Mirror's Edge

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Már miért lenne hányinger??? Hát sokkal jobb ilyen kontrasztosan, mintha egybemosódó szar lenne...

n3whous3
hányinger szerintem a grafika, stílusos, de kibírhatatlan ez a színválasztás.

púúúúú

Én eddig 20 órát toltam vele (történetet és versenyeket egymás mellett). Szerintem sokáig el lehet vele lenni...

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

Szvsz nagyon jó, de botrány rövid.

Chocho
Nem volt rossz, de a koncepció hamar kimerült - legalábbis nálam nem volt elég ahhoz, hogy huzamosabb idõre kössön le. Az irányítás elmegy kategóriás, a grafika szép, de nekem túl steril. Összességében csak annak ajánlott, aki különlegességre vágyik, mert a legtöbb játékos nem fog örömet lelni benne (emiatt is bukott, de keményen).

Gaming is believing.

Remek játék, adrenalinpumpáló, érdekes, egyedi. Csak az elsõ pályán órákig el lehet lenni (idõfutamban) és próbálkozni a nálad jobbak rekordjainak megdöntésével (vagy ha más nem akkor a sajátodéval). Végig lehet vinni fegyverhasználat nélkül is, senkit nem öltem meg - bár tény hogy volt olyan rész aminek kb 20-adjára kellett nekifutnom - de hát ez az én döntésem volt.

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

Én boxon játszottam ki a játékot és ott teljesn jó volt az irányítás ha véletlenül le is estem egykétszer az is mindig az én hibám volt mert nem voltam elég preciz az ugrásnál vagy mikor egyensúlyozni kell, PC-n is nyomtam a játékot és ott tényleg voltak gixerek az irányításban, pedig box controllerel probáltam. Nekem bejött a játék, elég izgalmas tud lenni mikor kurvasokan kergetnek, ennek ellenére haragszom rá mert a második kijátszás alkalmával (meg akartam probálni lövés nélkül végigvinni) 3 leddel kinyirta a boxom.
http://breathlesstao.vox.com/library/post/mirrors-edge---the-second-run.html
erõsen fel lett pontozva, pedig még az összegzésnél sem szépitessz

szerintem ez a játék azoknak akik már lassan 15éve nyúzzák a szokásos fpssémára épülõ játékokat egy 10/9-es játék legalább. a 12-15 éves kissrácoknak nem ez lesz a kedvence...
← ElőzőOldal 2 / 2