4553
-
#1483 xD nem állt számdékomban :D -
Szabi1991 #1482 ha lehet ne legyen túldizájnolva a topik mint a tdu2nél :p -
#1481 Pf.
A legjobb rész egészen egyértelműen az első, Road & Track: The Need for Speed SE. -
csoli31 #1480 Tud meg, hogy ezzel most nagyon megsértettél!
Nekem attól függetlenül tetszett. Mindenkinek más az ízlése, és ez így van jól! -
#1479 és -
#1478 Undercover után a leghulladékabb rész volt szerintem :D
High Stakes powa! -
csoli31 #1477 A Carbonban nekem csak a kanyon versenyek tetszettek. Meg az, hogy nem három ellenfelem volt egy verseny alatt. Nekem a nappali környezet jobban bejött, mint az éjszakai. -
#1476 akkor már inkább a carbon :D -
csoli31 #1475 Nem igaz! A Most Wanted volt a legjobb része a sorozatnak.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mivel az volt az első Need for Speed játékom (előtte nem is ismertem ezt az autós szériát). De majd bepótolom, ha lesz rá lehetőségem. -
Szabi1991 #1474 jókérdés, jó lenne ha igen :D -
Sok örömet a kicsihez! :D -
#1472 Annak kéne lennie a következő NFS fejlesztésnek.
Porsche Ánlíííísd 2011.
A régi játékmenet és 2011-es ultra-brutál grafika. :) -
#1471 tánk jú!!
na erre elszíok egy pipát kinnt az esőben -
#1470 sorry az extralassú HG kinevezésért :)
(amúgy nekem is az NFS Porsche volt a kedvenc - bár újabbakal nem is nagyon játszottam) -
#1469 LOL akkor te sem játszottál a porshe unleashed-el :D az volt eddig a legjobb nfs sztem -
Csokis #1468 PC-n magyar felirattal jelenik meg! -
bgabor #1467 FIFA? Ú, bazzeg, levélnehezéknek se kéne se az, se bármilyen focis játék. -
bgabor #1466 A mai napig a legjobb NFS rész volt, marha igényesen kidolgozott és nagyon élvezetes. -
#1465 Na, ehun-e vanik a szuper-giga-miga-LOL.
MU-HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA
Ilyenkor nem tudom bántani a warezolókat.
Mi árrés van a szoftvereken, ha ennyiért is bőven megéri nekik a vadi új játékokat eladni? -
#1464 -
#1463 És az új NFS is ott van a megvásárolhatók között ? -
#1462 amikor megjelent gyönyörűnek tűnt a grafika, igen, 3Dfx-el
és maga a játék is a legjobb NFS rész, szvsz
volt olyan hogy leálltam a pályán és csak bámultam a vízesést, vagy a vízimalmot vagy bármit ami megfogott
a zenéje pedig annyira profi volt, hogy nekem még mindig a gépemen mp3-ban!
jó lenne ha a régi játék feelingje jönne vissza az új részben, megmutathatná a mai gyerekeknek hogy milyen is egy hangulatban és mindenben eltalált játék -
Szabi1991 #1461 "Budapest Game Show területén minden Electronic Arts játékot 50% kedvezménnyel adunk (2db játék vásárlása esetén), így akár 6500 Ft-ért juthatsz hozzá a legújabb Medal of Honor vagy FIFA 11 Xboxos vagy PS3-mas változatához. A PC-s verziók 4999Ft-ért elvihetők!" EA Hungary -
#1460 A 3Dfx kártya a szekrény mélyén lapul
UI: már csak kilencet kell aludni -
#1459 Rosszul írtam le... :) Nem korszerű, hanem korszerűbb :P
3Dfx-es grafika. -
High end PC #1458 NFS III HP, korszerű grafika, LOL.
Mit szívtál? Adj nekem is! :D -
#1457 Aki megszeretné ismerni az eredeti HP-t, beszerezheti. Korszerű telepítő, és grafika :)Még mostanában is előveszem. -
#1456 Ennél azért jóval többminden változott a fifában de hagyjuk:) Egyáltalán nem lehet összehasonlítani a kettőt :D -
Csokis #1455 No, ma kiderült, hogy a LE változatot csak az 576KByte forgalmazhatja itthon. Persze drágábban, hogy a franc essen beléjük. Mindegy, holnap megrendelem PS3-ra a LE változatot. Ja, és ajándék FIFA 10 jár hozzá, mindegyik platformra és a LE-re is, nem csak a standardra! -
High end PC #1454 remélem a Limited Editionhoz nem osztogatnak ilyen fosadék focis játékot :D -
#1453 ez már tiszta mad max :D -
#1452 Egy nagyobb kődarab eléje kerül,aztán mehet a duplaszaltó. :) -
#1451 Imádom ezeket a "hülye" japánokat :)
[Ott akarok élni.]
-
#1450 JappóTuning lesz-e benne, és miért nem :D
-
#1449 ez? ezt simán fel kell turbózni, alig vannak színek, semmi HDR, semmi bloom effect, gagyi motion blur... -.- szánalmas.
állítom hogy a fizika is szar :D -
#1448 Dehogy!
Nézd már a hatalmas, ronda recéket a keréken! Ez tuti valami konzol port!
-
ratgab #1447 Azért azt megnézném, amikor pesten az autók között egy ilyen "cikázik".... -
Blum #1446 Azért a grafika nem rossz :) -
#1445 Nem valami élethű... -
#1444 akkor pár nap és lehet kölcsönözni az orosz verziót xD