Need for Speed: Hot Pursuit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Muttley

Just do it :)

Doomista
Végül is jah, demo majd eldönti.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

modelcar

NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |

pxxl
visszapillantó tükör még mindig gáz 😄 és megint nincs belsõ kamera 😞

All hail the double x!

Na most várj. Már a bejelentés pillanatában, sõt aki követi az NFS híreket már elõtte is tudhattad, hogy árkád játékról lesz szó, nem épp szimulátor fizikával. Ettõl függetlenül még lehet jó játék és ki is próbálhatod magad, mivel október 26-án jön a demo. Lehet a PC-s késõbb, de szinte tuti, hogy lesz. Akkor meg minek lewarezolni? Ha a demo nem tetszik, akkor ne is játsz a teljessel 😄

Doomista
Mármint logóképeidet ? 😊)
Nekem is van jó pár eredeti játékom de egy ilyenért nem adok ki pénzt, ugyebár a fizika miatt ami el lett cseszve, ez az egy ok õszintén megmondom.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

gduck
Látod a bannerképeimet? Egyik se WAREZ <#wave>

UI: elárulom, attó függetlenül, hogy keveset írok, naponta olvasom a topicot, nem "beesõ" billentyûhuszár vok <#nyes>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

"Szép, árkádos, NFS, várjuk...alig várom hogy letöltsem, ha kijön a teljes..." -én meg szidok mindenkit, akit 2-3 óra alatt leszedte a játékot, és nyomja a screenshotokat a topikba! (mert nekem 1-2 nap lesz) <#violent>

Doomista
Szép, árkádos, NFS, várjuk...alig várom hogy letöltsem, ha kijön a teljes...<#nyes>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Off/spam/warez topikot lassan kellene nyitni, hogy legyen....elvégre elég sokan fogják rossz úton megszerezni.

gduck
Szép, árkádos, NFS, várjuk... <#nyes>

Új videók ismét:

TBTPumpa
jövõ szombaton nehezen érkezik a demó!
valamit nagyon elnéztél, hiszen Október 26.-án érkezik a demó - PC-re is!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Engem a Kocsi hangok érdekelnének.A Videóban jó hangok vannak,reméllem a játékba is megmaradnak majd.

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

modelcar

NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |

SötétBarom
Beleszarok.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Amien geci az EA simán elképzelhetõ!

Prince23
Xboxra meg PS-ra 😄

gduck
Lesz demó? Jeeeee <#vigyor2>

pxxl
szabad kóborlás, vagy szabadon bejárható terület? vagyis lesz láthatatlan fal vagy nem? sztem ez volt a kérdés lényege 😊

All hail the double x!

Jövõ szombaton érkezik a demó, addig már csak 13 nap van hátra <#nevetes1>

Origin: Mikeee89, NFS World: HUNMikeee, Shift 1: HUNMikeee

Igen lesz szabad kóborlás mód az eddigi infók szerint.

Origin: Mikeee89, NFS World: HUNMikeee, Shift 1: HUNMikeee

Ryder62
Nagyon jó képek. Fõleg a másodikon ragadt le a szemem. Végre újra lesznek kabriók <#vigyor2> Egyébként a játéktér szabadon bejárható lesz?

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Új képek:

Gépigény forrása

Min Specs:
OS: Windows® XP SP 3 (32-64 bits) / Windows Vista® (32-64 bits) / Windows 7® (32-64 bits)
Processor: Intel Core® 2 Duo 1.8 GHZ or AMD Athlon X2 64 2.4GHZ
Memory: 1.5 GB Windows® XP / 2 GB Windows Vista® - Windows 7®
Graphics: 256 MB DirectX® 9.0 compliant card with Shader Model 3.0 or higher (see supported list)
DirectX®: DirectX 9.0
Hard Drive: 8.0 GB
Sound: DirectX 9.0 –compliant sound card
Supported Peripherals: Keyboard, optional controller

Recommended:
OS: Windows® XP SP 3 (32-64 bits) / Windows Vista® (32-64 bits) / Windows 7® (32-64 bits)
Processor: Intel Core® 2 Duo E6700 2.6 GHz or AMD Athlon 64 X2 6000+ or better
Memory: 1.5 GB Windows® XP / 2 GB Windows Vista® - Windows 7®
Graphics: GeForce 8800 GT or ATI Radeon HD 4700 or better
DirectX®: DirectX 9.0
Hard Drive: 8 GB free space
Sound: 5.1 sound card
Supported Peripherals: Keyboard, joystick optional (Xbox 360® Controller for Windows recommended)

Supported Video Cards at Time of Release: ATI® RADEON® X1950, hd 2000/3000/4000/5000 series NVIDIA GeForce ® 7 (7600 or better)/8/9/100/200 series.

* This product does not support Windows® 98/ME/2000/NT

Muttley
Ez a lényeg.
Ebben a részben úgy tûnik, nagy hangsúlyt fektetnek a látványos törésre ala Burnout.
Ha valami szanaszéjjel, látványosan ropiként törik ütközéskor, az egy motor.
Arról nem beszélve, hogy gyorsulásban cumiztatná a rendõröket rendesen 😉
PGR4-ben is voltak motorok, atomhangokkal, csak ott nagyon elgyurcsányozták az irányítást. 😊

NFS-be nem valók motorok, arra ott a TDU. Elég csúnya is lenne, ha a rendõr egy Bugattival beléd menne hátulról...

Muttley
Én DLC-ként szívesen látnék benne motorokat Supersport kategóriában.

Új infók:

- Single playerben minden versenynek van egy "Speedwall"-ja, amire az idõnk alapján kerülünk fel, barátainkkal együtt.
- Az útzárakba mindig van egy kis rés.
- Taktikázni kell az üldözések alatt, különösen a rendõröknek, a versenyzõknek pedig a nitróval kell okosan bánni.
25 mérföldnyi shortcut, azaz rövidített útvonal található a játékban, továbbá nyílt terek is, példaként említi a "Though Justice" nevû challenget, melynek során egy barlangrendszerben találta magát, de a "lakeside Dream" nevû pályán az erdõben belül több tucat út is kígyózik a fák között, ha nem vigyázol, akkor kettészelik a Bugattid a fatörzsek.
- Az irányítás motorja állítólag teljesen újjá épített, hogy kicsit jobban szimulálja a valóságot a valódi gépekre, ám így is nagyon hasonló a két játék (Burnout-NFS) ebbõl a szempontból.
- A tájakat autóreklámok ihlették. Matt Webster például megemlíti a Top Gearben látott, Romániában található Transzfogarasi fõutat, ami elképesztõen kacskaringós.
- A harmadik verseny neve "Vanishing Point" és egy Pagani Zonda Cinque Roadster változatát vezethetjük!
- Egyenlõre nem akarnak DLC-ket, nem szeretnének találgatni, mit akarnak a játékosok. Kivárják, amíg lesznek reakciók, javaslatok, s az alapján készítenek majd esetleges DLC-ket.

Mindezt a Guardian.co.uk previewbõl.

Van egyinterjú is Matt Websterrel, amitlefordítottam

bulba
Nem gazdálkodtak valami jól a hellyel, mert elég ritkás az úthálózat. De gyanítom ez is bõven elég lesz.

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

pxxl
számomra még mindig azt támasztja alá hogy sajnos egy újabb silány nfs-t kapunk 😞 remélem nem lesz igazam 😊

All hail the double x!

modelcar
<#eljen>

Vadiúj, brutális vidi ismét:

Doomista

Tudom hogy vótmá, de ha egyszer üt + kedvcsináló...😄

Muttley
Én nem tudtam. 😉
Linket a hivatalos autólistához, plz.
Azért nincs negatív felhang, mert ismerik a 2002-es verziót. 😉 Ugyanaz lesz, brutál grafikával. Aki attól többet vár, az tudatlan, vagy szimpla provokátor.

[HUN]FaTaL
Úgy legyen, majd úgy nézek rá mint a burnoutra, azt szerettem. Bár más volt a cél 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Még egy gameplay mára:

A háromféle kameranézetrõl már tudtunk, az Imprezát is kitalálták már (ugye van egy bizonyos autó lista, amit a hivatalos oldal alapján könnyedén össze lehetett állítani).
Egy biztos: fizikát senki ne várjon, ez nem olyan játék. Azért érdekes, hogy a tucat újabb preview (IGN, Gamespot, VG247, Nowgamer) közül egy sem említ gyakorlatilag semmiféle negatívumot se. Ilyen nem nagyon volt NFS-el évek óta. Tömegterméknek készül, és az eddigiek alapján arra tökéletes is lesz.

Prince23
Már látom elõre, a látottak alapján, hogy az árkád autós játékok kolosszális szarja lesz a játék 😛 Magasan az elsõ helyen, mint a legrosszabb árkád.

Muttley
Full-arcade (mint az elõdje), de legalább nem akar szimulátor lenni (ugye, F1 2010) 😉
Amit tudtunk: hangulatos lesz és kiemelkedõen szép a graf
Amit nem tudtunk: 3 féle nézet (madártávlat, motorháztetõ, lökhárító) és Subaru Impreza (bár pont a "pfujdaewoolacettis")

[HUN]FaTaL
Eléggé bullshitnek tûnik, de lehet hogy lesz egy hangulata majd meglátjuk.

http://goo.gl/gd6Zi5

Hoztam két új gameplayt:

Prince23
Muttley
Hátha az a 2 autó benne van, akkor egy Subaru Impreza WRX STi-nek és Mitsu EVO-nak is el kellene férnie.
Ez a madártávlat nézet többféle közelségben várható?
Azt tudom, h cockpit nézet nem lesz. Ennél a játéknál ez talán megbocsátható.
A Split Screen hiánya miatt meg a mai napig is <#rinya><#rinya>
Irgum-burgum vaslapát! <#nevetes1>

SötétBarom
Engem érdekelt! Tök jó volt, még ilyen viper-es csíkozást is kapott a verda 😊

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Ha itt tartunk, már az NS 4. részében is volt igazi tuning body kitekkel. Csak senkit nem érdekelt még akkoriban. Amúgy apró, egy utcás falvak vannak, de ilyen Rockport méretû nagyvárosokra senki ne számítson.

gt2ben is volt már :p
(igaz 2d-s 😄DD)