Need for Speed: Hot Pursuit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bazz, szerinted miért van odaírva, hogy nem hivatalos lista?Egyébként itt van említve, mint exkluzív autó, ahogyan a Porsche 918 is.

pff.. -.-"

Hogy lenne már benne Pagani C9? <#wilting> Azt az autót jó ha 2011 közepére elkészítik, gyakorlatilag azt se tudni milyen lesz a végleges autó mûszaki és esztétikai tartalma, értsd: még azt se tudni, hogy néz majd ki pontosan. FAIL TCM.

modelcar
jöhetne bele Zenvo ST1 😉

NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |

Nem lesz egy darab Ferrari se. Félhivatalos lista van TCM-en. itt

Muttley
Brutál grafika
vagy photoshop.. <#hehe>
Hivatalos autólista van már?
Az F40 és Carrera GT ki ne maradjon! xD

Just do it :)

Nekem mindet behozza.

FSpofon
chromeot kéne használni

Arab money

Prince23
Ez a Mozillám csak 3 képet jelenít meg, érdekes nagyon. Operával meg 5-öt 😄

lol, hétfõn ien porsche száguldozott a Hungaroringen 😄

saját kép, tükrözve hogy kb hasonló szögben legyen 😄

Prince23
Nektek is 3 képet hoz be?

modelcar
<#eljen>

NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |

BAKKEER!!! NAGYONSZÉP!!!

Prince23
Az én kérdésem a fejlesztõk felé: ez a rész bukás lesz?

Megyek a GamesComraHot Pursuitot próbálni, hála az EA-nek. Ha van kérdésetek, tegyétek fel, lesz interjú, amiben faggathatunk producert, amelyik pedig legjobban tetszik neki (a végén erre is rákérdezek), annak a kérdésnek a feltevõje nyer egy NFS World Starter Pack kódot, vagy (ha sikerül lezsírozni az EA-val), egy eredeti Hot Pursuitot.
Egy kérés: olvassatok vissza, hogy ne tegyétek fel ugyan azt. Mindenki csak eggyel "nevezhet"!
kthxbai

Doomista
Ma még nem. <#ejnye1><#ejnye1><#beka3><#vigyor1>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

modelcar
má vót<#idiota>

Prince23

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

sõt.. a pályák egy részét is :p
és jobb lett az rfactor mód mint a shift 😄D

samsung123
Sõtt..még a Shiftbõl az Rfactorba is átkonvertálták kocsikat

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Megcsinálható, a shiftból a TDUba átkonvertálták a kocsikat.

fery02
Tényleg, különbözõ motorok lehetnek. Elnézést. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Ami azt illeti nehéz lenne. Csak gondolkozni kell, nyilván semmi köze a Criterion motorjának a Slightly Mad motorjához. Ha meg is csinálható a dolog, nem kevés munkát (és idõt és pénzt) igényel.

fery02
Az ilyen dolognak 2010-ben nem igazán kéne hírnek lennie egy autós játékban szerintem. 😊
Amúgy jó lesz ez érzem, csak persze belsõ nézetet kifelejtik ebbõl is, de pedig de nehéz lehetne átmásolni a Shift-bõl a sok fasza belsõ nézetet az autókhoz, amik ebben a játékban is szerepelnek, a maradék párhoz pedig készíteni.
Na mind1.

Milyen böngészõt használsz? Mert nálam Chrome-al tökéletesen mûködik.

Nekem mostanában nem nagyon akar betöltõdni az oldal.

Újabb hírek, gameplay videóval.

Állítólag az autók nagyon nehéznek érzõdnek. xD

Grove4
bót ,ja az nem szín, akkor lia

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Muttley
Dehogy is. A másik. 😊
Három betû, szín és nem a zõd 😊

modelcar
a sárga?<#idiota>

Muttley
Továbbra is szép lesz a játék
és most már tudjuk a Lambo-nak melyik szín nem áll jól <#idiota>

modelcar
Végre új hírek<#eljen>

Ez azért kibaszott nagy szegénységi bizonyítvány, akárhogy is nézzük...

"Need for Speed Hot Pursuit was named Best Racing Game by the E3 Game Critics' Game Critics Awards, which are a combination of 31 voting publications coming together to decide the best of E3. We're thrilled here to see that these folks think Hot Pursuit is as awesome as we do. This is the first time a Need for Speed game has won this award since the original Hot Pursuit in 1998. "

Csabesz6
Szerencséd, hogy levetted.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

mirõ beszélsz?

Csabesz6
Ne lopd a logómat, pöcs.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

fery02
Az ilyen dolgokon nagyon el lehetne filózni, de csak belefárad az ember.

De összességében a fõ összetevõk abból állhatnak, hogy egyrészt mert öregszünk, másrészt meg a játékok gyerekesebbek, konzolosabbak. 😊

Muttley
Vajh miért? 😊

XenHai
Egyébként PC-n a gamek nagyon kezdenek vissza fejlõdni! Oké dx 11 meg csilli villi grafika , de az élmény...
fery02
Kár, hogy az utóbbi NFS-ekbõl elõszeretettel hagyják ki a HUD kikapcsolásának lehetõségét, mert én személy szerint a régi generációs NFS-ekben imádtam HUD nélkül autókázni, belsõ nézetben, de itt ahogy látom, nemhogy belsõ nézet nem lesz, de még a HUD is nagyon bénán néz majd ki.

A környezet tetszik. Továbbá, hogy nem bóklászhatunk annyira szabadon, mint korábban, bár az irányítás olyan Undercover-esnek néz ki, amitõl hányok, de ilyen tálalásban lehet könnyen hozzá fogok szokni.

Zenétõl már nem várom el, hogy visszaköszönjenek a régi electro techno zenék (már a HP 2-ben is inkább a rock ment), csak adja meg a kellõ hangulatot, bár ettõl nem félek, zenék terén nem szokott gond lenni.

Grafikával sem szokott gond lenni, ez úgy néz ki most sem lesz másképp.

Az mondjuk picit frusztrál, hogy itt is meg akarnak ölni gyorshajtásért, mint a HP 2 esetében is néha, mikor robbanóhordókat dobáló heliket küldenek utánad, de az ilyenek kellenek is, mivel gyerekeknek készül inkább.

Én várom, rág mondtam ilyet NFS-re. 😊

gduck
Mennyit nyomtuk pedig régen split-screenben az NFS-t. Kemény iskolabusz csaták is voltak ám <#nyes>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

[HUN]FaTaL
A World Racing 2-ben nem volt cockpit view de meghagyták a moddereknek, rengeteg igényes addon autó készült cockpittal. Nem értem az EA miért nem támogatja hivatalosan a moddolást, NFS4hez is fasza mod autók vannak a mai napig.

http://goo.gl/gd6Zi5

Muttley
Forrás linket, légy szíves.
2010-ben én ezt nem akarom elhinni.

#332: a world racing utolsó bónusz pályáján van egy Ferrari, s annak volt cockpit view.

Már elõre látom, hogy szar lesz.