60
  • ifyougenius
    nekem valami regisztrációs kódot kér. mit csináljak?
  • Zozo76
    Ez az a resz, 8:00 utam van:

http://www.youtube.com/watch?v=3h59AxlNx6M&feature=channel
  • Zozo76
    Sziasztok!

Sikerult elakadnom azon a reszen amikor kimegyek egy lepcson az epulet tetejere es egy oltonyos pasas ledob a tetorol. Utana mikor magamhoz terek, o is leugrik es egy vascsovel jon felem. Namost latom a YouTube-n hogy valahogy vedekezni kene, de egyszeruen nem jovok ra hogy hogyan kene. Mindig az a vegeredmeny hogy ledob a tetorol es game over. Valami kombinacio kene ott nyilvan, de fingom nincs mi. Ja en az XBOX360-as verzioval jatszom.
  • Makkmag
    aha, köszi, akkor még az időzítésen kell csiszolgatni egy kicsit :)
  • Metalmilitiakid
    igen én is elvoltam vele egy darabig, nem szemből kell ugrani, hanem amerről jössz átszaladsz egy szellőző tetején és utána jutsz le a szemben lévő ajtóhoz, na ott amikor a szellőző tetején futsz ott kell a falon futni és fordulóugrással (space+q+space) és akkor elkapja
  • Makkmag
    Hogy sikerült, mert én éppen itt szívok :)
  • Makkmag
  • Makkmag
    Ide hogy a viharban lehet feljutni???
  • adam944
    Igen, utánaolvastam máshol is ,és most már jó, köszi.
  • Metalmilitiakid
    #46 töltsd le a patch et , és amennyiben nem eredeti még a crackfix is mehet rá
  • adam944
    Sziasztok! Most szereztem meg a játékot és nagyon tetszik, de valami nem jó: amikor át kell menekülnöm a CTC News Buildingbe az első igazi üldözős pályán, akkor amikor nagy nehezen átérek, megkerülöm a kommandósokat,beszállok a liftbe és megnyomom a gombot. Ekkor mond valamit a hang a rádiómba, majd kirak a játék a főmenübe. Itt, ha a Játék Folytatásá-t nyomom , visszatölti a menekülős rész közepére, ahonnan megint menekülhetek a CTC-be. Ez miért van? Nem jutok tovább... :S
  • Metalmilitiakid
    tárgytalan már át is vittem hát elég semmis vége van
  • Metalmilitiakid
    valaki segítene elakadtam a hajóban

nem tudok felugrani már próbáltam mindegyik falról de nem megy, fent van a szellőző amit el kellene érni.
  • Makkmag
    Nekem az se vált be, egyel tovább tudtam menni, de aztán a csatornás résznél megint elkezdett baszakodni és nem is tudtam megcsinálni, pedig rengetegszer újratelepítettem és különböző crack-ekkel próbáltam... :(
  • Metalmilitiakid
    na nekem sikerült megoldanom , bár az enyém warez :( de ha letöltöd az 1.01 es patch et és rá a crackfix_RELOADED et akkor jó
  • Metalmilitiakid
    szinten ezzel a problémával küzdök a liftnél amikor átbaszom a zsaruk fejét mert megkerülöm őket , kidob menübe és előző pontra vág vissza PLS help
  • Sir Ny
    http://www.mirrorsedge2d.com/
  • JencyJasko
    hello! van valakinek olyan problémája, hogy amikor a 2. szinten bemegyünk a liftbe akkor kidob a főmenübe??....ha valaki tud segíteni akkor köszi :D
  • numeri
    Hi !

van valaki akinek megy a játék a liften túli részen is és lenne 1 kis ideje?? nem tanácsot kérek a megoldásban kellene 1 kis segítség!
    Ha rendesen megy neked a játék és tudnál segíteni kb 10 percet akkor vegyél fel msn-re
    (nem kell hozzá semmi tudás mondom hogy mit csinálj)

Thx Bence

Címem: I_am_Bence@hotmail.com

• BCS pixel
    jó, csak kár hogy 3-4 óra alatt végig lehet vinni
    meg nagyjából ugyanaz mint a laracroftos, csak annyi, hogy itt csak belső nézet van
  • Cyrus666
    Szerintem a cikk kicsit lehúzza a játékot. Nekem legalábbis nem tűnt fel h amiatt estem volna le, mivel Faith nem tudta h mit is szeretnék csinálni, rosszkor, rosszat nyomtam. Az meg h nem tudni h merre kell futni? Egyrészt van benne segítség a könnyebb szinteken (futárszem), másrészt meg az ALT lenyomásával mutatja az irányt, onnan meg már csak a kreativitáson múlik h át tud e jutni az ember. Sztem max azoknak okoz nehézséget a játék, akik még kezdők (ezt nem sértésnek szánom), akik már jó ideje játszanak különböző FPSekkel meg Lara-féle játékokkal, azok sztem elég hamar bele tudnak rázódni. Nekem egyedül a játék rövidségével volt bajom, de 4 végigvitel után sem untam még meg, jó kis sport.
  • magus88
    nekem csak 1 problémám van olyat szokott csinálni játék hogy amikor automatikusan elmentené gondol egyet és kilép a főmenübe, aztán folytathatom de megint el kell mennem addig a pontig ahol kilépett, aztán megint kilép ha rossz kedve van...
    van valakinek valami ötlete mi baja?
  • snowkid16
    14 éves vagyok és nekem tetszik :D Imádom lol. De gondolom nálatok, fiúknál, más a helyzet ;)
  • Zoleeca
    Tesóm laptopján megy, na jó nem pöpec de a 25-30 fps megvan. Valami 9300-as geforce van benne, nem gamer laptop.
  • tttttom
    Ez a játék egy szar :D
  • akyyy
    én csak boxon játszotta, most szereztem meg az összes acsit, nagyn jó
  • opeca
    "Minimum: Intel Pentium 4 2.4 GHz/Athlon 64 2800+, 1GB RAM, GeForce 6-sorozat legalább 256 MB VRAM-mal, vagy ATI X1650
    Ajánlott: Intel Pentium Core 2 Duo 2.0 GHz, 2GB RAM, GeForce 8800 vagy jobb, 512 MB VRAM-mal"

Én inkább ezen lepődöm meg. Most tényleg ennyire jól skálázható a játék, vagy a minimum konfig ilyen hasraütés-szerű?

6-os GeForce???
    Még egy 8600-os és 8800-as között is iszonyat a különbség.
  • CroftManor
    Ez hogy tetszik?
  • Zoleeca
    Egyvalamit viszont nagyon hiányolok belőle. nem lehet a szellemekbe belebújni. És ha már az elején szem elől téveszted akkor sosem tudod meg hogyan csináta meg a végén azt a nagy ugrást...

De hát hagyni kell feature-öket a második részre is :)
  • Zoleeca
    Hallod, nekem is a portál jutott először eszembe :)
    Az is a top gamék között van nekem :))
  • skiryo
    szerintem direkt csinálták hogy ha sokan üldöznek, ne mindig találd meg elsőre a kiutat, és összevissza keljen futkároznod, sokkal izgalmasabb, én leizzadtam párszor miatta.
  • VoneOut
    Lényegében nem rossz játék, de a menekülgetős futkározósdit elég hamar meg lehet unni.
  • szasz85
    Leszedtem a rekordokat és símán megcsináltam amit ők, csak lassabban meg lehet nem elsőre.

Ez meg hogy egyből máshonnan indul ?
    Mond már meg annak a szellemnek a nevét, majd én is letöltöm, mert elég hihetetlenül hangzik amit mondasz.
  • LMNO
    Akkor töltsd le, és nézd meg a legelsők ghost-ját; ilyenek vannak hogy pl. az elején már a másik háztetőről indul + 2szer akkorákat ugrik, mint te stb.
  • Zoliz
    Jó kis játék ez, amióta átfordítottam egyik éjszaka piros kutyákról álmodtam, amelyek nagyon veszélyesek voltak ha megharaptak valakit. Ők nem segítők voltak, hanem maga a Gonosz.
  • Balumann
    Futárszem nélkül is bepirul a fegyver, ha el lehet tőle venni :)
  • szasz85
    Nem igazán tudom milyen csalókra gondolsz, az online ranglista bármelyik eredményét le lehet tölteni és a rekord szelleme fut előtted.

A playground 1 rekordja 45.47, azóta már lehet megdöntötték, nem a játékban néztem.

Nincs itt semmilyen csalás csak órákig vagy napokig tartó próbálkozás. Egy kezdőnek aki először megy végig a plyaground 1-en 4-5 perc alatt annak bizonyára lehetetlennek tűnik a 45.47.

• Adam II
    Nekem nem volt gondom az irányítással pedig billentyűzettel játszottam. A falon futást csak akkor keveri össze az ugrással ha nem vagy elég közel a falhoz. Állj teljesen a fal mellé és úgy fuss neki.
    A harccal sem volt gondom ha sokan voltak elszaladtam és ha eltévedtem volna volt egy gomb ami mindig a haladási irány felé fordította a hősnőt. Ha viszont szétszórva voltak a zsernyákok akkor az egyiket levertem a többit meg agyonlőttem. Ha nem kapcsolod ki a futár szemet vagy mit akkor látod, hogy a fegyver pirosan felvillan egy kis időre az ellen kezében és akkor kell lenyomni a megfelelő gombot.

Szerintem is jó játék mert egyedi, és ritka az ilyen, most hirtelen ezen kívül a Portal jut eszembe.
  • P3h3ly
    A világrekordok közül nem nagyon szűrik a csalókat szval nem sokat ér. De látszik ha valaki feltűnően kevés megtett távval ment el a célig.
  • CyrSyS
    Ez most mi?