Need for Speed: Hot Pursuit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kétlem.
pl.: #1619-ben a "Válasz 'Bullitt' üzenetére (#1600)"
UI: kérhetek egy piros-fehér FORD GT-t?
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Just do it :)
Eddig egyik topiot se láttam ilyen jó képes nick-ekkel itt az SG-én.
NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |
ha lehet akkor pm-ben írjátok h mit szeretnétek, vagy adjatok képet (50x50px), ne itt offoljunk ezzel 😊
All hail the double x!
köszi
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
All hail the double x!
Ez tényleg a mult NFS részeit idézi hangulatban! Imádni fogom. 😊
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Itt a PC-és verzót ugyanúgy 720p-ben futtatták, mint a konzolos verziókat, pedig több mint 4-szer nagyobb felbontáson is tolható, mint a 720p: 2560x1600-on. Ez olyan, mintha konzolon nem 720p-én tolnád, hanem csak kb 640x360-ban!!!
Ráadásul AA-t tehettek volna rá dögivel, mert ez így barom recés, én rányomok majd driverbõl 16xAA-t 32x Super Sample-val, azt csókolom.
Mondjuk még így agyonra butítva is egyértelmûen a legszebb a PC-és verzió, habár nem tudni, hogy a környezeti és autó effektek full high-on voltak e, de még így is szebb a kocsi tükrözõdés effektje, a nap effekt, és az út effektjei, a kocsi lámpát stb.
De mondom, ezt teljes pompájában kell látni, mert ilyen képek alapján nem nagyon jönnek ki a különbségek...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
F1 2010 4xAA, na ott tényleg nincs semmi rece...
pedig rondább értsd már meg.
jah hype-nál arról hiresek hogy low grafikát mutogatnak hátha kevesebb fogy belõle.
konzolon a mérce alatt van pc-n meg silány.
megvettem a forza 3-at ég és föld a 2 játék. csak gondolom itt arra nyomulnak hogy úgyis 300-al mész majd elmossa a blur.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Azt meg ne akarja velem elhitetni senki, hogy a shift óta rondább lett a játék. Szal igen, bullshit képek. Modern PC-hez képest a két konzol még viccnek is rossz.
meg a 8 játékos multi elég szegényes
egy diszkrét autópreferencia jelzés valahun belefér?
diszkrét 500X500-ban. 😄
na, jó. kicsiben, de felismerhetõen 😊
#1551: nem, én táváris ucsityelnyicá nyikto nye ácuszfujet vóóótam
de mán nem 😊
Just do it :)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
csak arra céloz, hogy ez a max a konzolokon, hát neméppen.
te viccels vagy csak vitát indítasz ezzel?