Need for Speed: Hot Pursuit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
All hail the double x!
de ha sz_r is lesz, akkro is végigjáccom 😄 eddig az összeset kipipáltam, ez sem marad ki. 😄
na jó az nfs world izé az...arról inkább ne beszéljünk <#zavart2>#zavart2>
All hail the double x!
megint az lesz a vége, hogy húúú dejóóó, állat, áááá, csilli villi, aztán mikor jáccol, rájössz h megint egy nagy rakás...
All hail the double x!
A helykihagyásokból ítélve, a szuper szót akartad írni? 😄
NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
Sikerült megtudni, hogy lesz-e több festése a rendõrautóknak. A válasz: nem. (bocs a dupláért!)
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
Meseszép! Olyan gépük még a fejlesztõknek sincs <#buck>#buck>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Sajnálom a csajod...<#idiota>#idiota>
#705:
még mindig az anyjuk popóját a nuku splitscreen miatt
amúgy meg adja az arcade-állatkodós feelinget 😄
Just do it :)
A képek is szépek, lehet elhamarkodtam mikor leszóltam a grafikát múlt héten, na majd kíváncsi vagyok nálam milyen lesz.
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
All hail the double x!
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
All hail the double x!
vagy van 3-4 verzió ami közül lehet választani ?

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
#692 Már sokkoló volt a Veyron,Reventon de ez a Bentley <#worship>#worship><#eljen>#eljen>
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
vagy lehet legalább színezni vagy vmi ? tuti rendõr leszek 😄

Grafikáról vitázgattok itt, istenem. 😄
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
(10-es képkorlát miatt másodjára írom, lol)

Egyébként sose értettem ezt a grafika mániát. <#szomoru2>#szomoru2>
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Passz, szerintem nem lesz replay. Eddig legalábbis semmi ilyesmit nem láttunk.