4553
-
#1323 Engem is csak a hangulat érdekel, persze egy szappandoboznál jó ha jobb a fizika, de mióta jogosítványom van csökkentek az elvárásaim mivel szimulátorozásra állandóan van lehetőségem fotorealisztikus grafika mellett... :D -
High end PC #1322 Érzem a csontjaimban, hogy 8 év után végre egy nosztalgia NFS-t kapunk a javából.
Rohadt hangulatosak a pályák, ilyen pályák tényleg nem voltak 8 éve!!!
-
#1321 Hát remélem nagyon nem csalódunk :D -
High end PC #1320 Nekem az éjszakai verseny, meg a hóeséses verseny, meg az a pálya, ahol azok az útszéli parabolaantennák vannak, fullra az NFS3-at idézi -
High end PC #1319 Íííkszbox fottómód ez is!!!
-
#1318 Főként a NFS 3 miatt érdekel hogy esetleg visszahozná azt a hangulatot :) Mert az a Seacrest County Trailer alapján nagyon hangulatosnak tűnik a szép tájak, az időjárás váltakozás, rendőrös üldözések...stb -
#1317 sajnos, de én beletörödök, azért én az irányítást nézem kritériumként, ha az jóbb lesz mint a beta, akkor mehet. -
#1316 A fizika gondolom burnout kategória lesz. Ha nagyon izgat a fizika akkor ez nem a te játékod... :D -
#1315 Most komolyan arról megy egy vita hogy photoshoppal feljavitott képek vagy ilyen jó a grafika ?:D nem mind1 nem sokára kijön a játék mindenki leteszteli hogy ő konfigján milyen a grafika, engem inkább a fizika érdekelne, az irányitás. Meg ha a grafika érdekelne már az LFS-t és a társait is toltam volna kukába -
#1314 Na igen... :/ -
#1313 Remélem lesz AA. -
#1312 ezt arra irtam, hogy ironia, pénzért szart. :D -
#1311 Basszus, azt hittem bejelentették hogy csúszik a játék (ennyi hozzászólás )
"High end PC": figyu má, ha ennyire NFS fan vagy mit érdekel ennyire a grafika? Hidd el az xbox360-as verzió se nagyon fog eltérni a PC-s verziótól! Miért? Mert száguldás közben senki sem az állóképeket és a recéket nézi
UI: az autólista brutál, nagyon jó játék lesz. És persze a PC-s verziót tolom majd multiban -
#1310 Hát én őket nem nevezném munkásnak, sajna ők azok akik kizsákmányolják a gamereket és a fejlesztőket(inkább ők a munkások) is. -
#1309 azt értettem a munkás emberek alatt. :) -
High end PC #1308 Naaaa, most elüldöztétek a Tottit
-
#1307 Inkább a kiadókkal... -
#1306 nem a pc-kell van a baj. a munkás emberekkel inkább. -
#1305 És mondtam én egy szóval is, h boxon készült? :D -
DaniellT #1304 Xbox-ra játék fejlesztés meg devkit, meg miegymás? De hát akkor azt nem is a box hardvere jelenítette meg xD
Leülhetcc. -
#1303 Igen van, de ezen a képen semmi különleges dolog nincs, amit egy mai pc ne tudna megjeleníteni élvezhető sebességgel. -
KillTheKonzol #1302 Itt a gond az, hogy a game engine alatt az Xbox nem renderel 2560x1600-at játék alatti a fotómódban. -
#1301 jah ezt énis sajnálom, de hát szegény parasztok vagyunk. -
#1300 Nem-nem, rosszul gondolod. Biztos, h game engine-ben renderelték, szal a "fotómód" elmélet nem teljesen hülyeség. Render programmal egy amatőr is fotorealisztikus képet renderel, szal akkor ők is azt tették volna. Nyílván nem lesz ilyen szép futás közben, de nem újdonság, hogy a "fotómódban" mindig szebb képek készülnek mint amúgy. -
Szabi1991 #1299 naja, sajnálom hogy Lambosok nem hozták nyáron a hungaroringre, brnóba meg nem sikerült kijutni hogy megnézzem :( -
#1298 az elég szögletes, de ez a futurecar. :P -
Szabi1991 #1297 mármint úgy értetem hogy az autó egy sokszög, nem íves :D -
#1296 nem de te is csak talán de talán egy 60"-os monitoron 5cm közelről vennéd észre a felbontást.
hidd el full hd felett mai kijelzőkön, ha nem akasztopd a fejedre a kijelzőt akkor kizárt hogy ott észrevedd az eltérést.
dehát haverom is 82-es kijelzőt tett be monitor helyett a nyaka meg majd leszakadt, a sok ide-oda nézelődéstől. -
#1295 szerintem pc full high. -
Bullitt #1294 2560x1440-es felbontás aligha box :D -
#1293 Talán a fejlesztőknek van olyan gépük ami tudja azt a felbontást akadás mentessen :D -
High end PC #1292 neem neem, totti azt mondta ikkszbox fotómód képek, de hát ha ő mondja úgy is van!!!! -
#1291 nem gondolom pc-n 2560x. -
#1290 nah ez már télleg a játékból van.
ez nem vitás. -
High end PC #1289 Csak azt tudnám ha ilyenek az Xbox360 fotómód képek, akkor milyen a pécés. -
High end PC #1288 Ezek is Xbox360-as fotómód képek!!!! -
Bullitt #1287 Nagy felbontású képek:
-
High end PC #1286 " Ez a fotomód a játékból, így néz ki minden platformon, leglábbis 360on biztos. "
Továbbra is várjuk a bizonyítékot, hogy 360-on készültek fotómódban, tudod, játék megállít 360-on, fotókészítés menüpont. Ugyanis te ezt állítod. Nézd, én elfogadom, de bizonyítsd be. A többi magyarázkodásod csak ferdítés. -
#1285 hazudol bazzeg csak 9 pixel, mert 3x3-as a kép!!!
még ennyitsenem tudol.... -
#1284 Ne keverd a dolgokat. Nem érdekel miből van, amúgy is szarul néz ki, mert istentelenül recés, főleg az F1 2010 után amin nincs rece és szebb is. Ha játszottál a demoval láthattad hogy így néz ki. Sajnos a fejlesztők annyira alábadták hogy a fotomód/promo képek is receficék és igénytelenek.
Reméltem sikerült felfogni, de nem volt szó arról hogy én mit tudok. A fejlesztők tudnak és ez a lényeg, remélem eljut oda is az infó, mert többször nem írom le. Forza 3 nem fut pécén!, hanem 360 devkiten, onnan meg olyan méretben adnak ki képeket ahogy jól esik nekik, ezt mutattam