4553
-
#1403 nem osztottam az izét aztat :D csak mondtam h sztem felesleges kiadni évente egy fifát (nba stb) -
#1402 A teszteknek én a Vanquish óta már csak fenntartásokkal hiszek.
A focit meg úgy szeretem, mint kecske a kést. ;)
Meg hát jó, hogy a topic neve
xD -
#1401 egyrészt szebb a fifa 11 meg sokkal jobb már eleve a 10-től. ezt a sok tesztben is olvashatod.
sok dolgot kijavítottak benne ami régen kelllemetlen volt.
nem értek annyira a fifa sorozathoz, de olvastam 1-2 tesztet. -
#1400 Legalább ne oszd az észt olyanról amiről fogalmad sincs :D -
#1399 kb a fifa 99-el játszottam utoljára attól még ugyanaz xD különben is madártávlatból nem mind1, hogy néz ki? :D -
#1398 Látom nem játszottál az idei fifával :D -
#1397 minek kell kiadni évente fifát? :D grafika sokat nem változik, elég lenne egy pecs hozzá, amiben az estleges változások vannak azt csá :D 1000 ft-ért lehet tölteni :D -
#1396 Ki a franc venné meg külön a nyakukon maradt tavalyi Fifát? :D -
Csokis #1395 IGN Review - 9/10 és Eurogamer Review - 9/10 -
HUN BECSEHELY #1394 Az nem érdekel,azt nem szeretem:-) -
#1393 A posztert én is támogatnám, habár még anno kérdeztem cdgalaxisban mikor vettem a Fallout 3 GOTY -t h van e poszterük és mondták h nem, csak wowos volt nekik :\ -
Szabi1991 #1392 úgy tűnik jegyem már nem lesz, de holnap legalább lesz Ferka találkozó Budán.. :D -
HUN BECSEHELY #1391 Nekem valami rohadt nagy Poszter kellene -
Szabi1991 #1390 576ba már vannak tokok.. :DD -
#1389 Nem kamu itt is ennyi!
Ajándékba adjuk a FIFA 10 focijátékot -
SzocsA #1388 ez mi ez miért ilyen occsóóóóó?
itt valami bűzlik!
Need for Speed Hot Pursuit (PC) + Ajándék FIFA 2010 -
#1387 Lehet meg kéne próbálni kicsórni Bp Game Show -ról :DDD, mondjuk annak is örülnék ha ott már meg lehetne venni :) -
#1386 Éljen a Japán-flotta (is):
Nissan GT-R R35
Subaru Impreza WRX STi
Mitsubishi Lancer EVO X
Mazda RX-8
Nissan 370Z
Kár, hogy a Ferrarik ezúttal kimaradnak. -
Szabi1991 #1385 ha kapok jegyet, kinézek :D -
Stockbauer33 #1384 Ha kimész ide csinálj pár 100 képet -
#1383 Hol az iPhone4, vazzze?! :) Tiszta ciki xD
#1379:
Tisztelet a csekély kivételnek, aki önálló és önellátó xD
A derékszögű koordináta-rendszered ordináta tengelye a pénztárca tartalma. Mi az abszcissza..?
Bróker csávó mondása: "Lehet, hogy a csajom a pénzemre hajt, de nem hitelkártyámat szopja.." -
Szabi1991 #1382 felvágni
(nfs geek :D)
[remélem megmaradunk még a humoros részen és nem lesz belőle sértődés, nem annak szánom] -
#1381 De arra nem válaszoltál, hogy minek neked ennyi minden? -
5.25-ös floppy powa :D krájzisz hányra fér fel? -
#1379 Mázlista. Az én egyenletemben a nő exponenciálisan csökkenti a pénztárcám tartalmát -
#1378 11/19 -
#1377 Amúgy mikorra várható a game?Szívesen nyomatnám már vmi jó kis arcade autós játékkal. -
#1376 jaja New Super Mario Brost nyomatom. csak néha ez-az bugos. -
#1375 az a gjémkjúbb. -
High end PC #1374 Eladó, ha kell.
Igazából már elég jól emulálhatóak a Wii játékok PC-én. -
RYO21 #1373 Nah ilyet se láttam még. Egyszer láttam életemben ps3-at meg xboxot de sötét volt, szal sokat láttam belőle. De Wii-t még sohasem. Nincs annnak a hátulja kicsit összezsugorítva? Illetve nem kék színű az eleje? -
#1372 -
#1371 "csak hülyéskedtem vele, biztos van neki, csak húzom az idegeit. :)" -
High end PC #1370 egy régi laptopról is simán netezhetsz, azt mondtad a HP-ét PC-én tolod majd, mert ott szebb lesz a boxos verziónál, szóval akkor lennie kell egy jobb fajta gamer PC-édnek. -
#1369 nemtuom nem inditottunk szavazást. -
#1368 Darksector csak viccelt és amúgy meg nem szokott hazudni.
De ne haragudj a kérdésemért High end pc-de honnan telik ilyen fasza cuccokra neked?Csak kiváncsiság.
Mellesleg sztem mindenki arra költi a pénzét amire csak szeretné vagy ami a hobbija.Ennyi. -
#1367 Ki nem szarja le mitek van? -
#1366 te figy.
2 kérdés.
1. van pc-m? hááát honna töltögetek meg sg-zek?
2. van boxom? asszem nem kérdés.
mit fényképezzek? :) -
High end PC #1365 Na jó, ez már nevetséges, tipikus magyar ember, akinek még a pár tízezres műszaki cikkeket is fényképezgetni kell, mert nem hiszi el, de még miután összeszedi is őket egy helyre a kedvéért és le is fényképezi az ember, még azután sem, a te cuccaid biztos szar szemétdombról turkált műanyagok, de igazából eddig neked csak a szád járt, te nem mutattál semmit.
-
#1364 újrafényezte.