Need for Speed: Hot Pursuit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Végre hozzá tudok szólni...😊
Én is próbálgattam ezt a v12 ventage versenyt, 1:23:18 lett a legjobb idõm. Remélem nyerek polót...😛
Gettobuxát és Bullittot már felvettem, aki tud vegyen fel, szeretnék faragni az idõeredményeken karrierbe, de online is tolhatjuk természetesen 😊 mazsola71
2, Telepíted.
3, Futtatod az aktivátort (aki az elõzõvel crackelte telepítse újra a játékot).
erre próbálok rájöni mi lehet a hiba d3dx9_42.dll hiba ûzenetet ír ki pedig mindent feltettem segítsetek légyszí elõre is thx
a patch meg majd akkor jön amikor már senkit nem fog érdekelni. MÁr lassan 3-jára végzem ki a versenyeket, a patch mitt már nem hiszem hogy kedvem lesz m1x 😊
élvezetes, de lehetne még verseny vagy ami még brutibbb lenne az egy mission editor....
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Szembejövõ forgalom: nekem nincs gond, még bukkanónál sem, mert a forgalom még a bukkanón is átlát és már elõre nyomja a dudát ezerrel <#idiota>#idiota>
Nehézség: egyet kell értsek veled, a KING OF THE ROAD versenyen (ha jól emlékszem) 4:21-es idõvel csak ezüstöt szereztem. Versenyen hiába húzol el az ellenféltõl akár 10 másodpercre is, pillanatok alatt utolér. Üldözöttként meg alap, hogy folyamatosan a szembejövõ sávba és a forgalomhoz közel kell menni, mert az növeli a nitrót <#wave>#wave>
Egyébként nagyon szép gamma, tetszik a környezet is, csak van benne egy-két zavaró dolog a fent említetten kívül is(számomra).Néha egyáltalán nem látni, ha jön velem szembe valaki és néztem pár videót youtube-on, nem csak nekem nem tûnnek fel egyes autók.Jó, ezt most foghatnánk arra, hogy 250 felett már mi tûnne fel az embernek, de a legtöbbet tisztán látom messzirõl, némelyeket viszont nem, mert beleolvadnak a környezetbe.Ez is egy hiba lehet, vagy nálam nem stimmel valami?
A másik, hogy szerintem is piszok nehézre sikeredett.Toltam már nem egy NFS-el, de ez még a régi Hot Pursuitnál is nehezebbnek tûnik nekem(bár az nem volt olyan nehéz).Sosem adtam alább a nehézségi szinteket, ha lehetett választani, mindig a legnehezebbet választottam, de itt kiborító tud lenni, ha egy tesztvezetésnél le vagyok maradva 8 másodperccel😄 Biztos nem figyelek valami rövidítésre, de akkor is zavaró 😊
Na ez hosszúra sikeredett, remélem válaszol is majd valaki😊 Üdv!
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
5x próbáltam, mindegyik 1:29 lett...
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Nekem jelenleg 1:27, van még mit javítani rajta.
thx
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |
nekem 1:29, mondjuk 2x koccantam a célegyenesben 😄
Ez egy nagyon jó idõ, nagyon ki kell tapasztalni hol érdemes nitrózni és ráadásul a forgalom sem mindegy (nitró gyûjtés miatt). Sztem ezen max 1-2 másodpercet lehet faragni <#wink>#wink>
V12 for Victory Time Trial esemény, két Aston Martin közül lehet választani. Szintidõ: 1:25:65!
na akkor tényleg le...
köce
Egyébként meg annyi a különbség, hogy a Shift inkább realitásra épül, ez meg szórakoztatásra. Mindkettõ jó, az, hogy ide kevesebben írnak, az csak az SG fórum hardcore gamertársadalmát mutatja 😄
gépigénye mennyivel több ? pro street maxon fut, de ennyit is bír a gép.
a shift ennyivel jobb, hogy ide alig jön hsz. ?
pláne már annak is jön a második része...
írna vki errõl is pár sort hogy mégis milyen ?
Ha ezt új ablakban nyitom (csak az swf-t) akkor ez is megjelenik csak itt a topicban nem 😄
http://goo.gl/gd6Zi5
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
hát nemtom mit csináljak vele, csak egy sima iframe-be rakott html-be rakott flash <#idiota>#idiota>
majd utána játok holnap
All hail the double x!
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Nem, nem reklámszûrõ, megnéztem tiszta ff-el is 😄
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
* A karrier menübõl, Seacrest County térképénél egy gombnyomással elérhetõ. Ebben a módban autókázhatunk a teljesen nyitott világban.
* Nem gyûjthetõ bounty freedrive-ban.
* Nincs totálkár.
* Nincsenek rendõrök."
na akkor van mégis.
A játék helyszíne a Seacrest County. Szóval egy vidék.
Olvass el a FAQ-t!!!
volna egy kis problémám
ma vettem meg a játékot és sikeresen fel is telepítettem de mikor beléptem a játékba megrökönyödve láttam hogy rossz karakternévre reggeltem be a játékot
Kérdés hogyan tudnám megváltoztatni a játékban az online nevemet?
Tudom Ea azonosító de igazából az van elszúrva és azt kellene megváltoztatom de nem tudom hogyan kellene ha tudtok segíteni megköszönném.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Lenne egy olyan kérdésem. hogy valahogy be lehet állítani a nehézségi fokozatot? Mert nekem nagyon nehéznek tûnik a game...😄 Még csak 5-ös vagyok, most kaptam meg a Gallardo-t, és eddig is vért izzadtam a versenyeknél.
Amúgy jó game lett.