Need for Speed: Hot Pursuit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A legjobb rész egészen egyértelmûen az elsõ, Road & Track: The Need for Speed SE.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Nekem attól függetlenül tetszett. Mindenkinek más az ízlése, és ez így van jól!<#papakacsint>#papakacsint>
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Porsche Ánlíííísd 2011.
A régi játékmenet és 2011-es ultra-brutál grafika. 😊
Just do it :)
na erre elszíok egy pipát kinnt az esõben <#buck>#buck>
All hail the double x!
(amúgy nekem is az NFS Porsche volt a kedvenc - bár újabbakal nem is nagyon játszottam)
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
All hail the double x!
MU-HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA
Ilyenkor nem tudom bántani a warezolókat.
Mi árrés van a szoftvereken, ha ennyiért is bõven megéri nekik a vadi új játékokat eladni?
Just do it :)
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
és maga a játék is a legjobb NFS rész, szvsz
volt olyan hogy leálltam a pályán és csak bámultam a vízesést, vagy a vízimalmot vagy bármit ami megfogott
a zenéje pedig annyira profi volt, hogy nekem még mindig a gépemen mp3-ban!
jó lenne ha a régi játék feelingje jönne vissza az új részben, megmutathatná a mai gyerekeknek hogy milyen is egy hangulatban és mindenben eltalált játék
UI: már csak kilencet kell aludni <#nyes>#nyes>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Mit szívtál? Adj nekem is! 😄
http://goo.gl/gd6Zi5
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
állítom hogy a fizika is szar 😄
All hail the double x!
Nézd már a hatalmas, ronda recéket a keréken! Ez tuti valami konzol port!
<#vigyor>#vigyor>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
minnya linkelek nfs-ed.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Baromi nagy off, elõre elnézést mindenkitõl!
Azért annyiban had adjak már igazat a kollégának, hogy focis és focis játék között nemcsak grafikai különbségek vannak: pl.: (csak és kizárólag Become a LEgend modeban próbáltam mindet)
Pes 2009 szuper játékmenet (hibák: ai védekezési hiányosságok, kamera)
Pes 2010 rúgótechnika javult(ai védekezési hiányosságok megmaradtak, plusz ai gyengült, 11-est soha a büdös életben nem adott a bíró, kamera kriminális),
pes 2011 (ai jobb lett, kamera még rosszabb lett az elõdnél, rúgótechnika még jobb, védekezési hibák azóta is megvannak, visszatért a 11-es a játékba, realisztikusabb passzolás (360-ban lehet már) )!
Focis játékokban is mint sok más játék sorozatban igenis van különbség, de ezt csak akkor érzékeled, ha játszol vele! Persze ez is mint sok más kivételekkel (Fifa egyes részei közötti nulla fejlesztés) rendelkezik, amik mint tudjuk erõsítik a szabályt!
A valós foci (football) szabályai, játékmenete, céljai nem változtak.
Viszont tuti, hogy alakult, változott a cselezés, a figurák, a formációk, a gólok, a technikák, az edzésmódszerek, a taktikák! Ha meg így nézzük, akkor bizony változott a foci (lásd modern európai csapatok és magyar csapatok közötti különbségek, gyakorlatilag a magyar foci évekkel le van maradva a többihez képest: utánpótlás, technika, motiváció.
All hail the double x!