Need for Speed: Hot Pursuit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nyilván a PC-n lesz a legszebb, de
tessék a másik két platformon is a kontrasztot olyanra beállítani, mint a PC-s verziónál oszt' már sem akkora a meglepi 😊
Pixxel bácsi, mindenkinek nem lehet megfelelni, tudom, de 1) nekem jobban tetszett az elsõ háttér 2) a jelenleginek színei depisek és öngyisek. 😊 3) ha csinálsz majd egy flash animációs bannert léccccccccci tegyéééé bele egy szép, ezüst R35-öst is 😉
Just do it :)
Most viccen kívül, original méretben mi a faszom az a bélyeg méret? Legalja PC is 1024x1280ban fossa ki magából a játékot, szerencsétlen box meg a ps csak szeretne ennek a közelébe, hogy érezzék a szagot..
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nincs AA, és még a fényefektek is szarabbak.
High end PC fel fogja akasztani magát, ha meglátja!
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Egyértelmûen a Most Wanted, Carbon és Undercover volt a széria mélypontja.
akkor nincs semmi probléma 😄
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
" fórum / Játékosok fóruma >> / NFS:HP Házigazda: pixxel"
fórum tartalom webkatalógus saját fórum RSS hírlevél médiaajánlat impresszum
Fõoldal IT/Tech Tudomány Játék Mobil Digicam Film Letöltés Tárhely Áruház .
Legalább a "fórum" legyen meg, hogy hihetetlen száguldással visszaérjek a fórum fõoldalára.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
All hail the double x!
(tegnap este a Lánchídnál volt egy szép kis Aston DBS, jó lenne ha lenne vmi kiállítva a show-n is 😄DD)
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
http://goo.gl/gd6Zi5
UI: viszont felülre varázsoljad vissza a menüpontokat, mert így nem lehet kikeveredni a fórumból <#rinya>#rinya> TDU2 topic kezdetek feeling <#buck>#buck>
(belépõhöz állítólag COD-os plakátot adnak, hátha van nfs-es is..)
pl. hányan lehet egyszerre játszani? vagy olyan lesz mint a TDU?
meg egyéb részleteket is össze lehetne gyûjteni amit már lehet tudni a játékról
én sík tudatlan vagyok, csak azt látom top10-ben a topik
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Tökéletesen egyet értek veled.
De itt arról volt szó, hogy valaki benyögte, hogy korszerû, ami már nem igaz.
A korában etalon volt, nem vitás.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
All hail the double x!
késõbb pedig mi robbant ekkorát?
UI.: übergagyi lett a topik kinézete, olyan mint egy kiskamasz poszterekkel teli szobája 😞
A Black Box-al felváltva csinálhatnák, akik meg a két rész közt kiadnának egy Underground 3-at !
Így folytatódna a régi és az újabb irányvonal is töretlenül
A Slightly Mad Studios pedig folytatná a szimesebb részeket, kihozná a Shift 2 után a 3. részt is, nyíltabb játéktérrel.
Nekem ez lenne az álombeli folytatás a következõ pár évre elõre tekintve !!!
Szerintetek milyen volna? Szerintem odavágna !
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
bannerbõl kellene egy png háttér nélkül <#whatever>#whatever>
All hail the double x!