4553
-
#1123 carrera miért űrszekér :D teljesen átlagos supercar -
#1122 Űrszekér témában nálam ez az überalles (jó régi, de nekem kéne):
-
#1121 here -
High end PC #1120 Hűű, milyen galéria sorozat van itt, először azt hittem rossz topikban járok :D -
Szabi1991 #1119 esetleg abbalehetne fejezni az offolást ? :DD
nesztek egy kis agymosás... :DDDD
-
#1118 esetleg egy ilyen ürszekér? :)
-
#1117 neked itt van ez....
vagy ez:
-
csoli31 #1116 Imádom a Lexus kocsikat, de ez valami eszméletlen ronda. Nem mellesleg a Lamborghini Reventon is ronda (az én részemről). Még jó hogy különbözünk. -
#1115 még egy uccsót ha már az egyik kedvenc verdámról van szó:
-
#1114 inkább a murci :) ez a reventon ronda sztem. és különben is csak 20 db készült belőle, és az is embertelenül drága -
#1113 ok :P -
#1112 -
#1111 Na, ezzel újra visszatértünk Mo-ról,
az NFS HP-hez -
#1110 ha keméynet akarsz akkor Reventon:
-
#1109 ez tiszta S2000 dizájn
am meg elég bamba ez is :D hűtőrácsot nagyobbra kellett volna hagyni, ez a béna logót kisebbre... -
#1108 -
#1107 A 300+ -os sebesség?
-
#1106 fúúúúúúúúúúj. :P -
#1105 csak a nfs mw miatt linkeltem nemtuom kinek ugrik be azonnal a téma. :) -
#1104 Ha már Lexus, ez brutálisan néz ki:
-
#1103 Lexus szokott lenni.
-
#1102 Szétdurranok, ha ez a kocsi benne lesz a HP-ba :))
-
#1101 De mint, ahogy Te is láttad, normális eset kevés van. ;)
Milyen autó volt? -
#1100 De én a városban szeretnék, meg az úton. Azért nem száguldozom, mert az autómban nincs 500 ló, ráadásul a rendőrök jól megbasznak. Pályanapra ki tudok menni így is. Viszont a eszetlen száguldás élményét megadhatná mondjuk egy fainos nfs. -
#1099 Gyönyörű, nem is sírnék, ha megkapnám - de a lekerekített vese-hűtőknél jobb szeretem a lejjebb linkeltet: fiatalkoromban megőrültem a 316-osokért.
-
#1098 Egyetértek.
Mondjuk, csak az orra miatt tettem be.
-
#1097 -
#1096 jó ez csak az a qva M-es okádmány visszapillantó ne lenne rajta :D (ezt is suzukis tuningmókusok b_szták el, alapból jó lenne...) -
High end PC #1095 mondom normalis esetben...ami alatt az ertettem,hogy valaki van olyan ertelmi szinvonalon, hogy nem a lakott teruleten probalja megmutatni, hogy mekkora schumi... sajnos epp mult heten talalkoztam egy ilyen idiotaval,bicajoztam a bicajuton,kb 160al kozeledett a varosi korforgalomhoz, persze elmerte a fektavot,kisodrodott,es s gyalogatkelon landol,miutan felugratott az utpadkan. makja volt, hogy epp senki nem volt ott, az ilyen ember egyszeruen hulye. -
#1094 Én meg ezekre szavazok:
-
#1093 részemről ha már bömös akkor ez az alap :)
ezek az újabb bárgyú bömbik nem jönnek be :/ -
#1092 BMW M3 AC Schnitzer:
KLIKK RÁM!
-
#1091 Arra gondolt, hogy addig menők az szviftes-tuning-macsók, míg meg nem jelenik egy ilyen a közelben, például:
-
#1090 nem egy kategória, aki leáll velük az eleve hülye... :D -
#1089 Csak nehogy jöjjön egy Imp, egy EVO, vagy M3... ;) -
#1088 A vizuális megerősítés netovábbja :)))
-
#1087 azért a vti-vel meg a gsi/opc-kkel lehet powerkodni rendesen. inkább a sok 1 literes swiftes az idegesítő :D kisebbségi komplexusa van a 99%ának :D -
#1086 Na, nehogy asziddd ;)
Ott a közönség hogyaszongya restriktív xD - mádzsárul: kevesen látják
Azt élvezed Te, én, meg még egy kevesen, de a többség..
Nap, mint nap látni erős megmutatomhogyénvagyokakirály komplexusban szenvedő Honda Vti-ket, Astra GSI-ket, sz.rráoptikázott Swifteket stb. erőlködni a belvárosban.
Beszélgettünk már sok mindenkivel, hogy az ilyen állatfajta vajon ilyenkor mit gondolhat?
Utánarohan egy csaj, menet közben feltépi az ajtót és felizgult tekintettel ordítja a csávónak, hogy "hadd
??
-
Szabi1991 #1085 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az eddig tapasztaltak alapján hamarabb lesz játszható 'demo' mint ahogy az előrendelők megkapják -
#1084 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!és remélem ennyivel elöbb kinnt is lesz a warez :D