Need for Speed: Hot Pursuit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Grove4
Ki volt már ez is tárgyalva, csak egy kicsit kellene visszaolvasni, Twitteren írták a fejlesztõk, hogy lesz benne free-roam.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

free roamot én meg ebben a játékban nem is láttam, le volt zárva az elágazás a videóban, nem? tipikus Hot Pursuit2, abban is u.a. a pálya volt kétszer is, egyszer erre, egyszer arra lehetett menni, más kombinációban, az útzár pedig egy korlát volt...

Grove4
DE NEM ÉRTED, HOGY NEM ÚGY ÉRTI??????? HANEM ÚGY, HOGY NEM LEHETETT BEJÁRNI AZ EGÉSZ VÁROST, HANEM CSAK EGY PÁLYASZAKASZT!!!

argh!!:S

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

habár HP-ben voltak városrészek(!), de nem egész városok

akkor az empire city mi a tököm volt a hot pursuitban?

SLICK
tévedsz, nem vagyo ktökéletes, nem is mondtam.
#278: oké 😄

Hagyd, beszél itt gondolkodásról, meg hogy nem ír ész nélkül, miközben zöldségeket hord össze, de mindig ki akarja magyarázni, az ilyen emberrel nem érdemes vitatkozni, ez egy Most Wanted 2, semmi értelme Hot Pursuitnak nevezni -és hagyd annyiban a dolgot.

Jézusom, úgy látom te az a típusú ember vagy, aki sose ismerné be, ha téved, vagy nincs igaza, és akármit meg tud magyarázni.

SLICK
hol állítottam azt, hogy nem voltak "rövidített" útvonalak a HP-ban?
Nagyon is tisztában vagyok az eldugott útvonalakkal, hisz ki is használtam õket javarészt.
Szóval ez értelemtlen belekötés volt a semmibe részedrõl.

#266: Nagyon is tisztában vagyok az NFS sorozat részeivel, eddig 3 részt nem próbáltam csak, a legelsõ, a második és az ötödik (Porsche Unleashed) részeket. Mivel nem ész nélkül érvelek, ezt a 3 részt sose hasonlítgattam az eddig megjelentekhez vagy készülõkhöz.
De mivel mindkét Hot Pursuit részt a végletekig játszottam, ezért úgy gondolom nem alaptalanul kötök bele az új "HP" részbe.
A kommented utolsó szakaszához pedig azt fûzném hozzá, hogy félreértelmeztél. Tudom, hogy voltak városok (Aquatica az örök favorit), én ezt arra értettem, hogy nem az egész várost jártad be, hanem csak az adott útvonalokat a városon belül. Tehát ebben a készülõ "HP" részben ha Free Roam lesz akkor gondolom az esetleges város összes területe bejárható lesz mint Ug1-2, MW és Carbon részekben.

És DanielT: ha az MW-t is húzom rá, mint hasonlat erre a játékra, de mégsem ugyanaz attól vegyítve van a kettõ és az már nem eredeti Hot Pursuit!!! Gondolkodjatok már kommentálás elõtt

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

gduck
A TDU2 topicba volt linkelve, de itt is aktuális <#nyes>
KATT IDE 😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Prince23
hegyek, völgyek, tengerpart, autóutak, autópálya, nemzeti parkok. igen ez a HP 😄

Grove4
Jaja, én is ezt mondom 😊

"De azok mind olyan városok voltak amelyek közelebb voltak a tengerparti egzotikus környezethez."

Igen, és valószínûleg ha lesz, ebben is ilyenek lesznek.

gduck
Beleestem abba a hibába, hogy csak a TDU1 és a készülõ TDU2 részekre gondoltam <#wave> Amúgy én még a C64-es TestDrive résszel kezdtem az ipart <#nyes>

Igazság szerint az elsõ NFS-ek a TD nagy konkurenciája lett anno. És meg is verték a végére nem kicsit, mert siralmas volt a TD6, ha jól emlékszem talán az 5. rész volt még a Test Drive-okból ami viszonylag sikeres volt. De már rég volt ez, nem voltam több 8-9 évesnél akkoriban 😊

Egyébként az nem "egy napon", hanem "egy lapon". Kb. olyan ez, mint a "Szervusz". Mindenki "Szerbusz"-t mond, aminek tökre semmi értelme. Nem bántásból írtam, csak, hogy tudd. 😊

gduck
Totál vakvágány! Egyik NFS rész se említhetõ egy napon a TDU bármelyik részével <#wave>

Én nagyon jókat játszottam az NFS újabb részeivel is (NFS World is beleértve), de azért osztom "High end PC" nézeteit.

Grove4
De azok mind olyan városok voltak amelyek közelebb voltak a tengerparti egzotikus környezethez.

A MW. meg egy szürke koszos városban játszódott.

Persze, volt sivatagos és havas pálya is, de a lényeg, hogy sokkal közelebb volt a természet.

Egy részt, egyet értek #264-al.
Másrészt már látom te miért nem látsz tisztán, meg miért MW-zel itt folyton, mivel úgy néz ki nem vagy tisztában az eddigi NFS sorozat részeivel sem. Például:

" semmi értelme HP-nak hívni, mégha nem is városban lesznek a fõbb versenyek meg nem tuningolós lesz és egzotikus autók lesznek benne, habár HP-ben voltak városrészek(!), de nem egész városok, ebben a 100 mérföldben pedig tuti lesz egy kisebb város "

WTF?????? 1998 NFS III Hot Pursuit: Aquatica, Atlantica, Empire City mind olyan pályák voltak, ahol az egész pálya egy várost alkotott, és azon kellett keresztül száguldani.
2002 NFS Hot Pursuit 2: itt meg már olyan pálya is volt, ahol egy gigapoliszon kellett keresztül menni, és 3 felé ágazott az autóút, ahol teljesíteni lehetett a pályát a város egy részén belül...

<#falbav>

Prince23
Hát ja, ezt csak megerõsíteni tudom, hogy HP reboot.

" hajaz a Most Wantedre, egyrészt csak pályaszakaszoknak szabadna lennie benne és nem bejárható területnek, ezek szerint Free Roamos lesz a játék, ami máris NEM nevezhet Hot Pursuit-nek mivel az nem errõl szólt "

Na ne mondd szakértõkém, az én emlékeim szerint viszont a Hot Pursuit 2-ben egy rakat pályát lehetett úgy teljesíteni, hogy tök más útvonalon mentél hosszú kilómétereken át, mint az ellenfelek.

Akár mennyire is rá akarod húzni erre a játékra a Most Wanted-et, esélytelen próbálkozás. Ez minden porcikájában sokkal inkább Hot Pursuit, mint Most Wanted, teljesen felesleges ezt erõltetned.

(dupla post powa)

Nem én mondtam... 😄

Mondjuk bevallom õszintén én se látom túl sok értelmét pont a TDU2-höz hasonlítani. Más a célja a két játéknak, másféle dolgokra koncentrálnak, ezért nem éppen igazságos összehasonlítani. De ez mindig így van. GRiD meg Shift hasonló, de akkor sem összehasonlítható. Könyörgöm, GRiD full árkád, Shift meg a szimulátor felé hajlik, kis moddinggal meg az is lehet. Shiftnek a célja a vezetési élmény átadása, az, hogy benne ülsz az autóban egy verseny közepén, a CM játéka meg egyszerûen a Race Driver sorozat folytatása volt (áá Le Mans...😄 kéne már egy PC játék amiben benne van).

[HUN]FaTaL
A World? <#banplz>

http://goo.gl/gd6Zi5

Muttley
Nagyon remélem, hogy ezzel csak
a TDU hírnevét akarták rontani...

Just do it :)

Vicces, de ugyancsak twitteren kérdezték az NFS teamet, hogy akkor a TDU2 lenne a HP konkurenciája, amire azt válaszolták, hogy nem, inkább a World van egy síkon azzal.

bertino
test drive akkor nyert.
ennyi.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

[HUN]FaTaL
Oké, ez is kuka...

Nem lesz belsõ nézet. Jimmy Fallon talshowjában szerepelt a HP, ahol egy gameplay videóban végigmennek a kameranézeteken és nincs belsõ nézet. Bõvebben TCM-en

Grove4
OK, akkor tévedtem, én nem olvastam semmi ilyen nyilatkozatot, a videükbül indultam ki.

[HUN]FaTaL
Minden jel arra utal, hogy az lesz...

Akkor minek fordultak meg nem is egy gameplayben az út közepén? Meg miért volt az egyik gameplayben szintén, egy keresztezõdés/autópálya csomópont? Meg mondom, twitter. Ott kérdezték is, hogy lesz free-roam, Criterion meg...

@NikoMR:
@CriterionGames Are we going to be able to free drive on the new tittle "Need For Speed" like in "Burnout Paradise City" ?

@CrierionGames:
@NikoMR1 yes.

Errõl ennyit.

Muttley

Just do it :)

modelcar
Lesz Porsche 918 Spyder is.

NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |

SLICK
nyugi, elsõnek a videóben én is egy Ferkát bírtam felfedezni, de az ugyanez a kocsi volt... :|

Grove4
akkor sorry, ennyire nem vagyok pró, hogy felismerjem, bár, ha jól emlékszem akkor ki is írták az introban 😊

Grove4
De én nem hiszem, (nem vonom kétségbe az állításodat Bullit, csak nem vagyok 100% biztos benne, hogy így lesz) hogy free-roamos lesz, minden jel arra utal, hogy NEM free-roamos lesz a játék.Az eddigi videókat amit láttam semmi sem utalt arra, hogy az lenne, vonalpályákat vettem észre.

SLICK
ha a képre gondolsz ami na piros kocsi van, az egy Köenigsegg

SLICK
"Manapság sajna kötelezõ tartozákká vált a free roam az árkád NFS-eknek"

de könyörgöm, így már semmi értelme HP-nak hívni, mégha nem is városban lesznek a fõbb versenyek meg nem tuningolós lesz és egzotikus autók lesznek benne, habár HP-ben voltak városrészek(!), de nem egész városok, ebben a 100 mérföldben pedig tuti lesz egy kisebb város.
Én FULL Hot Pursuit játékot várok és nem olyat, ami csak a nevében az + pár egyéb dologban...

Grove4

Biztos nem lesznek ilyen kocsik benne. Egy-két lamborghini, kõmégsegg és mindenféle szar audi, bmw, nissan stb.

Sõt sztem még ferrarik se lesznek majd bennne.

Grove4
szerintetek várhatjuk, hogy betesznek klasszikus szuperautókat, amelyek a HP-ban is voltak? Értem itt a Mercedes CLK-t, a Jaguar XJ220-at, Ferrari F50/F40, stb. Ja és El Nino reinkarnációját is szívesen látnám (tudjátok az a fantázia autó)

Szerintem nem.

Az El Ninho nekem is a kedvenc gépem volt.

Grove4
Elõször én is azt hittem, de valószínûleg lesz olyan pálya, hogy majdnem ugyan az, csak a keresztezõdésnél más utvonal lesz lezárva.

Egyrészt a Criterion twitteren válaszolt egy fan erre vonatkozó kérdésére, másrész a "100s of miles of open road" sor az IGN previewben is erõsíti a free roam gondolatát. Manapság sajna kötelezõ tartozákká vált a free roam az árkád NFS-eknek (thx to Underground 2...)

És van még egy különbség a Most Wantedhez képest:
A rendõrautók is olyan egzotikus verdák, mint amivel versenyezhetünk. Egy interjúban Craig Sullivan azt is elmondta, hogy nagyjából az autók 90%-a vezethetõ lesz rendõrként is, de lesz néhány verda, ami exkluzív lesz a zsaruknak, illetve a versenyzõknek külön-külön.

Ugyanakkor kicsit el vagyunk tévedve megint.
Hot Pursuit= egzotikus tájak, autók, rendõrüldözés, versenyek (ez mind meg is van már)
Most Wanted= városi környezet (ami ráadásul lehangoló), tuning meg mindenféle hétköznapi autók (Fiat Punto full tuninggal lenyomja a Lambot? Röhögõgörcs.), 500 rendõr egyszerre üldöz (HP-ban általában egy, max kettõ volt mindig is, de az nem egy mezei Ford Crown Victoria, hanem valami erõsebb, ami utol is érheti a Lambo Murci SV-t).

Ami ugyanaz, az a szabad kóborlás és irányítás. Más nem.

Amúgy Craig Sullivan írt twitteren, hogy finomhangolják az irányítást az E3-as játékosok véleményei alapján. És a Criterion általában hallgat is az emberre, ezt már láthattuk a Burnout esetében. Persze így se várjunk szimet.

Egyébként az intro szerintem a teaser lesz, csak kicsit más vágással. Általában azok szoktak lenni újabban, és az a videó még méltó is a régi introkhoz. Bár bevallom nekem is jobban tetszene egy olyan, mint az eredeti HP-é.

Jut még eszembe (long post powa), hogy szerintetek várhatjuk, hogy betesznek klasszikus szuperautókat, amelyek a HP-ban is voltak? Értem itt a Mercedes CLK-t, a Jaguar XJ220-at, Ferrari F50/F40, stb. Ja és El Nino reinkarnációját is szívesen látnám (tudjátok az a fantázia autó)

SLICK
értem, én pedig a videóból szûrtem le, elvégre ott volt egy nagy keresztezõdés ahol 2 irány le volt zárva egy olyan áttetszõ fallal mint pl a MW-ben is volt.

Grove4

Ez a videó még most is feelinges.Kár hogy egyre szarabbak az intró videói is mostanában a sorozatnak.

Grove4
Félreérted, én az eddigi HP-k ról beszéltem. Ha ezt a nevet adták neki, akkor gondolom követi valamilyen szinten az elõdjeit.

SLICK
ezek az infók honnan? Valamit nem nézhettem meg akkor, mert ész nélkül nem szoktam faszságokat írni.
Elõre is thx ha dobsz egy linket!

Grove4
Honnan jött le az neked, hogy Free-roamos lesz a játék?

Szvsz. Igaza van.

Most Wanted
-zsernyákok, akik mi nem lehetünk
-tuning verdák
-Free-roam
-Városi környezet

Hot Pursuit
-zsernyákok, akik mi is lehetünk
-egzotikus minimál tuning verdák (legalábbis ebben a részben a nitróra gondolok)
-Zárt, vonalpályák, no free-roam
-Egzotikus ( sziklás partvidék, erdõ, sivatag, város széli falu, hegyes terület) környezet.

SLICK
akkor csak hajaz a Most Wantedre, egyrészt csak pályaszakaszoknak szabadna lennie benne és nem bejárható területnek, ezek szerint Free Roamos lesz a játék, ami máris NEM nevezhet Hot Pursuit-nek mivel az nem errõl szólt. Ráadásul külön voltak rendõr és rendõr nélküli versenyek, itt meg mindig lezs rendõr, ergó MW-bõl vettek át csomó mindent...
Kicsit elfogult vagy, mint minden NFS topikban