Need for Speed: Hot Pursuit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Szerintem a többségnek annyira mind1, hogy milyen kategóriájú autók közül lehessen választani, sokkal inkább a játékélményre mennének, szóval ahol izzik a hangulat. Vagy legalább kilistázná az autókategóriák mellé, hogy jelenleg melyiknél várnak a legtöbben játékosokra.
Nagy csalódás ez. Na meg a másik, hogy ott van a Fõmenüben, hogy "Hírek". Oda én érdekes mód soha sem kapok semmit sem, még a patchekrõl sem értesítõket (innen, sg-rõl elõbb értesülök patchekrõl, mint Autologból). Akkor meg nem értem minek van.
Pedig gondolom legtöbben nem is tudnak még a 2. patchrõl, így akiknek az nincs meg, velük esélytelen a multizás.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
itt: https://hotpursuit.needforspeed.com/hu/autolog/login?destination=autolog
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Én most kezdtem, de érdekelnek a online versenyek borbelyj2 a nevem.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
A hét évig fejlesztett Huayra 710 és 740 lóerõs V12-es AMG-motorokkal készül, a végsebessége 370 km/óra.
Tekintettel arra, hogy nemcsak minden adat, hanem a hét elején szkennelt fotók is kiszivárogtak a Pagani új szuperautójáról, a gyártó nyilvánosságra hozta a hivatalos sajtóanyagot. Ebbõl kiderült, hogy a Huayra a nevét egy dél-amerikai szélistenrõl, Aymara Huayra Tatáról kapta.
Szárnyas ajtókkal készül a sportkocsi, ezt a megoldást korábban nem alkalmazta a Pagani. Új fejlesztésû, karbon-titán váz köré épült a Huayra, maga a karosszéria karbonszálas anyagból készült. Ahol lehetett, könnyû súlyú anyagokat használtak, így csak 1350 kilogrammos lett a Zonda-utód szárazon, de így is jó egy mázsával súlyosabb a régi modellnél.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!
Paradox, nem? :)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
- Lamborghini Murciélago LP 650-4 Roadster
- Dodge Viper SRT10 Convertible Final Edition
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Origin: Mikeee89, NFS World: HUNMikeee, Shift 1: HUNMikeee
Nálam elég sok javulást hozott, végre nem szaggat a játék be a nagyobb nyitott tereken (még mindig fenn áll a dolog csak most már csak egy pillanatig)
Ennek köszönhetõen most már nem dob le az online versenyekrõl ^^
Thx <#worship>#worship>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Egyébként az ideje a versenyen még reális, tehát itt biztos nem csalt. Pont.
Egyébként KINT AZ ÚJ PATCH!
legalább zsinórban 177? :DD
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem elõtt!
Amúgy nincs gond az idõvel, az én 3. idõmben benne van egy frontális karambol is <#fejvakaras>#fejvakaras>
UI: úgyis én dolgoztam vele a legtöbbet (177 próbálkozás) <#idiota>#idiota>
:)))
najó, igazából van már nfs polóm, barátnõm keresztanyukája ea gamesnél dolgozik, szóval...:)De a verseny komolyra ment, és jó lenne tudni, hogy mindenki tisztességes idõvel vett részt rajta..
ma mikor leszel?
NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |
Na mindegy, szerintetek érdemes megvásárolni? Ér ennyit a játék vagy még várjak az árakkal?
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
Viszont 157 próbálkozás <#idiota>#idiota>
Viszont elég brutális bugokat csinál ha ráerõltetem az AA-t. Ha esetleg nyomok egy alt+tabot, visszatérve minden növény elveszti a textúráját és teljesen fehér lesz pl.
ha lesz idõm tesztelem, ha jól olvastam a 8x-ost annyira nem szereti, de 4x-est beállítva szépen hasít.