lehet megtanulni a profi irányítást, de fõleg azt hogy lásd hogy a legegyszerûbb eljutni valahova.
A második végigjátszásnál már 3x-4x gyorsabb és hatékonyabb leszel, és mehetsz világrekord döntésre.
A PhysX-et csak az 1.01 patch után kapcsoltam be de se elõtte se utánna nem tapasztaltam semmi problémát.
Nagyon tetszik ez a minimál környezet, egyetlen dolog ami nagyon zavar benne az a fehér fák. Az szörnyû!
Egyébként hibátlan.
A Mirror's Edge 10/10
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Aztán, lehet, hogy az én hangkártyámat támogatja kevésbé, de nálam idõnként borzasztóak voltak a hangok. Folyamatosan ugyan az a zaj, bemegyek a házba egy ideig ugyan úgy hallani, következõ lépésnél szinte teljesen megszûnik és jön egy másik halkabb épület zaj, és emellett kicsit mintha túl is lett volna vezérelve a felvételkor :S (bár u3 engines játékokban sajnos úgyérzem ez már alap lesz amíg ez a hangkártyám van, csak hát furcsa, hogy némelyik játék meg kiválóan szól, 5.1 -ben is).
Emellett 2 dolog nem tetszett még:
Túlságosan lineáris, nagyon kevés lehetõség van, sõt többnyire nincs is egyáltalán.
Az ellenségeken nagyon érzõdik sajna a scripteltség, vagy 1 helyre állnak be, vagy kb. 2 hely között malmoznak attól függõen, hogy hol vagyunk.
Az ellenségek elintézése egyébként nagyon egyszerû. Becsúszásból tökön kell rugni, utána még csak 2-3-at beleütni és már meg is halt. A többi támadási módszert ki tudja védeni (kivéve ha elvesszük a fegyverét, de az kockázatosabb 😄), ezt viszont nem védi.
Egyébként nem rossz játék, valamilyen multiplayerel, vagy coop lehetõséggel megtoldhatták volna a játékot.
A fegyver elvételre meg ott az idõlassítás, tessék használni azért rakták bele.
Örülök, hogy végre egy FP(S?)-ben (inkább First Person Runner) végre szerepe van a testnek/lábnak, nem csak egy (néha) látható béna dísz.
Zene kiváló, ha nem lenne egyáltalán bizony játékélmény 10/5 lenne.
Volt amit huszadszorra sikerült abszolválni, de a fejlesztõk dícséreteként egyetlen egy buggal nem találkoztam.
BRAVO DICE
Hihetetlen, hogy a kritikus a saját bénaságát veti a játék szemére. Ja és nem a nagy hype tett be a játék eladásainak, hanem az, hogy az emberek többsége gyökér paraszt (kivétel TI😊), aki a tömegjátékokat komálja. A nagy hype egyedül a szerzõhöz hasonló kritikusoknak ballaszt az értékelésnél.