Need for Speed: Hot Pursuit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Muttley
Neeeee, <#wow1> óóó, hogy a ...
Se szplitszkrííín, se menyüöl trenszmissön..
Biztos ez? Honnan az info?

#1668:
Csak halkan mondom, hogy a 2002-es PS2-s HP-ban vóóóót osztott képernyõ is meg kézi váltó. sõt félautomata is. Ez a mainstream eligénytelenedése miatt van. Bár, ha neked jobban esik a konzolokat szidni... <#vigyor1>

Just do it :)

IMYke2.0.0.0
Egy "Porsche" logot - nem autót - szabad kérni képként?

Itt van-e: Porsche logo

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

pxxl
670-bõl nem volt? 640-es van...hmm nem mintha kellene manuális murci 😄

All hail the double x!

IMYke2.0.0.0
Hát, nem tudom mennyire kell programozó zseninek lenni az efféle javításokhoz, de bízom benne, hogy valóban lesznek MOD-ok hozzá.
Mindenesetre - és sajnos - eldõlt, hogy nem fogom dobozos verzióban egyhamar magaménak tudni. Nem csak emiatt.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ne törõdj vele, PC-én úgy is csak kis idõ kérdése, és már készülni fognak a játékélményt javító mod-ok.
Shift-et is milyen gyorsan szétmoddolták, és mennyire jó lett (grafika mod, szimesebb fizka mod, konzolos DLC-ék átkonvertálása mod, egy hallom új kocsi mod).

IMYke2.0.0.0
Rettentõen gyûlölöm a konzolosítást! Rettentõen gyûlölöm a konzolosítást! Rettentõen gyûlölöm a konzolosítást! Rettentõen gyûlölöm a...

Csak automata?<#wilting>
Hát akkor LP670-el megyek majd, az úgy is csak E-Gear-al volt kapható, abból sem volt manuális<#idiota>

gduck
Basszus.<#falbav> Ne vicceljenek már! Egy ilyen üldözõs játékban????

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

IMYke2.0.0.0
Rohadjanak meg!

Ez pontosan így van! Csak automata van.

gduck
pff, az szar ügy <#szomoru1>

pxxl
meglesz, csak este letérdelt a vinyóm, így nem tudtam foglalkozni már vele, meg még pár kéréssel... 😉

All hail the double x!

gduck
Pixxel: #1620 ? <#worship>

IMYke2.0.0.0
Könyörgöm, mondja valaki, hogy ez idõközben kiderült, hogy nem így van:

"Nincs manuális váltó a játékban, csak és kizárólag automata."

LeWyTy
Linkelsz egy képet és megkéred pixxel-t hogy rakja be neked.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

atila4
A kis képet hogy tudod változtatni a hozzáoszlásomban 😄?

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

Rage47
ja tényleg😄
BoneDragon
Igen emlékszem, mekkora volt, te jó ég! <#banplz>

NFS II-ben a cheat még a T-Rex-et meg az UFO-t is elõhozta, de még azok is keréknyomot hagytak az aszfalton <#idiota><#idiota>

BoneDragon
Remélem lesz benne megint guruló wc 😊)

[HUN]FaTaL
Persze vonattal, repülõvel 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Pedig korszakalkotó lenne, ha pár kétkerekût is betennének egy NFS-be.

Jah és akkor már lehessen jetski-vel is menni, amit a vizirendõrök üldöznek<#idiota><#idiota><#banplz>

nníííídforszpíííd underwater <#idiota>

konzolokra dlc volt, de pc-n már alap ha jól emlékszem 😄

atila4
Ott alapból volt. Sztem NFS-be felesleges motor..

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

Már nem emlékszem, hogy a Burnout Paradise-ban alapból is volt már sportmotor, vagy az csak DLC-vel jött?
Mert ha DLC-vel jött, ehhez is készíthetnének Criterion-ék egy sportmotoros DLC-ét.<#banplz>

atila4
Olvasgattam teszteket és eddig mindenki dicséri 😛

BoneDragon
Nem hagytam ki az elsõ részt, de nekem az annyira nem jött be 😊

Ezt én is meg tudom erõsíteni. Van egy PC-és játék újságom 95-bõl és egy 97-bõl, az elõbbiben egy TNFS teszt, az utóbbiban egy NFS II teszt van.

Az elsõben soha nem látott autós száguldásról beszélnek grafika és valósághûség terén (Road&Track autós szakújságítók munkatársai segítségével csinálták a játékot), és maximális pontszámmal jutalmazták a játékot.

Aztán az NFS II teszt már a csalódottságról szól, az irányítás romlásáról, a hangulat romlásáról (rendõrök hiánya, buta ellenfelek akik beléd rongyolnak és kilöknek, lehorzsolod a szalagkorlátot és drasztikusan lecsökken a sebesség). Mondjuk ettõl függetlenül nekem nagyon teteszett az NFS II is annó, fõleg a split screen miatt talán többet is nyomtam unokatesómmal, mint az elsõ részt.

A TNFS után csak 5-6 évvel tudta hozni a Porsche azt az élvezetet irányításra, ami amolyan "szimesebb" izû. Csak hát az meg már kissé megint más stílus volt, mint a TNFS, NFS III HP és NFS HS.

LeWyTy
Hoppá!
MI történt itt?

ja pixxel itt járt<#hehe>

Szép munka.<#eljen><#eljen>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

pxxl
sztem a 2 SE jó volt, én rengeteget mentem vele 😊

All hail the double x!

zsolt9999
mintha a minimál gépigényt az én gépem paramétereirõl adták volna meg
szerintetek így érdemes megvenni? 😄

Én nem hiszek a gyengeségben... Túl sokba kerül.

[HUN]FaTaL
Az egyet kihagytad, sajnálhatod. Azután a 2 egy fos volt 😄 1,4,5 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

BoneDragon
A sorozat legjobb része az NFS 2-3-4-5 volt. A többi már csak vergõdés. Remélem most újra átélhetem a régi érzést! Messze van még az a 7 nap...<#rinya>

gduck
#1620 ?<#worship>

Muttley
Monggggyááá nekije vmilyen típust,
merígy nehíííz 😉

Just do it :)

whiskeyman
#1628 ? <#smile>

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

köszi pixxel!

pxxl
ProStreet jó volt azt 2-3x végigjátszottam 😊 NFSU2 is jó volt de nem a legjobb sztem.

All hail the double x!

skate00
hát szerintem Ps 3 ra mondhatni jó lesz, Pc, re meg Xboxra nem, bár egy letöltést megér.
nem tudom mikor csinálnak már egy igazi jó NFS Underground 2 õ félét. a NEED FOR SPEED sorozat legjobb része az Underground 2 volt. a ProStreet meg egyéb nyomorékságok annyira szar volt hogy 10 percnél tovább nem tudtam vele játszani. <#gonosz3><#oooo><#wow3>

LOL<#idiota>

Aszongya, hogy a traffic nagyrésze licenszelt autó.

thx

Meg is érkezett a kért képem! <#smile> Köszönöm pixxel! <#worship>

Köszi pixxel,lájkollak! <#vigyor1>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Én is kértem Privátban, de most nekem semmi nincs, még a logo se. <#ijedt> <#shakehead> <#vigyor>

whiskeyman
én is kérek vmilyen ótót pixxel <#idiota>

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

Mustang, yeah 😄D

Jóválasztás <#worship> Danke

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Logóm lehet ugyanilyen nfs logó, csak szürke legyen, és a háttér pedig fekete?

JethroHUN
Grat<#eljen> sztem ez a legjobban kivitelezett topik, csak most kattintottam ide elõször.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!