Need for Speed: Hot Pursuit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csak hogy továbblépjünk végre hogy fake vagy namfake-e a reklámkép <#idiota>

SZilaJMaGGoT
Ott a pont! Semmi értelme, mindenki ugyanúgy játszhat majd vele, csak megy most itt a kinek van nagyobb pöcse vita...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

atila4
Mert mindenki kiáll a saját hardvere mellett <#vigyor2>

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

gduck
Sose értettem ezt PC vs. KONZOL vitát <#fejvakaras> Mint két ellenséges tábor, de minek? <#lama><#alien>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

xD

érdekel szerinted ? ez pc topik... a konzolaknak leáldozott.. :p

DarkSector
hallod haver ez van már szerinted 4x4 pixel? 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Jó lenne! Én már évek óta várom, hátha csinálnak egy ilyen NFS-t, ki tudja, talán megéljük, jó lenne ha Criterion-ék csinálnának majd egy ilyen DLC-ét ehhez a játékhoz, és menekülnék egy Hayabusával a rendõr Reventón ellen<#banplz>

SZilaJMaGGoT
Egyébként lassan sztem nfs-be is lehetnének motorok! 😄

SZilaJMaGGoT
Hát sztem a paradise city is elég jól kidolgozott map volt, csak a gameplay volt uncsi... 😄 Ha szerencsénk van itt az is el lesz találva... 😊

SZilaJMaGGoT
Engem is csak a hangulat érdekel, persze egy szappandoboznál jó ha jobb a fizika, de mióta jogosítványom van csökkentek az elvárásaim mivel szimulátorozásra állandóan van lehetõségem fotorealisztikus grafika mellett... 😄

Érzem a csontjaimban, hogy 8 év után végre egy nosztalgia NFS-t kapunk a javából.<#hawaii>
Rohadt hangulatosak a pályák, ilyen pályák tényleg nem voltak 8 éve!!!

Skypack
Hát remélem nagyon nem csalódunk 😄

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Nekem az éjszakai verseny, meg a hóeséses verseny, meg az a pálya, ahol azok az útszéli parabolaantennák vannak, fullra az NFS3-at idézi <#nyes>

Íííkszbox fottómód ez is!!!<#idiota><#banplz><#banplz>

Skypack
Fõként a NFS 3 miatt érdekel hogy esetleg visszahozná azt a hangulatot 😊 Mert az a Seacrest County Trailer alapján nagyon hangulatosnak tûnik a szép tájak, az idõjárás váltakozás, rendõrös üldözések...stb

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

DarkSector
sajnos, de én beletörödök, azért én az irányítást nézem kritériumként, ha az jóbb lesz mint a beta, akkor mehet.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

SZilaJMaGGoT
A fizika gondolom burnout kategória lesz. Ha nagyon izgat a fizika akkor ez nem a te játékod... 😄

Skypack
Most komolyan arról megy egy vita hogy photoshoppal feljavitott képek vagy ilyen jó a grafika ?😄 nem mind1 nem sokára kijön a játék mindenki leteszteli hogy õ konfigján milyen a grafika, engem inkább a fizika érdekelne, az irányitás. Meg ha a grafika érdekelne már az LFS-t és a társait is toltam volna kukába

SZilaJMaGGoT
Na igen... :/

[HUN]FaTaL
Remélem lesz AA.

http://goo.gl/gd6Zi5

DarkSector
ezt arra irtam, hogy ironia, pénzért szart. 😄

gduck
Basszus, azt hittem bejelentették hogy csúszik a játék (ennyi hozzászólás <#buck>)

"High end PC": figyu má, ha ennyire NFS fan vagy mit érdekel ennyire a grafika? Hidd el az xbox360-as verzió se nagyon fog eltérni a PC-s verziótól! Miért? Mert száguldás közben senki sem az állóképeket és a recéket nézi <#wave>

UI: az autólista brutál, nagyon jó játék lesz. És persze a PC-s verziót tolom majd multiban <#nyes>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

SZilaJMaGGoT
Hát én õket nem nevezném munkásnak, sajna õk azok akik kizsákmányolják a gamereket és a fejlesztõket(inkább õk a munkások) is.

DarkSector
azt értettem a munkás emberek alatt. 😊

Naaaa, most elüldöztétek a Tottit <#banplz><#banplz>

SZilaJMaGGoT
Inkább a kiadókkal...

DarkSector
nem a pc-kell van a baj. a munkás emberekkel inkább.

SZilaJMaGGoT
És mondtam én egy szóval is, h boxon készült? 😄

Xbox-ra játék fejlesztés meg devkit, meg miegymás? De hát akkor azt nem is a box hardvere jelenítette meg xD
Leülhetcc.

[HUN]FaTaL
Igen van, de ezen a képen semmi különleges dolog nincs, amit egy mai pc ne tudna megjeleníteni élvezhetõ sebességgel.

http://goo.gl/gd6Zi5

Itt a gond az, hogy a game engine alatt az Xbox nem renderel 2560x1600-at játék alatti a fotómódban.

DarkSector
jah ezt énis sajnálom, de hát szegény parasztok vagyunk.

SZilaJMaGGoT
Nem-nem, rosszul gondolod. Biztos, h game engine-ben renderelték, szal a "fotómód" elmélet nem teljesen hülyeség. Render programmal egy amatõr is fotorealisztikus képet renderel, szal akkor õk is azt tették volna. Nyílván nem lesz ilyen szép futás közben, de nem újdonság, hogy a "fotómódban" mindig szebb képek készülnek mint amúgy.

naja, sajnálom hogy Lambosok nem hozták nyáron a hungaroringre, brnóba meg nem sikerült kijutni hogy megnézzem 😞

DarkSector
az elég szögletes, de ez a futurecar. 😛

mármint úgy értetem hogy az autó egy sokszög, nem íves 😄

DarkSector
nem de te is csak talán de talán egy 60"-os monitoron 5cm közelrõl vennéd észre a felbontást.
hidd el full hd felett mai kijelzõkön, ha nem akasztopd a fejedre a kijelzõt akkor kizárt hogy ott észrevedd az eltérést.

dehát haverom is 82-es kijelzõt tett be monitor helyett a nyaka meg majd leszakadt, a sok ide-oda nézelõdéstõl.

DarkSector
szerintem pc full high.

2560x1440-es felbontás aligha box 😄

atila4
Talán a fejlesztõknek van olyan gépük ami tudja azt a felbontást akadás mentessen 😄

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

neem neem, totti azt mondta ikkszbox fotómód képek, de hát ha õ mondja úgy is van!!!! <#idiota>

DarkSector
nem gondolom pc-n 2560x.

DarkSector
nah ez már télleg a játékból van.
ez nem vitás.

Csak azt tudnám ha ilyenek az Xbox360 fotómód képek, akkor milyen a pécés.<#banplz>

Ezek is Xbox360-as fotómód képek!!!! <#idiota>

Nagy felbontású képek:

" Ez a fotomód a játékból, így néz ki minden platformon, leglábbis 360on biztos. "

Továbbra is várjuk a bizonyítékot, hogy 360-on készültek fotómódban, tudod, játék megállít 360-on, fotókészítés menüpont. Ugyanis te ezt állítod. Nézd, én elfogadom, de bizonyítsd be. A többi magyarázkodásod csak ferdítés.

DarkSector
hazudol bazzeg csak 9 pixel, mert 3x3-as a kép!!!

még ennyitsenem tudol....<#buck>

Totti5
Ne keverd a dolgokat. Nem érdekel mibõl van, amúgy is szarul néz ki, mert istentelenül recés, fõleg az F1 2010 után amin nincs rece és szebb is. Ha játszottál a demoval láthattad hogy így néz ki. Sajnos a fejlesztõk annyira alábadták hogy a fotomód/promo képek is receficék és igénytelenek.

Reméltem sikerült felfogni, de nem volt szó arról hogy én mit tudok. A fejlesztõk tudnak és ez a lényeg, remélem eljut oda is az infó, mert többször nem írom le. Forza 3 nem fut pécén!, hanem 360 devkiten, onnan meg olyan méretben adnak ki képeket ahogy jól esik nekik, ezt mutattam

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10