Need for Speed: Hot Pursuit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
Szeretik a tájakat a régi burnoutokból kiindulva, de a várost is szeretik a paradiseból kiindulva, úgyhogy majd meglátjuk. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Vmeik kommentelõ azt írta hogy a Criterionnál szeretik a tájakat. Szal lehet hogy visszatérnek a gyökerekhez.

[HUN]FaTaL
A nitró egy vicc, a world online egy tdu klón carbon köntösben, talán a shift még jó lehet.

SLICK
én mondjuk nem ismerem a Bornoutot, csak névrõl + láttam 1-2 képet.

#29: az ilyen divathuszárok tudnak engem is kiborítani. Ami azt illeti a tuningolás engem nem zavart, csupán csak az, hogy elvettek belõle, majd adtak hozzá vmi újat, ami már tényleg eszetlenség volt.

Szvsz ez a része ott lett elbaszva, hogy nem a Need For Speed névvel kellett volna kiadni, így minden Vér Pisteike csak a Carbonnal meg Pro Streettel azonosítja az NFS nevet. Nekem tetszett az UG1 és a 2 is, különösebb bajom nem nagyon volt velük, de innen a lehetõ legmélyebb végtermékbe került a franchise.

Minden esetre kiváncsi leszek, hogy sikerül-e helyreállítani a romokban heverõ NFS nevet a megjelenõ 4 rész valamelyikével.

[HUN]FaTaL
U1-U2 színvonal? Ez is lehet vagy 10 éves, aki a régi nfsekkel nem játszott semmit. A Burnout pedig egy jó játék, de más kategória, mint az NFS. 😊

a burnout fikázást leszámítva osztom a véleményét
szart sem ér a NFS név már évek óta
SLICK
egyik kommentelõ GameStaron:

"u3 kell a népnek nem ilyen szarságok. nemazért de a burnout paradise se volt sokkal jobb mint az undercrover. mindkettõ szar. u2 után még talán a carbon volt valamire méltó is, de a többi már hót unalom. vagy visszatérnek az u1-2 szinvonalhoz vagy húzzanak a fenébe"

Hány éves lehet? 11 vagy 12?

Még is csak készül egy Need for Speed a Criterionnál is. Most már hivatalosnak is vehetjük a dolgot. Szerintem, ha van csapat ami letudja majd venni róla a rókabõr jelzõt akkor a Criterion. Képzelem milyen lesz a Shift, ha már az EA-sok is a következõ részrõl beszélnek.

Forrás:

Forradalmian új Need for Speed a Burnout készítõitõl! - GameStar
Készül a Criterion által fejlesztett Need for Speed - GameKapocs
SLICK
tehát úgy néz ki ez is fos lesz, úgy néz ki :c

Úgy néz ki, hogy az idei negyedik rész végül nem is a negyedik lesz, hanem jövõre jön csak ki.
Úgy néz ki mégis csak a Black Box fogja csinálni suxxx
hírforrás

Lambo fan
Nézd, igazából nem tudom, milyen lehet ekkora értelmi gondokkal küzdeni 30+ évesen, de kívánok sikeres talpraállást (ne vedd sértésnek).

"megyek nyitok egy topikot NFS 2013 cimmel. "ez lenne az a játék, ami 2013-ban jön majd ki"

Nyiss, ha jól esik, de ilyen rossz hasonlatot is ritkán látni: semmi se utal arra, hogy 2013-ban jönne bármiféle NFS, ezt te csak hasraütés szerûen tetted közzé miután kitaláltad egyénileg, míg a Criterion Games !idén! megjelenõ játékáról egy belsõ EA-s forrás nyilatkozott.
Nem kell konstatálnod, hogy ez -még- nem hivatalos megerõsítés, tudjuk nélküled is! A legutóbbi évek tapasztalatai szerint mindig tavasz vége felé jelentik be hivatalosan is az év végén megjelenõ NFS rész (és ugye a nem Criterion-féle NFS részek a különbözõ fejlesztõstúdióktól nyáron és õsszel jelennek meg, ránézésre tiszta a terep ennek a negyedik fejlesztõstúdiónak a téli megjelenéshez).

"ban-t az ilyen topiknyito hulladéknak ..."

Én azt mondom: vonják meg már a regisztrációs lehetõséget is az ilyen primitív embereknek.

arty
megyek nyitok egy topikot NFS 2013 cimmel. "ez lenne az a játék, ami 2013-ban jön majd ki".

ban-t az ilyen topiknyito hulladéknak ...

Forza.

examinee
😊😊😊😊😊 Jó ea-t értettem alatta😊

nfs elég nehezen erõsíthette meg, max csak ha mesterséges intelligenciával bír a program, talán, de addig inkább csak az ea egyik embere erõsítette meg 😄

examinee
Nemtom ezt a lent linkelt cikket ki írta, de nincs sok értelme. Semmi konkrét.
Az NFS jövõjét illetõen itt egy cikk, ami már megbízható forrás, hisz az nfs is megerõsítette és hivatlaos sajtóközlemény. Az hogy mikor mi lesz belõle az kérdés.
Klikk

Shifter
éjjen 1 újabb sz*rkupac XD

ಠ_ಠ

Frosty01
#9, #10 <#wilting> debuták.vagytok.

practitioner of the forbidden arts of death

Egy PC Dome-os forrás szerint a jövõben fog játszódni a game. Hogy mennyire utálom ezeket az elõzetes pletykákat 😄
Emlékszem még az Undercover elõzetes pletykáiban fegyverek használata is fel volt tûntetve. Minden szart kitalálnak a rajongók állandóan 😄

RAZOR27
ügyi vagy

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

reaper4
jaja

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Ez nem az NFS Nitro lesz...
Ezt a Criterion fejleszti, és év vége fele jön majd.

tigeroo
igenis fõnök!
a nitro csak Wii-re és DS-re lesz
Máté94
Zárható!
PepsiMax
ez lesz az új NFS....kár votl érte topikot nyitni
NFS Nitro

P4,Intel Celeron 3,06 GHZ,1024 MB RAM,Sound Blaster Live,Ati Radeon HD2400(AGP)

Qwerty4
Mondjuk hasonlók nem lehetnek ha mindegyik címet külon csapat fejleszti és az alapkoncepciójuk is külonbozik.
De tényleg õrület mire vállakoztak, 4 NFS egy évben, OMG.<#falbav>
4 ótvarság helyett johetne egy jól átgondolt játék...

Qwerty4

Errõl a negyedik idei NFS-rõl szerintem az elsõ morzsák (infók,képek) tavasszal érkeznek majd, ahogy minden évben menni szokott.

Gyerekek, idén agymenést kapunk a sok NFS-tõl.<#idiota>

Jövõre tuti az lesz, hogy az akkor kijövõ NFS-ek száma minimum a felére redukálódik, mert a rajongók majd panaszkodni fognak, hogy ennyi NFS ne jöjjön már egy évben, mert a minõség rovására mehet stb stb, meg hasonlók lesznek, figyeljétek majd meg 😄

schrank
elsõre azt olvastam citroengames <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

azt a Slightly Mad Studios
Fido4life
a Shiftet nem az fejleszti ?

mama 2
Ennyi NFS-t egy évben<#wilting><#szomoru2><#wow3>. Elég lenne évente egy is ebbõl a ótvar sz*rból...

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

SZilaJMaGGoT
Ennek most sok értelme volt... :/ fõleg így, hogy még a címét se tudni(nemhogy infót)...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Lambo fan
Ez lenne az idén kijövõ negyedik NFS topikja, amit a Criterion Games fejleszt és év végén jön.<#idiota>
Cikk: http://www.sg.hu/cikkek/64563