Need for Speed: Hot Pursuit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gduck
Én inkább a split-screen fuknciót hiányolom belõle. (Azt mondják visszatérnek az alapokhoz, akkor ez meg miért maradt ki belõle? Hiába van már NET, ez azért nagyon hiányzik!)

Grafika: versenyzés közben a grafikai felét "nem látod", szerintem ez nem annyira lényeges. Crysis jó volt, gyönyürõ, de ott is a "zöldség" adta meg a pluszt. A Crysis2 betondzsungele közel se lesz olyan <#wave>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Muttley
Tényleg,
ha már split-screen nem
REPLAY lesz benne?

Just do it :)

Akkor is, az EA igazán kiadhatna egyszer egy brutál grafikájú NFS-t, amolyan Crysis2 grafikai színvonalhoz közeli játékot, így is évente már szinte ontják a részeket, eddig minden évben, most meg már félévenként, csináljanak már valami minõségi grafikájú részt.
Én elviselnék egy Gran Turismo 5 grafikánál is szebb NFS-t...

Így legalább én is tudok játszani vele maxon <#taps>

Azért lehetne jobb a grafika így 2011 hajnalán, én egyáltalán nem esem hasra tõle...

gduck
Naon jó képek!

UI:Már csak 10 nap és demó <#nevetes1>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

SötétBarom
Kircsi :>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

<#worship>

Doomista
Lesz egy pár érdekes szám benne...😄
Nem látom a 30 second mars............... számot.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Soundtrack:

Bad Religion - The Resist Stance
Benny Benassi feat. Garry Go - Cinema
Black Rebel Motorcycle Club - Conscience Killer
Chiddy Bang - Opposite of Adults
Deadmaus feat. Sofi - Sofi Needs A Ladder
Does It Offend You, Yeah? - All The Same
Funeral Party - Giant Song
Greenskeepers - Live Like You Wanna Live
Hadouken! - Bombshock
Killa Kela - Get A Rise
Klaxons - Echoes
Klaxons - Twin Flames
Lazee feat. Dead By April - Stronger
Lemonade - Big Weekend
Lupe Fiasco feat. Matthew Santos - Shining Down
Maximum Balloon feat. Theophilus London - Groove Me
M.I.A. - Born Free
New Politics - Yeah Yeah Yeah
Pendulum - Watercolour
Pint Shot Riot - Nothing From You (Redanka Remix)
Plan B - Stay Too Long (Pendulum Remix)
Teddybears - Devil’s Music
Travie McCoy - Superbad (11:34)
We Have Band - Divisive (Tom Starr Remix)
White Lies - Bigger Than Us
Weezer - Ruling Me

Doomista
értem <#idiota><#idiota>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

fery02
Bezzeg a leges legelsõ részhez annak idején.<#idiota>
érted

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Doomista
Mi kurva sok videó van ehhez a játékhoz...😄

Új trailer is van:

szabii98
<#fejvakaras>
no mért?Amúgyse érdekel a játék túlzottan, a PS után nemhiszem hogy fogok még NFSezni, max nosztalgia...

I met God. She's black

Doomista
#666...szerintem nem éled meg a demót 😄

szabii98
😄

I met God. She's black

#663 😄D

CDgalaxis:
A játék várható magyarországi megjelenése: 2010. nov. 9.

Ami azért érdekes, mert külföldön november 16.-án jön 😄

szabii98
Van egy olyan érzésem hogy még Októberber, November 10-11én bemutatják a Budapest Game Show-n

I met God. She's black

Ryder62
Fincsi <#finom>
Amúgy mikor jelenik meg a játék?

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Új autók a hivatalos listán:
Alfa 8c spider:

Aston DBS: (csak rendõr)

Aston DBS Volante (csak racer oldalon):

Aston V12 Vantage:

fery02
A Hot pursuit- meg a High Stakes-ben az igaz, hgoy "Tuning"-nak nevezték a lehetõséget, de abban a menüben csak az autón tudtál állítgatni alap dolgokat.

Az igazi divat tuning (amire mindenki gondol szerintem) az csak az Underground szériától kezdve jött be.

A Porsche Unleashed egyféle átmenet volt, de az a rendszer egy olyan színfolt volt a játékban, ami nélkül én teljesen másképp emlékeznék most vissza a játékra.
Lehetett vásárolni fejlettebb alkatrészeket (motor, sebességváltó, kipufogórendszer, injektor, fék, felfüggesztés, kisebb súlyú karosszéria elemek), kiegészítõket (ebben az NFS-ben sem optikai tuningra kell tuningolni, max a különféle felnik meg néhány típusra áramvonalasabb lökhárítók, spoilerek), amik vásárláskor bekerültek az "inventory"-ba, tehát nem egybõl rá a kocsira. Elõtte persze érdemes volt ránézni a gyári alkatrészekre, mert kellemetlen meglepetés lehetett rész, mikor kocsi vásárlás után egybõl rohant az ember vásárolgatni és vett még egy olyan alkatrészt, ami már rajta volt a kocsin alapból, mert némely széria már eleve fejlettebb alkatrészekkel volt megvásárolható (fõleg, ha egy használt autót vettünk jó sok km-el, jelentõs verseny múlttal [IGEN, lehetett autó kereskedni is, megvettünk egy leharcolt kocsit, felújítottuk és eladáskor lehetett nyerni a bulin 😊).
Bevásárlás után lehetett aztán kicserélni a kocsin a gyári alkatrészeket, a megfelelõ beállításokat elvégezni (ezek nem voltak ugyan kötelezõek), a régi alkatrészeket pedig eladogatni potom (de akkor is valami) pénzért.

Olyan is volt, hogy ha egy alkatrészt nagyon megrongáltunk egy durvább verseny után, akkor olcsóbban kijött az ember inkább egy új vételén, mint hogy megjavítsa. 😊

Na mind1, azok az idõk akkor voltak, ilyen NFS-t már az életbe nem fogunk látni, még a nyomait sem. :/

Ryder62
Én inkább száguldozok szép, változatos tájakon mint hogy körbe-körbe menjek egy zárt pályán. Amúgy úgy rémlik hogy az egyik vidiben volt egy sivatagos rész amin keresztûl egy nyíl egyenes út vezetett. Na ott aztán végre lehet neki adni hogy a sebesség mérõ kiakadjon. <#smile>

Van az már jóval több is, már az NFS III Hot Pursuit-ban is volt 1998-ban, meg a High Stakes-ben is 1999-ben, meg a Porsche Unleashed-ben is 2000-ben...

Ráadásul ebben a részben alapból tuningoltak lesznek a kocsik, hiszen alapból nitrósak...ami nekem nem tetszik.

Jó lesz, megveszem a gyûjteménybe természetesen, de én a Shift 2-õt várom, ezt meg majd a kisebbek fogják leginkább szeretni.

<#worship>
(mondjuk azért még eltudnék képzelni olyat hogy pl. Hamann, Novitec tuning verziók<#finom>)

Nem. Sõt, színek közül is csak a gyáriakat választhatjuk, nincs ilyen-olyan színkeverõ.

Ryder62
Már 8 éve van tuning az NFS-ben. Én már rohadtul meguntam. Az utóbbi pár részben már rá se néztem. Rátettem a verdára a legújabb tuning csomagot ami két kattintás azt szevasz. <#sniffles>

hál istennek nem! Az utóbbi pár év tuningja nagyon szar volt.

Egy gyors kérdés, ami felett valószínûleg elsiklottam: Az autókat ugye lehet majd benne tuningolni ?

ASUS P5KC, Intel C2D E8400 @ 3,8Ghz, 2x2GB G.Skill Ripjaws DDR3 1333Mhz, ASUS EAH5770 CuCore 1GB GDDR5

pxxl
én már 5 éve nem élem bele magam 😄 így kisebb a csalódás is <#nevetes1> meglátjuk mit mutat a demo

All hail the double x!

Ryder62
Végre egy NFS ami felkeltette az érdeklõdésemet és várom. Ilyet már vagy 5 éve nem éreztem...

fery02
Akarom mondani gyerekebb koromra. 😊

Doomista
Pin HeadShot kivételével a többi rohadt jó.

Eddig ezek a zenék 90%, hogy benne lesznek:

30 Seconds to Mars – Edge of the Earth
Pin Shot Riot - Nothing From You (Redanka Remix)
Marilyn Manson - Tainted Love
Hadouken! - Bombshock

Doomista
<#eljen><#worship>
Ha saját számokat raknék bele és úgy játszanák, szerintem duplán jobban menne a menet 😄

Twitteren erre a kérdésre azt írták igen... nem tudom, majd kiderül.

Doomista
Saját zenét lehet majd belerakni a játékba?

Kézikamerás felvétel, csak amiatt túlszaturált. <#vigyor>

pxxl
c-c-c-c-combo breaker

atya világ mi az a neonfényes túlszaturált éjszakai rettenet <#ticking><#wow3><#idiota>

All hail the double x!

Kibaszottul adni fogja 😄D

MEGVESZEM!

a soundtrackot minimum 😊

Doomista

MEGVESZEM!

SötétBarom

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Hát, példa:

Ryder62
Idõjárásról lehet tudni valamit? Néhány videóban az aszfalt vizes volt. Vagy ez is csak az "öt perce ment el egy locsolókocsi" effektus?

Muttley
Méééé?
Mááá felnõtt vagy?
<#idiota>

Just do it :)

fery02
Jó hát, meg is veszem majd. Legalább Need for Speed lesz és emlékeztet picit majd gyerek koromra. Ennyit már megér.

Rage47
jó lesz ez