Need for Speed: Hot Pursuit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
R
3
5
??? FAV
Absz itt a helye ebben a játékban a félelmetes japán aszfalttorpedónak!!
Porsche-t reggelire, Ferrari-t ebédre, Lambo-t vacsira <#vigyor1>#vigyor1>
Just do it :)
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
nekem az a mai napig megvan 😊
Just do it :)
Szerintem sikeresebb lesz, mint az Underground, Underground 2, Most Wanted, Carbon, Pro Street, Undercover részek bármelyike. Gyakorlatilag, amennyire emlékszem az eladási statisztikákra, a sorozat eladásai már az Underground részeinél elkezdtek csúszni. Ennek a Hot Pursuit résznek meg mekkora reklámot csináltak már, az én véleményem, hogy venni fogják, mint a cukrot, épp a 2002 óta hiányzo Hot Pursuit 2 élmény miatt, és nagyjából ugyanúgy fogyó cikk lesz, mint a Shift, ami végre kirángatta tavaly a sorozatot a süllyesztõbõl. A fizika meg...hát az elõzõ két Hot Pursuit rész is hót árkád volt, de mégis nagyon jó volt.
-a fizika...full drifelve veszünk be mindent? árkád oksa, de vannak határok azért.
-egy picit lasabb játékmenet ovatoskodás nem lenne jobb? át mindenden mit egy úthenger? így nincs meg az az érzet, hogy autóban ülünk. a rendõrönek sincs félelem keltés hatása.
+a grafika jó! fõleg napszakváltás.
+rendõrök.
namost mennyi idõtálló lesz? kérem nyilatkozzanak.
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Arab money
Van egy rakat új kép. Megtalálhatók a needforspeed.com-on, de akár a TCM galériában is.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyébként holnap sajtókonferencia lesz délután 4-kor, állítólag HP anyag is lesz közben, úgyhogy érdemes lesz nézni az élõ streamet az EA oldalán.
Majd a modderek idõvel megoldják.
Azóta már elemeztem a dolgot és a következõ van:
eredetileg év végén mutatták volna be a Zonda utódját, a C9-et, de nem tudták tartani a tervet és 1 évet csúsznak a fejlesztések.
De ezt azután jelentették be, minthogy azon a francia portálon szerepelt volna a C9 neve. Magyarán még ha eleinte benne is lett volna a játékban a megjelenéskor, és nem csak pletyka volt, már akkor is biztos, hogy nem lesz benne, mert Pagani-nál az új modell kifejlesztése idõközben elcsúszott 1 évvel késõbbre.
Kb ennyi lehet a történet.
így általánosságban könnyû beszélni egy játékról, hogy majd jön hozzá dlc, fõleg olyanról, aminél az elõzõ részénél is jött több is még a rá következõ évben is
év végéig van 4.5 hónap, nem 12, ráadásul már kiadták a játékot
tdu2-nél se mondtál semmi konkrétumot, csak hogy jön majd hozzá dlc, ami egyértelmû, hiszen vagy fél tucat jött az elsõhöz is folyamatosan
NFS:WO új játékmódok, autók és tuning jön év végéig..
Ott a kész terméket kiadták, és a borítóján olyan volt amit a termék nem tartalmazott, azért ez egy kicsit más tészta, petíciókat is szült ez a kiadó felé.....
1 év múltán mindig már új rész fejlesztésébe fogtak, a tucatnyi NFS közül egyhez se jött még soha 1 év után DLC

Költõi kérdésem csupán annyi, hogy egy nem létezõ autót akkor hogyan modelleznek le? Hiszen még a karosszériaelemek akkor is bõven tesztelés alatt fognak állni, amikor én már hónapok óta NFS HP-ot tolok majd.
Nem is egyszer fordult már elõ, hogy játékba bekerült olyan autó, amit csak késõbb kezdtek el gyártani. Gran Turismo 4-ben is volt ilyen, de az Undercoverben is a 370Z tette tiszteletét még sorozatgyártás elõtt. Ha fizetett nekik az EA szép összeget, mi akadálya lenne?
DaniellT: valójában arról van szó, hogy a Porsche 918 és a Pagani C9 exkluzívok a HP-ban és más játékban nem lesznek benne.
már ha valótlan dolgok berakása elmegy a nem hivatalos/félhivatalos megjegyzés miatt
Azért kíváncsi leszek hogyan lesz benne, ha az autót 1 évvel azután készítik csak el, hogy a játékot elkészítették (2011 vége)