Need for Speed: Hot Pursuit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pxxl
ahogy érzed 😄 utóbbi pár rész még annyit sem ért, amennyi idõt/energiát elvitt a kikölcsönzése <#wow3><#shakehead>

All hail the double x!

Mindegy, majd megveszem helyetted is 😊
pxxl
hülye azért nem vagyok (ennyire) <#idiota><#banplz>

All hail the double x!

De ezt vedd is meg.
pxxl
jah kiderül a zigasság 😄

de ha sz_r is lesz, akkro is végigjáccom 😄 eddig az összeset kipipáltam, ez sem marad ki. 😄
na jó az nfs world izé az...arról inkább ne beszéljünk <#zavart2>

All hail the double x!

gduck
4 nap múlva demó <#wave>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

pxxl
jól van már, elég lesz a trélerekbõl
megint az lesz a vége, hogy húúú dejóóó, állat, áááá, csilli villi, aztán mikor jáccol, rájössz h megint egy nagy rakás...

All hail the double x!

Trailer megint

" sz.... lessz!!!! "

A helykihagyásokból ítélve, a szuper szót akartad írni? 😄

köszi.de akkor a videókon mérnem látható??mer mindig versenybe vannak :S
modelcar
igen

NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |

aztszeretném kérdezni hogy lesz benne szabad kósza mód???légyszives válaszoljatok.elõre is köszi 😄
:/

norbi2fraktal
feleségem van, már megszokta XD

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

BaziJoe
Akkor ez egy sz.... lessz!!!!

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

By the way...
Sikerült megtudni, hogy lesz-e több festése a rendõrautóknak. A válasz: nem. (bocs a dupláért!)

Nem.

BaziJoe
Sziasztok autót lehet fejleszteni a játékban????

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

gduck
"na majd kíváncsi vagyok nálam milyen lesz."

Meseszép! Olyan gépük még a fejlesztõknek sincs <#buck>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Muttley
Te ha tecccccik valami, hányingert kapsz?
Sajnálom a csajod...<#idiota>

#705:
még mindig az anyjuk popóját a nuku splitscreen miatt
amúgy meg adja az arcade-állatkodós feelinget 😄

Just do it :)

Kezd megtetszeni a játék, elég keményen érezni rajt, hogy ez nem az a Black Box féle Undercover...
A képek is szépek, lehet elhamarkodtam mikor leszóltam a grafikát múlt héten, na majd kíváncsi vagyok nálam milyen lesz.

norbi2fraktal
Hányingert kapok!!!!! annira tetszike, várom nagyon a demot,és persze a megjelenést!!!

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Amennyire tudjuk a teljes játékban már nem lesznek benne. Elvileg. GamesComon pont egy ilyen lassítás miatt lettem harmadik amikor a többi communitys sráccal toltuk egymás ellen. Beledurrantam szembõl egy traffic autóba, lassítva csodálhattam, ahogy ripityára törik a BMW M6, közben a többiek tovább döngettek 200-al 😄

pxxl
jah az mókás 😄 röhögtem én is xD rendõr megkoccol 5x aztán totálkár lesz a verda <#idiota><#taps>

All hail the double x!

Hát igen! Már étem mért írtad azt, hogy csukjuk be a szemünket 1:50-nél. Nem semmi az hogy 180-al nekimegy egy sziklának frontálisan, és utána megy tovább, mint ha semmi se történt volna! Bezzeg egymás meg lazán kilehet lökni.<#levele>

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

pxxl
<#zavart2> marhára kell ez tényleg.

All hail the double x!

nem hinném, mert ha a másiknál belassít, nálad meg nem akkor amíg õ "mozdulatlan" te még mozognál 😄

pxxl
remélem ezeket a lassításokat ki lehet kapcsolni majd, mert már most idegesít...

All hail the double x!

Jó kérdés, szerintem lesz több. Legalábbis remélem. Mellesleg új gameplay (1:50-nél csukjátok be a szemeteket <#idiota> )

a rendõröknél mindegyik rendõrautó ugyanolyan festést kap csak ?
vagy van 3-4 verzió ami közül lehet választani ?

Muttley
+1 <#eljen>

Just do it :)

fery02
Engemet is megvettek kilóra.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

SötétBarom
Engem a marketing meggyõzött.😄DDD

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

ha lesz olyan "fizikája" mint az nfswnek és legalább úgy megy laptopon akkor nálam már nyert a játék, ettõl nem várom hogy szimulátor legyen 😄

Doomista
Azért vigyázzatok, el ne higgyetek mindent, a látszat néha csal. <#eljen><#pias><#ejnye1><#ejnye1><#hawaii>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Kegyetlen durva a Hp autólista <#eljen>

#692 Már sokkoló volt a Veyron,Reventon de ez a Bentley <#worship><#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

rendõrautóknak egyféle festése, kinézete lesz csak ?
vagy lehet legalább színezni vagy vmi ? tuti rendõr leszek 😄

fery02
Úgy érzem magam, mintha óvodások között lennék (tisztelet a kivételnek). 😄

Grafikáról vitázgattok itt, istenem. 😄

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

szépek, várom a játékot, lazulós billentyûzetesnek jó lesz talán, remélem latopon elmegy majd 800x600 minimumba 😄

Képek az autólistán új autókról:
(10-es képkorlát miatt másodjára írom, lol)

Ryder62
Engem rohadtul nem érdekel hogy a crysis 2-nek milyen lesz a grafja inkább legyen jó játékmenete és hangulata.

Egyébként sose értettem ezt a grafika mániát. <#szomoru2>

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Tigristank
Lehet velem van a baj, de nekem szépnek tûnik. 😊

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Prince23
Mivel jön konzolra, és leginkább arra van beharangozva, meg DX9-el nem is reménykedjünk, szépségben.

Crysis 2-nek nem lesz valami fúdeszép grafikája. Elkúrták az enginet. Én egy kb MW2 grafikai szintre számítok.

Ryder62
De még mindig fényévekkel jobb mint a shifté. És az irányítása is jobb. A shiftben a kanyarodás=driftelés meg egyenesen szánalmas volt. <#zavart2>

Nem mintha a GRiD-nek annyira jó fizikája lenne <#idiota>

Ryder62
Ott a Shift. Hiába szép a grafika ha a fizika egyszerûen szar ami tönkre vágta az egész játékot. Én a felénél meguntam azt hogy ha valakibe beleszaladtam hátulról egész egyszerûen átmentem alatta. <#idiota> Papír autókkal meg nem volt kedvem versenyezni így maradt a grid.

Szerintem a Shift szebb, mint a GT5 egy kis moddolás után. Láttam élõbe GT5-öt is és hatalmas csalódás volt. Annyira látszik, hogy gyakorlatilag az utolsó pixelig nagy felbontású, élettelen fényképekbõl van felépítve a játék...a Shift valahogy jobban néz ki, persze erõs modding után. Mondjuk nálam nem ez a döntõ szempont jelenleg egy játékkal kapcsolatban. A GT5 egy külön kategória szerintem amit ha egyszer kiadnak nem lehet összehasonlítani más autós játékkal. Ha egyszer kiadják... <#eplus2>

Passz, szerintem nem lesz replay. Eddig legalábbis semmi ilyesmit nem láttunk.