Nem lesz több Windows 7 béta
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már elárulta magát:
"Másodszor pedig, az egyetlen ember ezen a fórumon, aki megmondja a frankót az jelen esetben ÉN vagyok, momentán a többiek a TOR-tól paráznak OFF-olnak, és terelnek, valamint engem ócsárolnak , a vélemények és a tényállás miatt, amit a Microsoft generált, én csak kimondom mi van."
Hát persze, az ügyet is csak M. Poirot oldhatja meg. Tudod akkora egy N vagy, mint a ház.
"Hol az iGazság?"
Hát nállad nem keresném. <#vigyor1>#vigyor1>
Igen, gettoharcos2 barátunk már leleplezte magát egy ideje, õ vajon kiki, és most már hottold is. Nem tudja letagadni; valószínûleg azért regisztrál rendre egy-egy újabb nicket, hogy legyen valaki, aki látszólag egyetért vele. Aztán nem kell hozzá sok idõ és kibújik a szög a zsákból, mert nem tudja levetkõzni a stílusát, sem a gondolkodásbelit, sem a formázásit, hogy szerteszéjjel szereti makrózni a posztjait, a sok géppisztolyos, és ban please smiley-krõl már nem is beszélve.
off vége
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
Egy azok közül akik microsoft haterkedõs idõszakukat élik,az összes létezõ oprendszerüket lewarezolták,szenvedtek vele majd szépen az ingyenes linuxot kezdték el dicsõíteni (állítom a fele linuxhoz gõzeköze nincs😄), majd fórumokon elkezdték osztani az észt..😊
Feltette anno a nevetséges gépére a lewarezolt vistát (512mb memória mellé amikor az már az xp-nek sem volt egy hûdemegasok😄),megállapította hogy minden lasabb,a játékok is,és visszatette az xp-t (állítom az van a gépén nem linux😄),majd 0 aggyal elkezdte a haterkedést,persze annyi ész nem szorult abba a kb 10-maximum 14 éves koponyába hogy utánnanézzen mi az ami a vistát lassítja és felesleges opció...😄
Kb ennyi a gyerek,szánalmas tizenéves ganxsta haterkedõ korszakát élõ takony😄
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Ezt a cikket olvastad már? Külön ajánlom a figyelmedbe a második oldalt.
OLVASNICSINÁLNI<#nezze>#nezze>
(bár abban egyetértek, hogy halál a kormányra)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Nem azért mert nincs joga az otthoni júzernek egy komoly géphez, hanem mert annyira lecsökkentette a OS-ek változatosságát, hogy elég egyetlen virust megírni és a fél világ összedõl. De egy ilyen szituban nem lehet minden rést betapasztani.
OK maradjon a vállalati felhasználóknak valami server OS-de lehetõleg teljesen más alapokon, mint az otthoninak szánt. Ez utóbbi viszont lehet kicsi egyszerû gyors. Ha a vírus támadáskor könnyen magadja magát, nem baj, legfeljebb a júzer rá van szoktatva, hogy tudatosan használja a számítógépét a saját biztonsága érdekében.
Meg ilyenek.
Amúgy most ismerkedem a Vistával, és eddig nem olyan vészes. Rengeteg hibája van, lassú, túl sok mindent beleraktak, amik viszont kis kézügyességgel kiirthatók. A beállításokat, a felhasználói felületet is feleslegesen kavarták meg, akik az eddigi Winnel is épp hogy elbírtak, azok most agybajt kaptak, mintha elõrõl kéne mindent tanulniuk, illetve nem mintha. Csak valakinek ez 3 év, másnak meg félóra. Az emberek többsége valszeg az elõbbi csoportba tartozik.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Finomleszek: Takarodj innen paraszt,nevetséges amit csinálsz a bámulatós helyesírásoddal,és maxihozzánemértéseddel együtt..😊
"Te sohase' nézel be a dógok mögé,
Hol az iGazság?
Enyém? Tiéd? Kié?
Itt megáll az ész, te meg mész tovább,
De ész nélkül hova jutsz, ha beverik a pofád?
Isten hozott nálam öcsém, ez a való világ..."
Másodszor pedig, az egyetlen ember ezen a fórumon, aki megmondja a frankót az jelen esetben ÉN vagyok, momentán a többiek a TOR-tól paráznak OFF-olnak, és terelnek, valamint engem ócsárolnak , a vélemények és a tényállás miatt, amit a Microsoft generált, én csak kimondom mi van.
Pontosan ugyanaz megy, mint a politikában: Orbán megmondja a frankót, és hogy õ hogy csinálná jól, erre lehurrogják azok a népsanyargatók akik még mindig uralkodnak a Magyar nép felett ! <#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>
Kellemes kalózkodást: https://torproject.org ; Szabadalmam a trinális ámítógép, amelynek alapja a trit. Ki nem szarja le a Windows 7-et ?
Félkövérrel beírt teljes szöveg.
Rengeteg fúrcsa smilly.
gettoharcos2 háromfelkiáltójeles.
vajon kiki?
na ez az arcátlan hazugság, mert csak úgy csinál, mintha kikapcsolná magát, de ha megnézed a task managerben akkor jól láthatod, hogy ott figyel a wuauclt.exe (Windows Update Automatic Update) minden egyes indításkor ! És sunnyog, és továbbra is ott virít, pedig én azt mondtam neki hogy takaroggyon a gépemrõl !
Már csak ezért (is) úgy be lehetne perelni a Microsoftot, hogy arról koldulna !
Hát mit képzelnek?
Egy makacs, szarul, gagyin megírt trójaitól még elviselem, sõt elvárom ezt a viselkedést, de nem egy ún. Rendszerprogramtól !!!!!!
<#falbav>#falbav><#felkialtas>#felkialtas><#taps>#taps><#banplz>#banplz><#violent>#violent><#kocsog>#kocsog><#levele>#levele>
Kellemes kalózkodást: https://torproject.org ; Szabadalmam a trinális ámítógép, amelynek alapja a trit. Ki nem szarja le a Windows 7-et ?
Arcátlan hazugság, 5 kattintással bárki kikapcsolhatja. Mondjuk aki kikapcsolja az vessen is magára... Egészen fura kicsavart gondolkodásmódja van azoknak, akik ennek a kikapcsolására buzdítanak, aztán csak terjednek az újabbnál-újabb férgek, csak növekszik a default telepítésekbõl zombi géppé váló masinák száma...
Tényleg az agyam eldobom, szerintetek az MS viccbõl adja ki azokat a javításokat? Baszki, akkor biztasd az autótulajokat is arra, hogy éveken keresztül szerviz és alkatrészcsere nélkül használják az autójukat. Minek bele olajcsere, új fékbetétek, szûrõk? Hiszen azokkal biztos csak le akarnak húzni a gyártók! Sõt, benzin se kell bele, megy az magától is!
amugymeg kit érdekel hoyg a te régi p4es konfigodon mi megy és mi nem! mert akkor vehetünk egy gyenge p2es konfigot is, amin röhögve elmegy a win 2000, az xp meg nem biztos! senki nem kényszerít rá hogy válts xprõl vistára vagy win7re, ha neked xp jó,meg a hardvereid sem elég jók máshoz, akkor maradj annál, de hülyeségeket ne írkálj állandóan! az xpt nem akarja amugy senki földbedöngölni, nem mondtam rá soha egy szóval sem, hogy rossz lenne! az meg hogy kinek melyik rendszer ablakkezelõje tetszik, hát ezen nem igazán érdemes vitatkozni, azthiszem ez maradjon ízlés kérdése! automata frissítéseket egy mozdulat kikapcsolni, de aki kikapcsolja az hülye, de az, hogy te nem tudod kikapcsolni az a te gondod, ezis csak téged minõsít!
Olvass utánna rengeteg tezs van a beta-val a windows 7 jelentõsen gyorsabb a vistánál és az xp-nél..😊
Lerí a szövegedbúl gõzödközöd nincs az egészhez,mezei microsoft haterkedés😄DD
Apropó vista.
Aki egy minimálisan is ért hozzá,pár kattintással beállítható hogy a látványa megmaradjon,ugyanakkor egy hajszálpöcsnyivel legyen csak lasabb az xp-hez képest (egy két játékban maximum 1-2 fps amúgy semmi)...Ha ehhez hozzájön mennyivel stabilabb az xp-nél...Nos a vistát semmi más nem buktatta meg,mint a rengeteg hozzánemértõ,akadékoskodó finnyá felhasználó,és a magas ár,ennyi.😊
Számtalan hozzászólást néztem hogy zabálja a memóriát,lassú,lasabbak a játékok stbstb...Nos...Nem😊
3-4 kibaxott kattintás (pár dolog kikapcsolása pl superfetch,hopp hol is van a memóriazabálás?😊 ) és máris van egy xp sebességü,de jóval szebb,stabilabb oprendszer a gépen...
Az index cikk tömören: az oldal elején brutálnagy betûkkel:
Magyarországon megbukott a Windows Vista
szal nemhogy globális trendi nem lesz belõle, de örülhetnek a Microsofték, ha egyáltalán a WinME szintjét megütik , a felhasználók számát tekintve...
Ahelyett, hogy a lúzer megszivatásával foglalatoskodnának, végre kiadhatnának egy rendes OS-t is, mielõtt pl. az Intel beelõzi õket a legújabb OS-ével a Moblinnal: http://index.hu/tech/szoftver/strn090202
A MUNKA SZABADDÁ TESZ
Viszta és XP között legalább írtak egy új ablakkezelõt, aminél igaz, hogy 10x szebb és gyorsabb is van linuxon, de nem gond... most nem linux topikban vagyunk...
Egyetlen céljuk, hogy a Visztába integrált mocskos szar és mocskos lassú trójai rendszert felgyorsítsák, minél hamarabb rátegyék a Win7 plecsnit és csókolom:
HADD SZOKJA A B*D*S PARASZT, a GÓJ , MÁST ÚGYSE ÉRDEMEL!
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
nos vistánál (és a késõbbiekben, így a Win7ben is) is ugyanez a heizet, azzal a lényegi különbséggel, hogy ott már semmilyen rendszergazda nem tudja lekapcsolni az ilyen szarokat akármilyen szakképzettséggel, vagy szaktudással SEM !
<#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>
arról, hogy a Microsoft , néhány ilyen shaq féle megfizetett gyászhuszárral, el akarja hitetni az emberekkel, hogy, ha felteszik ezt a Win7-et ez milyen hûde jó lesz majd nekik ( nekik, mármint a Microsoftnak pedig biztos qrva jó lesz, mert mindenkit meg tudnak majd figyelni) és ezért mindent elkövetnek, tûzzel-vassal küzdenek a globális cionista diktatúra gyeptégláinak földbedöngöléséért.. <#violent>#violent>
még kedvenc XP-nket is szándékosan tönkreteszik, ha tudják, ahol csak lehet, szarul megírt AutoUpdate-ekkel, szervíz-pakkokkal és a kedvenc Windows Genuine Advangtage-ünkkel, valamint a Virus-Removal Tool-lal ( rötyögnöm kell <#eplus2>#eplus2> )
bevonják a supportot, támogatást és az újonnan eladott notebookra rálobbizzák a Vista Ready és Premium matricákat, hogy a közeljövõben minél több lúzer telepítse , vagy kényszerüljön a globális trend miatt a telepítésre
így elérhetnék a tökéletes globális cionista diktatúrát, mindenkirõl mindent tudhatnának és bármikor bárkit elvihetnek, amirõl a többi cikk itt az SG-n úgy nagyáltalában szólni szokott volt:
torrent, tor használata, titkosítás használata stb...
<#banplz>#banplz>
<#violent>#violent><#szomoru1>#szomoru1>
A MUNKA SZABADDÁ TESZ
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
Ha még egy ilyen ócska trükkel is át lehet verni, az új , idézem: szuperbiztonságos, szuperbáros stb.. operációsrendszert, amit egy elsõéves, tojásfejû hallgató is összedob egy fél óra alatt, akkor mit szólnak majd az okos programozók által összetolt néhány kilobájtos esszembli rutinokhoz??? <#email>#email><#conf>#conf><#csodalk>#csodalk><#falbav>#falbav><#banplz>#banplz><#taps>#taps><#beka3>#beka3>
A MUNKA SZABADDÁ TESZ
Amúgy nekem integrált ATI HD 3200-asom van, ami fel van húzva memóból 700 megára.
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Mondjuk jól le kell takarítani elõtte, mert elõször nem csináltam meg jól és szar lett az egész annyira, hogy tehettem újra fel a rendszert.
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Kis Windows 7 teszt, ez uttal egy játékkal:
HL2-1280x1024, 16x aniso, reflect all, minden max, FSAA kikapcsolva, beépített videó stress test:
Windows Vista x64 Ultimate SP1: 243FPS
Windows 7 x64 Ultimate Beta1: 153FPS <#szomoru1>#szomoru1>
Következõ Far Cry-jal lesz.
\"...lámák kíméljenek.\"