4553
-
#1163 Ez tiszta vicc, mi van már az EA-vel? napi szinten publikál videót:D
Demo Explained trailer
Most jól látom a dátumot, hogy PC-re november9-én jön a demó? -
High end PC #1162 Két plusz autót ad a játékosok alá, az Alfa Romeo 8C Competizionet és a Ford Shelby GT500-at, valamint négy másik autót (Audi TT RS Coupé, Chevrolet Camaro SS, Porsche Cayman S, Dodge Challenger SRT8) rögtön indulásnál használhatunk majd.
Persze, ahogy az lenni szokott, elég gyorsan moddolni fogják majd a játékot, és biztos, hogy idővel előhozzák majd a sima verzióból is azt a két pluszt kocsit egy moddal.
Ez a Limited Edition inkább csak olyan hülye fanatikusoknak készül, mint én. -
#1161 Ahhoz mit adnak? -
#1160 gyanítom nem magánszemélyről van szó... ;) -
High end PC #1159 " Minek mindhárom platformra, ha egyszer pixelre ugyanazok? "
Nagy frászt. -
#1158 -
#1157 Óriási szerencséd! Agysejt pusztító jelenség.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!tirexi.hu
-
#1156 süti. mondjuk nem is rólad volt szó :D ha csk nem te vagy Tirexi -
Csokis #1155 Az nem tudom ki. -
#1154 Tirexire gondoltunk :)
-
Csokis #1153 Még nincs, de jövő év elején veszek egy slim-et! Komolyan!
Egyébként nem az én képem, hanem a Needforspeed twitteren lett közzétéve! -
#1152 Pótolandó.
Igaz, abban nem tud Dúhádézni.
-
#1151 neki nincs ikszboksza -
#1150 Ja, lehet... hogy Tirexi? -
#1149 jah vagy kinyomtatta a 3 borítót berakta 1-1 tokba, meg nyomott egy prtscr-t az egyik videóból aztán itt powerkodik -
#1148 figyejjé' engem ne keverjé' bele jó -
#1147 Ez egy boltban van lefényképezve ám...
Szerk.: tévedtem, a kép jobb sarkában valami konyhaszekrényszerű cucc.
Ez lakás.
Akkor jogos a felvetés.
-
Szabi1991 #1146 ez vmi számtechbolt lehet :DDD -
Bullitt #1145 Minek mindhárom platformra, ha egyszer pixelre ugyanazok? -
Csokis #1144 -
Szabi1991 #1143 gondolom elég hamar kitalálják rá a megoldást hogy sima verzióval is meglegyen :) -
Qrush #1142 Srácok... lehet kérdezték már és válaszoltak is már rá, de mire visszaolvasom az összes hsz.-t meghülyülnék:D Szóval a kérdés, hogy a nem limitált kiadásban a 2 exkluzív kocsi is elérhető lesz később? vagy az csak abba jár? -
Szabi1991 #1141 ezen a vidin nem tűnik rossznak az irányítás :D
-
#1140 nee, neee említsd ááááááááááááááááááááááéééééééééééééééééééé -
Szabi1991 #1139 -
#1138 vagy Starwarsforce Unleashed -
High end PC #1137 Egyébként ha ez is olyan sikeres lesz, mint a Slightly Mad Studios a Shift-el, hogy megbízást kaptak az EA-tól a Shift 2-re...
akkor ha ez is arat, akkor biztos látunk még epizódot a Criterion Games-től is még, mondjuk el tudnék képzelni/szívesen elképzelnék egy felújított High Stakes vagy felújított Porsche Unleashed (mondjuk Ferrari Unleashed, vagy Lamborghni Unleashed) részt a közeljövőben. -
High end PC #1136 Nekem Limited Edition kell. -
#1135 az ára is ennyi? -
#1134 Csak nehogy pofára esés legyen belőle. -
High end PC #1133 Komolyan mondom, nincs emlékem, hogy valaha is bármelyik NFS-nél ennyire belendült volna a marketing gépezet. De már hónapok óta akkora reklámot, promót, demózást, meg miegymást csinálnak neki, hogy szerintem az eladások eléggé fel fognak szökni.
Mondjuk már a Shift-nél is elég kemény volt, hogy a Tesco-ban vettem tavaly egy Tonino Lamborghini parfümöt, és még annak a dobozán is a Shift-et reklámozták.
De a Hot Pursuit még arra is simán rádob.
-
#1132 cd galaxisban is adnak -
#1131 JOBBRA LEÍRÁS ELSŐ BEKEZDÉSE! -
Szabi1991 #1130 -
#1129 PC Promo trailer -
Bullitt #1128 Budapest Game Show-n lesz HP, semmi más launch party vagy hasonló. :S -
#1127 korrupt itt a rendszer, nem érdemes erőlködni. -
#1126 írtam 2x is, de sztem az egyik megvétózza (másik topikban sem kaptam meg, pedig ott csak én voltam aktív végig, és híreket hoztam stb stb, visszajött a topiknyitó, és egyből megkapta...) sejtem hogy az árnyék szemű főcsávó fúrja meg...
esetleg valaki benfentes megtudakolózhatná tőle :D -
Szabi1991 #1125 remélem lesz Pesten is vmi event.. shiftes party is elég jó volt.. pár ien rendőrlambót hozhatnának :)
2:48nál Dodge Magnum :O -
Szabi1991 #1124 adminokak írtál hogy hg akarsz lenni ? :)