Need for Speed: Hot Pursuit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pxxl
xD nem állt számdékomban 😄

All hail the double x!

ha lehet ne legyen túldizájnolva a topik mint a tdu2nél :p

SötétBarom
Pf.

A legjobb rész egészen egyértelmûen az elsõ, Road & Track: The Need for Speed SE.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Tud meg, hogy ezzel most nagyon megsértettél!<#rinya>
Nekem attól függetlenül tetszett. Mindenkinek más az ízlése, és ez így van jól!<#papakacsint>

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

pxxl
<#eljen> és <#eljen>

All hail the double x!

[HUN]FaTaL
Undercover után a leghulladékabb rész volt szerintem 😄

High Stakes powa!

http://goo.gl/gd6Zi5

A Carbonban nekem csak a kanyon versenyek tetszettek. Meg az, hogy nem három ellenfelem volt egy verseny alatt. Nekem a nappali környezet jobban bejött, mint az éjszakai.

pxxl
akkor már inkább a carbon 😄

All hail the double x!

Nem igaz! A Most Wanted volt a legjobb része a sorozatnak.<#bee1>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mivel az volt az elsõ Need for Speed játékom (elõtte nem is ismertem ezt az autós szériát). De majd bepótolom, ha lesz rá lehetõségem.

jókérdés, jó lenne ha igen 😄

Muttley

<#eljen>
Sok örömet a kicsihez! 😄

Just do it :)

Muttley
Annak kéne lennie a következõ NFS fejlesztésnek.
Porsche Ánlíííísd 2011.
A régi játékmenet és 2011-es ultra-brutál grafika. 😊

pxxl
<#taps> tánk jú!!

na erre elszíok egy pipát kinnt az esõben <#buck>

All hail the double x!

Efreet
sorry az extralassú HG kinevezésért 😊

(amúgy nekem is az NFS Porsche volt a kedvenc - bár újabbakal nem is nagyon játszottam)

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

pxxl
LOL akkor te sem játszottál a porshe unleashed-el 😄 az volt eddig a legjobb nfs sztem

All hail the double x!

PC-n magyar felirattal jelenik meg!

FIFA? Ú, bazzeg, levélnehezéknek se kéne se az, se bármilyen focis játék.

A mai napig a legjobb NFS rész volt, marha igényesen kidolgozott és nagyon élvezetes.

Muttley
Na, ehun-e vanik a szuper-giga-miga-LOL.

MU-HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA

Ilyenkor nem tudom bántani a warezolókat.
Mi árrés van a szoftvereken, ha ennyiért is bõven megéri nekik a vadi új játékokat eladni?

DarkSector

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

nyirog
És az új NFS is ott van a megvásárolhatók között ?<#buck>

Desiderata
amikor megjelent gyönyörûnek tûnt a grafika, igen, 3Dfx-el
és maga a játék is a legjobb NFS rész, szvsz
volt olyan hogy leálltam a pályán és csak bámultam a vízesést, vagy a vízimalmot vagy bármit ami megfogott
a zenéje pedig annyira profi volt, hogy nekem még mindig a gépemen mp3-ban!
jó lenne ha a régi játék feelingje jönne vissza az új részben, megmutathatná a mai gyerekeknek hogy milyen is egy hangulatban és mindenben eltalált játék
"Budapest Game Show területén minden Electronic Arts játékot 50% kedvezménnyel adunk (2db játék vásárlása esetén), így akár 6500 Ft-ért juthatsz hozzá a legújabb Medal of Honor vagy FIFA 11 Xboxos vagy PS3-mas változatához. A PC-s verziók 4999Ft-ért elvihetõk!" EA Hungary

gduck
A 3Dfx kártya a szekrény mélyén lapul <#vigyor5>

UI: már csak kilencet kell aludni <#nyes>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

TothLaci
Rosszul írtam le... 😊 Nem korszerû, hanem korszerûbb 😛
3Dfx-es grafika.
NFS III HP, korszerû grafika, LOL.
Mit szívtál? Adj nekem is! 😄

TothLaci
Aki megszeretné ismerni az eredeti HP-t, beszerezheti. Korszerû telepítõ, és grafika 😊Még mostanában is elõveszem.
[HUN]FaTaL
Ennél azért jóval többminden változott a fifában de hagyjuk😊 Egyáltalán nem lehet összehasonlítani a kettõt 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

No, ma kiderült, hogy a LE változatot csak az 576KByte forgalmazhatja itthon. <#rolleyes> Persze drágábban, hogy a franc essen beléjük. <#falbav> Mindegy, holnap megrendelem PS3-ra a LE változatot. Ja, és ajándék FIFA 10 jár hozzá, mindegyik platformra és a LE-re is, nem csak a standardra! <#smile>

remélem a Limited Editionhoz nem osztogatnak ilyen fosadék focis játékot 😄

nyirog
ez már tiszta mad max 😄

Seth
Egy nagyobb kõdarab eléje kerül,aztán mehet a duplaszaltó. 😊

PSN ID.: Beegabor

IMYke2.0.0.0
Imádom ezeket a "hülye" japánokat 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

pxxl
JappóTuning lesz-e benne, és miért nem 😄

All hail the double x!

pxxl
ez? ezt simán fel kell turbózni, alig vannak színek, semmi HDR, semmi bloom effect, gagyi motion blur... -.- szánalmas.
állítom hogy a fizika is szar 😄

All hail the double x!

IMYke2.0.0.0
Dehogy!
Nézd már a hatalmas, ronda recéket a keréken! Ez tuti valami konzol port!
<#vigyor>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Azért azt megnézném, amikor pesten az autók között egy ilyen "cikázik"....

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Azért a grafika nem rossz 😊

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Seth
Nem valami élethû...

pxxl
akkor pár nap és lehet kölcsönözni az orosz verziót xD

All hail the double x!

DarkSector
magyar fejlesztésû Hot Pursuit 2012!!!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
van benne valami . 😊
minnya linkelek nfs-ed.

Seth
Attól még nem kell belemélyedni a fociba egy NFS topikba

DarkSector
HP-hoz jár fifa nem offoltá.

Ez kicsit olyan, mint azt mondani, hogy a mai autók a 20 évvel ezelõtti autókhoz képest nem változtak semmit: ugyanúgy van 4 kerék, 2-4 ajtó, lámpa, kormány, kuplung, fék, gáz, de attól még az állítás nem állja meg a helyét...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Baromi nagy off, elõre elnézést mindenkitõl!

Azért annyiban had adjak már igazat a kollégának, hogy focis és focis játék között nemcsak grafikai különbségek vannak: pl.: (csak és kizárólag Become a LEgend modeban próbáltam mindet)

Pes 2009 szuper játékmenet (hibák: ai védekezési hiányosságok, kamera)

Pes 2010 rúgótechnika javult(ai védekezési hiányosságok megmaradtak, plusz ai gyengült, 11-est soha a büdös életben nem adott a bíró, kamera kriminális),

pes 2011 (ai jobb lett, kamera még rosszabb lett az elõdnél, rúgótechnika még jobb, védekezési hibák azóta is megvannak, visszatért a 11-es a játékba, realisztikusabb passzolás (360-ban lehet már) )!

Focis játékokban is mint sok más játék sorozatban igenis van különbség, de ezt csak akkor érzékeled, ha játszol vele! Persze ez is mint sok más kivételekkel (Fifa egyes részei közötti nulla fejlesztés) rendelkezik, amik mint tudjuk erõsítik a szabályt!

A valós foci (football) szabályai, játékmenete, céljai nem változtak.
Viszont tuti, hogy alakult, változott a cselezés, a figurák, a formációk, a gólok, a technikák, az edzésmódszerek, a taktikák! Ha meg így nézzük, akkor bizony változott a foci (lásd modern európai csapatok és magyar csapatok közötti különbségek, gyakorlatilag a magyar foci évekkel le van maradva a többihez képest: utánpótlás, technika, motiváció.

DarkSector
hát még 1 hét vagy 1fél1 mire kijön

pxxl
lényegében a játék menete se változott sokat, csak van benne pár fjúcsör. a lényeg ugyan az, 90 percig kergeted a labdát. én ezt mondtam 😄 vagy akartam. mind1. leszrom a fifát 😄 ezt a verdás izét akarom má...

All hail the double x!

DarkSector
jah bocs akkor félreértettem azt hittem a játékról beszéltetek. 😊

pxxl
na mikor jön má' ez a tütüs játék? 😊 linkt 😄

All hail the double x!