121
  • gettoharcos2
    Igazán pedig szerintem, sem engem sem pedig mást nem zavarna, ha csak a Microsoft tud(hat)na rólam meg bármikor bármit. Eddig akárkit kérdeztem senkit nem érdekelt volna ez különösebben, viszont ha így állunk, akkor miért nem írnak végre egy olyan folyamatként futó kernelszintű alkalmazást, amit sem a task managerben sem a a folyamatkezelőben nem lehet látni, és hogy ne idegelje végre a Rendszergazdákat?? Miért kell nekem folyton kézzel lekapcsolgatnom a wuauclt.exe-t, a Machine Debug Manager-t , az "Error" Reporting Service-t, a Windows Messenger-t , és a Windows Automatic Update-t 23 rendszerkonfigurációs panelből??? csak azért hogy 99% biztos legyek abba hogy még a Microsoft se figyel meg???
  • gettoharcos2
    azoknak pedig folyton azt hajtogatják, hogy az XP is így meg úgy volt anno totálisan nincsen igazuk, mert , ha más nem is , az a potom 300 millió szoftver , ami kizárólag XP-re vagy XP+visszafele 100%(!)-ig kompatibilis-re készültek TOTÁLISAN igazolják széles-e neten az XP létjogosultságát és igazolja az a 40 Viszta program, ami visszafele többé , de inkább kevésbé kompatibilis visszafele, szal azok pedig elég jól igazolják az egész VIszta vonal nagyívbe kukába dobását.
  • gettoharcos2
    pontosan azok a lamerek akik kedvéért az UAC készült, na pontosan ők nem fognak soha sem tweakelni, azok a rendszergazdák akik pedig tudnának tweakelni azok pedig nagyívben elfelejtik a Windows Vistát és a Win7-et és inkább betweakelik a régi jól bevállt XP-jüket.
  • gettoharcos2
    ha még ezeket se csinálja meg, akkor mi a búbánatos f*szomat csinál az alatt a másfél óra alatt, és a 25 újraindítás alatt, amit egy 3 gigaherces P4-esen produkál 1 giga RAMon... ???
  • gettoharcos2
    Hogyha ilyen szuper lenne ez a Viszta , hogy f*ssá lehet tvíkelni, akkor vajon mi az édesanyjuk vérzivataros p*c*ájáért nem tudja magát feltelepítés közben betvíkelni intelligensen, mint egy alsóközéposztálybeli pistike féle linux, miért nem ismeri meg a képernyőm felbontását 2009-ben automatikusan , mint teszi azt 2000 óta egy józsika féle linux is... különben pedig a tvíkeléseknek kivétel nélkül mindig (előbb vagy utóbb) rendszerösszehullás lessz az eredménye, ha pedig difolt bácsi meséinél maracc akkor meg meg is nézheted hogy milyen gépen fog neked elfutni rendesen az a Windows Lusta.... (5 min. gigaherc min. 4 giga ram)
  • DjDano
    Azért túlzásba ne essünk, de egy szeptember/októberi megjelenés már simán elképzelhető, karácsonyig tutira megjelenik!
  • hdo
    Elő se vettem a telepítő lemezeket az alaplapomhoz, a Win7-es default ati driver OpenGL-ben el tudta futtatni az arra képes játékokat, D3D nem ment. Aztán felraktam a vistás Drivert, és nem változott semmit a helyzet. Aztán letöltöttem az ati knowledge base-ből a Win7 beta drivert, azóta megy minden.
  • arty
    a betaban nincs caps lock driver
  • arty
    bárcsak inkább végleges ne lenne...
  • NEXUS6
    Mission accomplished!:)))
  • mrzool
    Hát most annyira vagy mégsem tökéletes az a Win7, hogy csak nagybetűk vannak benne, vagy PEBKAC.:))
  • akos153
    NEKEM EDDIG TÖKÉLETESEN MENT A WINDOWS 7, SZEMMEL LÁTHATÓAN JOB MINT A VISTA DE EZ SEM TÖKÉLETES. EZEKET AZ APRÓBB HIBÁKAT KIJAVÍTANÁK ÉS MÁRIS PIACRA LEHETNE DOBNI MÉG A NYÁR ELŐTT!!
  • A1274815

Már elárulta magát:

"Másodszor pedig, az egyetlen ember ezen a fórumon, aki megmondja a frankót az jelen esetben ÉN vagyok, momentán a többiek a TOR-tól paráznak OFF-olnak, és terelnek, valamint engem ócsárolnak , a vélemények és a tényállás miatt, amit a Microsoft generált, én csak kimondom mi van."

• A1274815
    "Másodszor pedig, az egyetlen ember ezen a fórumon, aki megmondja a frankót az jelen esetben ÉN vagyok, momentán a többiek a TOR-tól paráznak OFF-olnak, és terelnek, valamint engem ócsárolnak , a vélemények és a tényállás miatt, amit a Microsoft generált, én csak kimondom mi van."

Hát persze, az ügyet is csak M. Poirot oldhatja meg. Tudod akkora egy N vagy, mint a ház.

"Hol az iGazság?"

Hát nállad nem keresném.
  • SityiSXT
    Ennyire naiv nem vagyok, csak gondoltam, talán mást is érdekel egy olyan cikk, ami rendet vág a Vista-XP FUD-ok között...
  • B0nFire
    off

Igen, gettoharcos2 barátunk már leleplezte magát egy ideje, ő vajon kiki, és most már hottold is. Nem tudja letagadni; valószínűleg azért regisztrál rendre egy-egy újabb nicket, hogy legyen valaki, aki látszólag egyetért vele. Aztán nem kell hozzá sok idő és kibújik a szög a zsákból, mert nem tudja levetkőzni a stílusát, sem a gondolkodásbelit, sem a formázásit, hogy szerteszéjjel szereti makrózni a posztjait, a sok géppisztolyos, és ban please smiley-kről már nem is beszélve.

off vége
  • Skyline
    Dehogy olvasta,a hozzászólásaiból lerí hogy sötét mint az országút...
    Egy azok közül akik microsoft haterkedős időszakukat élik,az összes létező oprendszerüket lewarezolták,szenvedtek vele majd szépen az ingyenes linuxot kezdték el dicsőíteni (állítom a fele linuxhoz gőzeköze nincs:D), majd fórumokon elkezdték osztani az észt..:)
    Feltette anno a nevetséges gépére a lewarezolt vistát (512mb memória mellé amikor az már az xp-nek sem volt egy hűdemegasok:D),megállapította hogy minden lasabb,a játékok is,és visszatette az xp-t (állítom az van a gépén nem linux:D),majd 0 aggyal elkezdte a haterkedést,persze annyi ész nem szorult abba a kb 10-maximum 14 éves koponyába hogy utánnanézzen mi az ami a vistát lassítja és felesleges opció...:D
    Kb ennyi a gyerek,szánalmas tizenéves ganxsta haterkedő korszakát élő takony:D
  • balee66
    Most nem azért, de nekem rohadtul nincs ott a wuauclt.exe a folyamatok közt, pedig sima SP2-es WinXp-m van, semmi registry buherálás, semmi tweaking progi, semmi... most akkor hogy is van ez?
  • SityiSXT
    vajon kiki / hottold / gettoharcos2:
    Ezt a cikket olvastad már? Külön ajánlom a figyelmedbe a második oldalt.
  • Skyline
    NEXUS,vista nem lassú kapcsold ki superfetch,és egyéb felesleges baromságokat--> teljes pompájában marad de kb xp sebességgel (ittott gyorsabb is),és messze stabilabb az xp-nél.

OLVASNICSINÁLNI
  • Sanyix
    T(H)OR a mi istenünk!!!!!!!!

(bár abban egyetértek, hogy halál a kormányra)
  • mrzool
    Látszik, hogy anno bezárták az OPNI-t...:(
  • NEXUS6
    A M$-nél egy elhibázott filozófiának tartom azt, hogy a júzer kezéből ki veszik a biztonsági kérdések megoldását. De a még rosszab döntés, a Win95 és a WinNT vonal egyesítése volt.
    Nem azért mert nincs joga az otthoni júzernek egy komoly géphez, hanem mert annyira lecsökkentette a OS-ek változatosságát, hogy elég egyetlen virust megírni és a fél világ összedől. De egy ilyen szituban nem lehet minden rést betapasztani.

OK maradjon a vállalati felhasználóknak valami server OS-de lehetőleg teljesen más alapokon, mint az otthoninak szánt. Ez utóbbi viszont lehet kicsi egyszerű gyors. Ha a vírus támadáskor könnyen magadja magát, nem baj, legfeljebb a júzer rá van szoktatva, hogy tudatosan használja a számítógépét a saját biztonsága érdekében.

Meg ilyenek.

Amúgy most ismerkedem a Vistával, és eddig nem olyan vészes. Rengeteg hibája van, lassú, túl sok mindent beleraktak, amik viszont kis kézügyességgel kiirthatók. A beállításokat, a felhasználói felületet is feleslegesen kavarták meg, akik az eddigi Winnel is épp hogy elbírtak, azok most agybajt kaptak, mintha előről kéne mindent tanulniuk, illetve nem mintha. Csak valakinek ez 3 év, másnak meg félóra. Az emberek többsége valszeg az előbbi csoportba tartozik.
  • Skyline
    Teljes homály...valaki nemakarja banolni ezt a FASZT?:)
  • Skyline
    Lol,az automatic update semmit nem szed le a teljesítményből,eredeti windowsnál egyáltalán nemhinném hogy bárkit zavar akinek meg nem eredeti max manuálisra állítja és utánnanéz a neten melyik frissítést nem szabad leszedni...:D

Finomleszek: Takarodj innen paraszt,nevetséges amit csinálsz a bámulatós helyesírásoddal,és maxihozzánemértéseddel együtt..:)
  • hottold
    Először is válaszként hadd kezdjem egy Ganxsta Zolee idézettel:

"Te sohase' nézel be a dógok mögé,
    Hol az iGazság?
    Enyém? Tiéd? Kié?
    Itt megáll az ész, te meg mész tovább,
    De ész nélkül hova jutsz, ha beverik a pofád?
    Isten hozott nálam öcsém, ez a való világ..."

Másodszor pedig, az egyetlen ember ezen a fórumon, aki megmondja a frankót az jelen esetben ÉN vagyok, momentán a többiek a TOR-tól paráznak OFF-olnak, és terelnek, valamint engem ócsárolnak , a vélemények és a tényállás miatt, amit a Microsoft generált, én csak kimondom mi van.

Pontosan ugyanaz megy, mint a politikában: Orbán megmondja a frankót, és hogy ő hogy csinálná jól, erre lehurrogják azok a népsanyargatók akik még mindig uralkodnak a Magyar nép felett !
  • A1274815

Félkövérrel beírt teljes szöveg.
    Rengeteg fúrcsa smilly.
    gettoharcos2 háromfelkiáltójeles.

vajon kiki?
  • hottold
    "...5 kattintással bárki kikapcsolhatja. Mondjuk aki kikapcsolja az vessen is magára..."

[b] na ez az arcátlan hazugság, mert csak úgy csinál, mintha kikapcsolná magát, de ha megnézed a task managerben akkor jól láthatod, hogy ott figyel a wuauclt.exe (Windows Update Automatic Update) minden egyes indításkor ! És sunnyog, és továbbra is ott virít, pedig én azt mondtam neki hogy takaroggyon a gépemről !

Már csak ezért (is) úgy be lehetne perelni a Microsoftot, hogy arról koldulna !

Hát mit képzelnek?

Egy makacs, szarul, gagyin megírt trójaitól még elviselem, sőt elvárom ezt a viselkedést, de nem egy ún. Rendszerprogramtól !!!!!!
  • mrzool
    XP-nknél is milyen szinten makacskodik az automata frissítésekhez: egy egyszerű lúzer le sem tudja kapcsolni

Arcátlan hazugság, 5 kattintással bárki kikapcsolhatja. Mondjuk aki kikapcsolja az vessen is magára... Egészen fura kicsavart gondolkodásmódja van azoknak, akik ennek a kikapcsolására buzdítanak, aztán csak terjednek az újabbnál-újabb férgek, csak növekszik a default telepítésekből zombi géppé váló masinák száma...

Tényleg az agyam eldobom, szerintetek az MS viccből adja ki azokat a javításokat? Baszki, akkor biztasd az autótulajokat is arra, hogy éveken keresztül szerviz és alkatrészcsere nélkül használják az autójukat. Minek bele olajcsere, új fékbetétek, szűrők? Hiszen azokkal biztos csak le akarnak húzni a gyártók! Sőt, benzin se kell bele, megy az magától is!
  • mrzool
    Vajonkiki, már érzed a vesztét a gettóharcos nickednek, ezért bereggeltél egy újabb fikanicket?:) Gratula...
  • Skyline
    Remélem sikerült annyira parasztúl fogalmazni hogy megértsd:D
  • shaq
    skylinenál van a pont:)
    amugymeg kit érdekel hoyg a te régi p4es konfigodon mi megy és mi nem! mert akkor vehetünk egy gyenge p2es konfigot is, amin röhögve elmegy a win 2000, az xp meg nem biztos! senki nem kényszerít rá hogy válts xpről vistára vagy win7re, ha neked xp jó,meg a hardvereid sem elég jók máshoz, akkor maradj annál, de hülyeségeket ne írkálj állandóan! az xpt nem akarja amugy senki földbedöngölni, nem mondtam rá soha egy szóval sem, hogy rossz lenne! az meg hogy kinek melyik rendszer ablakkezelője tetszik, hát ezen nem igazán érdemes vitatkozni, azthiszem ez maradjon ízlés kérdése! automata frissítéseket egy mozdulat kikapcsolni, de aki kikapcsolja az hülye, de az, hogy te nem tudod kikapcsolni az a te gondod, ezis csak téged minősít!
  • Skyline
    "Vedték"...ez fájt..:D

Olvass utánna rengeteg tezs van a beta-val a windows 7 jelentősen gyorsabb a vistánál és az xp-nél..:)

Lerí a szövegedbúl gőzödközöd nincs az egészhez,mezei microsoft haterkedés:DDD

Apropó vista.
    Aki egy minimálisan is ért hozzá,pár kattintással beállítható hogy a látványa megmaradjon,ugyanakkor egy hajszálpöcsnyivel legyen csak lasabb az xp-hez képest (egy két játékban maximum 1-2 fps amúgy semmi)...Ha ehhez hozzájön mennyivel stabilabb az xp-nél...Nos a vistát semmi más nem buktatta meg,mint a rengeteg hozzánemértő,akadékoskodó finnyá felhasználó,és a magas ár,ennyi.:)
    Számtalan hozzászólást néztem hogy zabálja a memóriát,lassú,lasabbak a játékok stbstb...Nos...Nem:)
    3-4 kibaxott kattintás (pár dolog kikapcsolása pl superfetch,hopp hol is van a memóriazabálás?:) ) és máris van egy xp sebességü,de jóval szebb,stabilabb oprendszer a gépen...
  • gettoharcos2
    Érdemes ehhez tartaniuk magukat azoknak, akik Visztát, vagy Win87-et akarnak telepíteni: http://index.hu/tech/szoftver/magyr090126

Az index cikk tömören: az oldal elején brutálnagy betűkkel:

Magyarországon megbukott a Windows Vista

szal nemhogy globális trendi nem lesz belőle, de örülhetnek a Microsofték, ha egyáltalán a WinME szintjét megütik , a felhasználók számát tekintve...

Ahelyett, hogy a lúzer megszivatásával foglalatoskodnának, végre kiadhatnának egy rendes OS-t is, mielőtt pl. az Intel beelőzi őket a legújabb OS-ével a Moblinnal: http://index.hu/tech/szoftver/strn090202
  • hottold
    elmondom még azt is, hogy a Vista és Win7 között még annyira sem vedték a fáradtságot, hogy legalább egy új, tetszetős ablakkezelőt írjanak, neeeem, meghagyták a Visztás szkint, "jó lesz majd az a parasztnak!" címszóval, "hadd szokja !"

Viszta és XP között legalább írtak egy új ablakkezelőt, aminél igaz, hogy 10x szebb és gyorsabb is van linuxon, de nem gond... most nem linux topikban vagyunk...

Egyetlen céljuk, hogy a Visztába integrált mocskos szar és mocskos lassú trójai rendszert felgyorsítsák, minél hamarabb rátegyék a Win7 plecsnit és csókolom:

HADD SZOKJA A B*D*S PARASZT, a GÓJ , MÁST ÚGYSE ÉRDEMEL!
  • Sanyix
    Csak nehogy terroristák kezébe kerüljön!
  • hottold
    gondoljatok csak bele, hogy még kedvenc kalóz XP-nknél is milyen szinten makacskodik az automata frissítésekhez: egy egyszerű lúzer le sem tudja kapcsolni, a felhasználói paneleken, még ha akarja sem, a wuauclt.exe mindenképp elindul amíg egy rendes rendszergazda haza nem b*ssza ahogy kell

nos vistánál (és a későbbiekben, így a Win7ben is) is ugyanez a heizet, azzal a lényegi különbséggel, hogy ott már semmilyen rendszergazda nem tudja lekapcsolni az ilyen szarokat akármilyen szakképzettséggel, vagy szaktudással SEM !
  • ge3lan
    Csak nehogy TOR-t is használjanak, mert akkor tényleg végünk.
  • hottold
    Elmondom itt tömören miről van itt nagyba szó:

arról, hogy a Microsoft , néhány ilyen shaq féle megfizetett gyászhuszárral, el akarja hitetni az emberekkel, hogy, ha felteszik ezt a Win7-et ez milyen hűde jó lesz majd nekik ( nekik, mármint a Microsoftnak pedig biztos qrva jó lesz, mert mindenkit meg tudnak majd figyelni) és ezért mindent elkövetnek, tűzzel-vassal küzdenek a globális cionista diktatúra gyeptégláinak földbedöngöléséért..

még kedvenc XP-nket is szándékosan tönkreteszik, ha tudják, ahol csak lehet, szarul megírt AutoUpdate-ekkel, szervíz-pakkokkal és a kedvenc Windows Genuine Advangtage-ünkkel, valamint a Virus-Removal Tool-lal ( rötyögnöm kell )
    bevonják a supportot, támogatást és az újonnan eladott notebookra rálobbizzák a Vista Ready és Premium matricákat, hogy a közeljövőben minél több lúzer telepítse , vagy kényszerüljön a globális trend miatt a telepítésre

így elérhetnék a tökéletes globális cionista diktatúrát, mindenkiről mindent tudhatnának és bármikor bárkit elvihetnek, amiről a többi cikk itt az SG-n úgy nagyáltalában szólni szokott volt:
    torrent, tor használata, titkosítás használata stb...
  • hottold
    Az neked nem eléggé konkrét, hogy ugyanazon a "régebbi" P4-es konfigon , pl: egy mezei P4 ABIT SA7 alaplapban, mittomén 512 rammal, szal ezen a gépen egy rendes kalóz XP tökéletesen gyorsan fut, ugyanezen a konfigon egy akármilyen linux is gyorsan fut, az XP alkalmazásai is gyorsan és megbízhatóan futnak, viszont amint felteszel egy Vistát, vagy egy ilyen Win7-et máris min. 10x lassabb lesz MINDEN és mindezt úgy hogy semmi nem indokolná, hacsak nem a kernel szinten integrált, kiirthatatlan Microsoft féle trójai ?!