Need for Speed: Hot Pursuit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Muttley
Kicsit manipulatívnak (értsd: átb.szósnak 😊 érzem az összehasonlítást.
Nyilván a PC-n lesz a legszebb, de
tessék a másik két platformon is a kontrasztot olyanra beállítani, mint a PC-s verziónál oszt' már sem akkora a meglepi 😊

Pixxel bácsi, mindenkinek nem lehet megfelelni, tudom, de 1) nekem jobban tetszett az elsõ háttér 2) a jelenleginek színei depisek és öngyisek. 😊 3) ha csinálsz majd egy flash animációs bannert léccccccccci tegyéééé bele egy szép, ezüst R35-öst is 😉

Just do it :)

SötétBarom
Micsoda bullshit képek, te jó ég. 😄D Kíváncsi vagyok meddig kellett konfigolni a dolgokat, hogy a PC-s ne alázza porba a konzolos képeket 😄DDDDDD

Most viccen kívül, original méretben mi a faszom az a bélyeg méret? Legalja PC is 1024x1280ban fossa ki magából a játékot, szerencsétlen box meg a ps csak szeretne ennek a közelébe, hogy érezzék a szagot..

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

DarkSector
te ne vegyétek magatokra, meg HEP-haver se, de valaki itt a topikban aki én vagyok ezt ELÕRE megmondta.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

De nincs rajta AA? :S Nagyon kakán néznek ki a távoli kocsik.
Aztadekúrvaronda a pc-s verzió! 😞
Nincs AA, és még a fényefektek is szarabbak.
High end PC fel fogja akasztani magát, ha meglátja!

Doomista
tegnap hazaértem, vagy 100+ új üzenet volt a topikban 😄 nem volt erõm végig olvasni, megnyitottam a topigot legörgettem mérhetetlen gyorsasággal a topik aljáig szaftos képeket keresve, majd bezártam! ez elfogadható kifogás, megbocsájtasz?😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

pxxl
ezt magyaráztuk tegnap este is 😄

All hail the double x!

Maxtreme
Kb annyi a különbség hogy a PC-sbõl kivették a bloomot.. Remek 😊

Egyébként az a megjelenésig még hátravan visszaszámláló miért az amerikai megjelenési napig számol vissza, és miért nem az európai napig? <#confused> Csak kérdezem. <#smile>

De játszottam, marha jó volt a Porsche is, de nem volt annyira egyben, olyan kimagaslóan jó minõségû, mint a Hot Pursuit.

Egyértelmûen a Most Wanted, Carbon és Undercover volt a széria mélypontja.

Doomista
bazmeg és tényleg.....<#vigyor><#nevetes1>
akkor nincs semmi probléma 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

IMYke2.0.0.0
Pixxel tesó, könyörgöm, cseréld le a hátteret valami homogénebbre, mert ez így nagyon geil.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

a Fórum rész ott van fent.. 😄

" fórum / Játékosok fóruma >> / NFS:HP Házigazda: pixxel"

Doomista
pixxel elvtárs a dizájn mennyei, de nem tetszik ez nekem, hogy felül elvan tûnve a;

fórum tartalom webkatalógus saját fórum RSS hírlevél médiaajánlat impresszum
Fõoldal IT/Tech Tudomány Játék Mobil Digicam Film Letöltés Tárhely Áruház .

Legalább a "fórum" legyen meg, hogy hihetetlen száguldással visszaérjek a fórum fõoldalára.

SötétBarom

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

pxxl
<#gonosz3> kabbe én meg itt unatkozok melóhelyen <#falbav>

All hail the double x!

6óra múlva már játszok a teljes játékkal.. remélem 😄D
(tegnap este a Lánchídnál volt egy szép kis Aston DBS, jó lenne ha lenne vmi kiállítva a show-n is 😄DD)

gduck
Fókusz kérdése az egész <#wave> Ha távolra fókuszálsz csak a hátteret látod, ha közelre meg csak a topicot. <#nyes>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

<#vigyor5><#eljen>

IMYke2.0.0.0
Nekem túl csicsás az egész: a háttér bax™x™a el az érzést.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Szép lett az új topik!

Az Official Playstation Magazine 10/10-et adott neki.

[HUN]FaTaL
Természetesen Ott nem Ótt (wtf? asszem itt az ideje aludni 😄)

http://goo.gl/gd6Zi5

atila4
Menüpontok nekem is hiányoznak 😄

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

mehet a link fejlécalá <#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

gduck
Korrekt! Az pont megfelelõ <#wave>

[HUN]FaTaL
Ótt a fórum gomb a játékosok fóruma mellett (banner felett, bal felsõ sarok), arra rákattintasz és voilá😄

http://goo.gl/gd6Zi5

gduck
Szép a háttér, grat HG <#wave>

UI: viszont felülre varázsoljad vissza a menüpontokat, mert így nem lehet kikeveredni a fórumból <#rinya> TDU2 topic kezdetek feeling <#buck>

gduck
Kivan ez találva. Sztem tuti nem, mivel akkor még nem jelenik meg a játék és kizárt dolognak tartom hogy az EA engedné premier elõtt jópár nappal az eladást <#shakehead>

holnap jön valaki a GameShow-ra ? remélem sikerült kipróbálni ezt a remekmûvet, jó lenne ha lehetne nyerni játékot ha megfutod az óra legjobb idejét vagy valami, de egy plakátot minimum 😄

(belépõhöz állítólag COD-os plakátot adnak, hátha van nfs-es is..)

Desiderata
valaki készíthetne FAQ-ot,
pl. hányan lehet egyszerre játszani? vagy olyan lesz mint a TDU?
meg egyéb részleteket is össze lehetne gyûjteni amit már lehet tudni a játékról
én sík tudatlan vagyok, csak azt látom top10-ben a topik
Grat HG <#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

pxxl
<#idiota>

All hail the double x!

ha mentettem volna psd-t<#idiota>

Nem érted a dolgot.
Tökéletesen egyet értek veled.
De itt arról volt szó, hogy valaki benyögte, hogy korszerû, ami már nem igaz.
A korában etalon volt, nem vitás.

DarkSector
kössz a régi jobb volt.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Doomista
fasza

pxxl
HS2 nem érdekel, az kb ugyanez lenne, de a porsche második kiadásban <#finom> vagy lehetne ferrari is akár, ott is szép elvolúció van

All hail the double x!

Desiderata
márpedig minden játékot a saját korában kell értékelni, hardveresen támogatott 3D azért durva változás volt elõdökhöz képest
késõbb pedig mi robbant ekkorát?

UI.: übergagyi lett a topik kinézete, olyan mint egy kiskamasz poszterekkel teli szobája 😞
Devv
ennyi...
pxxl
mit akarsz vezérelni 😄 ott a fórum gomb bal fennt am 😛

All hail the double x!

Szerintem is az kéne következõnek a Criterion-tól. Vagyis elõször egy High Stakes 2, aztán egy Porsche Unleashed 2. <#nyes>
A Black Box-al felváltva csinálhatnák, akik meg a két rész közt kiadnának egy Underground 3-at !
Így folytatódna a régi és az újabb irányvonal is töretlenül
A Slightly Mad Studios pedig folytatná a szimesebb részeket, kihozná a Shift 2 után a 3. részt is, nyíltabb játéktérrel.
Nekem ez lenne az álombeli folytatás a következõ pár évre elõre tekintve !!!

Szerintetek milyen volna? Szerintem odavágna !

DarkSector
nemjó fent eltüntetted a fenti vezérlõ gombokat!!!! 😛

Lacee86
Á, milyen fasza lett a topik skin. 😊 Most már csak a játéknak kéne megjelennie.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Nem kell bemutatni, a mai napig leülök elé, de a megállapítás ugyanaz, mint #1484-ben.

Nagyon kajak, épp most váltott át 😄

pxxl
megfelel?<#buck> egyelõre...

bannerbõl kellene egy png háttér nélkül <#whatever>

All hail the double x!

Itt nem arról volt szó, hogy milyen volt, mikor 1998-ban megjelent... Ezt a kutya sem vitatta! De hogy a legjobb lenne, erõsen kétlem. High Stakes is rápakolt egy lapáttal annó, a Porsche Unleashed meg aztán egy kultusz rész, az EA Canada utolsó mestermunkája.