Need for Speed: Hot Pursuit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gduck
Hoppá, holnap már 14.-e. Én is megyek még este akkor párat, bár eddig csak 1:26 sikeredett <#fejvakaras>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Sziasztok!
Végre hozzá tudok szólni...😊
Én is próbálgattam ezt a v12 ventage versenyt, 1:23:18 lett a legjobb idõm. Remélem nyerek polót...😛
Gettobuxát és Bullittot már felvettem, aki tud vegyen fel, szeretnék faragni az idõeredményeken karrierbe, de online is tolhatjuk természetesen 😊 mazsola71
pxxl
<#ejnye1>

All hail the double x!

köszi directx próbléma megoldva

gépem konfigja:xp 2002 sp3 AMD Athlon 64 x2 Dual, Core Processzor 6000+ , 3,11 GHz 2 Gb ram, ati radeon hd 4350

[HUN]FaTaL
Telepítsd a legújabb directxet.

http://goo.gl/gd6Zi5

1, Mountolod/kiírod.
2, Telepíted.
3, Futtatod az aktivátort (aki az elõzõvel crackelte telepítse újra a játékot).

erre próbálok rájöni mi lehet a hiba d3dx9_42.dll hiba ûzenetet ír ki pedig mindent feltettem segítsetek légyszí elõre is thx

M@TriX
ha gyengébb a verda versenyen akkor érdemes az elsõ vagy akár a második mögött menni ott szépen tölti a végén és az utolsó kanyar után rátenyerelni a nitróra és akkor már nem tudnak semmit csinálni, én sokszor így nyertem meg a versenyt.

a patch meg majd akkor jön amikor már senkit nem fog érdekelni. MÁr lassan 3-jára végzem ki a versenyeket, a patch mitt már nem hiszem hogy kedvem lesz m1x 😊

élvezetes, de lehetne még verseny vagy ami még brutibbb lenne az egy mission editor....

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

DONGUBA
Hali valami otlet arra h feltelepitem elindul az intro es ott amikor mondja hogy nyomj meg egy gombot kilep winbe.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Köszi!Hát várható volt, hogy PC-s verzióval "nincs idejük" foglalkozni, gondolom valami marketing stratégia lehet ez is 😊) Sajnálatos, mert az a két hiba, amit javítana, tényleg nagyon zavaró.Oké, a dudát hallom én is a forgalomnak, de motorhang alig jön át...No akkor várunk😊

gduck
Patch2: Ha megjelenik végre (patch2 bejelentése után közölték a fejlesztõk hogy a PC verzióval nincs idejük foglalkozni) akkor INNEN tudod majd letölteni.

Szembejövõ forgalom: nekem nincs gond, még bukkanónál sem, mert a forgalom még a bukkanón is átlát és már elõre nyomja a dudát ezerrel <#idiota>

Nehézség: egyet kell értsek veled, a KING OF THE ROAD versenyen (ha jól emlékszem) 4:21-es idõvel csak ezüstöt szereztem. Versenyen hiába húzol el az ellenféltõl akár 10 másodpercre is, pillanatok alatt utolér. Üldözöttként meg alap, hogy folyamatosan a szembejövõ sávba és a forgalomhoz közel kell menni, mert az növeli a nitrót <#wave>

Sziasztok!Olvasgattam itt egy kicsit és látom jön majd egy patch a hang és a kiosztás-változtatás miatt.Hát bizony az nem ártana tényleg, nem tudjátok mikorra várható?
Egyébként nagyon szép gamma, tetszik a környezet is, csak van benne egy-két zavaró dolog a fent említetten kívül is(számomra).Néha egyáltalán nem látni, ha jön velem szembe valaki és néztem pár videót youtube-on, nem csak nekem nem tûnnek fel egyes autók.Jó, ezt most foghatnánk arra, hogy 250 felett már mi tûnne fel az embernek, de a legtöbbet tisztán látom messzirõl, némelyeket viszont nem, mert beleolvadnak a környezetbe.Ez is egy hiba lehet, vagy nálam nem stimmel valami?
A másik, hogy szerintem is piszok nehézre sikeredett.Toltam már nem egy NFS-el, de ez még a régi Hot Pursuitnál is nehezebbnek tûnik nekem(bár az nem volt olyan nehéz).Sosem adtam alább a nehézségi szinteket, ha lehetett választani, mindig a legnehezebbet választottam, de itt kiborító tud lenni, ha egy tesztvezetésnél le vagyok maradva 8 másodperccel😄 Biztos nem figyelek valami rövidítésre, de akkor is zavaró 😊
Na ez hosszúra sikeredett, remélem válaszol is majd valaki😊 Üdv!

SeanJRRussel
dettó

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

tudom én, hogy hogy kéne, csak nem megy 😄
5x próbáltam, mindegyik 1:29 lett...

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

Melyik autót használod? V12-el mentem én az idõm, a hosszú egyenesre töltsd fel a nitrót, kanyarban pedig íven csússz, a lehetõ legközelebb a korláthoz. Meg lehet csinálni az 1:23-at is, sõt, talán még alá is lehet menni, ha jól jön ki a traffic meg nem hibáz az ember...

SeanJRRussel
1:29 nél jobbat sehogy nem tok menni.AKár hogy megyek sose megyek 1:29 alá..

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

1:23:25 per pill a legjobb idõ, a DBS Volante-vel ráadásul, ami gyorsabb, viszont szarabb irányítani.

gduck
Folyamatosana bal oldali sávban kell menni a nitró miatt, nem szabad fékezni, ki kell fogni a megfelelõ forgalmat (van pár script, nem tudom melyik a legjobb), autókat szûken elõzni a nitró miatt, és meg kell találni hol érdemes a nitrót felhasználni <#wave>

Nekem jelenleg 1:27, van még mit javítani rajta.

nekem is írja már ki vki a nevem mellé, h az autolog nevem Gettobuxa
thx

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

SeanJRRussel
Felvettelek Bullitt

modelcar
Én is csak 1:26-ot tudtam menni. (egyenlõre <#nevetes1>)

NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |

hogy a f.szomba lehet annyit menni <#nemtudom><#violent>
nekem 1:29, mondjuk 2x koccantam a célegyenesben 😄

Tegnap este 1:23 volt már a legjobb idõ 😄

gduck
Felvettelek, majd igazold vissza <#wave>

Ez egy nagyon jó idõ, nagyon ki kell tapasztalni hol érdemes nitrózni és ráadásul a forgalom sem mindegy (nitró gyûjtés miatt). Sztem ezen max 1-2 másodpercet lehet faragni <#wink>

Újabb versenyt tartunk, ezúttal Shift pólóért.

V12 for Victory Time Trial esemény, két Aston Martin közül lehet választani. Szintidõ: 1:25:65!

😊

na akkor tényleg le...

köce

ProStreet, utána Undercover, majd Shift és utána ez. 😄 Úgyhogy még le vagy maradva 😄
Egyébként meg annyi a különbség, hogy a Shift inkább realitásra épül, ez meg szórakoztatásra. Mindkettõ jó, az, hogy ide kevesebben írnak, az csak az SG fórum hardcore gamertársadalmát mutatja 😄

én még csak a pro street-ig jutottam idõ híján, sorrendben ugye ez következik ?

gépigénye mennyivel több ? pro street maxon fut, de ennyit is bír a gép.

a shift ennyivel jobb, hogy ide alig jön hsz. ?

pláne már annak is jön a második része...

írna vki errõl is pár sort hogy mégis milyen ?

[HUN]FaTaL
Nem tudom:S

Jobb clickre elõjön a flash menü is, érthetetlen.

pxxl
akkor nemtom. lehet h az iframe-el van baja? <#nemtudom>

All hail the double x!

[HUN]FaTaL
Micsodák? Mondom más flashel nincs gondom 😄

Ha ezt új ablakban nyitom (csak az swf-t) akkor ez is megjelenik csak itt a topicban nem 😄

pxxl
és azok is sg-n voltak? 😄 lehet h ott a hiba.

All hail the double x!

[HUN]FaTaL
Nem tudom én se mi baja 😄 Operából jó, mindenesetre érdekes, két gépen is megnéztem de nem jó. Lehet a böngészõ béta mivolta miatt, bár más flashel nem volt gondom még.

pisztácia
Amúgy óriási game lett.... a Turbó benne az valami kurva nagy😄 tényleg adrenalin bomba ez a játék... meg mikor jön a helikopter...😄 persze sztem csak úgy jó ha a zene lenémítva, és max hangerõ😄 ADRENALIN BOMBAAAA!!😄😄<#violent><#boxer><#gun>

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

pisztácia
Na az jó lenne.,...

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

pxxl
nem nézem a csetet 😄

hát nemtom mit csináljak vele, csak egy sima iframe-be rakott html-be rakott flash <#idiota>
majd utána játok holnap

All hail the double x!

Elvileg a 2. patch javítja majd, ahogyan azt is, hogy a játék elfelejti a megváltoztatott billentyûbeállításokat.

wollnerd
sajnos ez van.

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

pisztácia
AMúgy csak engem zavar, hogy a motorhangot alig lehet hallani? Zenet lenyomtam 0-ra, és még így is csak a környezet hangait hallom. Elég idegesító pl Dodge charger-nél h nem beszél hozzám a hevi motor😞

[HUN]FaTaL
pixxel: TDU2 chaten már írtam, de nem jó FF4 alól a banner, csak egy fehérség látszik a helyén 😄

Nem, nem reklámszûrõ, megnéztem tiszta ff-el is 😄

pisztácia
Ja, világos már.-..😄 bocs, este van😄

wollnerd
A város nincs!

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

pisztácia
"Freedrive mód:

* A karrier menübõl, Seacrest County térképénél egy gombnyomással elérhetõ. Ebben a módban autókázhatunk a teljesen nyitott világban.
* Nem gyûjthetõ bounty freedrive-ban.
* Nincs totálkár.
* Nincsenek rendõrök."

na akkor van mégis.

wollnerd
Nem.
A játék helyszíne a Seacrest County. Szóval egy vidék.
Olvass el a FAQ-t!!!

pisztácia
akk én vagyok béna. Amúgy lehet autókázni a városban valahogy? Versenyen kívül, freeride módban.

RoboKutya78
hali sziasztok
volna egy kis problémám
ma vettem meg a játékot és sikeresen fel is telepítettem de mikor beléptem a játékba megrökönyödve láttam hogy rossz karakternévre reggeltem be a játékot
Kérdés hogyan tudnám megváltoztatni a játékban az online nevemet?
Tudom Ea azonosító de igazából az van elszúrva és azt kellene megváltoztatom de nem tudom hogyan kellene ha tudtok segíteni megköszönném.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

pxxl
nem lehet állítani, és absz nem nehéz, sõt.

All hail the double x!

pisztácia
Üdv!

Lenne egy olyan kérdésem. hogy valahogy be lehet állítani a nehézségi fokozatot? Mert nekem nagyon nehéznek tûnik a game...😄 Még csak 5-ös vagyok, most kaptam meg a Gallardo-t, és eddig is vért izzadtam a versenyeknél.
Amúgy jó game lett.

nyirog
Én se jutottam vele sokra, majd talán vki aki nagyobb számítógép mûvész ;P

gduck
Hát próbáltam állítani, de a játékban nem láttam változást <#fejvakaras>

UI: #4034 <#taps><#idiota>