Need for Speed: Hot Pursuit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja, fõleg, hogy még egy Porsche 911 GT2 RS, egy Ferrari 458 Italia és egy Lamborghini Gallardo LP570 SL is megeszi gyorsulásra a Nissan GT-R35-öst... 😊

Muttley
Mit látnak szemeim?
R
3
5
??? FAV

Absz itt a helye ebben a játékban a félelmetes japán aszfalttorpedónak!!
Porsche-t reggelire, Ferrari-t ebédre, Lambo-t vacsira <#vigyor1>

Just do it :)

Prince23

fery02
Olvastam is valahol, hogy a készítõknek céljuk is volt, hogy a játékot egyszerre élvezhessék a Hot Pursuit meg a Critetion rajongók is. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

SötétBarom
Ami még tetszik, a srácok átemelték a burnoutból a "kamera visszanéz a lezúzott verdára" mutatványukat =)

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

XenHai
nfs o kellet volna minimum ilyenre meg csinálni ! és hatalmas sikere lett volna!!
Muttley
a napszakváltást kivéve ue. vóóót 2002-ben is a HP2-nél.
nekem az a mai napig megvan 😊

Just do it :)

Hogy mennyire idõtálló?
Szerintem sikeresebb lesz, mint az Underground, Underground 2, Most Wanted, Carbon, Pro Street, Undercover részek bármelyike. Gyakorlatilag, amennyire emlékszem az eladási statisztikákra, a sorozat eladásai már az Underground részeinél elkezdtek csúszni. Ennek a Hot Pursuit résznek meg mekkora reklámot csináltak már, az én véleményem, hogy venni fogják, mint a cukrot, épp a 2002 óta hiányzo Hot Pursuit 2 élmény miatt, és nagyjából ugyanúgy fogyó cikk lesz, mint a Shift, ami végre kirángatta tavaly a sorozatot a süllyesztõbõl. A fizika meg...hát az elõzõ két Hot Pursuit rész is hót árkád volt, de mégis nagyon jó volt.

samsung123
-nagyon sok ez a szállguldás érzet..nitró mi? utánégetõ a sugárhajtómûbe?
-a fizika...full drifelve veszünk be mindent? árkád oksa, de vannak határok azért.
-egy picit lasabb játékmenet ovatoskodás nem lenne jobb? át mindenden mit egy úthenger? így nincs meg az az érzet, hogy autóban ülünk. a rendõrönek sincs félelem keltés hatása.
+a grafika jó! fõleg napszakváltás.
+rendõrök.

namost mennyi idõtálló lesz? kérem nyilatkozzanak.

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

SötétBarom
Feelingesnek néz ki. 😄 Bár a fizika még mindig fospisztoly.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Prince23
FSpofon
hát nem egy burnout, de akkor meg minek játsszak vele? rendõröket leszarom lelõttem eleget a gtaban 😄.

Arab money

Felkerült a Gameplay is YT-ra:

Van egy rakat új kép. Megtalálhatók a needforspeed.com-on, de akár a TCM galériában is.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

a fizika most már szinte biztos hogy a Cars címû animációs filmbõl való 😊

Trailer:

Prince23
Jaja, néztem. az a sziklás hegyvidék milyen már.. régi nfs hp hangulat visszatér

ÁÁ ez valami fenomenális prezentáció volt. Nem tudom ki nézte, de brutális volt a gameplay és milyen autók lesznek. Lájk eddig a játék. Ja és ami még fontos: Van napszakváltás.

Nem, majd csütörtökön megyek.

Prince23
Már Kölnben vagy? 😊

Sõt, még Black Boxosok is közremûködtek. Amúgy nem meglepõ. A Criterion nem túl nagy csapat, logikus volt, hogy kell nekik kis segítség. Mondjuk nekem eddig pont az tetszik a játékban leginkább, amin a DICE is dolgozott: a táj (persze az autók után).

Egyébként holnap sajtókonferencia lesz délután 4-kor, állítólag HP anyag is lesz közben, úgyhogy érdemes lesz nézni az élõ streamet az EA oldalán.

Prince23
Na, ez azért tisztázza így a helyzetet.

NFS-hez pedig én sem hiszem, hogy 1 évvel késõbb is jönne DLC.
Majd a modderek idõvel megoldják.

Hú, látom még mindig errõl megy a vita 😊
Azóta már elemeztem a dolgot és a következõ van:
eredetileg év végén mutatták volna be a Zonda utódját, a C9-et, de nem tudták tartani a tervet és 1 évet csúsznak a fejlesztések.
De ezt azután jelentették be, minthogy azon a francia portálon szerepelt volna a C9 neve. Magyarán még ha eleinte benne is lett volna a játékban a megjelenéskor, és nem csak pletyka volt, már akkor is biztos, hogy nem lesz benne, mert Pagani-nál az új modell kifejlesztése idõközben elcsúszott 1 évvel késõbbre.
Kb ennyi lehet a történet.

tehát ne keverjük avval mintha azt mondanánk hogy a tdu2-höz kijön majd 2012 elején pl a Honda CBR1000RR '12 Katana Edition motor dlc-ként, ami nem is létezik még

így általánosságban könnyû beszélni egy játékról, hogy majd jön hozzá dlc, fõleg olyanról, aminél az elõzõ részénél is jött több is még a rá következõ évben is

alapból nem lesznek tdu2ben motorok, majd kiegészítõként egyszer kiadják hozzá

magyarán nincs 😊

év végéig van 4.5 hónap, nem 12, ráadásul már kiadták a játékot

tdu2-nél se mondtál semmi konkrétumot, csak hogy jön majd hozzá dlc, ami egyértelmû, hiszen vagy fél tucat jött az elsõhöz is folyamatosan

TDU2.. motorok majd DLC-ként lesznek egyszer..
NFS:WO új játékmódok, autók és tuning jön év végéig..

linket

Prince23
😄 Pedig van ilyen, kapásból 3 konzolos játékot tudnék mondani😄

Arról nem is beszélve, hogy én még olyat se láttam, hogy valamihez még jóval a játék kiadása elõtt lehetett tudni, hogy 1 év távlatában milyen dlc fog jönni, ez a C9 full kamu, ebben PC-vel értek, teljesen egyértelmû.

Prince23
Avval? 😊)

Hááát azt teljesen más volt mint egy megjelenés elõtti pletyka.....
Ott a kész terméket kiadták, és a borítóján olyan volt amit a termék nem tartalmazott, azért ez egy kicsit más tészta, petíciókat is szült ez a kiadó felé.....

akarom mondani addigra már új részt adtak ki mindig és avval törõdtek

na látod

1 év múltán mindig már új rész fejlesztésébe fogtak, a tucatnyi NFS közül egyhez se jött még soha 1 év után DLC

meg a World is remélhetõleg még bõvülni fog 😄

Shifthez jött, nem is egy. De az Undercover is kapott anno. Persze inkább fél év, mint egy év után.

mert aztán az nfs arról híres, hogy 1 évvel késõbb is jönnek hozzá dlc-ék 😄DDD

És?

TDU.. Ferrari 250GTO a játék borítóján rajta van.. de csak a játék megjelenése után bõ egy évvel lehetett megvenni külön egy kiegészítõcsomagban.. -.-"

Értem, nos, a 918-at el tudom képzelni, mert már megcsinálták és be is mutatták, de a C9 tényleg gyanús, épp az origón olvastam pár hete, hogy vmi baj van még az anyagokkal is, amibõl fel akarják majd építeni, és 1 évig még biztos nem lesz kész. Meg még az álkasztnis egyetlen prototípúst is ripityára törték még tavasszal.

Ez igaz, beismerem. Én is nehezen képzelem el, de érted, én azt írom le, amit a forrás is. Mivel az oldal nem épp kamunak néz ki (azért szét szoktam nézni a forrásnál, hogy valóban megbízható infó-e, nem úgy, mint a legtöbb ember...), ezért nem hiszem, hogy kamu, de akár azt is el tudom képzelni, hogy egyszerûen félreírták és a Zonda Cinque-re értette ezt, nem tudom. Majd kiderül úgy is.

370Z-ét ne keverjük ide, más kérdés, hogy egy autó végleges formában létezik a játék megjelenésének idõpontjában, és más kérdés, amikor nem létezik. Magyarán nem a sorozatgyártáson volt a hangsúly. A Pagani C9-et be se mutatták, azt se lehet tudni a játék megjelenéséig, hogyan fog kinézni, hiszen jövõre fogják bemutatni, vélhetõleg legközelebb 2011 közepe fele, vagy végén, vagyis 1 évvel a játék megjelenése után. Még azt se lehet biztosan tudni milyen erõforrás fogja majd hajtani, azt is majd a bemutatón leplezik le.
Költõi kérdésem csupán annyi, hogy egy nem létezõ autót akkor hogyan modelleznek le? Hiszen még a karosszériaelemek akkor is bõven tesztelés alatt fognak állni, amikor én már hónapok óta NFS HP-ot tolok majd.

Privátban fejtsd ki légyszíves, hogy mi a problémád velem?

Nem is egyszer fordult már elõ, hogy játékba bekerült olyan autó, amit csak késõbb kezdtek el gyártani. Gran Turismo 4-ben is volt ilyen, de az Undercoverben is a 370Z tette tiszteletét még sorozatgyártás elõtt. Ha fizetett nekik az EA szép összeget, mi akadálya lenne?

DaniellT: valójában arról van szó, hogy a Porsche 918 és a Pagani C9 exkluzívok a HP-ban és más játékban nem lesznek benne.

bertino
<#idiota>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Hát én elég szarul tudok franciául, de ez a mondat nem valami olyasmit jelent, hogy ezek az autók nem lesznek benne?

Akkor ilyen alapon ezeket is tegyétek be a listába:

már ha valótlan dolgok berakása elmegy a nem hivatalos/félhivatalos megjegyzés miatt

Azért kíváncsi leszek hogyan lesz benne, ha az autót 1 évvel azután készítik csak el, hogy a játékot elkészítették (2011 vége)